Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Râșnov

Vores mest anbefalede ting at gøre i Râșnov

Fra Brasov: Tur til slotte og det omkringliggende område

1. Fra Brasov: Tur til slotte og det omkringliggende område

Turen begynder fra mødestedet i det centrale Brasov. Du vil blive kørt ind mod Bran Slot. Slottet stod færdigt i 1382 og blev bygget på en stejl klippe mellem Măgura og Dealul Cetăţii med en enestående udsigt over de nærliggende bakker. Lær om dette berømte slot, især historierne om grev Dracula, mens du går rundt i de gamle sale. Dernæst kører du til Sinaia, den rumænske kongefamilies tidligere sommerresidens. Den en time lange køretur byder på spektakulære udsigter over den omkringliggende natur og dyrelivet. Derefter møder du Peles Slot, som anses for at være et af de smukkeste slotte i Europa. Besøg et arkitektonisk mesterværk, oplev de vidunderlige saloner, og lær om arven. Det næste stop ved Sinaia-klosteret, der blev bygget i 1690, vil afslutte de arkitektoniske stilarter i de tre rumænske provinser Valakiet, Transsylvanien og Moldavien, vi vil nyde et mesterværk af kirkearkitektur, ortodokse fresker og rumænske nationale symboler. På vejen hjem kan du se udsigten over de transsylvanske alper, Bucegi-bjergene og de livlige feriebyer Busteni og Predeal.

Brasov: Peles Slot, Bran Slot & Rasnov Fæstning Dagstur

2. Brasov: Peles Slot, Bran Slot & Rasnov Fæstning Dagstur

Oplev Transsylvaniens ikoniske turistattraktioner på en eksklusiv dagstur i en lille gruppe på kun 8 personer. Eventyret begynder i Brasov, og undervejs vil du opleve den maleriske skønhed i landområderne med Karpaterne som baggrund. Første stop er ved det imponerende Peles-slot, der ligger i den charmerende by Sinaia, og som kan prale af en fortryllende facade, der udstråler luksus og elegance. Du springer køen over for at udforske slottets indre og nyde den storslåede atmosfære. Turen omfatter også et besøg til Sinaia-klosteret, et helligt vartegn, der er kendt for sin slående arkitektur, rige historie og åndelige betydning. Næste stop er Bran Castle, der er kendt for sin tilknytning til legenden om Vlad den impaler, og som er berømt som Draculas slot. Med din guides ekspertise vil du opdage de fængslende historier bag slottets mure og dets spændende forbindelse til den berygtede Dracula. Det sidste stop på denne bemærkelsesværdige tur er den naturskønne Rasnov-fæstning, et historisk sted med en betagende udsigt over det transsylvanske landskab. Udforsk fæstningen med din guides indsigtsfulde kommentarer, og få en dybere forståelse af dens rolle i Rumæniens historie. Inden du kører tilbage til Brasov, har du mulighed for at nyde det lokale køkken på en traditionel restaurant i landsbyen Bran. Nyd smagen af Rumæniens rige kulinariske arv, mens du mindes din uforglemmelige rejse gennem Transsylvanien. Denne tur sikrer, at du har god tid til at tage fantastiske billeder, og med adgang til at springe køen over undgår du at skulle vente i lange køer. Turen slutter kl. 17.00, og du vil efterlade dig med gode minder og uforglemmelige oplevelser af Transsylvaniens kulturarv. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at udforske det bedste af Transsylvanien.

Fra Brasov: Peles Slot, Bran Slot og Cantacuzino Slot

3. Fra Brasov: Peles Slot, Bran Slot og Cantacuzino Slot

Din tur begynder, når du bliver hentet af en professionel guide fra dit hotel i Brasov. Herfra vil du køre med en luksus Mercedes højklasset varevogn, som vil være dit transportmiddel til alle 3 af de seværdigheder, der er inkluderet i turen. I vil begynde med en rundvisning på Peles slot, en sommerresidens tilhørende Rumæniens kongefamilie, som blev bygget i det 19. århundrede af Carol den Første, Rumæniens første konge. Det er det smukkeste slot i Rumænien og et af de største i Europa. Herefter skal du besøge Cantacuzino-slottet, der blev bygget af prins Grigore Gheorghe Cantacuzino mellem 1906-1911 i neo-rumænsk arkitektonisk stil. Han byggede det for at bruge det som sommerresidens for sin familie. Cantacuzino-slottet i Bușteni er det sted, hvor scenerne fra Nevermore Academy fra onsdagsserien på Netflix blev optaget. Fra slottets gårdsplads kan du beundre den smukke panoramaudsigt over Bucegi-bjergene Herefter skal du besøge Bran Castle, der også er kendt som "Draculas slot" og er bygget i det 14. århundrede. Her vil du lære, hvordan dette slot blev berømt af den irske forfatter Bram Stoker. Legender, ånder, spøgelser og mange mysterier vil du møde på dit besøg på Draculas slot. Derefter spiser I frokost på en god restaurant, som vores guide vil anbefale. Om aftenen vil du blive returneret tilbage til dit hotel med smukke minder fra dagen.

Endagstur til bjørnereservat, Dracula-slottet, Rasnov-fæstningen

4. Endagstur til bjørnereservat, Dracula-slottet, Rasnov-fæstningen

Hvis du indtil nu kun har været vidne til naturens spektakel og gerne vil se det på nært hold, så er bjørnereservatet i Zarnesti Forestil dig, hvordan de smukkeste europæiske urskove ville se ud uden et reservat for brune bjørne som dette? Og hvad nu, hvis vi fortæller dig, at du kan tage billeder af rigtige bjørne med deres unger på nært hold og se dem spise og passe deres arbejde på kun få skridts afstand uden at være bange for at blive angrebet? Derfor er bjørnereservatet en af de mest eftertragtede naturlige turistattraktioner i Rumænien for tusindvis af mennesker over hele verden, uanset årstid. Hvis du mener, at denne transsylvanske middelaldertur er noget for dig og dine venner, er det den perfekte anledning til at booke en tur.

Dagstur til tre slotte i Transsylvanien fra Bukarest

5. Dagstur til tre slotte i Transsylvanien fra Bukarest

Tidligt om morgenen forlader du Bukarest og kører nordpå for at komme til Karpaterne. Dagens første stop er Peles Slot, som er et overvældende sted, der blev bygget af den første rumænske konge, Carol I. På dette eventyrlige sted vil du lære mere om monarkiet i Rumænien og dets arv. Du vil opdage alle vidundere i dette smukke palads, som synes frosset i tiden. Herefter vil du fortsætte længere mod nord for at krydse bjergene og endelig nå frem til den historiske region Transsylvanien. Her vil du begynde din vampyrjagt for at finde ud af alt om Vlad Impaler og Bram Stockers Dracula. Næste stop er middelalderborgen Bran, også kendt som Draculas borg. Efter Bran er du på vej til middelalderborgen Rasnov fra det 13. århundrede, et imponerende sted bygget på en bjergtop med udsigt over hele dalen omkring. Dette fantastiske sted blev faktisk bygget af de teutoniske riddere, da de først kom hertil for næsten 800 år siden. Dagens sidste stop er den middelalderlige del af byen Brasov. Tag på en byvandring i denne charmerende gamle bydel med dens imponerende historie og seværdigheder. Herfra begynder din rejse tilbage til Bukarest.

Fra Brasov 3 slotte : Peles , Bran , Cantacuzino

6. Fra Brasov 3 slotte : Peles , Bran , Cantacuzino

Oplev Rumæniens vilde skønhed med et besøg til de mest ikoniske bygninger i landet. Efter afhentning på hotellet i Brasov begynder turen ved Peles Slot, som er kongefamiliens sommerresidens. Det blev bygget i det 19. århundrede af Carol den Første og er det smukkeste slot i Rumænien. Dernæst stopper I ved Cantacuzino-slottet, som blev færdigbygget i 1911 efter tegninger af arkitekten Grigore Cerchez, en fremtrædende skikkelse i den neoromanske bevægelse, på anmodning af prins Gheorghe Grigore Cantacuzino (med kælenavnet "Nababul"). I 2022 blev slottet brugt som kulisse for "Nevermore Academy" i Tim Burton-serien Wednesday, der blev udgivet på Netflix i 2022. Bran Castle, bygget i det 14. århundrede og gjort berømt af Bram Stokers 'Dracula'. Legender, ånder og mysterier vil sætte gang i din fantasi, mens du besøger Draculas slot. Her har du tid til at købe ind til frokost og gå på opdagelse i souvenirboderne. Herfra bliver du kørt tilbage til Brasov med uforglemmelige minder.

Dagstur til Bran Slot, Rasnov-fæstningen og bjørnereservatet

7. Dagstur til Bran Slot, Rasnov-fæstningen og bjørnereservatet

3 smukke steder på 1 dagstur: BEAR SANCTUARY - Først besøger vi Bear Sanctuary, hvor vi vil se mere end 100 bjørne, der blev mishandlet og holdt under vanskelige forhold. Det er sandsynligt, at de nu får et godt liv i Bear Sanctuary, hvor de kan nyde det liv, de ikke havde i fangenskab. BRAN CASTLE - eller for dem, der er vilde med gyserfilm og mørke fortællinger om spøgelser, vampyrer og onde ånder, Dracula's Castle, den rumænske voivode (Vlad Draculea- Dracula), som inspirerede Bram Stoker til at skabe den berømte blodtørstige figur. RASNOV FORTRESS - en af de bedst bevarede landfæstninger i Transsylvanien, der imponerer med sine betagende landskaber og den storhed, hvormed den rejser sig på toppen af bjerget. Fæstningen er højt respekteret i top 10 over de smukkeste sneslotte i verden, og den bevarer sin historiske betydning, som er blevet yderligere forstærket gennem de legender, der er blevet spredt om den i tidens løb. En af disse legender handler om brønden i midten af fæstningen, som ifølge de ældste blev gravet af to tyrkiske fanger, der blev lovet deres frihed. I løbet af 17 års hårdt arbejde nåede de to mænd ned til 147 meters dybde, hvilket svarer til en 50-etagers bygning.

Bukarest: Transsylvanien og Draculas slot 2-dages tur

8. Bukarest: Transsylvanien og Draculas slot 2-dages tur

Følg i fodsporene på Grev Dracula-legenden på en 2-dages tur til Peleș Slot og Branslottet i de transsylvanske bjerge. Gå gennem de udsmykkede værelser og haver i de tidligere kongelige boliger, og se de saksiske huse, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede. Den naturskønne køretur tager dig højt op i Karpaterne, hvor tiden har stået stille i fortryllende landsbyer, og hvor rumænere tager til om vinteren, for at stå på ski ved feriestedet, Sinaia, i bjergene. Dag 1: Bukarest - Sighisoara Du bliver samlet op fra dit hotel i Bukarest (eller fra Revolutionspladsen kl. 09.00), hvorefter turen går over Karpaterne på vej til Sibiu med stop ved Curtea de Arges-klosteret, for at udforske komplekset, der blev grundlagt af Prins Neagoe Basarab i 1514-1517. I løbet af sommeren (1 juni - 15 september) foregår ruten til Sibiu via. den unikke Transfăgărășan på tværs af Karpaterne, hvor i når op i 2.000-meters højde på det højeste punkt. Ved ankomsten i Sibiu kan du nyde en hurtig tur rundt i den middelalderlige bymidte. Derefter går turen videre til Sighisoara ved den maleriske Tarnava Mare flod. Beundr den smukt bevarede citadel, og slentre langs de lukkede bymurer og brostensgader i den gamle bydel. Se de saksiske huse, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede, og de 9 overlevende tårne inklusive det ikoniske klokketårn. Fra balkonen på den tidligere hovedport til byen, kan du nyde den smukke udsigt over byen og landskabet. Fordyb dig i den middelalderlige atmosfære ved seværdigheder som det dominikanske kloster, hvor der er værdifulde relikvier som en fresko af Saint Trinity, en udskåret altertavle og orientalske tæpper. Dag 2: Sighisoara - Brasov - Bran - Bukarest Kør til Brasov, for at opdage, hvor Vlad Dracula førte sine angreb mod de tyske saksere. Udforsk den middelalderlige bymidte på en tur til den sorte kirke, rådhuset, Black Tower og Ecaterina-porten. Derefter fortsætter turen til Draculas slot, der ligger mellem Bucegi- og Piatra Craiului-bjergene. Det er mere almindeligt kendt som Branslottet. Det er et vigtigt monument, hvis ry afhænger af legenden om Grev Dracula, men det er også utroligt smukt. Lær historien om slottet, fra det 14. århundrede til den dag i december i 1920, hvor slottet blev doneret til dronning Marie af Rumænien. Beundr springvandene, søerne og trappeterrasserne i det tidligere kongelige sommerresidens, og se Dronning Maries tehus. Fortsæt til det smukke bjergresort, Sinaia, der er kendt som "Karpaternes perle". Her vil du besøge Peleș Slot, som er en af Rumæniens mest udsøgte paladser. Lær om de rumænske konger, der brugte slottet som deres sommerresidens, mens du beundrer dets indviklede facader og trætårnene, der forsøger at nå himlen. Oplev springvandene og statuerne bygget af arkitekter fra Wien, og forestil dig festerne, koncerterne, de litterære arrangementer og teaterforestillinger i de fine rumænske kredse i gamle dage. Gå gennem det overdådige interiør, hvor du vil finde ibenholt, valnød og perlemor. Gå videre til terrasserne og de store udhuse i slottets kompleks som Peleș Slottet og Sinaia-klosteret. Vov dig ind i klosteret, der er bygget af Konstantinoplen, Mihai Cantacuzino, efter hans pilgrimsfærd til Sinaibjerget. Klosteret indeholder religiøse ikoner, sjældne bøger og en udstilling med keramik og porcelæn, som stammer fra det 16. til det 19. århundrede. Der vil være tid til at besøge vinkældre fra Azuga fra det 19. århundrede, bygget af Rhein-familien, der var officielle hofleverandøerer. Køb nogle autentiske, almindelige og mousserende vine fra Rumænien, før turen går tilbage til Bukarest om aftenen.

Dagstur til brunbjørnereservat, Bran Slot og Rasnov Fæstning

9. Dagstur til brunbjørnereservat, Bran Slot og Rasnov Fæstning

Gør dig klar til dit livs eventyr med vores dagstur fra Brasov til bjørnereservatet, Bran Slot og Rasnov Fæstning! Denne tur er ikke for sarte sjæle - vi skal udforske den vilde side af Rumæniens historie og have det rigtig sjovt, mens vi er i gang. Vores første stop er Brown Bear Sanctuary, hvor du møder nogle af Rumæniens mest majestætiske skabninger på nært hold. Disse pelsede venner er blevet reddet og rehabiliteret, og vi glæder os til at dele deres historier med dig. Bliv ikke overrasket, hvis du går derfra med en nyfunden forståelse for disse store, smukke dyr. Dernæst besøger vi det enestående Bran Castle, også kendt som Dracula's Castle. Legenden siger, at dette sted er hjemsøgt af den berygtede vampyr selv, så hold hvidløgene tæt til kroppen! Vi udforsker den middelalderlige fæstning, nyder den fantastiske udsigt og lærer alt om den fascinerende historie bag dette utrolige vartegn. Endelig tager vi til den majestætiske Rasnov-fæstning, der ligger højt på en bakketop og byder på en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. Dette sted er som taget ud af et eventyr, og vi kan ikke vente med at vise dig rundt. Du vil føle dig som en ægte ridder, når du vandrer gennem borgens mure og forestiller dig, hvordan livet var i middelalderen. Vores tur inkluderer komfortabel transport, lokale ekspertguider og masser af muligheder for fantastiske fotos og minder, der vil vare hele livet. Så kom og tag med os på dette vilde eventyr gennem Rumæniens mest ikoniske vartegn. Det bliver helt sikkert en dag, du aldrig glemmer!

Fra Bukarest: Rumænske slotte og fæstninger

10. Fra Bukarest: Rumænske slotte og fæstninger

Den rige middelalderlige arv i landet illustreres bedst af Rumæniens fæstninger og slotte. Mens slotte bygget fra det 14. til det 18. århundrede er stærke og stramme og hovedsageligt beregnet til militære formål, viser de, der blev opført i slutningen af 1800-tallet, en imponerende og luksuriøs arkitektur. De mest populære eksempler er Peleş-slottet fra det 19. århundrede, den kongelige families sommerresidens, med sine 160 værelser fyldt med uvurderlige europæiske kunstsamlinger og selvfølgelig Bran-slottet, bygget i midten af det 13. århundrede og legendarisk hjemsted for Bram Stokers grev Dracula. Den Sorte Kirke, en imponerende katedral i Braşov, en middelalderby i det sydøstlige Transsylvanien, blev bygget af det tyske samfund i byen og står som det vigtigste monument i gotisk stil i landet, samtidig med at det er det største og et af de vigtigste lutherske (den evangeliske kirke af augustansk konfession i Rumænien) tilbedelsessteder i regionen. - Sinaia-klosteret - Peleş kongeslot (eller Râșnov-fæstningen, hvis den er lukket) - Braşov - Bran Slot

Alle aktiviteter

30 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Râșnov

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Râșnov?

Topattraktionerne, der skal opleves i Râșnov:

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Râșnov med børn?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Râșnov?

Andre seværdigheder i Râșnov

Vil du se alle oplevelser i Râșnov? Klik her for en fuld oversigt