Ting at gøre Queensferry

Ofte stillede spørgsmål om Queensferry

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Queensferry på regnvejrsdage?

Hvad er de bedste billige ture i Queensferry?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Queensferry?

Andre seværdigheder i Queensferry

Vil du se alle oplevelser i Queensferry? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Queensferry

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 2.080 anmeldelser

Det var rigtig hyggeligt! Den forudindspillede lydguide var meget interessant og føjet til hele oplevelsen. Vi nåede at se mange sæler og endda nogle små lunder, da vi ved et uheld timede vores tur til, hvornår lunderne er i parringssæson. Vi var velsignet med vejret, sad udenfor, men hvis du bliver kold, skal du selvfølgelig sørge for, at du er indpakket varm, da vinden sandsynligvis kan være lidt bidende. Der er nogle kaffebarer i nærheden, samt en butik/bar i båden, der serverede varme drikke. Den offentlige parkering i nærheden er begrænset, så hvis du kører, skal du sørge for at komme tidligt for at sikre, at du får en plads, da den offentlige parkeringsplads betjener 2 bådselskaber og restauranter i nærheden. Alt i alt var det en vidunderlig dag ude. Vil anbefale, og jeg vil gå igen!

Dejlig tur til St. Andrews og fiskerlandsbyerne, masser af stop for fotomuligheder og forfriskninger. Stor værdi for pengene, vores guide (Eric fra Berwick) var informativ og engagerende hele vejen igennem og holdt os underholdt hele vores rejse. Da vi ankom til St. Andrews, havde vi 3 timers fritid til at nyde denne charmerende lille landsby. Vi stoppede for at spise frokost i museumscaféen, som var dejlig, så havde vi en spadseretur rundt på golfbanen og en tur gennem butikkerne og et lille pitstop ved en lokal bar for at tanke brændstof før vores rejse tilbage til Edinburgh. Alt i alt havde alle en fantastisk dag, og jeg ser frem til at vende tilbage til Edinburgh og vil helt sikkert bestille endnu en tur.

Det var helt fantastisk. Gary, vores guide var ret kyndig og havde også en god sans for humor, han fik os til at grine. Selve turen var designet meget godt, så tæt på floden og havet, som man kunne ønske sig. Tak, getyourguide. Jeg vil helt klart anbefale dig til mine venner.

Dejlig tur, passende varighed . En perfekt pause fra Edinburghs travle liv.

Dejlig tur med engageret guide hvor vi så sæler og puffins