Tilføj datoer

PragKrydstogter og bådture

Vores mest anbefalede Prag Krydstogter og bådture

Prag: 50-minutters sightseeingbådtur om aftenen

1. Prag: 50-minutters sightseeingbådtur om aftenen

Nyd den betagende udsigt fra Moldau, og opdag en af verdens mest berømte byers skønhed på en sejltur om aftenen. Se majestætiske seværdigheder såsom Karlsbroen, det dansende hus, Petrin Tower, og det historiske fort Vyšehrad. Beundr ny-renaissance koncertsalen Rudolfinum og verdens største slotskompleks, Prags borg.  Slap af på båden, der har aircondition og tag over solterrassen. Lær om byen via audioguiden, som tilbydes på 8 sprog.

Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

2. Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

Oplev Prag om aftenen fra en luksuriøs, åben båd, mens du nyder et lækkert udvalg af traditionelle tjekkiske og internationale retter fra buffeten ombord. Se Prags ikoniske bygninger langs floden Vltava og få en fantastisk udsigt til den oplyste Prag-borg på denne bådtur tur/retur. Sejl med en unik glasbåd med et specialisoleret dæk, der forhindrer støj og vibrationer og et afsnit, der har optrækkelige glasvægge og lofter. Gør din oplevelse endnu bedre ved at opgradere til vinduessiddeplads, hvilket garanterer dig siddepladser i denne sektion. Nip til en velkomstdrink, når du stiger ombord, og glid derefter langs floden til Karlsbroen for at beundre Rudolfinum fra neorenæssancen. Nyd godt af gratis wi-fi, lyt til de informative flersprogede lydkommentarer og følg din rute på et papir- eller onlinekort, mens du sejler. Fortsæt forbi det berømte Dansende Hus, og se panoramaudsigten til Petřín-højen og Prags gamle bydel, mens du lytter til livemusik ombord på båden. Nyd en middagsbuffet med et bredt udvalg af tjekkiske og internationale retter. Efter middagen kan du udforske de åbne dæk, der giver dig mulighed for at føle den kølende flodbrise og se byen fra mange synsvinkler, der giver perfekte fotomuligheder.  Udvalgte retter fra middagsbuffeten: • Mozzarella med tomater og frisk basilikumpesto • Udvalg af tjekkisk ost, skinke, og salami • Andepaté med tranebærsauce • Gran Moravia-ost • Græsk salat • Frisk coleslaw • Hakket salat • Udvalg af brød og smør • Glutenfri kager • Kyllingenuddelsuppe • Hel skinke med ben • Oksekødsgullasch • Kyllingeschnitzel • Bagte kartofler med squash • Spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk) • Paella med stegte grøntsager og fisk og skaldyr • Dampede grøntsager • Dumplings • Jasminris • Kartoffelmos • Hjemmelavede honningkager • Æblestrudel • Frisk frugtsalat

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

3. Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Se Prag fra et andet perspektiv, og tag på en 45-minutters historisk bådtur langs Vltava. Gå ombord på en traditionel kanalbåd, og udforsk vandløbene i det gamle Prag, mens du lytter til en audiokommentarer. Nyd den charmerende udsigt, og hør om Prags historie. For at uddybe din viden endnu mere kan du besøge Karlsbroen Museum efter bådturen på floden.  Din tur afgår fra Karlsbroen. Nyd en fantastisk udsigt over Prags borg, og tag nogle flotte billeder. Sejl gennem Djævelens Kanal (Čertovka), og find ud af, hvorfor dette område kaldes Prags Venedig.

Prag om aftenen: 3-timers bådtur med middag

4. Prag om aftenen: 3-timers bådtur med middag

Start din aften med en sejltur langs Vltava-floden i Prag fra Čechův-broen i den gamle bydel. Få en gratis velkomstdrink, når du stiger ombord, og glid derefter ned ad floden mod Karlsbroen (Karlův most). Passer Petřín-højen, se det historiske Vyšehrad-fort, og lad dig betage af koncertsalen Rudolfinum i nyrenæssancestil. Fortsæt forbi det berømte dansende hus på Rašínovo nábřeží (Rašínovo-dæmningen), og nyd panoramaudsigt over Prags borg, mens du lytter til levende musik ombord på båden. Nyd en luksuriøs middagsbuffet (kolde retter, varme buffetretter og desserter), mens du sejler, og køb drinks fra et fristende udvalg af drikkevarer med og uden alkohol.  Buffetmenu: • Kold Buffet: Rigt udvalg af brød og smør, Grana Padano, andepate med tranebærsauce, Caprese, udvalg af indenlandske oste, skinke og salami, blandet salat, græsk salat, frisk coleslaw •  Suppe: Kyllingesuppe med nudler •  Varm buffet: Hel skinke på ben, oksekødsgullasch, kyllingeschnitzler, spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk), paella, bagte kartofler med zucchini • Tilbehør: Bacondumplings, Jasminris, kartoffelmos •  Dessert: Hjemmelavet honningkage, æblestrudel, frisk frugtsalat

Prag: Bådtur med middag og levende musik

5. Prag: Bådtur med middag og levende musik

Stig ombord på en båd, og oplev en romantisk aftensejltur gennem Prags hjerte. Se alle byens berømte monumenter fra floden Moldau. Du vil blive budt velkommen på båden ved molen, som ligger mellem broerne Čech og Štefánik. Her vil værterne gladeligt besvare eventuelle spørgsmål. Sejl derefter gennem Prags bymidte, og se seværdighederne langs bredden af Moldau-floden med den magiske aftenbelysning. Under krydstogtet bliver der serveret en velsmagende middagsbuffet, og der er en velassorteret bar, hvor du kan købe alkoholiske og alkoholfrie drinks. Det venlige personale vil stå til rådighed til at opfylde dine behov, og der vil være live-musik under hele middagen. Lad dig betage af den utrolige udsigt over Karlsbroen og de barokke kirker i den gamle og nye bydel. Du kan sidde på det åbne øvre dæk eller inde i den nedre salon, som er opvarmet om vinteren og luftafkølet om sommeren.

Prag: 2,5-timers aftensejltur på jazzbåd med velkomstdrink

6. Prag: 2,5-timers aftensejltur på jazzbåd med velkomstdrink

Nyd Prags smukkeste seværdigheder på denne 2,5-timers bådtur på Moldau. Lyt til kvalitetsjazz, mens du glider igennem centrum af Prag og forkæler dig selv med autentisk tjekkisk cuisine og en valgfri 3-retters menu.  Du bliver budt velkommen på båden med en drink, mens du slapper af i den festlige atmosfære. Koncerten begynder, så snart alle er ombord. Musikken er opdelt i 3 set med et bredt udvalg af jazzstilarter, med 2 pauser. Udover musikken er dette også en sightseeingtur, og du passerer lige igennem hjertet af denne historiske by. Dette er den mest afslappende og unikke måde at opleve Prag på. Husk, at du kan komme til at sidde sammen med personer, der ikke er en del af dit selskab, på grund af begrænset kapacitet.

Prag: 2-timers bådtur på Vltava med frokostbuffet

7. Prag: 2-timers bådtur på Vltava med frokostbuffet

Denne 2-timers bådtur gennem hjertet af Prag kombinerer sightseeing med en frokostbuffet. Du vil blive budt velkommen ombord med en traditionel tjekkisk aperitif til at hjælpe dig godt til rette før turen. Båden sejler på floden Vltava gennem byens historiske centrum, passerer vartegn som Karlsbroen, Prags Borg, Rudolfinum, Nationalteatret, det dansende hus, Emmaus-klostret, Vyšehrad, Podoli-vandværket og det historiske Štvanice-kraftværk. Karlsbroen er det mest ikoniske vartegn. Broen er bygget i det 14. århundrede af Karl 4. og forbinder byens Malá Strana med den gamle bydel. Langs kanten af broen på begge sider kan du se udskårne statuer af helgener, der er vigtige for Tjekkiet. Frokostbuffeten er åben under hele bådturen, og et liveband spiller lige så længe.

Prag: Svømning øl cykel på en cykelbåd

8. Prag: Svømning øl cykel på en cykelbåd

Flyv forbi nogle af Prags mest ikoniske seværdigheder på en flydende ølcykel. Sejl forbi nationalteatret og Štvanice-øen, mens du drikker øl, prosecco eller cider efter eget valg. Stig om bord på din ølcykel, og lær dine medtrafikanter at kende, mens du sidder omkring et bord. Sæt dig godt til rette med de justerbare cykelsæder, og start din tur med en drink fra baren, der er komplet med en ølhane og indbyggede afløb samt en køler. Lyt til din guides kommentarer om byen, mens du driver langs floden. Mens du sejler, kan du tage for dig af dit valg af øl, prosecco eller cider. Gå fra Nationalteatret til Štvanice-øen, hvor du passerer den berømte Karlsbro.

Prag: Sightseeing-bådtur til Čertovka - Djævelens Kanal

9. Prag: Sightseeing-bådtur til Čertovka - Djævelens Kanal

Start din tur ved Čech Broen (Čechův most) i Prag, og gå til mole 5 for at stige om bord på båden til Djævelens Kanal (Čertovka). Djævelens Kanal siges at have fået sit navn i det 19. århundrede efter en kvinde med djævelsk karakter. Kanalen, som oprindeligt blev bygget som et møllespor, deler i dag Malá Strana fra  Kampa. Sejl langs Vltava-floden til Djævelens Kanal, og nyd udsigten over Prag Slot og Karlsbroen imens. Bliv betaget af de middelalderlige huse, der synes at vokse ud af vandet, og lyt til møllehjulets klapren, præcis som i gamle dage. Bliv betaget af Grand Priory Møllen, en af de mest berømte af Prags bevarede møller, og udforsk den mystiske Djævelens Kanal helt tæt på.

Prag: Byens højdepunkter med bus, båd og til fods

10. Prag: Byens højdepunkter med bus, båd og til fods

Besøg nogle af Prags mest fascinerende monumenter og kvarterer på en guidet rundtur med båd, bus og til fods. Lær mere om byens historie og dens berømte vartegn med din vidende guide. I den første del af turen kan du udforske den charmerende gamle bydel med en minibus med aircondition. Tag en 30-minutters tur forbi vartegn, herunder Det Dansende Hus, Wenzelspladsen og Nationalgalleriet. Derefter bliver du sat af ved Prags borg til en 75-minutters rundvisning til fods i verdens største oldgamle borg. Gå gennem området, der fylder 70.000 kvadratmeter. Nyd nogle af de bedste udsigtspunkter i byen, der er perfekte til at tage fremragende billeder. Derfra går du tilbage til den gamle rådhusplads og det astronomiske ur. Her fortæller din guide om historien og betydningen af skulpturerne, der bevæger sig. Derefter tager du på en byvandring for at opleve den alvorsfulde skønhed i det jødiske kvarter, hjemsted for nogle af byens fineste arkitektoniske bygningsværker. Til sidst kan du tage på en afslappende bådtur på Vltava-floden. Læn dig tilbage og slap af på en ca. 60-minutters tur langs vandet, eller gå op på øverste dæk og nyd udsigten over byen og den berømte Karlsbro.

49 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 4

Intense oplevelser

Ofte stillede spørgsmål om Prag Krydstogter og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Prag end Krydstogter og bådture?

Disse andre ting at gøre i Prag må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Prag

Vil du se alle oplevelser i Prag? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Prag

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 6.413 anmeldelser

En stor oplevelse, Prag om aftenen, Vltava-floden, et roligt krydstogt, lækkert køkken, fantastisk "live" musik. Et meget romantisk krydstogt for to og en gruppe venner. En moderne pram, der tilbyder ly for regn og kulde, et bredt restaurantdæk, meget rene og moderne toiletter. Venlig og forstående service, nem kontakt på mange sprog.

Vi anbefaler. Båden var meget moderne og smuk og glastaget var et blikfang. Maden var fantastisk. Der var et stort udvalg, så der var noget for enhver smag. Derudover var der en livesanger med harmonika, som spredte god stemning.

En lille sejltur, som man ønsker. Der er god mad og underholdning med levende musik. Du kan i øvrigt også beundre Prags seværdigheder fra vandsiden.

Dejlig tur med god mad, betjening, musik og Prags smukke aftenlys.

Really good, great experience and Andrea was amazing!