Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Queenstown

En ferieby med så meget naturlig skønhed og udendørssjov, at der ikke findes noget dårligt tidspunkt at besøge den på.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Queenstown

Fra Queenstown: Heldagsbustur til Milford Sound med bådtur

1. Fra Queenstown: Heldagsbustur til Milford Sound med bådtur

Nyd en sjov og afslappet dagstur for at beundre de glaciale træk, vilde flora og fauna og maleriske kulisser i den verdensberømte fjord ved Milford Sound. Start med afhentning til busturen til Te Anau. Din chauffør vil dele sin lokale viden, mens du stopper undervejs for at se spektakulær natur. Forundres over udsigten til vandfald, dyreliv og regnskov. Nyd synet fra et af de tre indendørs og udendørs udsigtsdæk under dit krydstogt, og slut dig til din joviale besætning ved stævnen, når du nærmer dig Stirling Falls for at mærke suset fra noget af verdens friskeste vand. Der er gratis te til rådighed under hele krydstogtet, og der kan købes snacks, kager og drikkevarer i caféen/baren om bord.

Fra Queenstown: Milford Sound Cruise og dagstur med bus

2. Fra Queenstown: Milford Sound Cruise og dagstur med bus

Rejs til Milford Sound på et længere naturkrydstogt på en dagstur fra Queenstown. Oplev en af de smukkeste køreture i verden i en komfortabel, topmoderne bus. Stig ombord på luksusbussen med glastag i Queenstown, og kør langs bredden af Lake Whakatipu ind i det bølgende landskab til Te Anau. Her tager vi et kort hvil på en café, før vi fortsætter ad den spektakulære alpine rute Milford Road. Nyd spektakulære fotostop og korte gåture undervejs. Slap af på det 2-timers krydstogt over Milford Sound til Det Tasmanske Hav, og beundr fjordens dyreliv, vandfald og bjerge. Vores erfarne skippere skræddersyr hvert Milford Sound-krydstogt under hensyntagen til vejret og nylige observationer af dyreliv, så du får set det bedste, Milford Sound har at byde på. Vores fartøjer har store vinduer, rummelige dæk og tilbyder uforstyrret udsigt over det dramatiske Fiordland-landskab. Oplev den kølige brusen fra et vandfald, mens du sejler tæt på de stejle klippevægge. Du kan medbringe din egen frokost eller købe lækre lokale retter, vin, håndværksøl og barista-kaffe om bord. Efter krydstogtet går du ombord på bussen og kører tilbage til Queenstown.

Queenstown: TSS Earnslaw Cruise & Walter Peak m/gourmet BBQ

3. Queenstown: TSS Earnslaw Cruise & Walter Peak m/gourmet BBQ

Cruise til Walter Peak High Country Farm over Queenstown's Lake Whakatipu ombord på det historiske TSS Earnslaw. Du er velkommen til at nyde den omfattende indretning af dette utrolige dampskib - hun er et flydende museum for sin egen historie, og du er mere end velkommen til at komme ind i maskinrummet, hvor du kan se vores hårdføre kulstokkere, mens de holder denne smukke dame af søen glidende over vandet i Lake Whakatipu. Når du er på Colonel's Homestead Restaurant ved søen, kan du nyde de lækre aromaer, når vores kok får de bedste lokale råvarer til at syde væk på grillen. Buffeten består af salater, grøntsager og saftigt lokalt kød tilberedt på den træfyrede grill. Med udsigt over Whakatipu-søen og Queenstowns alpine landskab er Colonel's Homestead på Walter Peak High Country Farm det perfekte sted at tilbringe et par timer. Den koloniale arkitektur og den store grund fremkalder elegancen fra en svunden tid. En underholdende landbrugsdemonstration, som hele familien vil nyde, er også inkluderet. Hvis der er tid tilbage, kan du udforske de smukke haver ved søen, inden du går om bord på TSS Earnslaw for at sejle tilbage til Queenstown.

Fra Queenstown: Heldagstur med fly og båd til Milford Sound

4. Fra Queenstown: Heldagstur med fly og båd til Milford Sound

Tag afsted fra Queenstown, og flyv over det barske bagland i Central Otago, før du sætter kursen vestpå til det sted, hvor gletsjerfloderne løber ud i Lake Wakatipu. Vær vidne til, hvad naturens kræfter har skabt i årenes løb, mens du rejser over to bemærkelsesværdige nationalparker: Mt Aspiring og Fiordland National Park, der er på verdensarvslisten. Ved ankomsten til Milford Sound stiger du ombord på din specialbyggede lille båd til et behageligt to-timers krydstogt gennem et af verdens naturlige vidundere. Sejl ud forbi det ikoniske Mitre Peak, og sejl langs hele fjorden, mens vores skipper fremhæver interessante steder undervejs, bl.a. de mægtige Bowen Falls, Lion Mountain, Copper Point, Seal Rock og Stirling Falls. Hold øje med dyrelivet i området, bl.a. sæler, flokke af delfiner og den sjældne Fiordland Crested Penguin (sæsonbestemt). Afslut din rejse med et fugleperspektiv af den stort set uberørte region, når du flyver tilbage over Southern Alps og bliver budt velkommen til den utroligt blå Lake Wakatipu, når du lander i Queenstown.

Fra Queenstown: Jetbådtur på Shotover River og Kawarau River

5. Fra Queenstown: Jetbådtur på Shotover River og Kawarau River

Få et adrenalinkick på en 1 times tur i jetbåd, som drives af verdens første kommercielle jetbådsfirma. Oplev den fantastiske udsigt over Remarkable Mountains, og sejl op ad 2 af Sydøens mest ikoniske floder. Afgang fra hjertet af Queenstown, og gå om bord på den store gule jetbåd ved Main Town Pier. Hold godt fast, mens du accelererer over vandet, og mærk suset fra en højtydende båd med to motorer, der sejler over Lake Wakatipu. Oplev drejningerne og snurrerne, når du sejler ind i Kawarau-floden og suser forbi klipper og under broer med hastigheder på op til 95 kilometer i timen. Tag fat i de opvarmede håndlister, og oplev 360° spins, mens du farer op gennem de lavvandede kanaler i Shotover River. Efter 45 kilometer ren adrenalin vender du tilbage til molen, og du kan se billeder og videoer fra din tur.

Queenstown: TSS Earnslaw krydstogt på Whakatipu-søen

6. Queenstown: TSS Earnslaw krydstogt på Whakatipu-søen

Det er New Zealands mest ikoniske båd og en af Queenstowns mest historiske destinationer. 90 minutters krydstogt over Lake Whakatipu viser nogle af Queenstowns spektakulære alpine landskaber, mens du får masser af tid til at udforske et stykke af Queenstowns levende historie - den over hundrede år gamle TSS Earnslaw. Lyt til engagerende kommentarer fra din erfarne kaptajn, som vil fremhæve interessante punkter under hele dit krydstogt. Se samlingen af historiske fotos i det lille museum om bord, og tjek skipperens styrehus. Besøg maskinrummet for at mærke varmen fra de gigantiske dampmaskiner, og se fyrbøderne skovle kul ind i de glødende ildkasser. Nyd den dramatiske udsigt over bjergene omkring Lake Wakatipu, og slap af i caféen, hvor du kan nyde en vin eller øl, og hvor der også kan købes snacks. Du kan vælge kun at tage på krydstogt eller kombinere det med et besøg på Walter Peak High Country Farm til en guidet gårdstur, hestetur, øko-oplevelse eller vores berømte gourmet-grillfrokost/middag. Bemærk venligst, at vi har separate lister for disse kombinationsmuligheder.

Queenstown: Minus 5 Ice Bar-oplevelse med drikkevaremuligheder

7. Queenstown: Minus 5 Ice Bar-oplevelse med drikkevaremuligheder

Når du ankommer til den berømte Steamer Wharf, møder du dine isværter i receptionen, hvor du bliver mødt med smil og tjekket ind til din Antarktis-oplevelse. Derfra vil du blive udstyret med vores hyggelige skræddersyede jakker, handsker og støvler, hvis det er nødvendigt. Din vært vil derefter føre dig og din gruppe ind i isbaren, hvor I får en hurtig briefing, inden I dykker ned i et iskoldt eventyrland. Træd indenfor i isbaren, hvor alt fra vægge og møbler til baren er håndlavet af over 18 tons krystalklar is. I den næste time kan du interagere med udskårne isskulpturer, mens du nyder en lækker cocktail eller alkoholfri mocktail serveret i et isglas! Du er velkommen til at medbringe dit eget kamera, ellers vil der være personale til at tage billeder, som kan købes, når oplevelsen er slut.

Shotover River: Ekstrem oplevelse med jetbåd

8. Shotover River: Ekstrem oplevelse med jetbåd

Prøv kræfter med den ultimative jetbådsoplevelse på Shotover River, og få en betagende tur gennem dramatiske og smalle kløfter, mindre end 10 minutters kørsel fra Queenstown. En kort køretur fra Queenstown fører dig til bredden af Shotover River. Mød din erfarne guide, og bliv udstyret til din højhastigheds jetbådstur. Hold godt fast mens chaufføren mesterligt navigerer jetbåden over white-water-strømfaldene og presser den gennem de smalle vægge i Shotover Canyon. Sus forbi klippeskær, kræng dig rundt om kampesten, og flet dig gennem de dramatiske og smalle kløfter, hvor væggene rager op over dig. Efter 25 spændende minutter vil du vende tilbage til jetbasen og slappe af med shuttletransporten tilbage til Queenstown.

Queenstown: TSS Earnslaw Cruise og Walter Peak Farm Tour

9. Queenstown: TSS Earnslaw Cruise og Walter Peak Farm Tour

Udforsk denne arbejdende højlandsgård, der byder på en række autentiske oplevelser. Walter Peak High Country Farm ligger på den maleriske bred af Lake Whakatipu med en gård fra kolonitiden og smukke haver ved søen, og det er det perfekte sted at tilbringe et par afslappende timer. Begynd denne kombinationstur med en afslappende, naturskøn sejltur over Lake Whakatipu ombord på det ikoniske, århundrede gamle kulfyrede dampskib, TSS Earnslaw. Udforsk dækkene, besøg dampbadet, eller snak med kaptajnen i styrehuset. Benyt dig af caféen om bord til at købe en drink eller to. Du vil blive mødt af vores landlige vært, når du går fra borde på TSS Earnslaw, som vil tage dig med til amfiteatret, hvor du vil se den bemærkelsesværdige dygtighed, hvormed gårdhundene samler fårene op fra foldene. Nyd en rundtur på gårdspladsen, hvor du kan hjælpe med at fodre fårene og hjortene og endda komme helt tæt på det skotske højlandskvæg. Derefter en gåtur til det charmerende gamle uldskur til morgen- eller eftermiddagste. Du har måske tid til at vandre gennem haverne ved søen, inden du går om bord på TSS Earnslaw for at sejle tilbage til Queenstown.

Queenstown: Tandemspring fra 9.000, 12.000 eller 15.000 fod

10. Queenstown: Tandemspring fra 9.000, 12.000 eller 15.000 fod

Tag udfordringen op med et tandemudspring fra en højde på 9.000, 12.000 eller 1.5000 fod. Med en erfaren jumpmaster i selen kan du forvente sanseoverbelastning, når du træder ud af flydøren og falder frit med 200 km/t i op til 60 sekunder. Oplev det mest dramatiske landskab i New Zealand, når du er i frit fald mellem sneklædte bjergtoppe over de sydlige søer i Queenstown. Nyd en betagende 5-minutters canopy-tur over Wakatipu-bassinet. Denne enestående oplevelse inkluderer en 15-minutters naturskøn flyvetur samt transport tilbage til Queenstown. Udnyt de utrolige drop zone-basefaciliteter, hvor du kan se faldskærmene blive pakket og eventyrerne blive klædt på til deres faldskærmsudspring. Der kan købes drikkevarer, snacks og souvenir-tøj og -gaver. Der er gratis wifi på stedet samt internetkiosker, hvor du kan se og uploade dine fotos og videoer med det samme.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Queenstown

Alle aktiviteter

171 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Queenstown

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Queenstown?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Queenstown?

De bedste dagsture og -udflugter fra Queenstown er:

Milford Sound

Andre seværdigheder i Queenstown

Vil du se alle oplevelser i Queenstown? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Queenstown

Samlet bedømmelse

4.8
(6.359 anmeldelser)

Udflugten tager hele dagen, men opdagelsen er fantastisk og magisk, frokosten serveres alt for varm og er ikke rigtig god, men guiden, bussens komfort, stoppestederne under rejsen og alle opdagelserne er fremragende. En udflugt, du ikke må gå glip af!

Det var sådan en fin oplevelse, dejlig mad med et stort udvalg. Dog på grund af vejr kunne vi kke komme retur med damper. Men fik et gals vin og en oste hapser på deres regning mens vi ventet👍🏼🤩

Meget professionel service. Fantastisk udsigt. Det er umuligt at se alt det smukke fra en bil. Jeg vil varmt anbefale.

fantastisk oplevelse kan kun sige prøv det. det er alle pengene værd

Det var en super tur, og vores guide Cam, var rigtig god.