Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Punta Sabbioni

Punta Sabbioni

Vores mest anbefalede ting at gøre i Punta Sabbioni

Venedig: Murano, Burano, Torcello og tur til glasfabrikken

1. Venedig: Murano, Burano, Torcello og tur til glasfabrikken

Sejl over Venedigs smaragdgrønne lagune på denne heldagstur til øerne Burano, Murano og Torcello. Vælg mellem en mulighed med shuttletransport fra S. Lucia togstation til afgangsstedet i San Marco eller vælg en tur, hvor du mødes i San Marco. Gå om bord på en komfortabel vandtaxa om morgenen og glid gennem Venedigs lagune. Beundr udsigten fra bådens panoramaterrasse, og lyt til kommentarer fra din guide. Når du ankommer til dit første stop, Murano, kan du finde ud af, hvorfor øen er berømt for sine glasværker med et besøg på en lokal glasfabrik. Se en dygtig håndværker under en demonstration af glasforarbejdning. Bagefter har du ca. en time på øen til at shoppe i en af de mange glasbutikker. Næst skal du til Burano, som er kendt for sine kniplinger og farvestrålende huse. Følg din guide til hjertet af byen og få 2 timers fritid til at købe en god frokost, typiske venetianske aperitiffer eller få en is på en af de mange caféer. Vejr fra Burano til Torcello, det første civilisationscenter i flodmundingen. Brug en times fritid, hvor du kan gå hen for at se de venetiansk-byzantinske mosaikker i Basilica di Santa Maria Assunta. Vend tilbage til San Marco tidligt om aftenen.

Venedig: Murano, Burano og Torcello Hop-on Hop-off bådtur

2. Venedig: Murano, Burano og Torcello Hop-on Hop-off bådtur

Slap af på en båd med store vinduer og åbne rum, når du tager på hop-on hop-off-tur i Venedig. Tag hele turen på én gang for at få et godt første overblik over Venedig, eller stop op undervejs, hvor og hvor længe det passer dig bedst. Udforsk Venedig og Murano og Burano i en behagelig båd. Stig af og på ved Sankt Markus og Murano, og hør fascinerende historier med din audioguide. Du får mulighed for at se en demonstration på en glasfabrik. Stig på ved dit foretrukne stop, og nyd panoramaudsigten fra de store vinduer på den overdækkede båd eller fra det åbne rum. Børn 0-5 år og kæledyr rejser gratis. Familietilbud er tilgængelige. Bådturens stoppesteder: LINJE A: Santa Lucia Railway Station (foran KFC-restauranten) - Tronchetto (foran Flixbus Stop) - San Marco (foran Royal Gardens) - Murano (foran ELLEGI MURANO GLASS) - Zattere (Fondamenta Zattere al Ponte Longo) - Tronchetto - Santa Lucia Railway Station Linje B: Punta Sabbioni (Pier nr. 4) - Murano (foran ELLEGI MURANO GLASS) - Torcello - Burano (Fondamenta del Pizzo) - Punta Sabbioni

Fra Punta Sabbioni: Tur-returbådbillet til Venedig

3. Fra Punta Sabbioni: Tur-returbådbillet til Venedig

Tag båden fra Punta Sabbioni for at udforske Venedig i ro og mag og få en smuk udsigt fra øverste dæk på den 30 minutter lange tur. Sejl forbi MOSE - designet til at beskytte byen mod oversvømmelser - og se den berømte Lido, kendt for sine brede strande og som stedet for Venedigs filmfestival. Fortsæt forbi den lille ø Sant'Andrea og haven Sant'Elena i Castello-distriktet. Bliv sat af ved Riva degli Schiavoni, kun få skridt fra Markuspladsen, hvorfra du kan udforske byen i dit eget tempo. Nyd friheden til selv at bestemme, hvornår du tager af sted og vender tilbage.

Fra Punta Sabbioni: Bådtransport tur-retur til Venedig

4. Fra Punta Sabbioni: Bådtransport tur-retur til Venedig

Tag den naturskønne rute fra Punta Sabbioni til San Marco-bassinet i Venedig med denne tur/retur-transfer. Glid hen over Venedigs lagune på en komfortabel båd, der har både indendørs og udendørs siddepladser, så du kan sidde komfortabelt i alle vejrforhold. Gå om bord på den rummelige båd ved molen i Punta Sabbioni, og gå forbi den berømte Mose-floderbarriere, som er designet til at forsvare Venedigs lagune mod tidevand på op til 3 meter. Andrea-fæstningen fra det 16. århundrede, når du passerer øen St. Andrea. Se den frodige Giardini di S. Elena-parken og strandene på Lido, inden du ankommer til hjertet af byen ved San Marco-bassinet. Brug lidt fritid på at se byens seværdigheder, inden du tager en af transferne tilbage.

Fra Punta Sabbioni: Bådtur til Murano og Burano-øerne

5. Fra Punta Sabbioni: Bådtur til Murano og Burano-øerne

Udflugt til Murano og Burano på 1 eftermiddag! Afgang fra Punta Sabbioni til Murano: besøg på en af de berømte glasfabrikker til glasdemonstrationer og fritid (ca. 1 times ophold på øen). Afgang til Burano, der er berømt for sine kniplinger og farvestrålende huse - ca. 1 times ophold på øen. Kl. 16.30 afgang fra Burano til Punta Sabbioni, ankomst omkring kl. 17.00. Under transporten mellem øerne vil du høre interessante historier fra vores rejseleder!

Punta Sabbioni: Murano, Burano & Torcello Guidet bådtur

6. Punta Sabbioni: Murano, Burano & Torcello Guidet bådtur

Sæt sejl ud på den venetianske lagune fra Punta Sabbioni og oplev Venedigs rige kultur på en guidet bådtur. Kom ind på en glasfabrik på øen Murano, og beundr de farvestrålende huse og blonder på Burano, inden du udforsker Torcello. Før dig til kaj nummer 5 i Punta Sabbioni for at møde din venlige guide og din gruppe for dagen. Hop om bord på din båd, og vink farvel til kysten, mens du driver ind i den venetianske lagune. Land på øen Murano, og se en live-demonstration af den berømte glasproduktion på et værksted. Brug lidt fritid på at udforske, og benyt chancen for at tage nogle billeder eller købe nogle glas-souvenirs. Fortsæt til Burano, og følg din guide til hjertet af byen med den mest livlige atmosfære. Beundr de maleriske malede huse, og tag en kop kaffe eller en bid mad på en af de mange små restauranter og caféer på øen. Lavn dig tilbage på din båd og nyd panoramaudsigten over lagunen, inden du ankommer til Torcello. Træd ind på den historiske ø, og se de venetiansk-byzantinske mosaikker i Torcello-katedralen.

Fra Punta Sabbioni: Guidet tur til Venedig, Murano og Burano

7. Fra Punta Sabbioni: Guidet tur til Venedig, Murano og Burano

Nyd en bådtur i Venedig + to øer i Venedig på én dag. Se en glasfabrik på glasøen Murano, nyd en demonstration af glaspustning, og udforsk den farverige by Burano. Afgang fra Punta Sabbioni på et af afgangstidspunkterne (9:15, 10:00) og sejl gennem den venetianske lagune for at ankomme til Venedig San Marco (transfer tager ca. 30 min), nyd din fritid til at udforske byen. Kl. 13.00 kører du til den mest berømte glasø i verden - Murano. Besøg en af glasfabrikkerne for at se en glasdemonstration, som du endda kan hjælpe til med, og udforsk derefter øen, tag billeder, og shop i de mange glasbutikker. Herefter er det tid til Burano, som er berømt for sine kniplinger og farvestrålende huse. Guiden tager dig med til hjertet af byen og lader dig nyde en times fritid til at udforske de mange vidundere i den farverige by. Tag plads og nyd en typisk venetiansk aperitivo eller gelato på en af de mange små restauranter og caféer på øen. Til sidst sejler vi fra Burano tilbage til Punta Sabbioni.

Punta Sabbioni: Venedig om natten og panoramakrydstogt ved solnedgang

8. Punta Sabbioni: Venedig om natten og panoramakrydstogt ved solnedgang

Bådtur med panoramaudsigt ved solnedgang med prosecco og slik og fritid i Venedig om natten! Med guide om bord. 18:45 check-in på Punta Sabbioni, mole nr. 5, Il Doge di Venezia-skranken 19:00 afgang af båden den panoramiske solnedgangstur - Giudecca-kanalen, Lido, San Servolo, San Giorgio, Arsenale. Der serveres prosecco og småkager om bord. 20:30 ankomst til Venedig - San Marco, fri tid til at opleve byen om natten! Kl. 22:00 afgang fra San Marco. 22:30 ankomst til Punta Sabbioni, afslutning af udflugten. (tilslutning til atvo-bus til Jesolo kl. 22:45 linje 5/ og 5)

Punta Sabbioni: Murano og Burano, bådtur

9. Punta Sabbioni: Murano og Burano, bådtur

Sejl ud for at opdage de fascinerende øer i den venetianske lagune, bliv fortryllet af deres historier og omgivelser, der svæver mellem fortid og nutid med hjælp fra vores audioguider. Vi starter fra Punta Sabbioni kl. 13.25 og sejler mod Murano, hvor fremstillingen af kunstnerisk glas stadig foregår i dag i hænderne på dygtige håndværkere. Deltag i en demonstration af en mesterglaspuster i en rigtig ovn, som bevarer og videregiver den kunstneriske og tekniske arv fra denne gamle kunst. Brug 1 time, hvor vores audioguide fører dig rundt til øens monumenter og ikoniske steder: fyrtårnet, Palazzo da Mula, kirkerne San Pietro Martire og Santa Maria e San Donato og endelig glasmuseet. Led efter de forelskede lygtepæle, de siges at bringe held i kærlighed. Kl. 15.10 sejler vi til Burano, en gammel fiskerlandsby, der er verdenskendt for sine farverige huse, kniplinger og konditori. Du får 1 times fritid: Du kan fare vild i Buranos gader og pladser og forsøge at tage de bedste billeder af de farverige huse, eller du kan følge audioguidens rute, som giver dig mulighed for at besøge historiske steder og magiske steder som Bepi Suàs hus. Beundr det skæve klokketårn, og lad dig friste af de typiske konditorier, hvor du kan smage kiksene "Bussolà" og "Esse". Til sidst tager du båden tilbage kl. 17.15 og slutter din rejse ved turens startsted kl. 17.45.

Punta Sabbioni - Venedig ved solnedgang: Bådtur med aperitif

10. Punta Sabbioni - Venedig ved solnedgang: Bådtur med aperitif

Prosecco, søde sager og en vidunderlig udsigt over Venedig om natten ... hvad mere? En betagende bådtur ved solnedgang langs Venedigs lagune og en flersproget guide gør oplevelsen endnu bedre. Med afgang fra Punta Sabbioni kl. 19.00 sejler du til Venedig langs Giudecca-kanalen, forbi de store øer Lido, San Giorgio og Arsenale. Besætningen ombord vil servere Prosecco med lækre søde sager for at gøre din oplevelse endnu mere mindeværdig. Du når frem til Markuspladsen kl. 20.30, hvor du vil bruge halvanden time på at gå rundt i byen ved nattetide. Brug et øjeblik på at beundre den mest berømte plads i verden og dens majestætiske basilika, og glem ikke at tage billeder! Klokken 22.00 sejler båden dig tilbage til Punta Sabbioni, lige hvor du startede din rejse. Tilføj en ekstra smag til dit besøg i Venedig!

11 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Punta Sabbioni

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Punta Sabbioni på regnvejrsdage?

Hvad er de bedste billige ture i Punta Sabbioni?

Andre seværdigheder i Punta Sabbioni

Vil du se alle oplevelser i Punta Sabbioni? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Punta Sabbioni

Samlet bedømmelse

4.4
(2.401 anmeldelser)

Alt gik rigtig godt..... Jeg modtog også en mail med alle informationer, og "billetter", der kom også en påmindelsesmail.... parkeringsplads 7€ ikke som annonceret 5€ & bytte point for de rigtige billetter hurtigt fundet.. .. tog plads og gik afsted..... Hjemturen var ved samme anløbsbro, det var bare endnu en båd.... Det betød ikke noget for mig personligt..... Var en dejlig tur.... 10 € pr. person for båden.

Meget smart og let at bytte forudbestilt kupon til billetter. Vejledningen til kiosken var kortfattet og nem at følge. Operatøren ved kiosken var venlig og instruktionerne til at gå ombord på molen ved siden af kiosken var perfekte. Boarding til tilbagevenden var også enkel. Rejsen til Venedig var en fornøjelse. God pris og kan varmt anbefales. Ville bruge igen.

Alt fantastisk. Skibet ankom til tiden, og hjemturen gik glat. Udveksling af en voucher (digital) til rigtige billetter bør genovervejes. Du står i kø og skal vente på at få billetter. Så kan du købe billetter på stedet. Det ville være bedre at have din egen adgang til forudbestillinger eller at acceptere de digitale billetter, så snart du tjekker ind.

Meget god app. Vores tur til Venedig med Dodge var godt beskrevet, hunden og cyklerne er også transporteret. Venligt mandskab. Udgangs- og indgangspunkter var nær Marcusplatz. Et tip: fotografer skibet, så afgangsmolen hurtigt kan findes.

Forbindelsen til denne smukke by var fantastisk, og takket være dig sparede vi €35, hvilket selvfølgelig er fantastisk