Tilføj datoer

Ting at gøre Queenstown

En ferieby med så meget naturlig skønhed og udendørssjov, at der ikke findes noget dårligt tidspunkt at besøge den på.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 122 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 8

Ofte stillede spørgsmål om Queenstown

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Queenstown?

De topattraktionerne der skal opleves i Queenstown er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Queenstown?

De bedste dagsture og -udflugter fra Queenstown er:

Milford Sound

Hvad er de bedste billige ture i Queenstown?

Andre seværdigheder i Queenstown

Vil du se alle oplevelser i Queenstown? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Queenstown

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 6.359 anmeldelser

Boardingprocessen var nem, og vi sad udenfor på begge ben. Vi brugte ikke barfaciliteterne ombord, nok lige så godt givet den fantastiske frokost. Smukke omgivelser og fabelagtig mad, venligt personale og nød demonstrationen af fåreklipning. Det eneste negative var manglen på tid til at vandre rundt i farmområdet, så savnede den uldne ko. Et mindre problem, turen var blevet anbefalet af en arbejdskollega i Brisbane og ikke så mærkeligt. En strålende dag i en vidunderlig beliggenhed.

Nød virkelig vores dag ude på Earnslaw til Walter Peak Station til gourmet-grillfrokosten. Den venlige service og lækre mad var enestående på vores dejlige solskinsdag, og jeg elskede gåturen rundt i haven og får og hundeudstilling bagefter. Kunne have gjort med endnu en halv time til at gå gennem gavebutikken og måske efterlade lidt flere af vores penge i Queenstown.

Vidunderlig tur ombord på Earnslaw. Fantastisk BBQ og desserter, selvom de desværre løb tør for de gode. Skuffet var der ingen fisk og skaldyr eller salatmuligheder til frokost. Men syntes stadig det var ok. Vi har været til middag for 4 år siden, og min anmeldelse var bare begejstret for måltidet. Vi følte, at det var blevet forværret i de 4 år.

En virkelig fantastisk tur. Det er så værd at stoppe ved Walter Peak og nyde en lækker frokostbuffet. Personalet tog imod os på en så venlig måde. Efter frokost havde vi en fåreklipning demonstration og en fårehund runding demo. Alle mulige lækre ting at spise og drikke kan købes ombord. Absolut det værd og kan varmt anbefales.

Hvilken aktivitet! Dette var en af de bedste ting, vi gjorde, mens vi var i New Zealand og grundigt anbefalet til alle, der besøger Queentown. Fra start til slut er det fyldt med adrenalin og var meget sjovere, end jeg først troede, det ville være. Ansvarsfraskrivelse du kan blive våd