Prags borg

Prags borg
280 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Prags borg

Prags borg: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: 50-minutters sightseeing-krydstogt om aftenen

Prag: 50-minutters sightseeing-krydstogt om aftenen

Hop ombord på en behagelig og rummelig båd og begynd dit flodkrydstogt. Tag billeder, mens du sejler forbi seværdigheder som Petřín-tårnet og det historiske fort Vyšehrad. Beundre neo-renæssance koncertsalen i Rudolfinum og det største slotskompleks i verden, Prag Slot. Slap af på en båd med aircondition og tag over soldækket. Lær om de vigtigste seværdigheder med lydkommentarer, der er tilgængelige på 3 forskellige sprog, eller brug den trykte guide om bord, der er tilgængelig på 16 sprog. Du kan også bruge en mobilapp.

Prag: Skip-the-line slotsbillet og valgfri audioguide

Prag: Skip-the-line slotsbillet og valgfri audioguide

Forudbestil dine billetter til Prags borg og undgå at spilde tid i billetkøen. Få en kort (15-20 minutter) introduktion til borgkomplekset, før du udforsker det i dit eget tempo. Mød vores repræsentant til en introduktion til Prags borg. Derefter bytter vores repræsentant din voucher til din billet, som dækker det bedste, der er at se på Prags borg. Spring billetkøen over og begynd dit besøg lige foran St. Vitus-katedralen, hvor du får vejledning og et kort over den bedste måde at udforske det vidtstrakte område på i dit eget tempo. Vitus-katedralen, det gamle kongelige palads, Sankt Georgs Basilika, Den Gyldne Gade og Daliborka-tårnet. Lær om slottets formål som hjemsted for kongerne af Bøhmen, de tysk-romerske kejsere og præsidenterne for Tjekkoslovakiet og Tjekkiet, helt tilbage fra det 9. århundrede. Din billet er gyldig i 2 dage og giver dig én adgang til hver bygning i slottets indre i hele denne periode. Bemærk venligst, at du skal have en internetforbindelse, for at online-audioguiden fungerer korrekt.

Prag: Slotstur med lokal guide og entrébillet

Prag: Slotstur med lokal guide og entrébillet

At besøge Prags borg, er som at træde ind i et eventyr. Se slotskompleksets højdepunkter, herunder Sankt Vitus-katedralen, det gamle kongeslot, Sankt Georgskirken og Den Gyldne Gade. Slottet rummer en overvældende mængde historie og kunst, men takket være din lokale ekspertguide kan du med lethed navigere rundt på slotsområdet. Mød din guide foran Malostranská-metrostationen nær Mánes-broen. Derfra tager I sporvognen op til Prags borg. Når du er inde, giver din guide dig hovedtelefoner, så du nemt kan høre kommentarerne på hele rundvisningen. Se Sankt Vitus' smukke, gotiske arkitektur. Se gargoilerne, der pryder kirkens yderside. Bliv forbavset over art nouveau-glasmosaikvinduerne, der er lavet af den tjekkiske kunstner Alfons Mucha. Beundr mosaikken fra det 14. århundrede, der forestiller dommedag. Se Sankt Václav og Karl 4.s grave, Jan Nepomuks barokgrav og Václav-kapellet. Dernæst kommer du ind i det gamle kongelige palads. Stå under det enorme hvælvede loft i Vladislav-salen. Kom ind i kammeret, hvor defenestrationen (vinduesudsmidningen) i Prag fandt sted. Her kastede de tjekkiske protestantiske aristokrater den Habsburgske kejsers katolske statholdere og deres sekretær ud af vinduet, hviket startede Trediveårskrigen. Besøg Sankt Georg-basilikaen. Stenmurene og designet af basilikaen udgør et kontrapunkt til slottets storslåethed. Se rester af freskoer fra det 12. århundrede, og gå så op ad den dobbelte trappe til det sted, hvor Sankt Ludmilas jordiske rester ligger.  Gå ad Den Gyldne Gade. Hytterne i denne gade blev oprindeligt bygget til slottets skarpskytter, men senere holdt guldsmedene til her. I senere århundreder boede kunstnere som Franz Kafka her. Studer de rekonstruerede værksteder og boliger i Den Gyldne Gade. Se, hvordan det arbejdende folk i Prag levede i skyggen af slottet.

Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

Oplev Prag fra et andet perspektiv: fra vandet på en flodcruise. Nyd en betagende panoramaudsigt over Karlsbroen, Prags borg og skyline af De Tusind Spires By fra komforten af en båd på Moldau-floden. Tag på et afslappende krydstogt perfekt for familier med små børn eller enhver, der ønsker at nyde en uforglemmelig oplevelse på kort tid. Spis lette snacks og nyd kaffe eller kolde drinks for egen regning på det øverste dæk, mens du sejler, så du ikke går glip af et øjeblik af handlingen. Gå indendørs om vinteren for en hyggelig og opvarmet siddeoplevelse eller aircondition om sommeren.

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Se Prag fra et andet perspektiv, og tag på en 45-minutters historisk bådtur langs Vltava. Gå ombord på en traditionel kanalbåd, og udforsk vandløbene i det gamle Prag, mens du lytter til en audiokommentarer. Nyd den charmerende udsigt, og hør om Prags historie. For at uddybe din viden endnu mere kan du besøge Karlsbroen Museum efter bådturen på floden.  Din tur afgår fra Karlsbroen. Nyd en fantastisk udsigt over Prags borg, og tag nogle flotte billeder. Sejl gennem Djævelens Kanal (Čertovka), og find ud af, hvorfor dette område kaldes Prags Venedig.

Prag: Klementinum Bibliotek og Astronomisk Tårn - guidet tur

Prag: Klementinum Bibliotek og Astronomisk Tårn - guidet tur

Opdag et spektakulært barokbibliotek, og nyd den storslåede udsigt over Prag på en guidet tur i Klementinum. Mød din guide og tag ud for at udforske et af de største bygningskomplekser i Europa. Opførelsen af ejendommen dateres tilbage til 1653, og i dag er bygningerne for det meste besat af det tjekkiske nationalbibliotek. Se den barokke bibliotekssal fra bag hegnet. Forundres over de udsmykkede fresker, forgyldte udskæringer og store globusser, der dekorerer dette rum. Følg derefter din guide til det astronomiske tårn. På vej dertil skal du stoppe ved Meridianhallen. Se samlingen af instrumenter, der findes her, og lær om, hvordan dette rum blev brugt til at bestemme det nøjagtige tidspunkt for middag takket være en lille stråle af sollys, der skinner gennem et hul i væggen. Endelig skal du afslutte din tur på en høj note, når du klatrer til toppen af det astronomiske tårn. Beundre den fantastiske udsigt over centrum af Prag og Prags borg fra 68 meter over jorden. Operatøren forbeholder sig ret til at ændre programmet. På grund af uventede omstændigheder er guiden muligvis ikke tilgængelig.

Prag: Sightseeing-middagskrydstogt på åben glasbåd

Prag: Sightseeing-middagskrydstogt på åben glasbåd

Oplev Prag om aftenen fra en luksuriøs, åben båd, mens du nyder et lækkert udvalg af traditionelle tjekkiske og internationale retter fra buffeten ombord. Se Prags ikoniske bygninger langs floden Vltava og få en fantastisk udsigt til den oplyste Prag-borg på denne bådtur tur/retur. Sejl med en unik glasbåd med et specialisoleret dæk, der forhindrer støj og vibrationer og et afsnit, der har optrækkelige glasvægge og lofter. Gør din oplevelse endnu bedre ved at opgradere til vinduessiddeplads, hvilket garanterer dig siddepladser i denne sektion. Nip til en velkomstdrink, når du stiger ombord, og glid derefter langs floden til Karlsbroen for at beundre Rudolfinum fra neorenæssancen. Nyd godt af gratis wi-fi, lyt til de informative flersprogede lydkommentarer og følg din rute på et papir- eller onlinekort, mens du sejler. Fortsæt forbi det berømte Dansende Hus, og se panoramaudsigten til Petřín-højen og Prags gamle bydel, mens du lytter til livemusik ombord på båden. Nyd en middagsbuffet med et bredt udvalg af tjekkiske og internationale retter. Efter middagen kan du udforske de åbne dæk, der giver dig mulighed for at føle den kølende flodbrise og se byen fra mange synsvinkler, der giver perfekte fotomuligheder.  Udvalgte retter fra middagsbuffeten: • Mozzarella med tomater og frisk basilikumpesto • Udvalg af tjekkisk ost, skinke, og salami • Andepaté med tranebærsauce • Gran Moravia-ost • Græsk salat • Frisk coleslaw • Hakket salat • Udvalg af brød og smør • Glutenfri kager • Kyllingenuddelsuppe • Hel skinke med ben • Oksekødsgullasch • Kyllingeschnitzel • Bagte kartofler med squash • Spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk) • Paella med stegte grøntsager og fisk og skaldyr • Dampede grøntsager • Dumplings • Jasminris • Kartoffelmos • Hjemmelavede honningkager • Æblestrudel • Frisk frugtsalat

Prag: Adgangsbilletter til Prags borg og Lobkowicz-paladset

Prag: Adgangsbilletter til Prags borg og Lobkowicz-paladset

Udforsk det majestætiske Lobkowicz-palads i Prags borg på en informativ og underholdende tur. Audioguiden er indtalt af medlemmer af Lobkowicz-familien. Gå rundt i de 22 kunstfyldte værelser i dit eget tempo, mens du spærrer øjnene op over verdensberømt kunst og historiske genstande. Bliv betaget af malerier af Canaletto og Velázquez, se nodeark skrevet af Mozart og  Beethoven, og nyd åhundreder gamle kunstgenstande.  Opdag højdepunkterne på Prags borg. Besøg Sankt Vitus-katedralen, den største kirke i Prag. Se det gamle kongelige palads, det oprindelige sæde for den tjekkiske kongerige. Udforsk Sankt Georg-basilikaen og Den Gyldne Gade, der er en billedskønn gade med småhuse, der engang var hjem for slottets tjenere, guldsmede, og soldater.

Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og krydstogt på Vltava-floden

Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og krydstogt på Vltava-floden

Undgå besværet med organiserede gruppeture, og udforsk Prag i dit eget tempo med en kombineret 1-times, 24-timers eller 48-timers billet til hop på-/hop af-bussen. Når du er ombord på bussen, får du udleveret hovedtelefoner og en audioguide (tilgængelig på 24 sprog), og personalet ombord er altid klar til at hjælpe dig. Lyt til Prags fascinerende historie, og se de berømte seværdigheder. Udforsk de røde og grønne linjer i byen. Den grønne linje stopper bl.a: - Na Františku (nær industri- og handelsministeriet), - Den Gamle Bys Plads, - Malostranské náměstí (ved siden af Den Hellige Treenigheds Søjle) - Jiráskovo náměstí (ved siden af Det Dansende Hus), - Václavské náměstí (på hjørnet af Jindřišská-gaden ved Duplex-klubben) - Hlavní nádraží (foran hovedbanegården). Stoppesteder på den røde linje omfatter: - Prags borg - Dlabačov- Náměstí Kinských- Jiráskovo náměstí (ved siden af Det Dansende Hus), - I.P. Pavlova (på hjørnet af Sokolská-gaden)- Karlov (B. Němcové-gaden)- Hlavní nádraží (foran hovedbanegården)

Prag: Sightseeing-bådkrydstogt med buffetmiddag

Prag: Sightseeing-bådkrydstogt med buffetmiddag

Stig ombord på et romantisk aftencruise gennem hjertet af Prag, og se alle byens berømte monumenter fra Vltava-floden. Ankom til din båd mellem Čech- og Štefánik-broerne, og bliv budt velkommen af din vært. Sejl derefter gennem Prags centrum, og se seværdighederne langs Vltava-flodens bredder i den magiske aftenbelysning. Mens du sejler, serveres der en velsmagende middagsbuffet, og du kan købe alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer i baren. Personalet vil være til rådighed for at opfylde dine behov. Nyd den utrolige udsigt over Karlsbroen og barokkirkerne i den gamle og den nye bydel. Der er siddepladser på det åbne øverste dæk eller inde i den klimakontrollerede nedre salon (opvarmet om vinteren og med aircondition om sommeren). Efter turen returnerer vi til udgangspunktet.

De mest populære seværdigheder i Prag

Oplevelser i Prags borg

Byer i Tjekkiet

Andre seværdigheder i Prags borg

Vil du se alle oplevelser i Prags borg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Prags borg

Samlet bedømmelse

4.3
(34.554 anmeldelser)

Vi tog afsted meget tidligere, end vi reserverede. Publikum var højt. Med den elektriske damper på tværs af Moldau. Det var virkelig fantastisk. Drikkevarer ombord var godt prissat. Servicepersonalet var ikke påtrængende. Jeg kan anbefale det.

Skøn sokskinstur. Dejlig rosévin. Buffet ok, men betød ikke noget, da alt andet opvejede den. God udsigt fra båden, med sejl over pga. sol. Ellers åben båd med spisning. Skøn sightseeing. Tag afsted!

Meget velorganiseret - ved solnedgang er farverne storslåede - meget få kommentarer - elektrisk båd! Til gengæld er der mange mennesker og både på vandet

Anbefalet aktivitet, den varer mindre end en time og fungerer som et hvil og samtidig se byen fra et andet perspektiv.

Det var meget rart, at man kunne forstå alt fra højttalerne og derfor ikke behøvede høretelefoner