Tilføj datoer

Prags borg

Prags borg: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: 50-minutters sightseeingbådtur om aftenen

1. Prag: 50-minutters sightseeingbådtur om aftenen

Nyd den betagende udsigt fra Moldau, og opdag en af verdens mest berømte byers skønhed på en sejltur om aftenen. Se majestætiske seværdigheder såsom Karlsbroen, det dansende hus, Petrin Tower, og det historiske fort Vyšehrad. Beundr ny-renaissance koncertsalen Rudolfinum og verdens største slotskompleks, Prags borg.  Slap af på båden, der har aircondition og tag over solterrassen. Lær om byen via audioguiden, som tilbydes på 8 sprog.

Prags borg: Billet og introduktion

2. Prags borg: Billet og introduktion

Mød din repræsentant på den angive dato og tidspunkt, og få en kort introduktion (15-20 minutter) til borgkomplekset på engelsk. Repræsentanten vil derefter indløse din voucher til din billet (rundtur B), som dækker det bedste, der er at se på Prags borg, herunder Skt. Vitus-kirken, det gamle kongeslot, Skt. Georgskirken og den Gyldne Gade med Daliborka-tårnet. Udforsk derefter Prags borg i dit eget tempo, og oplev det smukke interiør. Din billet er gyldig i 2 dage og giver dig mulighed for at få adgang en gang til hver bygning på komplekset i hele denne periode.

Prags borg: Rundvisning med lokal guide og entrébillet

3. Prags borg: Rundvisning med lokal guide og entrébillet

At besøge Prags borg, er som at træde ind i et eventyr. Se slotskompleksets højdepunkter, herunder Sankt Vitus-katedralen, det gamle kongeslot, Sankt Georgskirken og Den Gyldne Gade. Slottet rummer en overvældende mængde historie og kunst, men takket være din lokale ekspertguide kan du med lethed navigere rundt på slotsområdet. Mød din guide foran Malostranská-metrostationen nær Mánes-broen. Derfra tager I sporvognen op til Prags borg. Når du er inde, giver din guide dig hovedtelefoner, så du nemt kan høre kommentarerne på hele rundvisningen. Se Sankt Vitus' smukke, gotiske arkitektur. Se gargoilerne, der pryder kirkens yderside. Bliv forbavset over art nouveau-glasmosaikvinduerne, der er lavet af den tjekkiske kunstner Alfons Mucha. Beundr mosaikken fra det 14. århundrede, der forestiller dommedag. Se Sankt Václav og Karl 4.s grave, Jan Nepomuks barokgrav og Václav-kapellet. Dernæst kommer du ind i det gamle kongelige palads. Stå under det enorme hvælvede loft i Vladislav-salen. Kom ind i kammeret, hvor defenestrationen (vinduesudsmidningen) i Prag fandt sted. Her kastede de tjekkiske protestantiske aristokrater den Habsburgske kejsers katolske statholdere og deres sekretær ud af vinduet, hviket startede Trediveårskrigen. Besøg Sankt Georg-basilikaen. Stenmurene og designet af basilikaen udgør et kontrapunkt til slottets storslåethed. Se rester af freskoer fra det 12. århundrede, og gå så op ad den dobbelte trappe til det sted, hvor Sankt Ludmilas jordiske rester ligger.  Gå ad Den Gyldne Gade. Hytterne i denne gade blev oprindeligt bygget til slottets skarpskytter, men senere holdt guldsmedene til her. I senere århundreder boede kunstnere som Franz Kafka her. Studer de rekonstruerede værksteder og boliger i Den Gyldne Gade. Se, hvordan det arbejdende folk i Prag levede i skyggen af slottet.

Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

4. Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

Oplev Prag om aftenen fra en luksuriøs, åben båd, mens du nyder et lækkert udvalg af traditionelle tjekkiske og internationale retter fra buffeten ombord. Se Prags ikoniske bygninger langs floden Vltava og få en fantastisk udsigt til den oplyste Prag-borg på denne bådtur tur/retur. Sejl med en unik glasbåd med et specialisoleret dæk, der forhindrer støj og vibrationer og et afsnit, der har optrækkelige glasvægge og lofter. Gør din oplevelse endnu bedre ved at opgradere til vinduessiddeplads, hvilket garanterer dig siddepladser i denne sektion. Nip til en velkomstdrink, når du stiger ombord, og glid derefter langs floden til Karlsbroen for at beundre Rudolfinum fra neorenæssancen. Nyd godt af gratis wi-fi, lyt til de informative flersprogede lydkommentarer og følg din rute på et papir- eller onlinekort, mens du sejler. Fortsæt forbi det berømte Dansende Hus, og se panoramaudsigten til Petřín-højen og Prags gamle bydel, mens du lytter til livemusik ombord på båden. Nyd en middagsbuffet med et bredt udvalg af tjekkiske og internationale retter. Efter middagen kan du udforske de åbne dæk, der giver dig mulighed for at føle den kølende flodbrise og se byen fra mange synsvinkler, der giver perfekte fotomuligheder.  Udvalgte retter fra middagsbuffeten: • Mozzarella med tomater og frisk basilikumpesto • Udvalg af tjekkisk ost, skinke, og salami • Andepaté med tranebærsauce • Gran Moravia-ost • Græsk salat • Frisk coleslaw • Hakket salat • Udvalg af brød og smør • Glutenfri kager • Kyllingenuddelsuppe • Hel skinke med ben • Oksekødsgullasch • Kyllingeschnitzel • Bagte kartofler med squash • Spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk) • Paella med stegte grøntsager og fisk og skaldyr • Dampede grøntsager • Dumplings • Jasminris • Kartoffelmos • Hjemmelavede honningkager • Æblestrudel • Frisk frugtsalat

Prag: Tur på tysk til den gamle bydel og Prags Borg

5. Prag: Tur på tysk til den gamle bydel og Prags Borg

Tag på en spændende rejse og oplev hovedstaden i Tjekkiet. Hvis du besøger Prag for første gang og ønsker at få et overblik over byen, er denne tur det perfekte valg. Du vil begynde din guidede tur på den gamle rådhusplads, som er den vigtigste markedsplads i Prags gamle bydel og det sted, hvor Chrám Matky Boží před Týnem-kirken ligger. Gå langs de maleriske gader, forbi Ejendomsteatret og Karlsuniversitetet. Se derefter det gamle rådhus og det astronomiske ur, hvor du kan opleve dette gotiske videnskabelige mesterværk. Tag til Franz Kafkas fødested og oplev det jødiske kvarter. Besøg Maisel-synagogen og Pinkas-synagogen, før du slentrer igennem den gamle jødiske kirkegård. Derefter vil du passere byens nye rådhus og Clementinum og fortsætte til Karlsbroen. Gå over Karlsbroen, indtil du når sporvognsstationen Malostranské Náměsti. Derfra vil du køre op til Prags Borg. Gå igennem de royale haver og til præsidentkontoret og Hradčany-pladsen, hvorfra du kan nyde udsigten over den tyske ambassade. Besøg Skt. Vitus-katedralen, de indre gårdhaver på Prags Borg og den gyldne vej. For enden af den gyldne vej kan du se Daliborka-tårnet, der før var en del af borgmuren. Turen slutter på Skt. Wenceslas-vingården.

Prag: 2,5-timers tur til borgen inklusive adgangsbillet

6. Prag: 2,5-timers tur til borgen inklusive adgangsbillet

Din 2,5-timers guidede tur begynder ved Karlsbroen, hvor din guide vil give dig en kort historisk oversigt over Prags borgs historie. Kryds Karlsbroen, og find vej til Malá Strana-pladsen, hvor en sporvogn vil køre dig til slottet. Inde i Sankt Vitus-katedralen vil du høre historier om prinser, konger og kejsere samt få stedets religiøse historie. Gå gennem det gamle slot, herunder Vladislav-hallen, og sæt derefter kurs mod Sankt Georgskirken, hvor din guide beretter om de tjekkiske helgener. Besøg området kendt som Guldgaden, hvor din guide vil fortælle dig om de lokale beboeres hverdagsliv.

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

7. Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Se Prag fra et andet perspektiv, og tag på en 45-minutters historisk bådtur langs Vltava. Gå ombord på en traditionel kanalbåd, og udforsk vandløbene i det gamle Prag, mens du lytter til en audiokommentarer. Nyd den charmerende udsigt, og hør om Prags historie. For at uddybe din viden endnu mere kan du besøge Karlsbroen Museum efter bådturen på floden.  Din tur afgår fra Karlsbroen. Nyd en fantastisk udsigt over Prags borg, og tag nogle flotte billeder. Sejl gennem Djævelens Kanal (Čertovka), og find ud af, hvorfor dette område kaldes Prags Venedig.

Prag om aftenen: 3-timers bådtur med middag

8. Prag om aftenen: 3-timers bådtur med middag

Start din aften med en sejltur langs Vltava-floden i Prag fra Čechův-broen i den gamle bydel. Få en gratis velkomstdrink, når du stiger ombord, og glid derefter ned ad floden mod Karlsbroen (Karlův most). Passer Petřín-højen, se det historiske Vyšehrad-fort, og lad dig betage af koncertsalen Rudolfinum i nyrenæssancestil. Fortsæt forbi det berømte dansende hus på Rašínovo nábřeží (Rašínovo-dæmningen), og nyd panoramaudsigt over Prags borg, mens du lytter til levende musik ombord på båden. Nyd en luksuriøs middagsbuffet (kolde retter, varme buffetretter og desserter), mens du sejler, og køb drinks fra et fristende udvalg af drikkevarer med og uden alkohol.  Buffetmenu: • Kold Buffet: Rigt udvalg af brød og smør, Grana Padano, andepate med tranebærsauce, Caprese, udvalg af indenlandske oste, skinke og salami, blandet salat, græsk salat, frisk coleslaw •  Suppe: Kyllingesuppe med nudler •  Varm buffet: Hel skinke på ben, oksekødsgullasch, kyllingeschnitzler, spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk), paella, bagte kartofler med zucchini • Tilbehør: Bacondumplings, Jasminris, kartoffelmos •  Dessert: Hjemmelavet honningkage, æblestrudel, frisk frugtsalat

Prag: Entrébilletter til Prags borg og Lobkowicz-paladset

9. Prag: Entrébilletter til Prags borg og Lobkowicz-paladset

Udforsk det majestætiske Lobkowicz-palads i Prags borg på en informativ og underholdende tur. Audioguiden er indtalt af medlemmer af Lobkowicz-familien. Gå rundt i de 22 kunstfyldte værelser i dit eget tempo, mens du spærrer øjnene op over verdensberømt kunst og historiske genstande. Bliv betaget af malerier af Canaletto og Velázquez, se nodeark skrevet af Mozart og  Beethoven, og nyd åhundreder gamle kunstgenstande.  Opdag højdepunkterne på Prags borg. Besøg Sankt Vitus-katedralen, den største kirke i Prag. Se det gamle kongelige palads, det oprindelige sæde for den tjekkiske kongerige. Udforsk Sankt Georg-basilikaen og Den Gyldne Gade, der er en billedskønn gade med småhuse, der engang var hjem for slottets tjenere, guldsmede, og soldater.

Prag: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bus og bådtur

10. Prag: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bus og bådtur

Undgå besværet med organiserede gruppeture, og udforsk i stedet Prag i dit eget tempo med en kombineret 24- eller 48-timers billet til hop-on hop-off-sightseeingbussen.  Når du er ombord på bussen, får du udleveret høretelefoner og en audioguide (tilgængelig på 23 sprog), og en stewardesse er til rådighed, hvis du får brug for assistance. Lyt til den fascinerende historie om Prag.

Tilgængelige aktiviteter

177 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 12

Andre seværdigheder i Prags borg

Vil du se alle oplevelser i Prags borg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Prags borg

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 34.554 anmeldelser

was a great trip. perfekt balance of stops and story. Felt safe. The bikes were fine. Language was good.

Meget, meget fin tur og rigtig god guide! Smilende og imødekommende. Dejlig tur

Det var en sjov måde at få et overblik over byen på.Guiden var virkelig god.

Dejlig tur med god mad, betjening, musik og Prags smukke aftenlys.

Really good, great experience and Andrea was amazing!