Ting at foretage sig
Premantura

Vores mest anbefalede ting at gøre i Premantura

Medulin: Øhavs- og delfinkrydstogt ved solnedgang med middag

1. Medulin: Øhavs- og delfinkrydstogt ved solnedgang med middag

Udforsk skønheden i Medulin-øgruppen og se efter delfiner på dette krydstogt fra havnen i Medulin. Se Cape Kamenjak, Porer fyrtårn og udsigt over RT Kamenjak naturpark. Nyd en lækker middag ombord, mens solen går ned. Slap af med øl, vin, vand og juice. Tjek ind ved turleverandørens skrivebord i havnen i Medulin og gå ombord på båden. Nyd en lækker afgangsdrink med juice eller en aperitif. Sejl afsted på dit delfinsafari-eventyr. Lyt til romantisk musik, mens du bevæger dig langs Medulin-øgruppen mod naturparken RT Kamenjak. Nyd naturen i dette beskyttede område, mens lyset aftager for dagen. Besøg Cape Kamenjak og beundre udsigten over Porer fyrtårn, som blev bygget tilbage i 1846 under den østrig-ungarske æra. Tag afsted på jagt efter delfiner, gå til de steder, hvor de kan lide at boltre sig og lede efter mad. Få serveret et lækkert kød-, fisk- eller vegetarisk måltid. Lyt til lyden af havet og måger, mens solnedgangens gyldne farver spiller over vandet. Retur til havnen i Medulin.

Kamenjak/Medulin Sunset Dolphin Tour med middag Sandra båd

2. Kamenjak/Medulin Sunset Dolphin Tour med middag Sandra båd

Din aftentur starter i Medulins havn. Efter ombordstigning får du en velkomstdrink, og turen begynder med en panoramaudsigt over Medulins øhav. Under hele sejlturen er der musik om bord, hvilket giver en afslappet atmosfære. Dans er også velkommen. Mens du sejler langs Adriaterhavet, skal du holde øje med delfiner. Der er 70% chance for, at du ser dem, men hvis ikke, kan du stadig få mest muligt ud af den fantastiske natur. Nyd den smukke udsigt til det østrig-ungarske fyrtårn 'Porer' undervejs, og senere har du mulighed for at beundre en fantastisk solnedgang. Middagen serveres på båden: Der er fisk, kød og vegetariske retter med kålsalat og ciabattabrød. Drikkevarer under udflugterne (vin, sodavand og vand) er inkluderet i prisen som en velkomstsnaps. Bådturen slutter med, at vi langsomt sejler tilbage til Medulin.

Premantura: Kajaktur i havhule

3. Premantura: Kajaktur i havhule

Udgangspunktet for denne kajakoplevelse er Kap Kamenjak, en beskyttet naturpark syd for Pula. Fra en af dens charmerende stenstrande starter du dit eventyr efter en hurtig briefing fra turlederen. Når I har sat jer til rette i kajakkerne, padler I i ca. 50 minutter langs den barske kyst, mens I nyder sommerlandskabet hele vejen til Kolombarica-havgrotten. I grotten kan du svømme i det turkisblå vand, der er oplyst af solens stråler, som trænger ind gennem en grotteåbning ovenover. Snorkling og udforskning af det pulserende havliv i Kamenjak er et minde, som du gerne vil huske. Derfor inkluderer denne tur gratis GoPro-fotos. Hvis du er adrenalinsøgende, vil du elske at springe fra klipperne (op til 15 m høje) efter at have udforsket grotten. Hvis ikke, kan du nyde lidt tid med solbadning, svømning, snorkling og afslapning. På vejen tilbage vil turlederen gøre korte stop efter behov. Hvis du er interesseret, kan du finde ud af nogle fantastiske fakta om området. Denne tur er en ideel sommeroplevelse for venner og familier. Den er helt sikker og velegnet til begyndere og børn.

Fra Medulin: Heldags sejltur i øhavet med frokost

4. Fra Medulin: Heldags sejltur i øhavet med frokost

Beundre skønheden i Medulin-øgruppen på denne bådtur fra Medulin. Besøg Golumbera-havhulen, se Porer Fyrtårn, og få lidt fritid på sandkysten af øen Levan. Slap af med ubegrænset øl og en velkomstdrink. Check-in og bord på båden i havnen i Medulin. Bliv budt velkommen med en forfriskende juice, vand eller aperitif. Sejl forbi de grønne kyster af Rt Kamenjak Nature Park. Stop for at svømme og besøg Golumbera-havhulen, som ligger afsondret på klipperne ved Kap Kamenjak. Tag billeder af det østrig-ungarske Porer-fyrtårn fra det 19. århundrede, mens du krydser forbi. Nyd en fantastisk udsigt, mens du sejler rundt om øer i Medulin-øgruppen som Bodulaš, Fenoliga og Finera. Få serveret en lækker BBQ frokost med vegetar-, kød- og fiskemuligheder. Efter frokost går du til øen Levan, den nordligste og eneste sandede ø i øgruppen. Slap af på stranden ved Levan eller svøm gennem det krystalklare vand. Har mulighed for at købe cocktails, besøge en restaurant eller leje en liggestol på øen Levan. Afslut din tur ved dit udgangspunkt i havnen i Medulin.

Medulin: Bådkrydstogt til Kamenjak/Ceja med frokost og drinks

5. Medulin: Bådkrydstogt til Kamenjak/Ceja med frokost og drinks

Begynd din bådtur fra havnen i Medulin. Hold udkig efter den eneste rød-gule båd i området, og gå om bord på "Sandra", som er klar til at tage på tur. Beundr en storslået panoramaudsigt over Medulins øhav og Premantura-halvøen, mens du sætter sejl fra Medulin. Sejl i 1 time, indtil du når Istriens sydligste punkt, naturparken Kap Kamenjak. Se fantastiske klipper, og beundr det varierede dyreliv og den betagende natur. Dyk ned i og udforsk en af de undersøiske huler, ledsaget af et besætningsmedlem for din sikkerheds skyld. Efter at have opdaget undervandsverdenen på Kap Kamenjak fortsætter du til Porer Fyrtårnet, et malerisk fyrtårn på en lille ø, der blev bygget under det østrig-ungarske kejserrige i 1846. Herefter stopper du for frokost og nyder dit måltid om bord på båden. Vælg mellem en lækker kød-, fiske- eller vegetarret, alt efter hvad du foretrækker. Drinks er inkluderet under hele turen. Når du har spist, kan du sejle til øen Ceja og nyde to timers solbadning og svømning i Adriaterhavet. På Ceja kan du også finde en restaurant og en cafébar, hvis du har lyst til endnu en snack eller noget kaffe og drikkevarer. Nyd de sidste stråler af den kroatiske sol, inden du tager tilbage til udgangspunktet.

Cape Kamenjak: Kajaktur med huleoplevelse

6. Cape Kamenjak: Kajaktur med huleoplevelse

I morgentimerne starter du din tur med at møde den lokale partner på deres lejrbase, her vil du få en introduktion til kajaksejlads, samt lære om aspekter af havet og fastlandets liv på denne unikke istriske beliggenhed. Start din kajaktur med lidt let padling, og inden for en time vil du blive belønnet med en enestående udsigt over de høje klipper, der skjuler en lukket oase. Her, på den dybe sydlige del af Istrien-halvøen, kan du beundre Velika Kolombarica. Efter at have gået gennem en havtunnel og gået ind i grotten, vil du se et turkis lys skinne på tusindårige klipper, der gør det klare hav til en naturlig pool. Under din kajaktur får du også chancen for at snorkle og udforske den blå undervandsverden. Mød fiskene, der lever i disse interessante dybder, og nyd havets skønhed. Her viser naturen i Istrien al sin skønhed - virkelig et syn at se. Omgivet af både høje og lave klipper kan eventyrere prøve lykken ved at hoppe fra klipperne og have det sjovt, indtil kajakturen vender tilbage til lejren. Dine kajak-turguider vil finde et afsondret fredeligt paradis, hvor du kan stoppe op for at lytte til kvidren af græshopper, duften af havet, og hvor lyden af bølger tilbyder atmosfæren af en rigtig øde ø.

Kap Kamenjak: Guidede kajakture med snorkling, huler og klipper

7. Kap Kamenjak: Guidede kajakture med snorkling, huler og klipper

Ud over at udforske grotter og bugter inkluderer vores ture snorkling og svømning for at sikre en sjov og mindeværdig oplevelse. Få nye minder, og oplev den imponerende kyst, strande og bugter i det sydlige Istrien. Kolumbarica-grotten er omgivet af høje klipper, der venter på, at de modige tør springe fra højder på op til 14 meter, og der er tilgængelige steder for de yngste, så de også kan deltage i klippeudspring. Kap Kamenjak er en naturpark, som vil forbløffe dig med sin uberørte natur. Det er helt sikkert et sted, hvor du kan tilbringe resten af dagen med at slappe af og udforske naturen, glem ikke at besøge den unikke safaribar, og gå tilbage til din barndom et øjeblik på deres "store" gynger. Uanset om du har tidligere erfaring med at padle eller ej, vil din guide give dig padleinstruktioner, tips, tricks og sikkerhedsforanstaltninger. Vi tager os af alt udstyret, så du kan nyde og have det sjovt. Vi forsyner dig med kajak og pagajer, redningsvest, vandtæt taske og dykkermaske. Vi sørger for at fange alle de smukke og sjove øjeblikke på foto med vores Gopro-kamera og deler det med dig, når turen er slut.

Medulin: Privat bådtur med svømning, grotter og øer

8. Medulin: Privat bådtur med svømning, grotter og øer

En af de bedste måder at lære Medulin og dets øgruppe at kende og opleve den på er vores private udflugt med båd. Først tager vi en langsom panoramisk sejltur mod den berømte naturpark Kap Kamenjak, hvor vi svømmer og besøger Golumbera-grotten, der ligger afsondret i klipperne ved Kap Kamenjak. Du kan besøge det indre og se hulen. Efter den korte pause ved Kap Kamenjak sejler vi mod det berømte Porer fyrtårn, der blev bygget tilbage i 1846 under den østrig-ungarske periode. Ved at sejle langsomt og se de andre øer (Bodulaš, Ceja, Finera...) og skjulte bugter, ledsaget af en vildfaren delfin, sejler vi mod Levan, den nordligste og eneste sandø, hvor vi holder en pause for uforstyrret at nyde det krystalklare hav, sandet og solbadning. Hvis du har brug for noget, eller hvis du bare vil køle dig af med cocktails, er der alt på øen. Der er tre strandbarer sammen med restauranter, og der er mulighed for at leje parasoller med liggestole. I prisen er inkluderet privat skiper og gas. Varighed for den private bådtur er 6 timer. Du vælger afgang efter dit ønske. Bemærk: Du kan tage mad og drikkevarer med dig på båden, hvis du ønsker det.Der er også et køleskab med kølet drikkevarer på båden, eller hvis du ønsker det, er der restauranter på øerne, hvis du bliver sulten.Du kan også medbringe rekvisitter til havet, håndklæder og solcreme og hat er nødvendig. Vigtigt! Sikkerhed kommer først! I tilfælde af dårligt vejr eller dårlige havforhold forbeholder vi os ret til at ændre ruten eller aflyse udflugten til gavn for alle passagerer. Denne beslutning træffes kun af kaptajnen.

Bådture Istrien

9. Bådture Istrien

Den varer 4 timer med brændstof og skipper inkluderet. Vi tager dig gennem øerne Brijuni for at nyde udsigten over vores nationalpark, indtil vi kommer til Den Blå Grotte. Vi nyder det smukke panorama over det naturlige landskab, og så svømmer vi igennem den, da både ikke kan passere, og vi ankommer til en fantastisk skjult strand inde i grotten. Der er også høje steder på op til 15 meter, hvor modige adrenalinsøgende kan hoppe ud, hvis det er det, de ønsker. Bagefter fortsætter vi til de nærliggende øer og nyder udsigten til ruinerne af den østrig-ungarske flåde, landskabet og meget mere. Vi kan også stoppe ved nogle øer og nyde dem personligt. Vi tager os af alt for dig, men hvis du har nogle specifikke ønsker, skræddersyr vi vores rejse, så den passer til dine præferencer :)

Premantura: Cape Kamenjak Off-Road E-Scooter Tour

10. Premantura: Cape Kamenjak Off-Road E-Scooter Tour

Jistra Adventures team vil guide dig til at opdage de smukkeste dele af Kap Kamenjak og nogle af de bedste stier i Istrien, langs kysten under hele turen og på særlige stier til el-scootere. Den nye sportsgren, e-scooter, vil give dig en helt anderledes oplevelse og en unik sjov tur, en særlig blanding af kørsel lige mellem land og hav. Det er den bedste måde at udforske alle de smukke e-scooter-stier på Kap Kamenjak uden at blive træt. Før vi går i gang med dette store eventyr med elektriske ture i Pula og Premantura, så du kan udforske alle skønhederne i det sydlige Istrien, vil vores guide give dig en hurtig briefing og en prøvekørsel. Turen på el-scooteren varer 2 timer, og vi har lidt tid til at hoppe i det kroatiske krystalhav og udforske undervandsverdenen. Dette helt nye og sjove eventyr giver dig også mulighed for at udforske nogle af Kamenjaks berømte blå grotter. Under turen gør vi et stop for at hvile og drikke og besøger den unikke safaribar, der ligger mellem bambus og træer. Spar tid og energi med e-scooter & Jistra Adventures Vi arrangerer tre ture hver dag for 5 personer pr. gruppe. Dette offroad-e-scooter-eventyr er velegnet til venner, familier og par.

Alle aktiviteter

Andre seværdigheder i Premantura

Vil du se alle oplevelser i Premantura? Klik her for en fuld oversigt