Vores mest anbefalede ting at gøre i Regensburg

Regensburg: Sightseeing-tog byrundtur med audioguide

1. Regensburg: Sightseeing-tog byrundtur med audioguide

Udforsk den historiske by Regensburg om bord på et turisttog. Nyd en tur gennem byens centrum med afgang fra domkirken. Rejs langs Donau og kør forbi slottet St. Emmeram, som var sæde for fyrstefamilien Thurn og Taxis. Nyd panoramaudsigten over seværdighederne fra dit komfortable sæde i toget. Få desuden mere at vide om byens historie, og afdæk dens hemmeligheder og legender fra en informativ audioguide. På denne tur kan du se alle byens højdepunkter på kun 45 minutter, og bagefter kan du udforske resten af byen i dit eget tempo.

Regensburg: Guidet byvandring med stenbro

2. Regensburg: Guidet byvandring med stenbro

Dyk ned i Regensburg på denne guidede vandretur, der tager dig til alle de vigtigste seværdigheder. Se byens ikoniske stenbro, Porta Praetoria, katedralen St. Peter og det gamle rådhus, mens du lærer alt om dens historie fra din lokale guide. Mødes i centrum af byen på den berømte Rathausplatz og gør dig klar til at udforske den naturskønne by. Spadser gennem brede pladser og hyggelige smalle gader, når du støder på byens historiske bygninger. Sug 2000 års historie op, når du går til Stone Bridge, byens vigtigste vartegn. Forundres over Porta Praetoria, imponeres af katedralen, og hold pause ved det gamle rådhus. Lær om andre seværdigheder som patricierhuse og dynastitårne, mens du lærer Regensburg at kende.

Sherlock Holmes-mordmysteriespil i Regensburg med egen guide

3. Sherlock Holmes-mordmysteriespil i Regensburg med egen guide

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Regensburg: Skattejagt på egen hånd

4. Regensburg: Skattejagt på egen hånd

Udfordr din hjerne, og nyd synet og lyden af Regensburg, mens du arbejder dig gennem gåder og spor på en unik, udforskende skattejagt. Udforsk byen gennem 11 forseglede og nummererede kuverter, der indeholder gåder. Se højdepunkter som den gamle bro undervejs. Når du har bestilt spilæsken, og den er ankommet til din hoveddør, er du klar til at begynde skattejagten. Gå ud til Den Gamle Bro og åbn den første kuvert for at begynde dit eventyr. Følg derefter ledetrådene for at finde det næste sightseeingpunkt i byen. På skattejagten vil du se klassiske Regensburg seværdigheder, herunder Salzstadl, Neupfaarplatz, Dom og Haus der bayerischen Geschichte. Hvis du har lyst, kan du afslutte turen med en snack på den berømte Wurstkuchl. Gå i dit eget tempo, stop for en forfriskning på en café, og fortsæt, når du er klar.

Julebåd

5. Julebåd

Kom i julestemning med en afslappet sejltur gennem det vinterlige landskab. Nyd gløgg og æbleskiver, mens du lader dig fortrylle af julemusik og gamle historier. Lad os tage dig med på en hyggelig pause og nyd udsigten over landskabet omkring Regensburg.

Regensburg: Privat vandretur med professionel guide

6. Regensburg: Privat vandretur med professionel guide

Tag en privat vandretur gennem Regensburg, en af de ældste byer i Bayern. Oplev dens oprindelse som "Fæstningen ved floden Regen", og se dens historiske seværdigheder. Mød din guide på togstationen og start din tur. Se en af de ældste og mest velbevarede middelalderbroer på tysk, Stenbroen. Beundre Schloss Thurn und Taxis, et bypalads, der stadig er i hænderne på den gamle aristokratiske familie af samme navn den dag i dag. Dette er et af de meget få overlevende eksempler på paladser, der stadig er i brug af adelen i Tyskland. Se Regensburger Dom, i det maleriske centrum af byen. Den store katedral, der står som et klassisk eksempel på bayersk gotisk arkitektur, og er hjemsted for "Regensburger Domspatzen", et berømt drengekor. Lad dig inspirere af den fantastiske smukt bevarede gamle bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Gå en tur gennem en af de største middelalderbyer nord for Alperne og beundre den historiske arkitektur af over 1500 forskellige bygninger.

Regensburg: Mord-krimi-spil Interaktiv tur med egen guide

7. Regensburg: Mord-krimi-spil Interaktiv tur med egen guide

Opklar et mord, og se samtidig alle højdepunkterne i Regensburgs bymidte. Spil dette unikke spil med en gruppe venner eller din familie. Du modtager instruktioner, en fotoramme og en svarformular på forhånd via e-mail. Du modtager også et kort over den by, hvor mordet fandt sted. Centret er inddelt i sektioner, hvor du skal lede efter et sted, hvor du kan tage en gruppeselfie. Når du har fundet stedet, sender du en selfie via WhatsApp til din spilinstruktør. Hvis placeringen er korrekt, sender de dig den næste ledetråd om mordet. Efterhånden som du går langs de hyggeligste steder i centrum af byen, vil du samle flere og flere spor om mordet. I løbet af spillet har du tid nok til at gå ind i en café eller butik, som du passerer, og til at beundre nogle af højdepunkterne i Regensburg.

Regensburg: Dagstur til Donaukløften i Weltenburg: Regensburg: Dagstur til Donaukløften

8. Regensburg: Dagstur til Donaukløften i Weltenburg: Regensburg: Dagstur til Donaukløften

På vej til Weltenburg Abbey gør vi et stop ved befrielseshallen i Kelheim, en imponerende bygning fra det 19. århundrede, der mindes Bayerns befrielse i 1815. Inde i den monumentale bygning er der 18 sejrsgudinder, som ærer Napoleons befrielse. Du har også mulighed for at nyde udsigten over Donau og den omkringliggende region. Weltenburg-klosteret, der ligger direkte ved Donaukløften, er kendt for sin imponerende barokke Asam-kirke og sin berømte øl. Det blev grundlagt i 610 og er det ældste klosterbryggeri i verden. Her har du mulighed for at besøge kirken og smage på øl i klosterbryggeriet. Vores tur er ledsaget af en lokal guide, som vil give dig interessante oplysninger om regionen og de steder, du besøger undervejs på turen. Der er meget at opdage og opleve, så gå ikke glip af muligheden for at udforske regionens skønheder sammen med os.

Regensburg: Privat tur med historiske kulinariske højdepunkter

9. Regensburg: Privat tur med historiske kulinariske højdepunkter

Sammen slentrer vi gennem den middelalderlige gamle bydel fra Porta Praetoria til Stenbroen, forbi det tidligere rådhus i den "frie kejserby" Regensburg med vægt på fortællinger og anekdoter omkring klassiske Regensburg-lækkerier. Der er lagt op til en underholdende gåtur, hvor du kan smage på lokale retter, øl og historie. Vi stopper kun der, hvor Regensburgs indbyggere nyder deres lokale delikatesser, og du bestemmer selv, hvad du vil smage, ledsaget af en erfaren guide. Lad dig fortrylle af de snoede gader og stræder, og nyd udsigten til den berømte stenbro fra Donaus bred.

Regensburg: Julevandring, sjov leg, teamaktivitet og udfordring

10. Regensburg: Julevandring, sjov leg, teamaktivitet og udfordring

Oplev Regensburg i juletiden med denne teamaktivitet fuld af interessant juleindhold. Dette sjove juleeventyr vil føre jer gennem byen og udfordre dig og dit team med sjove og kreative opgaver. Løs gåder, svar på quiz-spørgsmål, tag kreative billeder og find interessante og sjove fakta om julen. I vil have det sjovt som et team og skabe minder, der varer længe. Begynd jeres interaktive udendørs julefest og juleeventyr i byens centrum, og lad den interaktive smartphone-app guide jer derfra. Udfordr dig selv og dit team, og nyd en vintervandring. Lær nye ting om julen, skab minder og oplev sjove øjeblikke i løbet af dette 90-120 minutter lange spil. Nyd en kombination af quizspil, udendørs-landskabsspil og blackstory-spil, mens du udforsker byens centrum. Alt indhold er forbundet med julen som tema. Det anbefales, at I spiller dette spil som et hold på 2-5 personer i november eller december. Det er muligt at booke mere end ét hold. Perfekt aktivitet for par, familier eller teamkollegaer. Perfekt også som julefest for virksomheder.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Regensburg

Alle aktiviteter

21 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Regensburg

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Regensburg

Vil du se alle oplevelser i Regensburg? Klik her for en fuld oversigt