Tilføj datoer

Prags borg

Prags borg

Prags borg: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: 50-minutters sightseeingbådtur om aftenen

1. Prag: 50-minutters sightseeingbådtur om aftenen

Nyd den betagende udsigt fra Vltava-floden, og oplev skønheden i en af verdens mest berømte byer på dette aftenkrydstogt med audioguide. Se majestætiske seværdigheder som Karlsbroen og det dansende hus. Gå om bord på en komfortabel og rummelig båd og påbegynd dit flodkrydstogt. Tag billeder, mens du sejler forbi seværdigheder som Petřín-tårnet og det historiske fort Vyšehrad. Beundr neo-renæssancekoncertsalen Rudolfinum og verdens største slotskompleks, Prags borg. Slap af på en båd med aircondition og tag over solterrassen. Lær om de vigtigste seværdigheder med lydkommentarer, der er tilgængelige på 8 forskellige sprog, eller brug den trykte guide om bord, der er tilgængelig på 16 sprog.

Prag: Skip-the-line slotsbillet og valgfri audioguide

2. Prag: Skip-the-line slotsbillet og valgfri audioguide

Forudbestil dine billetter til Prags borg og undgå at spilde tid i billetkøen. Få en kort (15-20 minutter) introduktion til borgkomplekset, før du udforsker det i dit eget tempo. Mød vores repræsentant til en introduktion til Prags borg. Derefter bytter vores repræsentant din voucher til din billet, som dækker det bedste, der er at se på Prags borg. Spring billetkøen over og begynd dit besøg lige foran St. Vitus-katedralen, hvor du får vejledning og et kort over den bedste måde at udforske det vidtstrakte område på i dit eget tempo. Vitus-katedralen, det gamle kongelige palads, Sankt Georgs Basilika, Den Gyldne Gade og Daliborka-tårnet. Lær om slottets formål som hjemsted for kongerne af Bøhmen, de tysk-romerske kejsere og præsidenterne for Tjekkoslovakiet og Tjekkiet, helt tilbage fra det 9. århundrede. Din billet er gyldig i 2 dage og giver dig én adgang til hver bygning i slottets indre i hele denne periode. Bemærk venligst, at du skal have en internetforbindelse, for at online-audioguiden fungerer korrekt.

Prag: Slotstur med lokal guide og entrébillet

3. Prag: Slotstur med lokal guide og entrébillet

At besøge Prags borg, er som at træde ind i et eventyr. Se slotskompleksets højdepunkter, herunder Sankt Vitus-katedralen, det gamle kongeslot, Sankt Georgskirken og Den Gyldne Gade. Slottet rummer en overvældende mængde historie og kunst, men takket være din lokale ekspertguide kan du med lethed navigere rundt på slotsområdet. Mød din guide foran Malostranská-metrostationen nær Mánes-broen. Derfra tager I sporvognen op til Prags borg. Når du er inde, giver din guide dig hovedtelefoner, så du nemt kan høre kommentarerne på hele rundvisningen. Se Sankt Vitus' smukke, gotiske arkitektur. Se gargoilerne, der pryder kirkens yderside. Bliv forbavset over art nouveau-glasmosaikvinduerne, der er lavet af den tjekkiske kunstner Alfons Mucha. Beundr mosaikken fra det 14. århundrede, der forestiller dommedag. Se Sankt Václav og Karl 4.s grave, Jan Nepomuks barokgrav og Václav-kapellet. Dernæst kommer du ind i det gamle kongelige palads. Stå under det enorme hvælvede loft i Vladislav-salen. Kom ind i kammeret, hvor defenestrationen (vinduesudsmidningen) i Prag fandt sted. Her kastede de tjekkiske protestantiske aristokrater den Habsburgske kejsers katolske statholdere og deres sekretær ud af vinduet, hviket startede Trediveårskrigen. Besøg Sankt Georg-basilikaen. Stenmurene og designet af basilikaen udgør et kontrapunkt til slottets storslåethed. Se rester af freskoer fra det 12. århundrede, og gå så op ad den dobbelte trappe til det sted, hvor Sankt Ludmilas jordiske rester ligger.  Gå ad Den Gyldne Gade. Hytterne i denne gade blev oprindeligt bygget til slottets skarpskytter, men senere holdt guldsmedene til her. I senere århundreder boede kunstnere som Franz Kafka her. Studer de rekonstruerede værksteder og boliger i Den Gyldne Gade. Se, hvordan det arbejdende folk i Prag levede i skyggen af slottet.

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

4. Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Se Prag fra et andet perspektiv, og tag på en 45-minutters historisk bådtur langs Vltava. Gå ombord på en traditionel kanalbåd, og udforsk vandløbene i det gamle Prag, mens du lytter til en audiokommentarer. Nyd den charmerende udsigt, og hør om Prags historie. For at uddybe din viden endnu mere kan du besøge Karlsbroen Museum efter bådturen på floden.  Din tur afgår fra Karlsbroen. Nyd en fantastisk udsigt over Prags borg, og tag nogle flotte billeder. Sejl gennem Djævelens Kanal (Čertovka), og find ud af, hvorfor dette område kaldes Prags Venedig.

Prag: Klementinum Bibliotek og Astronomisk Tårn - guidet tur

5. Prag: Klementinum Bibliotek og Astronomisk Tårn - guidet tur

Opdag et spektakulært barokbibliotek, og nyd den storslåede udsigt over Prag på en guidet tur i Klementinum. Mød din guide og tag ud for at udforske et af de største bygningskomplekser i Europa. Opførelsen af ejendommen dateres tilbage til 1653, og i dag er bygningerne for det meste besat af det tjekkiske nationalbibliotek. Se den barokke bibliotekssal fra bag hegnet. Forundres over de udsmykkede fresker, forgyldte udskæringer og store globusser, der dekorerer dette rum. Følg derefter din guide til det astronomiske tårn. På vej dertil skal du stoppe ved Meridianhallen. Se samlingen af instrumenter, der findes her, og lær om, hvordan dette rum blev brugt til at bestemme det nøjagtige tidspunkt for middag takket være en lille stråle af sollys, der skinner gennem et hul i væggen. Endelig skal du afslutte din tur på en høj note, når du klatrer til toppen af det astronomiske tårn. Beundre den fantastiske udsigt over centrum af Prag og Prags borg fra 68 meter over jorden. Operatøren forbeholder sig ret til at ændre programmet. På grund af uventede omstændigheder er guiden muligvis ikke tilgængelig.

Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

6. Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

Oplev Prag om aftenen fra en luksuriøs, åben båd, mens du nyder et lækkert udvalg af traditionelle tjekkiske og internationale retter fra buffeten ombord. Se Prags ikoniske bygninger langs floden Vltava og få en fantastisk udsigt til den oplyste Prag-borg på denne bådtur tur/retur. Sejl med en unik glasbåd med et specialisoleret dæk, der forhindrer støj og vibrationer og et afsnit, der har optrækkelige glasvægge og lofter. Gør din oplevelse endnu bedre ved at opgradere til vinduessiddeplads, hvilket garanterer dig siddepladser i denne sektion. Nip til en velkomstdrink, når du stiger ombord, og glid derefter langs floden til Karlsbroen for at beundre Rudolfinum fra neorenæssancen. Nyd godt af gratis wi-fi, lyt til de informative flersprogede lydkommentarer og følg din rute på et papir- eller onlinekort, mens du sejler. Fortsæt forbi det berømte Dansende Hus, og se panoramaudsigten til Petřín-højen og Prags gamle bydel, mens du lytter til livemusik ombord på båden. Nyd en middagsbuffet med et bredt udvalg af tjekkiske og internationale retter. Efter middagen kan du udforske de åbne dæk, der giver dig mulighed for at føle den kølende flodbrise og se byen fra mange synsvinkler, der giver perfekte fotomuligheder.  Udvalgte retter fra middagsbuffeten: • Mozzarella med tomater og frisk basilikumpesto • Udvalg af tjekkisk ost, skinke, og salami • Andepaté med tranebærsauce • Gran Moravia-ost • Græsk salat • Frisk coleslaw • Hakket salat • Udvalg af brød og smør • Glutenfri kager • Kyllingenuddelsuppe • Hel skinke med ben • Oksekødsgullasch • Kyllingeschnitzel • Bagte kartofler med squash • Spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk) • Paella med stegte grøntsager og fisk og skaldyr • Dampede grøntsager • Dumplings • Jasminris • Kartoffelmos • Hjemmelavede honningkager • Æblestrudel • Frisk frugtsalat

Prag: Natkrydstogt på Vltava-floden med buffet

7. Prag: Natkrydstogt på Vltava-floden med buffet

Se Prags skønhed om natten på dette middagskrydstogt langs Vltava-floden. Se historiske monumenter som Prags borg og det dansende hus, og nyd et bredt udvalg af tjekkiske retter. Start dit aftenkrydstogt langs Vltava-floden i Prag fra Čechův-broen i den gamle bydel. Få en velkomstdrink ved ombordstigning, og glid derefter blidt ned ad floden mod Karlsbroen (Karlův most). Kør forbi bakken ved Petřín, se det historiske fort Vyšehrad og beundr neorenaissancekoncertsalen Rudolfinum. Fortsæt forbi det berømte dansehus på Rašínovo nábřeží (Rašínovo-dæmningen), og få en panoramaudsigt over Prags borg, mens du får en serenade med levende musik om bord på båden. Nyd en luksusbuffetmiddag (kold buffet, varm buffet og desserter), mens du sejler, og køb drikkevarer fra et fristende udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske valgmuligheder. Buffetmenu: - Kold buffet: Rigt udvalg af brød og smør, Grana Padano, andepostej med tranebærsauce, Caprese, udvalg af indenlandske oste, skinke og salami, hakket salat, græsk salat, frisk coleslaw - Suppe: Kyllingesuppe med nudler - Varm buffet: Hel skinke med ben, oksekødsgulash, kyllingeschnitzler, spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk), paella, bagte kartofler med zucchini - Tilbehør: Baconboller, jasminris, kartoffelmos - Dessert: Hjemmelavet peberkage, æblestrudel, frisk frugtsalat

2,5 timers rundvisning på Prags borg inkl. adgangsbillet

8. 2,5 timers rundvisning på Prags borg inkl. adgangsbillet

Oplev Prags borg og dens bemærkelsesværdige historie på en guidet vandretur med en lokal guide. Gå over Karlsbroen, besøg St. Vitus-katedralen, og se Golden Lane, og beundre den fantastiske arkitektur og rige historie bag hvert vartegn. Din 2,5-timers guidede tur begynder ved Karlsbroen, hvor din guide vil give et kort historisk overblik over Prags Slots historie. Kryds Karlsbroen og tag til Lesser Town Square, hvor en sporvogn tager dig til slottet. Når du går ind i St. Vitus-katedralen, kan du høre historier om prinser, konger og kejsere og stedets ceremonielle historie. Besøg det gamle slot, Vladislav Hall, og tag derefter til St. Georges Basilica, hvor din guide vil fortælle dig om tjekkiske helgener. Besøg området kendt Golden Lane, hvor din guide vil fortælle dig om de lokale beboeres liv.

Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

9. Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

Oplev Prag fra et andet perspektiv: fra vandet på en flodcruise. Nyd en betagende panoramaudsigt over Karlsbroen, Prags borg og skyline af De Tusind Spires By fra komforten af en båd på Moldau-floden. Tag på et afslappende krydstogt perfekt for familier med små børn eller enhver, der ønsker at nyde en uforglemmelig oplevelse på kort tid. Spis lette snacks og nyd kaffe eller kolde drinks for egen regning på det øverste dæk, mens du sejler, så du ikke går glip af et øjeblik af handlingen. Gå indendørs om vinteren for en hyggelig og opvarmet siddeoplevelse eller aircondition om sommeren.

Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og krydstogt på Vltava-floden

10. Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og krydstogt på Vltava-floden

Undgå besværet med organiserede gruppeture, og udforsk Prag i dit eget tempo med en kombineret 24- eller 48-timers billet til hop-on hop-off-sightseeingbussen. Når du er om bord på bussen, får du hovedtelefoner og en audioguide (tilgængelig på 24 sprog), og personalet om bord er altid klar til at hjælpe dig. Lyt til Prags fascinerende historie, og se byens berømte vartegn. Udforsk de røde og grønne linjer i byen. Den grønne linjes stoppesteder inkluderer: - Na Františku (nær Industri- og Handelsministeriet), - Den Gamle Rådhusplads, - Malostranské náměstí (ved siden af Den Hellige Treenigheds søjle)- Jiráskovo náměstí (ved siden af Det Dansende Hus), - Václavské náměstí (på hjørnet af Jindřišská gaden ved Duplex klubben)- Hlavní nádraží (foran Hovedbanegården) Stoppesteder på den røde linje inkluderer: - Prags borg - Dlabačov- Náměstí Kinských- Jiráskovo náměstí (ved siden af det dansende hus), - I.P. Pavlova (på hjørnet af Sokolská street)- Karlov (B. Němcové street)- Hlavní nádraží (foran hovedbanegården)

244 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Prags borg

Andre seværdigheder i Prags borg

Vil du se alle oplevelser i Prags borg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Prags borg

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 34.554 anmeldelser

Jeg fandt det yderst afslappende, med nogle dejlige udsigter på skærmen. Det eneste, jeg vil sige, er, at jeg ville ønske, at vi fik lov på det øverste dæk, bare så vi kunne mærke oplevelsen lidt mere og kunne tage bedre billeder og videoer.

grundigt nydt og hvor vidunderligt det var at se udsigten alle lyser op, vil anbefale, men glem ikke at bære dejligt varmt tøj, hatte og handsker, når du går om vinteren!!

hvilken smuk måde at se byen på. besætningen var meget imødekommende og aktiviteten startede i tide.

Fantastisk gåtur, vidunderlig udsigt over monumenterne om natten

Udsigten dejlig, men følte ikke, at du havde hele 50 minutter.