Red Light Secrets: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Amsterdam: Adgangsbillet til Red Light Secrets Museum

Amsterdam: Adgangsbillet til Red Light Secrets Museum

Udforsk historien om det berygtede Red Light District, og oplev en typisk dag i en sexarbejders liv. Se de rum, de arbejder i, og hør deres historier fra sexarbejderne selv. Få indsigt i deres perspektiv, som formuleres på en let og ærlig måde for at fjerne tabuerne forbundet med sexarbejde.  Sid i et af Amsterdams berømte Red Light District-vinduer, og oplev, hvordan det føles på den anden side. Udforsk historien om sexarbejde i Amsterdam, og hør om, hvordan Amsterdam blev en frisindet metropol. Læs fra Confession Wall, en samling af skriftlige tilståelser efterladt af museets besøgende – nogle er sjove, nogle er øjenåbende, men de er alle afslørende.

Amsterdam: Red Light Secrets Museum og 1-times kanalrundfart

Amsterdam: Red Light Secrets Museum og 1-times kanalrundfart

Lær historien om sexindustrien på verdens eneste museum for prostitution i Amsterdams Red Light District. Udforsk det ældste erhverv i verden og undersøg en industri, der forbliver skjult for mange med en adgangsbillet til Red Light Secrets Museum. Oplev hvordan det føles at sidde bag et vindue og lytte til damernes hemmeligheder. Krydstogt gennem kanaldistriktets UNESCOs verdensarvsliste, og nyd de elegante gavle i guldalderens handelshuse. Gå forbi historiske kirker og Magere Brug (Skinny Bridge), mens du lytter til en informativ lydkommentar, tilgængelig på flere sprog.

Amsterdam: Byudforskningsspil og vandretur

Amsterdam: Byudforskningsspil og vandretur

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et sjovt spil på denne selvguidede smartphone-vandretur i Amsterdam. Find nemt attraktioner med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå hen til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur fra Amsterdam Centraal, hovedbanegården i Amsterdam. Besøg Basiliek van de Heilige Nicolaas med sit smukke interiør og eksteriør, og udforsk Beurs van Berlage, mens du lærer dens historie. Fotografer Oude Church, en af Amsterdams ældste kirker. Frygt ved Amsterdams Dam-plads, bygget af den berømte arkitekt Jacobus Oud. Se på det imponerende palads, der venter på dig. Find ud af om et uløst mord på Red Light Secrets Museum, og beundre Westerkerk med sin unikke æstetik. Se Anne Frank-monumentet og bliv mindet om Anne Franks lidelser og ofrene for 2. verdenskrig. Til sidst skal du stoppe ved de berømte 9 gader, prikken over i'et på denne unikke tur.

Amsterdam: Udforsk passet med over 35 attraktioner

Amsterdam: Udforsk passet med over 35 attraktioner

Download dit Explore Pass til din smartphone, og begynd at planlægge din rejse til Amsterdam. Vælg mellem Explorer Pass med 50, 75 eller 100 Explorer Points. Indløs Explorer Points til adgang til attraktioner efter eget valg. Byg den perfekte rejseplan, der er skræddersyet til dine interesser. Få adgang til en live booking-app, hvor du kan se de tilgængelige attraktioner og ture, opbygge din rejseplan, booke dine billetter og holde styr på dine point. Kryds nemt byen med 24-timers adgang til City Sightseeing Amsterdam Hop-On, Hop-Off-bussen. Mange attraktioner i Amsterdam har en tendens til at blive hurtigt udsolgt. Med dit Explore Pass køber du billetter lang tid i forvejen for at sikre, at du kan se alt det, du gerne vil. Vælg dine favoritter blandt de følgende attraktioner, der er med i passet (tilgængelige attraktioner kan ændre sig, så tjek altid appen eller hjemmesiden): - Amsterdam Icebar - Amsterdam Light Festival Canal Cruise fra Restaurant Loetje (sæsonbestemt) - Amsterdam Museum - ARTIS Micropia - ARTIS Royal Zoo - BODY WORLDS Lykkeprojektet - 24-timers City Sightseeing Amsterdam - Hop-on, Hop-off busbillet - Diamantmuseet - Det hollandske modstandsmuseum - Fatbike-ture - Skum - Hash Marihuana & Hamp Museum - Heineken-oplevelse - Bols' hus - Det jødiske kulturkvarter - Keukenhof (kun entré) (sæsonbestemt) - LOVERS kanalrundfart - LOVERS halv-åben bådkrydstogt - LOVERS vin- og ostekrydstogt - Madame Tussauds Amsterdam - Moco Museum - Det nationale søfartsmuseum - NEMO Videnskabsmuseum - New York Pizza med LOVERS-krydstogt - Pandekage-krydstogt - Red Light Secrets - Rembrandt House Museum - Rijksmuseum - Ripley's Believe it or Not! - Stedelijk Museum - Amsterdams fangehul - Det omvendte Amsterdam - DETTE ER HOLLAND - Tortur-museet - Van Gogh Museum - Willet-Holthuysen-museet - WONDR-oplevelse

De mest populære seværdigheder i Amsterdam

Oplevelser i Red Light Secrets

Byer i Holland

Andre seværdigheder i Red Light Secrets

Vil du se alle oplevelser i Red Light Secrets? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Red Light Secrets

Samlet bedømmelse

4.0
(688 anmeldelser)

Vi besøgte museet den første aften. Det er en god start og er også midt i red light district. Du får et lydapparat, hvorigennem historierne fra en prostituerets hverdag kan høres på de enkelte stationer. Fortællerens stemme var meget god på tysk, den var virkelig morsom. Du er velkommen til at tage et kig.

Rigtig tankevækkende oplevelse at få et indblik i sex arbejdere liv og miljø. Museum giver en insider viden og oplevelde, som er et must at få med i the red Light District Amsterdam

Museet er fantastisk og et must. Det giver dig mulighed for at opdage prostitutionens historie. At gøre som et par eller med venner!

Meget informativ, men meget trist også at høre alles historier. Elsker dog vinduet!

Lille, men meget interessant museum! meget flot værelse