Ting at foretage sig
Regensburg

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Regensburg

Regensburg: Guidet byrundvisning i den gamle bydel

Regensburg: Guidet byrundvisning i den gamle bydel

Find dig selv i Regensburg på denne guidede tur, der tager dig til alle de vigtigste seværdigheder. Oplev byens ikoniske stenbro, Porta Praetoria, Peterskirken og det gamle rådhus, mens du lærer alt om byens historie fra din lokale guide. Mødes i centrum af byen på den berømte Rathausplatz og gør dig klar til at udforske den naturskønne by. Slentre gennem brede pladser og hyggelige smalle gader, mens du møder byens historiske bygninger. Sug 2000 års historie, når du går til stenbroen, byens vigtigste vartegn. Beundr Porta Praetoria, lad dig imponere af katedralen, og hold en pause ved det gamle rådhus. Lær om andre seværdigheder som patricierhuse og dynastietårne, mens du lærer Regensburg at kende.

Regensburg: Sightseeing-tog byrundtur med audioguide

Regensburg: Sightseeing-tog byrundtur med audioguide

Udforsk den historiske by Regensburg om bord på et turisttog. Nyd en tur gennem byens centrum med afgang fra domkirken. Rejs langs Donau og kør forbi slottet St. Emmeram, som var sæde for fyrstefamilien Thurn og Taxis. Nyd panoramaudsigten over seværdighederne fra dit komfortable sæde i toget. Få desuden mere at vide om byens historie, og afdæk dens hemmeligheder og legender fra en informativ audioguide. På denne tur kan du se alle byens højdepunkter på kun 45 minutter, og bagefter kan du udforske resten af byen i dit eget tempo.

Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla: Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla

Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla: Regensburg: Sightseeing Cruise til Walhalla

På denne to timers eventyrlige tur fra Regensburg til Walhalla og tilbage igen bliver du fortryllet af vandets magi. Om bord på Crystal Queen eller Princes vil du opleve den fascinerende verden af vand og krystal tre gange om dagen! Lad dig inspirere af de unikke attraktioner om bord. Seværdigheder og interessante fakta langs ruten forklares via højttalere om bord.

Regensburg: Sightseeing-bådtur til Walhalla

Regensburg: Sightseeing-bådtur til Walhalla

Tag på en bådtur til et af de mest berømte monumenter i Regensburg, Walhalla. Nyd den smukke udsigt over byen og det omkringliggende landskab. Lær interessante fakta om Regensburg og dens historie fra en lydkommentar. Gå om bord og sejl på Donau til den lille by Donaustauf, hvor den berømte Walhalla ligger højt oppe på en bakke. Gå i land fra skibet, og find vej til mindesmærket. Kravl over 350 trin op til Walhalla, og beundr det imponerende marmorinteriør og den spektakulære udsigt. Efter 75 minutters fritid i Donaustauf går du tilbage til skibet for at vende tilbage til Regensburg. Bemærk venligst, at vi ikke kan tilbyde gruppe- eller familierabat på getyourguide. Hvis du rejser som familie eller som en gruppe på 20 eller flere, bedes du besøge vores hjemmeside.

Regensburg: Byens højdepunkter Historisk bådtur

Regensburg: Byens højdepunkter Historisk bådtur

Opdag Regensburgs historie og arkitektur fra floden, mens du sejler langs Donau. Gå om bord på MS Bruckmadl, og sejl forbi flodens hvirvlende strømme, kendt som "strudel". Se den farverige gamle bydel, Sankt Petersdom og stenbroen undervejs. Klatr om bord på MS Bruckmadl for at starte turen. Få mere at vide om bådens tidligere liv som MS Agnes Bernauer, et af rederiet Wurm & Noés ældste skibe. Før gennem den middelalderlige gamle bydel i Regensburg, under stenbroen fra det 12. århundrede og betragter domkirkens dramatiske gotiske spir. Få mere at vide om byen, mens du sejler med detaljerede fakta over bådens højttaler.

Original Strudelrundfahrt

Original Strudelrundfahrt

Vores tur starter i hjertet af Regensburg, lige under den berømte stenbro. Umiddelbart efter afgang passerer vores skibe de berygtede Donau-hvirvelstrømme. Disse hvirvler plejede at være en farlig hindring for skibsfarten, men vores erfarne kaptajner kender Donau meget godt og styrer deres skibe sikkert under stenbroen. Rejsen fortsætter langs Regensburgs maleriske gamle bydel og forbi Donaus grønne bredder. Mens du nyder den afslappede tur, udpeger en lydkommentar på tysk og engelsk seværdigheder på bredden og giver interessante fakta om Regensburg og dens særlige kendetegn. Efter en rundtur på ca. 50 minutter vender skibet tilbage til udgangspunktet. Bemærk venligst, at vi ikke kan tilbyde gruppe- eller familierabat på getyourguide. Hvis du rejser som familie eller som en gruppe på 20 eller flere, bedes du besøge vores hjemmeside.

Regensburg: Skattejagt på egen hånd

Regensburg: Skattejagt på egen hånd

Udfordr din hjerne, og nyd synet og lyden af Regensburg, mens du arbejder dig gennem gåder og spor på en unik, udforskende skattejagt. Udforsk byen gennem 11 forseglede og nummererede kuverter, der indeholder gåder. Se højdepunkter som den gamle bro undervejs. Når du har bestilt spilæsken, og den er ankommet til din hoveddør, er du klar til at begynde skattejagten. Gå ud til Den Gamle Bro og åbn den første kuvert for at begynde dit eventyr. Følg derefter ledetrådene for at finde det næste sightseeingpunkt i byen. På skattejagten vil du se klassiske Regensburg seværdigheder, herunder Salzstadl, Neupfaarplatz, Dom og Haus der bayerischen Geschichte. Hvis du har lyst, kan du afslutte turen med en snack på den berømte Wurstkuchl. Gå i dit eget tempo, stop for en forfriskning på en café, og fortsæt, når du er klar.

Sherlock Holmes-mordmysteriespil i Regensburg med egen guide

Sherlock Holmes-mordmysteriespil i Regensburg med egen guide

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Regensburg: Privat vandretur med professionel guide

Regensburg: Privat vandretur med professionel guide

Tag en privat vandretur gennem Regensburg, en af de ældste byer i Bayern. Oplev dens oprindelse som "Fæstningen ved floden Regen", og se dens historiske seværdigheder. Mød din guide på togstationen og start din tur. Se en af de ældste og mest velbevarede middelalderbroer på tysk, Stenbroen. Beundre Schloss Thurn und Taxis, et bypalads, der stadig er i hænderne på den gamle aristokratiske familie af samme navn den dag i dag. Dette er et af de meget få overlevende eksempler på paladser, der stadig er i brug af adelen i Tyskland. Se Regensburger Dom, i det maleriske centrum af byen. Den store katedral, der står som et klassisk eksempel på bayersk gotisk arkitektur, og er hjemsted for "Regensburger Domspatzen", et berømt drengekor. Lad dig inspirere af den fantastiske smukt bevarede gamle bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Gå en tur gennem en af de største middelalderbyer nord for Alperne og beundre den historiske arkitektur af over 1500 forskellige bygninger.

Regensburg: Mord-krimi-spil Interaktiv tur med egen guide

Regensburg: Mord-krimi-spil Interaktiv tur med egen guide

Opklar et mord, og se samtidig alle højdepunkterne i Regensburgs bymidte. Spil dette unikke spil med en gruppe venner eller din familie. Du modtager instruktioner, en fotoramme og en svarformular på forhånd via e-mail. Du modtager også et kort over den by, hvor mordet fandt sted. Centret er inddelt i sektioner, hvor du skal lede efter et sted, hvor du kan tage en gruppeselfie. Når du har fundet stedet, sender du en selfie via WhatsApp til din spilinstruktør. Hvis placeringen er korrekt, sender de dig den næste ledetråd om mordet. Efterhånden som I går langs de hyggeligste steder i centrum af byen, vil I samle flere og flere spor om mordet. Disse spor skal så kombineres for at finde ud af ... ... hvem morderen er? ... hvor fandt mordet sted? ... hvad var mordvåbnet? ... hvornår forbrydelsen skete? ... hvem er offeret? I løbet af spillet har du tid nok til at gå ind på en café eller butik, som du passerer, og til at beundre nogle af højdepunkterne i Regensburg.

Ofte stillede spørgsmål om Regensburg

De mest populære seværdigheder i Regensburg

Oplevelser i Regensburg

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Regensburg

Vil du se alle oplevelser i Regensburg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Regensburg

Samlet bedømmelse

4.4
(111 anmeldelser)