Regent's Canal: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: GoBoat Rental for Regent's Canal & Paddington Basin: London: GoBoat Rental for Regent's Canal & Paddington Basin

London: GoBoat Rental for Regent's Canal & Paddington Basin: London: GoBoat Rental for Regent's Canal & Paddington Basin

GoBoat er det miljøvenlige sejladsfirma, der har en mission om at få flere mennesker ud på Storbritanniens vandveje. Nyd en unik, bæredygtig og spændende oplevelse med venner og familie, og udforsk din by fra vandet. Hver GoBoat har plads til op til otte passagerer, og oplevelsen er både hunde- og børnevenlig med redningsveste og opdriftshjælpemidler til rådighed. Der kræves ingen forudgående kendskab til sejlads, og personalet giver en komplet køre- og sikkerhedsundervisning, inden du sætter sejl. Nyd en afslappet sejltur, hvor bådene sejler med en hastighed på op til 4 mph, og nyd nogle af Birminghams mest imponerende udsigter fra et nyt perspektiv. GoBoats drives af en næsten lydløs elmotor, som er et miljøvenligt alternativ til benzinmotorer. Dækket og bordet er fremstillet af bæredygtigt skovbrugstræ, og skumkernen er fremstillet af 80 % genanvendt PET - svarende til 600 plastflasker. Hver båd har siddepladser omkring et centralt bord, hvilket skaber et hyggeligt rum, der er ideelt for både grupper af venner, kolleger og familier. Det er også en god date-aktivitet - passagererne opfordres til at medbringe deres egen picnic, og GoBoat sørger for hyggelige tæpper, hvis vejret bliver køligt, eller paraplyer og ponchoer, hvis det regner. Den selvkørende bådoplevelse tilbyder gæsterne ture på en, to eller tre timer på elektriske picnicbåde syv dage om ugen, og bestillingen starter fra kl. 9.30 hver dag.

Tur med musikbåd (Punting): Camden, London gennem Regents Canal

Tur med musikbåd (Punting): Camden, London gennem Regents Canal

Nyd en fortryllende sejltur langs den smukkeste strækning af Regents Canal med en live musikalsk optræden om bord af nogle af Londons mest fascinerende talenter. Sæt dig om bord på din båd ved Camden Lock, og sejl forbi det travle Camden Market. Kør under Pirate Castle Bridge, og se par og grupper, der picnicer og drikker en drink langs kanalen ved Pirate Castle. Fortsæt mod Visitor Moorings, som i det væsentlige er kanalens version af midlertidige parkeringspladser, hvor kanalbådene kan blive i op til en uge, inden de flytter videre til den næste fortøjningsplads. Her kan du beundre betagende gamle og nye kanalbåde. Næst skal du sejle forbi St. Marks Church og opleve dens nygotiske arkitektur og livlige blomster. Beundr den ikoniske flydende kinesiske restaurant, Feng Shang Princess, før du vender om ved London Zoo og sejler tilbage til Camden.

British Museum & Camden Town - privat tur på italiensk

British Museum & Camden Town - privat tur på italiensk

På dette 4-timers kombinerede program vil du opleve en af Londons mest fascinerende attraktioner på en guidet rundvisning på British Museum, inden du tager en bus til det livlige kvarter Camden Town. British Museum blev grundlagt i 1753, midt i oplysningstiden, da videnskaben herskede, og Englands søfartsimperium var på vej frem, og kan prale af en samling, der har samlet genstande fra alle verdenshjørner. Museet er organiseret i områder, der afspejler perioder og geografiske områder i verden, og det kan være svært at navigere rundt i det på egen hånd. Din guide vil vise dig en rute, hvor du kan se alle de vigtigste genstande, herunder Rosetta-stenen, Elgin Marbles-stenen og resterne af Mauseleo af Halicarnassus, et af den antikke verdens vidundere. Du vil se mumier fra Egypten og berømte mesopotamiske genstande som f.eks. standarden fra Ur og megalitskulpturer fra Påskeøen og den romerske æra i England. Derefter går du om bord på en dobbeltdækkerbus og nyder en kort tur til Camden Town Market, en af Londons mest farverige seværdigheder. Gå ind i labyrinten af boder for at opleve markedets multikulturalisme, og oplev gotisk mode, urtedufte og virkelig usædvanlige genstande og håndværk. Afslut turen med en gåtur langs bredden af Regent's Canal med sine farverige husbåde. Dette er indgangen til en af Londons smukkeste byvandringer og til en af de bedste udsigter fra Primrose Hill.

De mest populære seværdigheder i London

Oplevelser i Regent's Canal

Byer i England

Andre seværdigheder i Regent's Canal

Vil du se alle oplevelser i Regent's Canal? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Regent's Canal

Samlet bedømmelse

4.6
(2.744 anmeldelser)