Tilføj datoer
Oplevelser i

Queensferry

Andre seværdigheder i Queensferry

Vil du se alle oplevelser i Queensferry? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Queensferry

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.210 anmeldelser

Det var rigtig hyggeligt! Den forudindspillede lydguide var meget interessant og føjet til hele oplevelsen. Vi nåede at se mange sæler og endda nogle små lunder, da vi ved et uheld timede vores tur til, hvornår lunderne er i parringssæson. Vi var velsignet med vejret, sad udenfor, men hvis du bliver kold, skal du selvfølgelig sørge for, at du er indpakket varm, da vinden sandsynligvis kan være lidt bidende. Der er nogle kaffebarer i nærheden, samt en butik/bar i båden, der serverede varme drikke. Den offentlige parkering i nærheden er begrænset, så hvis du kører, skal du sørge for at komme tidligt for at sikre, at du får en plads, da den offentlige parkeringsplads betjener 2 bådselskaber og restauranter i nærheden. Alt i alt var det en vidunderlig dag ude. Vil anbefale, og jeg vil gå igen!

En strålende tur med fantastisk natur og et kig på nært hold af nogle af dyrelivet. Mine 3 års og 1 års gamle børn elskede hvert minut af turen (deres første gang på en båd!) Den eneste nedadgående side er parkering. Ikke mange parkeringspladser til rådighed, og kunne ende med en lang gåtur. Udover det var turen i sig selv en stor oplevelse.

Det var helt fantastisk. Gary, vores guide var ret kyndig og havde også en god sans for humor, han fik os til at grine. Selve turen var designet meget godt, så tæt på floden og havet, som man kunne ønske sig. Tak, getyourguide. Jeg vil helt klart anbefale dig til mine venner.

Dejlig tur, passende varighed . En perfekt pause fra Edinburghs travle liv.

Dejlig tur med engageret guide hvor vi så sæler og puffins