Tilføj datoer

Prags borg

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • Private rundvisninger
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 119 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 8

Andre seværdigheder i Prags borg

Vil du se alle oplevelser i Prags borg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Prags borg

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 33.829 anmeldelser

Meget let og ligetil. Kom til båden i god tid. Mødtes ved indgangen af det vidunderlige personale. Vi fik vores glas bobler ved ankomsten og blev vist til vores pladser. Vi blev opgraderet til et vinduessæde, da et blev ledigt, når båden afgik fra molen. Prag Duo sang hele natten med en stor kvindelig sangerinde og en mand, der spillede keyboard. Perfekt musik at lytte til og danse til. Maden ombord var fantastisk og så velsmagende. Personalet var meget opmærksomme og glade for at betjene dig med et smil. En fantastisk all round oplevelse. Det sneede endda, mens man rejste på floden.

Tour på russisk. Galina er meget vidende og åbenbart meget lidenskabelig omkring byens historie, kultur og hverdagsliv! Hun havde alle svarene på vores spørgsmål og delte forskellige historier og interessante myter om byen. Galina havde også meget gode anbefalinger med hensyn til andre ting at se/gøre i Prag! Jeg satte stor pris på entusiasmen og al den delte viden! 10/10

En hyggelig aftentur på Vltava-floden i en lille hyggelig båd. Det er lidt ligesom at sidde i en nøddeskal, men du kan også bruge den til at navigere i de små kanaler med historiske møller, som de store skibe ikke går til. Meget personlig tur, du kan stille spørgsmål og høre gode anekdoter.

Kun én ulempe, jeg ville sidde ved vinduet, og når du køber billetten, angiver det ikke, hvor du skal sidde eller priserne efter placering. Resten, maden, atmosfæren, udsmykningen, den levende musik, vidunderligt, en meget god oplevelse.

It was a fantastic experienced. Great performers , food, unlimited drinks & service. I can 100% recommend to all.