1. Tjekkiet
 2. Prag
 3. Prags borg

Prags borg: Grupperundvisning med lokal guide og entré

Produkt-ID: 219531
Se alle billeder
Turen
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Mobilvoucher
Varighed: 3 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over
Omgående bookingbekræftelse
Guide
Engelsk, Tysk

Vælg antal deltagere, dato og sprog:

Loader...

Original-oplevelsen

Højdepunkter
 • Hør ekspertkommentarer fra din lokale guide ved hjælp af høretelefoner
 • Nyd bekvemmeligheden ved at kunne skippe billetkøen og tage den korte sikkerhedskø
 • Se Sankt Vitus' farvede glas, grave og kapeller
 • Udforsk det gamle slot, og se Vladislav-salen
 • Nyd en lille gruppetur eller en privat oplevelse
Beskrivelse
Når du besøger Prags borg, er det som at gå ind i et eventyr. Se slotskompleksets højdepunkter, herunder Sankt Vitus-katedralen, det gamle kongeslot, Sankt Georgskirken og Den Gyldne Gade. På slottet finder du en overvældende mængde af historie og kunst, men takket være din lokale ekspertguide kan du med lethed navigere rundt i slotsområdet. Mød din guide foran Malostranska-metrostationen nær Manes-broen. Derfra tager I sporvognen op til Prags borg. Når du er inde, giver din guide dig hovedtelefoner, så du nemt kan høre kommentarerne på hele rundvisningen.

Se Sankt Vitus' smukke, gotiske arkitektur. Kig på gargoilerne, der pryder ydersiden af kirken. Bliv forbavset over art nouveau-glasmosaikvinduerne, der er lavet af den tjekkiske kunstner Alfons Mucha. Du kan beundre mosaikken af dommedag fra det 14. århundrede. Se gravene af Sankt Wenzel og Karl 5., Sankt John af Nepomuks barokke grav og Wenzelskapellet.

Dernæst kommer du ind i det gamle kongelige palads. Stå under det kæmpestore hvælvede loft i Vladislav-salen. Linjerne i hvælvingerne slynger sig i et nærmest blomsteragtigt mønster, hvilket giver salen en følelse af lethed. Kom ind i kammeret, hvor defenestrationen (vinduesudsmidningen) i Prag fandt sted. Her kastede de tjekkiske, protestantiske aristokrater den Habsburgske kejsers katolske statholdere og deres sekretær ud af vinduet. Det var det, der startede Trediveårskrigen.

Besøg Sankt Georg-basilikaen. Stenmurene og designet af basilikaen udgør et kontrapunkt til slottets storslåethed. Se rester af freskoer fra det 12. århundrede, og gå så op ad den dobbelte trappe til det sted, hvor resterne af Sankt Ludmila ligger. 

Gå på Den Gyldne Gade. Hytterne i denne gade blev oprindeligt bygget til slottets skarpskytter, men senere holdt guldsmedene til her. I senere århundreder boede kunstnere som Franz Kafka her. Undersøg de rekonstruerede værkteder og hjem i Den Gyldne Gade. Se, hvordan det arbejdende folk i Prag levede i skyggen af slottet.

Bedst af alt kan du vælge mellem en oplevelse i en lille gruppe eller en privat oplevelse, alt efter hvad du foretrækker.
Inkluderet
 • Sporvognsbillet
 • Entrébillet til Prags borg (inklusive Sankt Vitus-katedralen, det gamle kongeslot, Sankt Georgskirken og Den Gyldne Gade)
 • Lokal ekspertguide
 • Kommentarer
 • Brug af den korteste sikkerhedskø
 • Hovedtelefoner

Forberedelse

Mødested
Vigtig information
Husk at medbringe
 • Behagelige sko
Det skal du vide
• Når der er statsbesøg, er dele af slottet muligvis lukket for besøgende
• Børn op til 5 år kommer gratis med

Fra 250 DKK pr. person

Kundeanmeldelser
Samlet bedømmelse
4,7 / 5
baseret på 987 anmeldelser
Samlet oversigt
Service
4,8/5
Organisering
4,7/5
Værdi for pengene
4,6/5
Sikkerhed
4,8/5

Organiseret af

Fun in Prague

Produkt-ID: 219531