Tilføj datoer

Rådhuset i Hamborg

Vi fandt 36 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Andre seværdigheder i Rådhuset i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Rådhuset i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rådhuset i Hamborg

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 5.959 anmeldelser

For folk, der er nye i Hamborg, er det den perfekte løsning at lære de vigtigste ting at kende uden stress.Det eneste, der kan ske, er at nå en bus fra Sven og hans kolleger, hvilket næsten er endnu bedre. Først skal du lave en hel runde og tjekke, hvad du vil se. Så stå af ved de stationer, der er udvalgt, og fortsæt. Vi fandt dette fantastisk og en fuldstændig afslappet oplevelse. Mange tak.

Alt gik til tiden. Stoppestederne var lette at finde og på centrale steder i Hamborg. Mange steder gav buschaufføren yderligere oplysninger, som ikke var på båndet. Det var fedt og informativt, da tingene i området altid ændrer sig. Prisen er OK. Da vi var der i løbet af ugen, var det nemt at sidde i bussen med god plads.

Buschaufføren tog afsted til tiden og gjorde en indsats for at give yderligere oplysninger mange steder, som ikke var på båndet. Det var fedt og informativt, da tingene i området altid ændrer sig. 15 stop var nemme at finde på centrale steder i Hamborg.

Jeg købte billetterne til familieturen hjemme uden problemer, så vi ikke havde stress på stedet, men der skete relativt lidt, alt fungerede fint, alt var meget overskueligt

C'était Très bien!

Meget flot, gode forklaringer og meget meget trafiksikker Tak