Tilføj datoer

Radcliffe Camera

Radcliffe Camera: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Harry Potter Studio Tour og dagstur til Oxford

1. London: Harry Potter Studio Tour og dagstur til Oxford

Tag med på en heldags bustur fra London, som kombinerer en tur til Warner Bros Studio Tour 'The Making of Harry Potter' med en vandretur på Oxford University. Start din tur i den historiske by Oxford, som er hjemsted for Englands ældste universitet. Nyd en guidet vandretur, der fører dig forbi berømte universitetsbygninger, klostre, firkanter og brostensbelagte pladser. Se Bodleian Library, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre og udvalgte colleges. Nyd fritiden til at udforske alt, hvad Oxford har at byde på, i dit eget tempo. Fortsæt til Warner Bros. Studio Tour og begynd din magiske oplevelse på The Making of Harry Potter. Oplev hemmeligheder bag kulisserne, og hør om de filmteknikker, der bruges til at skabe magien i Harry Potter-filmene. Besøg de mest genkendelige kulisser fra filmene: Den store sal, Dumbledores kontor, Gryffindors fællesrum, Ministeriet for Magi, Privet Drive 4, Weasley-køkkenet, Hogwarts Express og Diagon Alley. Stig ombord på det originale Hogwarts Express-tog, og se en genskabelse af perron 9-3/4. Gå på opdagelse i det indre af togvognen, som var med under optagelserne, og tag en selfie med en bagagevogn, som forsvinder gennem murstensvæggen.

Oxford: Rundvisning på uni og i byen med en alumne-guide

2. Oxford: Rundvisning på uni og i byen med en alumne-guide

Træd ind på Oxford University og udforsk området på en guidet rundvisning. Beundr den ikoniske arkitektur, og lær om universitetslivet af din studenterguide. Besøg et af universitetets ældste colleges og Bodleian Library. Lær om universitetskollegiernes historie, herunder All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College og Merton College, Radcliffe Camera og universitetskirken St. Mary. Få en lige så dybdegående historie om byen. Hør om ceremonier i Oxford, berømte kandidater, Alice's eventyr i Eventyrland og også om hvordan den mest magtfulde ærkebiskop af Canterbury blev brændt på bålet i Oxford.

Oxford: Officiel universitets- og byvandring

3. Oxford: Officiel universitets- og byvandring

Udforsk Oxford, byen med de drømmende tårne, på en vandretur med en ekspertguide fra byens turistkontor. Få vist byens mest berømte seværdigheder, afdæk byens skjulte historie, og nyd alle de forbløffende historier om Oxfords hovedpersoner - virkelige og fiktive. Mød din guide på den storslåede og meget gamle Broad Street (engang byens grøft) og fortæl ham, hvor du kommer fra, og hvilke særlige Oxford-interesser du måtte have, så vil de gøre deres bedste for at inddrage dem. Gå til Martyrs' Memorial, hvor frygtelige religiøse gengældelser fandt sted i middelalderen, og videre til det ældste tårn i St Michael of the Northgate, der blev bygget i saksisk tid. Derefter kan du tage til selve hjertet af universitetet og inspirationen bag Harry Potters Hogwarts-skole. Kig forbi de pubber, hvor Inklings plejede at mødes for at diskutere deres forfatterskab, samt de pubber, hvor Inspector Morse blev filmet, og de mest populære studentikose drikkehuller i gamle dage. Oplev byen, der er hjemsted for flere af Storbritanniens mest berømte litterære figurer - både fiktive og virkelige - såsom JRR Tolkien og CS Lewis, Philip Pullman og Colin Dexter samt nogle af deres mest berømte kreationer som Lyra og Will og Inspector Morse. Beundr Oxford's fantastiske arkitektur, gargoyles og grotesker, der er så vidunderligt bevaret fra alle historiske perioder og stilarter, og gå en tur på den betagende Radcliffe Square. Kryds den finurlige Bridge of Sighs, som den er kærligt kendt, ligesom dem i Venedig og Cambridge. Se Bodleian-bibliotekerne udefra i den pragtfulde Old Schools Quadrangle. Lær om byens berømte museer, herunder Museum of the History of Science, der indeholder Einsteins tavle, The Pitt Rivers, der engang var hjemsted for krympede hoveder, og det fantastiske Ashmolean, der var et af de allerførste museer i verden. Hvis tiden tillader det, kan man gå så langt som til de smukke Christ Church Meadows, hvor man kan sejle på pædagogisk vandring og lade kvæg græsse; en virkelig pastoral og typisk engelsk scene.

Oxford: Morse/Lewis og Endeavour Walking Tour

4. Oxford: Morse/Lewis og Endeavour Walking Tour

Mød din kvalificerede grønne (eller blå) badge-guide på Martyrs Memorial på St Giles til en 2-timers vandretur i Oxford med vægt på optagelserne til Morse/Lewis og Endeavour. Din guide giver en kort introduktion til byen og universitetet, og herfra går du gennem hjertet af Oxford for at udforske steder i forbindelse med optagelserne. Du vil se mange af gymnasierne (udefra) samt The Bodleian Library, Old Schools Quadrangle, The Weston Library og The Radcliffe Camera. Andre steder vil omfatte Sukkenes bro og mange af pubberne, hvor ordene 'pint Morse' ofte blev talt! Hver tur er forskellig, et script følges ikke, og den bedste rute vælges på dagen for at give dig den allerbedste oplevelse.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

5. Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Oxford: Town & Gown vandretur

6. Oxford: Town & Gown vandretur

Oplev det charmerende og historiske Oxford, der er kendt for at være hjemsted for det prestigefyldte University of Oxford, et af de ældste universiteter i verden. Byen kan prale af et væld af fantastisk arkitektur, malerisk natur og fascinerende kulturelle seværdigheder, såsom Bridge of Sighs og Carfax Tower, som du vil opleve på vores vandreture. Oplev de ikoniske Christ Church College og Lincoln College, og forundres over deres fantastiske gotiske og barokke arkitektur. Få mere at vide om de berømte tidligere elever, der har studeret der. Efter rundvisningen kan du downloade Vox City-appen (inkluderet i din rundvisning) for at opdage mere om Oxford og dets utrolige historie med kuraterede audio-vejledte ruter gennem de vigtigste kvarterer. Vores vandreture vigtigste seværdigheder: Radcliffe Camera Bodleian Library Tårnet med de fem ordener Bridge of Sights Hertfort College Clarendon-bygningen Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket The Old Schools Quad Den hvide hest Carfax Tower Christ Church Den gamle Tom St. Aldates Tavern Oxford Rådhus Swindlestock Tavern High Street Universitetskirken St. Mary the Virgin Bodleian Library Alice's Shop The Crown Overdækket marked St. Micheal ved den nordlige port Oxford Martyrs Cross The Bear Inn The Wheatsheaf St. Aldates Tavern Museum for videnskabshistorie Sheldonian Theatre Holywell Music Room New College All Souls College Vores selvledende rute med de vigtigste seværdigheder: St. Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle og fængsel Trill Mill Stream Nuffield College Martyrs Memorial Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: En vandretur gennem Oxford

7. Oxford: En vandretur gennem Oxford

Oplev det charmerende og historiske Oxford, der er kendt for at være hjemsted for det prestigefyldte University of Oxford, et af de ældste universiteter i verden. Byen kan prale af et væld af fantastisk arkitektur, malerisk natur og fascinerende kulturelle seværdigheder, såsom Bridge of Sighs og Carfax Tower, som du vil opleve på vores vandreture. Oplev de ikoniske Christ Church College og Lincoln College, og forundres over deres fantastiske gotiske og barokke arkitektur. Få mere at vide om de berømte tidligere elever, der har studeret der. Efter rundvisningen kan du downloade Vox City-appen (inkluderet i din rundvisning) for at opdage mere om Oxford og dets utrolige historie med kuraterede audio-vejledte ruter gennem de vigtigste kvarterer. Vores vandreture vigtigste seværdigheder: Radcliffe Camera Bodleian Library Tårnet med de fem ordener Bridge of Sights Hertfort College Clarendon-bygningen Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket The Old Schools Quad Den hvide hest Carfax Tower Christ Church Den gamle Tom St. Aldates Tavern Oxford Rådhus Swindlestock Tavern High Street Universitetskirken St. Mary the Virgin Bodleian Library Alice's Shop The Crown Overdækket marked St. Micheal ved den nordlige port Oxford Martyrs Cross The Bear Inn The Wheatsheaf St. Aldates Tavern Museum for videnskabshistorie Sheldonian Theatre Holywell Music Room New College All Souls College Vores selvledende rute med de vigtigste seværdigheder: St. Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle og fængsel Trill Mill Stream Nuffield College Martyrs Memorial Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: Bycykeltur med studenterguide

8. Oxford: Bycykeltur med studenterguide

Oplev Oxfords historiske centrum og de magiske parker i udkanten af byen med denne guidede cykeltur. Pedalér forbi byens bedste attraktioner, og tilbagelæg mere terræn. Mød din guide i byens centrum for at starte din oplevelse. Cykel gennem byen sammen med en studenterguide, og lær om Oxfords historie. Beundre de universitetsbygninger, hvor Oscar Wilde, J. R. R. R. Tolkien, C.S. Lewis og mange britiske politikere har studeret. Beundr arkitekturen på Oxford colleges, og gå ind i det berømte Bodleian Library. Beundre landskabet i Port Meadow, og besøg steder, du ikke kan nå til fods. Der er masser af stop undervejs, og du kan slutte tilbage ved det oprindelige mødested.

Oxford: Privat byrundtur og universitetshistoriske højdepunkter

9. Oxford: Privat byrundtur og universitetshistoriske højdepunkter

Mød din guide uden for Oxfords berømte Ashmolean Museum med dets fine samlinger af kunst og artefakter, og start din vandretur. Du kommer forbi Martyr's Memorial, der er dedikeret til Oxford-martyrerne, og går ind i Broad Street, tæt på det sted, hvor den gamle bymur tidligere lå. Herfra begynder du at udvide din viden om universitetets historie. Få mulighed for at besøge et typisk college på universitetet med sine maleriske gårdrum og se, hvordan de studerende bor og arbejder. Fortsæt din rundvisning og gå forbi Sheldonian Theatre, universitetets ceremoniel sal, og gå derefter til den maleriske Sukkernes Bro. Nyd lidt tid til at tage et billede foran broen, inden du besøger Bodleian Library's gamle skolekvadrange, hvor Harry Potter blev filmet. Stop ved den charmerende Radcliffe Square med sine brosten og det pragtfulde Radcliffe Camera. Se flere colleges i dette område, inden turen fortsætter til Christ Church Meadows. Undskyld dig over Christ Church College, hvor Alice i Eventyrland blev inspireret og Harry Potter blev filmet. Gå tilbage mod Carfax Crossroads, byens centrum, og få mulighed for at shoppe i vinduerne, mens du går gennem Oxfords victorianske overdækkede marked. Turen slutter på Cornmarket, hvor du har mulighed for at nyde frokost på en af Oxfords pubber, caféer eller restauranter eller udforske butikkerne på det overdækkede marked eller det moderne Westgate Centre.

Oxford: Gåtur og adgangsbillet til Carfax Tower

10. Oxford: Gåtur og adgangsbillet til Carfax Tower

Passet inkluderer to gåture i byen og adgang til det historiske Carfax Tower. Du følges med en venlig guide på vandreturene Stepping into Oxford og Town & Gown. Din guide vil tage dig med til nogle af byens mest populære vartegn, fra Sukkenes Bro og Bodleian Library til Oxford University og Radcliffe Camera. Lyt, når din guide fortæller dig alt om denne maleriske og historiske by, der er fyldt med verdensberømte uddannelsesinstitutioner og attraktioner for besøgende. Dit pas giver dig også adgang til Carfax Tower. Dette ikoniske tårn er den eneste tilbageværende del af den tidligere St Martin's Church, da resten blev revet ned i 1896. Klatre op i toppen af det 74 meter høje tårn og nyd den smukke udsigt over Oxfords skyline. Glem ikke, at dit pas inkluderer en gratis sightseeing-app, der er fyldt med selvguidede vandreture, lydkommentarer og meget mere!

30 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Radcliffe Camera

Andre seværdigheder i Radcliffe Camera

Vil du se alle oplevelser i Radcliffe Camera? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Radcliffe Camera

Samlet bedømmelse

4.7
(3.531 anmeldelser)

For mig, en ung japansk kvinde, krævede det lidt mod at anvende denne plan alene, på grund af nogle årsager, herunder min økonomiske situation (nu er japanske yen virkelig svage i forhold til £). Så jeg kunne ikke træffe min beslutning før dagen før turen. Men nu kan jeg oprigtigt sige, at min beslutning var rart at være med på turen. Selvfølgelig var studiet fantastisk, men at besøge Oxford var en meget god oplevelse for mig. Mange unikke episoder relateret til Oxford og JK Rolling har udløbet mig for at læse Harry Potter-serien igen. Og for at være ærlig foretrækker jeg romaner end film om Harry Potter, men så mange Seanes blev optaget i Oxford, så nu er jeg spændt på at se hele film igen!

Harry Potter-stadionturen var meget god. Jeg kan ikke forstå engelsk særlig godt, så turen til Oxford University var lidt svær. Jeg tror dog, at selv folk, der ikke er gode til engelsk, kan nyde det, da der er steder, der blev brugt til at filme og ting som dette skete her.

Dette var sådan en fantastisk tur. Jeg ville bestemt ønske, at der var mere tid i Oxford, bare fordi det var så anderledes end London. Vores guide Kathleen eller Katherine var virkelig fantastisk og sjov. Vil anbefale til nogen.

Turen er velorganiseret. Guiderne er forberedte og absolut tilgængelige for enhver eventualitet. Både Oxford-turen og besøget i Warner Bros Studios var meget underholdende.

Behandlingen af guiden og hans viden om Harry Potter og Oxfords historie var fænomenal