Tilføj datoer

Prags sommerfuglehus

Prags sommerfuglehus: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Papilonia Butterfly House: Billet til Prags sommerfuglehus

1. Papilonia Butterfly House: Billet til Prags sommerfuglehus

Sommerfuglehuset er et specialbygget, offentligt tilgængeligt økosystem, der simulerer de naturlige betingelser for et sundt og aktivt liv for eksotiske sommerfugle. Se hundredvis af levende sommerfugle fra regnskovsområder i Sydamerika, Mexico, Thailand, Filippinerne, Afrika under Sahara og andre regioner. Der er ingen barrierer mellem besøgende og sommerfuglene. Eksotiske sommerfugle har ikke en medfødt frygt for mennesker, og du kan interegere med dem, mens du slentrer gennem de forskellige udstillinger. Se disse smukke skabninger helt tæt på, og benyt de mange gode fotomuligheder. Sommerfuglehuset i Prag er et unikt koncept på en global skala blandt sommerfuglhuse, da det er bygget med kunstig belysning og drives helt uafhængigt af de klima- eller vejrforhold. Derfor har sommerfuglene konsistente og ideelle livsbetingelser.

1 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Prags sommerfuglehus

Andre seværdigheder i Prags sommerfuglehus

Vil du se alle oplevelser i Prags sommerfuglehus? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Prags sommerfuglehus

Samlet bedømmelse

4.3
(142 anmeldelser)

Da jeg er en sommerfuglelsker, var jeg overrasket over at finde dette sted, og det er en skam, at det ikke kommer til toppen af listerne for ting at gøre. Der var et stort udvalg af sommerfugle, og stedet var meget roligt. Udover at tage billeder, tag plads og vent på, at sommerfuglene lander på dig. Jeg kan godt lide steder som dette, fordi du kan føle en del af processen i modsætning til at kigge gennem zoologiske haver. Stedet var stort nok til, at du kunne føle, at sommerfuglene har rigelig plads til at komme rundt og er godt fodret og passet.

Det var en dejlig oplevelse, meget lærerig for børnene, fordi det ses fra kokonen, når de bliver født og er voksne. Der er mange typer og farver, de kan lande på dig, og du kan overveje dem i lange minutter. Stedet er velegnet med temperatur og klima for dem, der er mange planter, hvor de sidder og en vandkilde. Helt anbefalelsesværdig, den har det ekstra, at man så går ned på første sal og der er den store legetøjsbutik, hvor man bliver underholdt i endnu en lang tid. Jeg ville helt sikkert vende tilbage

Det var en smuk oplevelse. Det er ikke noget stort, og hvis du virkelig kun laver løkken én gang, bør det kun tage omkring 5-10 minutter. Men hvis du tager billeder og interagerer med sommerfuglene, så vær tålmodig.. de vil også komme hen til dig og sætte sig på dig af og til! Om det er på benet, skulderen, ryggen eller fingeren.. Det er nødvendigt at være særlig forsigtig, når man løber, for sommerfuglene sidder også på jorden og det er ikke rart at træde på dem!

Det var en meget spændende oplevelse at være omgivet af så mange ellers sky dyr. Det var snarere ikke sommerfuglene, der var bange, men derimod de mennesker, der vigede fra det store vingefang, da disse mystiske væsener dukkede op ud af ingenting og hurtigt udforskede området. I hvert fald er der på næste tur til Prag igen et besøg i sommerfuglehuset Papilonia på dagsordenen.

Vi Warren meget spændte. Jeg ville blive fløjet direkte og. Havde en kammerat sommerfugl under mit ophold. Sådanne smukke dyr.