Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Ras al-Khaimah

Vores mest anbefalede ting at gøre i Ras al-Khaimah

Dubai: Safari, quadbike, kamelridning og buffetmiddag

1. Dubai: Safari, quadbike, kamelridning og buffetmiddag

Udforsk ørkenen på denne SUV-tur fra Dubai. Kør op, ned og gennem ørkenklitterne i Land Cruiser. Kør en ATV over sandklitterne, inden du nyder liveunderholdning og middag i en beduinlejr. Begynd med at udforske ørkenen, og få et indblik i ørkensandets barske og intense karakter. Senere kan du prøve dune bashing i en 4x4 Land Cruiser (som er fuldt udstyret med alle nødvendige sikkerhedsfunktioner) og sandboarding på de silkebløde røde sandklitter. Det næste, hvis du har valgt denne mulighed, er quad bike-oplevelsen, hvor du får en kort briefing med sikkerhedsinstruktioner, inden du nyder spændingen ved at køre på en ATV over det enorme sand. Til sidst kan du slappe af i en traditionel beduinstil-lejr, hvor du kan deltage i aktiviteter som kamelridning og henna-maling. Nyd at blive underholdt af mave- og folkedansere, mens du spiser en lækker grillmiddag.

Aften ørken dune bashing i 4*4 køretøj

2. Aften ørken dune bashing i 4*4 køretøj

Spændende Dune Bashing med BBQ-middag i den eneste autentiske (beduin-oase) lejr i Ras al Khaimah.

Fra De Forenede Arabiske Emirater: Musandam Khasab Delfinobservationstur med frokost

3. Fra De Forenede Arabiske Emirater: Musandam Khasab Delfinobservationstur med frokost

Tilbring dagen på vandet i en traditionel omansk dhow-båd. Beundr de dramatiske klippeformationer, og søg i det krystalklare vand efter tegn på delfiner, der leger i bølgerne. Denne heldagstur er let tilgængelig med afhentning på hotel fra Dubai, Sharjah, Ajman eller Ras Al Khaimah og giver den perfekte mulighed for at udforske skønheden i Khor Ash Sham-fjorden. Efter afhentning på dit hotel kører du til Khasab havn for at møde din guide kl. 9:30. Begynd med en briefing om dagens rejseplan, og sæt sejl fra havnen på en traditionel dhowbåd. Beundr Khor Ash Sham-fjorden, der er berømt for sit smukke klare vand, et rigt havliv og levende koralrev. Sejl forbi Nadifi og Qanah, inden du gør holdt i farvandet ud for Telegraph Island i Khasab-bugten kl. ca. 11.45. Brug lidt tid på at svømme og snorkle i det smukke klare vand. Nyd derefter frokosten om bord, inden du sejler videre til Sibi Island. Stop ud for kysten for at svømme og snorkle mere, inden du begiver dig til øen Sham. Få mere at vide om landsbyen af din guide, inden du begynder rejsen tilbage til Khasab havn, hvor du ankommer ca. kl. 16.00. Der tilbydes hoteltransport retur til hotellet.

Fra Ras Al Khaimah: Eftermiddagsørkensafari og BBQ-middag

4. Fra Ras Al Khaimah: Eftermiddagsørkensafari og BBQ-middag

Flygt væk fra varmen og besværet i Ras Al Khaimahs bymidte på en eftermiddags- og aftensafari i ørkenen i 4WD-køretøj. Efter afhentning på dit hotel kan du slappe af i det airconditionerede offroad-køretøj. Kør til ørkenklitterne, der omgiver byen, og beundr udsigten over det golde, men fortryllende landskab undervejs. Stop ved en traditionel kamelfarm for at se flokke af de storslåede pukkelryggede planteædere. Lær om de forskellige typer af kameler, der almindeligvis ses i ørkenen omkring Ras Al Khaimah. Fortsæt gennem ørkensletterne i dit 4WD-køretøj, og ankom til en campingplads, hvor der bydes på arabisk kaffe og dadler som velkomst. Klatr op på ryggen af en kamel for at få en valgfri guidet tur rundt i lejren. Få en henna-tatovering på dine hænder eller fødder. Se en traditionel Tanourah-folkedans, og fest på en lækker grillmiddag. Efter middagen kan du ryge en shisha (arabisk vandpibe), hvis du har lyst, og se en levende mavedansforestilling. Slap af under et tag af funklende stjerner og nyd en oplevelse, som kunne være direkte fra "Tusind og en nat"!

Tur til Suwaidi-perlefarmen

5. Tur til Suwaidi-perlefarmen

Nyd en oplevelse ude på havet, og opdag den historiske og kulturelle rejse, som regionens perleindustri har været på. Lær om udviklingen af den arabiske perle og dens arv. Bliv hentet fra Al Rams Marina "den gamle fiskerlandsby" af en traditionel perledykkerbåd. Nyd en rundtur i mangroven og omgivelserne. Ankomst til Suwaidi Pearls Farm House, som ligger på en ponton. Bliv præsenteret for de arabiske perlers historie, lyt til de 1000 år gamle eventyrlige historier om de arabiske perledykkeres livsstil, og se deres dykkerredskaber og -teknikker. Gå til den næste afdeling af pontonen for at lære, hvordan østers og perler bliver dannet. Oplev videnskab, viden og innovation inden for kulturperler, og lær den mystiske hemmelighed bag perledannelsen. Bliv underholdt med en live demonstration af østersåbning, hvor der kun er 60% chance for at opdage den mystiske arabiske perle. Find og tag den mystiske arabiske perle for et symbolsk gebyr på AED 450 + 5%. Bliv fascineret af Arabian Pearls Traditional Traders box "BISH-TAKH-TAH". Se de forskellige skinnende samlinger af arabiske perler og de handlendes redskaber og skatte. Nyd en valgfri snack eller frokost. Tag dig tid til at slentre rundt på gården, se og vælg tilbehør eller perler, og nyd det naturlige miljø. Suwaidi Pearls Farm praktiserer miljøvenlige ECO-systemer for at beskytte havmiljøet. Anlægget er grundlæggende, enkelt, autentisk og drevet af solpaneler.

Ras al Khaimah: Jais Adventure Park Zipline-billet

6. Ras al Khaimah: Jais Adventure Park Zipline-billet

Opdag det sjove ved ziplining i Ras al Khaimah med denne billet til Jais Adventure Park. Du får alt det udstyr og de instruktioner, du skal bruge for at have det sjovt på en sikker måde. Svæv i 2,83 kilometer og oplev et unikt adrenalinsus. Når du ankommer, kan du parkere gratis og nyde en gratis shuttle til parkens velkomstcenter. Tag dit ziplining-udstyr af høj kvalitet på, og lyt, når din guide fortæller dig alt hvad du behøver at vide, før du begynder dit eventyr. Start på det højeste punkt i De Forenede Arabiske Emirater (1.680 meter over havets overflade) og start med udsigt over de storslåede Jebel Jais-bjerge. Opnå en gennemsnitshastighed på 160 km/t, når du flyver som en falk. Land på en top-of-the-line ophængt platform og tag minder om din flyvning med hjem ved at drage fordel af kameraudlejningen.

Ras Al Khaimah: Halvdags ørkensafari med middag

7. Ras Al Khaimah: Halvdags ørkensafari med middag

Et must for alle, der besøger UAE. Et minde at dele med din familie og dine venner derhjemme, Dette er en safari, du ikke kan lave derhjemme. Vi anbefaler det stærkt, og det vil være hver en krone værd at bruge! Denne tur afgår om eftermiddagen på tværs af Ras Al Khaimah ørkenen med flere fotostop under en spændende klitkørsel til den indre del af Ras Al Khaimah ørkenen . Køreturen fortsætter gennem ørkenen. Vi stopper for at se den smukke solnedgang, inden vi når frem til vores campingplads "The Dunes Camping & Safari RAK", hvor du har mulighed for at køre på kamel, sandboarding og prøve et henna-design på hænder eller fødder. Når du har fået stillet appetitten, kan du nyde en lækker grillmiddag og shisha (den berømte arabiske vandpibe). Inden du vender tilbage til dit hotel/ hjem, kan du se vores mavedanserinde opføre sit show omkring lejrbålet ved stjernebelysning.

Ras al-Khaimah: Jebel Jais Zipline Adventure

8. Ras al-Khaimah: Jebel Jais Zipline Adventure

Flyv over de imponerende klipper og kløfter i Jebel Jais, mens du suser fra platform til platform i denne unikke oplevelse. Jais Sky Tour dækker en samlet distance på 5 km via en række af 6 ziplines, der spænder fra 337 m til lidt over 1 km, og med en gennemsnitlig hastighed på 60 km/t giver Jais Sky Tour dig en panoramisk udsigt over de tårnhøje Hajar-bjerge i fugleperspektiv. Naviger dig vej gennem himlen og befinder dig på De Forenede Arabiske Emiraternes højeste himmelsbro, 1.250 meter over havets overflade og 300 meter over jorden. Hold en pause for at indfange dette unikke øjeblik, inden du krydser denne 15 meter høje bro og fortsætter den sidste del af din zipline-rejse. Efter en times svæven gennem himlen garanterer vi, at du vil have lyst til at gøre det hele om igen!

Musandam Khasab heldagskrydstogt med transfer og frokost

9. Musandam Khasab heldagskrydstogt med transfer og frokost

Din dag begynder kl. 06.30 med afhentning fra dit hotel og transport til Musandam Khasab i Oman. På køreturen rejser du via Ras Al Khaimah og krydser grænsen til Oman. Kl. 10.00 tager du afsted på en heldagsbådtur til de spektakulære Musandam-fjorde. Midt under din bådtur, kaster din dhow-båd anker ved Telegraføen, hvor du vil kunne svømme og snorkle i det dejlige, klare vand blandt de venlige og farverige fisk. Der er også en mulighed for, at du ser delfiner på bådturen. Ombord på dhow-båden nyder du en velsmagende orientalsk buffetfrokost med forfriskninger, herunder sodavand og frugt. Efter frokosten har du mere tid til at svømme, snorkle eller slappe af og nyde det fantastiske landskab. Kl. 16.00 tager du tilbage til havnen, og bagefter bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Dubai: Privat dagstur i ørkenen og besøg ved Wadi Shawka-poolen

10. Dubai: Privat dagstur i ørkenen og besøg ved Wadi Shawka-poolen

Udforsk de bedst bevarede skatte i Arabien på denne bjergsafarioplevelse. Få et glimt af ørkenlivet og landbrugslivet med klippeformationer dybt inde i ørkenen som f.eks. fossiler og kamelklipper. Fortsæt dit eventyr med sandboarding og en spændende dune bashing-oplevelse. Nyd et spændende eventyr til de dybe grøfter og vandet i Wadi, regionens naturlige vandbassiner. Wadi Shawka i Ras Al Khaimah er nabo til Hajar-bjergene, og dalen består af klippeterræn, landbrugsjord, vandbassiner, dyreliv og masser af parkerings- og campingpladser. Wadi Shawka er et perfekt sted til familiepicnic og sammenkomster i naturen. Svøm tilbage gennem den, eller vend lidt tilbage og klatre op ad en lille bakke for at omgå den.

Alle aktiviteter

66 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Ras al-Khaimah

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Ras al-Khaimah?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Ras al-Khaimah?

De bedste dagsture og -udflugter fra Ras al-Khaimah er:

Dubai

Andre seværdigheder i Ras al-Khaimah

Vil du se alle oplevelser i Ras al-Khaimah? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Ras al-Khaimah

Samlet bedømmelse

4.8
(5.776 anmeldelser)

Afhentning fandt sted til tiden. Vores chauffør var venlig og satte stemningen med lokal musik. Der var en briefing på stedet på engelsk og russisk om, hvordan alting i lejren fungerer. Kamelridning tager omkring 1 minut bare at tage hurtige, overprisbilleder. Hen lille stor er gratis og større end det koster mere. Sodavand, shisha i shisha-hjørnet er gratis. Shisha ved din plads koster ekstra såvel som cocktails. Sandboarding er muligt, men der er ingen instruktion, og der er ikke nok brædder, og du har omkring 40 minutter til at gøre alt. Det er lidt stramt. Dune bashing var fremragende og fantastisk for dem, der kan lide action. Billeder til. Solnedgange blev vidunderlige. Jeg kan anbefale denne tur til alle. Det var sjovt, og processen gik glat via appen.

Desværre blev begyndelsen af oplevelsen til stress. Vi fik at vide et senere afhentningstidspunkt. Vores chauffør ankom en time tidligere end angivet og kunne ikke vente. Derfor var vi nødt til at efterlade vores mad. Ellers var det en fed oplevelse at køre gennem ørkenen. Vores chauffør var meget venlig, og vi følte os trygge med ham. Solnedgangen var unik, og showet var interessant.

Glat proces - overførsel pålidelig - alt blev gjort fra kamelridning til shisha og henna tatovering - selvfølgelig lavet til turister - vi havde det sjovt - var godt underholdt - maden var enkel, men velsmagende - drinks var rigeligt - det var en oplevelse at kunne oplev ørkenen - for mange Tak til Achmet vores guide

Meget god organisation, vores guide fik os virkelig i godt humør. Ørkensafarituren var fantastisk! Bagefter var der noget at spise, shisha og hyggelig underholdning til at slappe af om aftenen. Under alle omstændigheder er disse penge godt investeret.

Alt i alt var meget godt. Klitturen var højdepunktet. Maden var ikke i verdensklasse, men hvad forventer du midt i ørkenen for så mange mennesker? Lejren bød på meget uden at være for påtrængende.