Ting at foretage sig
Reims

Vores mest anbefalede ting at gøre i Reims

Paris: Oplev Champagne-regionen med 8 smagsprøver og frokost

1. Paris: Oplev Champagne-regionen med 8 smagsprøver og frokost

Discover the Champagne region of France on a shared or private wine-tasting tour from Paris. Explore a top champagne house and a family-owned winery, with plenty of wine tastings and a traditional French lunch during the day. Start with pickup from your centrally located hotel in Paris. Meet your driver-guide and travel in a cozy air-conditioned minivan to the Champagne region. Enjoy tasty croissants on the way, while your guide tells you all you need to know about the sparkling universe of champagne. Once you arrive in Champagne, start your day with a visit to a prestigious champagne estate (one of Moët & Chandon, Mumm, Veuve Clicquot, Mercier, Pommery, Lanson). Discover never-ending galleries filled with bottles and of course, finish the guided tour with a tasting. Continue the journey and admire the landscapes as you make your way to a tranquil vineyard. Enjoy a tasting of local food led by your expert guide. Discover the basics of professional wine tasting, and how to identify the characteristics of each wine. Stop for lunch in a family-run champagne house or at a top local restaurant. Taste several glasses of champagne such as Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, Champagne Rosé, and ratafias (sweet liqueur). Pair the wines with a delicious lunch of authentic French cuisine. After lunch, enjoy a digestive tour through the vineyard of the Côte des Blancs and Vallée de la Marne. Learn the characteristics of Pinot Noir, Chardonnay, and Pinot Meunier, and enjoy amazing views over the vineyard. Last, but not least, visit another family-run winery where you may learn the art of sabrage or disgorgement “à la volée” (a technique for opening a champagne bottle). Taste several delicious champagnes before heading back to Paris, where you will be dropped off in a central area.

Reims: Guidet rundvisning i katedralen Notre Dame de Reims

2. Reims: Guidet rundvisning i katedralen Notre Dame de Reims

Rejs tilbage i tiden på en guidet rundvisning i Notre-Dame de Reims-katedralen, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste, et monument over fransk gotisk kunst og arkitektur, hvor mange af Frankrigs konger blev kronet. Når du ankommer, kan du beundre katedralens betagende facade, som stammer fra middelalderen, inden du går indenfor og opdager kirkens mange hemmeligheder. Indenfor kan du beundre fine gobeliner og glasmosaikvinduer fra det 13. til det 20. århundrede. Få mere at vide om kirkens historie af din autoriserede guide, og opdag, hvilke konger der blev kronet her.

Epernay: Oplev en luftballon i snor

3. Epernay: Oplev en luftballon i snor

Tag på eventyr i en kæmpestor heliumfyldt ballon, der er bundet fast i bunden af Avenue de Champagne, og flyv op til 150 meter fra jorden. Nyd udsigten over byen og de omkringliggende vinmarker, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Beundr et fugleperspektiv over dette smukke område. Kig ned i de skjulte haver i de smukke Belle Epoque-villaer og indtag denne unikke atmosfære.

Fra Reims: Tur til champagne og familiedrevne vingårde

4. Fra Reims: Tur til champagne og familiedrevne vingårde

Sæt gang i dine sanser med champagnesmagninger på familiedrevne boutique-vingårde på denne tur fra Reims. Gå ind i kældrene og opdag hemmelighederne bag produktionen af Champagne. Kør i en komfortabel varevogn med aircondition, og besøg den charmerende landsby Hautvillers. Mød din lokale guide kl. 14.00 foran turistkontoret på togstationen i Reims Centre, og start eftermiddagen med en køretur gennem landskabet. Fortsæt med et besøg på en familiedrevet vingård. Se den traditionelle presse og tankrummet, som stadig er i brug, mens din guide fortæller om de traditionelle champagneproduktionsmetoder med en konkret og visuel tilgang. Nyd flere smagninger af deres produkter, og få viden om smagning og ekspertise med disse sjældne champagner. Nyd et øjeblik i vinmarken med en betagende udsigt over Champagne-vinmarkerne, der er på UNESCOs verdensarvsliste, og få viden om terroirets særlige egenskaber. Nyd landsbyen Hautvillers, Champagnes fødested. Besøg kirken, hvor den berømte munk Dom Pérignon ligger begravet. Afslut turen med et besøg på en anden familiedrevet vingård, hvor du får mulighed for at smage og sammenligne forskellige cuvéer. Efter en eftermiddag fuld af oplevelser og værdifulde souvenirs sætter din guide dig af foran turistkontoret på hovedbanegården i Reims mellem kl. 18.30 og 19.00.

Fra Paris: Reims og champagnesmagning - heldagstur

5. Fra Paris: Reims og champagnesmagning - heldagstur

Udforsk Champagne-regionen og se den historiske by Reims for at opleve hvor de franske kongelige blev kronet på en guidet dagstur fra Paris. Besøg den kældre hos velrenommerede champagneproducenter, og lær om regionens historie, smag lokale vine, og nyd en lækker frokost på en lokal restaurant. Start med en afhentning fra dit hotel eller din bolig, og kør til hjertet af champagneområdet, Épernay. Tag på en guidet rundvisning i en af de store champagnehuse som f.eks: Mercier, Nicolas Feuillatte, Veuve Clicquot, Taittinger, Moet & Chandon eller andre berømte champagnehuse, afhængigt af tilgængelighed, samt en mindre ejendom senere på dagen. Få mere at vide om historien om navngiveren og nip på en god champagne. Oplev den lokale gastronomi, og nyd en 3-retters frokost på en lokal restaurant. Se vinstokkene på nært hold, mens din erfarne guide fortæller dig om de forskellige druesorter, terroiret, og hvad der gør champagne så berømt. Besøg et lokalt champagnehus, og mød menneskene bag produktionen af denne store drik. Smag deres elegante og eksklusive produkt, og hør om historien om deres champagnehus. Transfer til den historiske by Reims i Champagne-regionen i Frankrig. Se den storslåede katedral i Reims, beundre dens gotiske arkitektur og lære om dens rolle i regionens historie og om nogle af de skatte, der findes inden for dens mure. Afslut med at blive afleveret på dit hotel, efter at du har smagt og oplevet de bedste champagne har at byde på.

Fra Reims: Champagnetur og smagsprøver om morgenen

6. Fra Reims: Champagnetur og smagsprøver om morgenen

Mød din lokale guide kl. 9.00 (kl. 9.20 lørdag og søndag) foran turistkontoret på togstationen i Reims centrum. Bliv ekspert i "méthode champenoise", og start din tur med at opdage den første lille producent og oplev deres fascinerende arbejde ved at besøge deres ejendom med presse, cuverie og kældre. Nyd tre af deres bedste cuvéer. Nu ved du alt, hvad der er værd at vide om champagne, dens terroir og produktionsmetoder. Det er tid til at omsætte din viden til praksis! Besøg en anden lille producent: snak og del med ejerne på en rundvisning på deres ejendom, og lad dine smagsløg funkle, når du opdager den brede vifte af aromaer og smage, som Champagne kan tilbyde gennem 3 nye cuvéer! Din morgentur slutter kl. 13.00 foran Reims' centrale togstation.

Fra Paris: Champagne-dagstur for små grupper med seks smagsprøver

7. Fra Paris: Champagne-dagstur for små grupper med seks smagsprøver

Besøg det eneste sted i verden, hvor der dyrkes og produceres champagne på en heldagstur fra Paris. Tag på en guidet rundvisning i Nicolas Feuillatte Champagne House og en familiedrevet vingård. Nyd de inkluderede smagsmuligheder og muligheden for at opleve Reims katedral i løbet af dagen. Start turen fra Paris i en minibus, der kører dig til Champagne. Besøg det maleriske kapel i klosteret Hautvillers, som også er gravsted for Dom Pérignon, Champagnes far. Lær om ham med din guide, og mød derefter en lokal producent for at høre om vinproduktionen. Nyd en rundvisning med fuld guide på Nicolas Feuillatte House of Nicolas Feuillatte, verdens største producent af Champagne. Smag 3 glas champagne på din rundvisning i champagnehuset. Du får også mulighed for at smage mindst 3 forskellige typer champagne på en lokal familiedrevet vingård og hente nogle flasker som souvenirs. Inden du kører tilbage til Paris, kan du besøge Reims-katedralen Notre Dame, et af de definerende forbilleder for gotisk kunst, og du har fri tid til at se det område, hvor 25 franske konger blev kronet.

Reims: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

8. Reims: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Lær Reims at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Reims vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Når du går gennem byen, kan du nyde fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at holde en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte spillet om udforskning af byen senere eller gemme resten til en anden dag. Start aktiviteten når som helst, tidsplanen er vejledende. Download appen, og lad det sjove begynde på den smukke Square Colbert. Dechifrer ledetrådene, og gå til dine næste stop, den historiske triumfbue La Porte de Mars og Musée-Hôtel Le Vergeur fra det 13. århundrede. Derefter skal du stoppe ved Cryptoportique, en passage fra den romerske oldtid. Før videre og oplev tidløse seværdigheder som Carnegie Library, Notre-Dame-katedralen og Palais de Justice, Reims' historiske retsbygning. Udforsk det smukke operahus i Reims, og løsn de sidste gåder, inden du afslutter turen på Place Drouet d'Erlon, pladsen med en ikonisk forgyldt sejrsstatue.

Passy-Grigny: Chokolade- og champagnesmagningstur

9. Passy-Grigny: Chokolade- og champagnesmagningstur

Champagnehusets rødder ligger i Passy-Grigny, en landsby i hjertet af Marne-dalen, hvor en berømt præst, Aime Caudron, fik en visionær og lovende idé. I 1929 samlede han landsbyens vinbønder for at skabe det, der er blevet kendt som Meunier-druen. Den engelske tur giver dig mulighed for at komme bag kulisserne og lære, hvordan Champagne fremstilles. Fra Passy-Grignys vinbondes første presse til det nuværende moderne kedelhus inviteres både nybegyndere og eksperter ind i Champagnes unikke og prestigefyldte univers. Du afslutter oplevelsen med en smagning af 3 champagner parret med 3 chokolader.

Passy-Grigny: Champagnetur med 3 Meunier-smagninger

10. Passy-Grigny: Champagnetur med 3 Meunier-smagninger

Tag ind i hjertet af Marne-dalen til den charmerende landsby Passy-Grigny, hvor dit champagneeventyr venter. Nyd en guidet rundvisning og opdag alt, hvad der er værd at vide om Champagne, herunder de unikke druer, der bruges til at fremstille den, og hvordan den produceres. Se både gamle og nye champagnepresser, se en minifilm om vinstokke og vine, og tænd din passion for Meunier-druer. I slutningen af turen kan du nyde en smagning af tre champagner.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Reims

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Reims

Paris: Oplev Champagne-regionen med 8 smagsprøver og frokost

Paris: Oplev Champagne-regionen med 8 smagsprøver og frokost

Discover the Champagne region of France on a shared or private wine-tasting tour from Paris. Explore a top champagne house and a family-owned winery, with plenty of wine tastings and a traditional French lunch during the day. Start with pickup from your centrally located hotel in Paris. Meet your driver-guide and travel in a cozy air-conditioned minivan to the Champagne region. Enjoy tasty croissants on the way, while your guide tells you all you need to know about the sparkling universe of champagne. Once you arrive in Champagne, start your day with a visit to a prestigious champagne estate (one of Moët & Chandon, Mumm, Veuve Clicquot, Mercier, Pommery, Lanson). Discover never-ending galleries filled with bottles and of course, finish the guided tour with a tasting. Continue the journey and admire the landscapes as you make your way to a tranquil vineyard. Enjoy a tasting of local food led by your expert guide. Discover the basics of professional wine tasting, and how to identify the characteristics of each wine. Stop for lunch in a family-run champagne house or at a top local restaurant. Taste several glasses of champagne such as Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, Champagne Rosé, and ratafias (sweet liqueur). Pair the wines with a delicious lunch of authentic French cuisine. After lunch, enjoy a digestive tour through the vineyard of the Côte des Blancs and Vallée de la Marne. Learn the characteristics of Pinot Noir, Chardonnay, and Pinot Meunier, and enjoy amazing views over the vineyard. Last, but not least, visit another family-run winery where you may learn the art of sabrage or disgorgement “à la volée” (a technique for opening a champagne bottle). Taste several delicious champagnes before heading back to Paris, where you will be dropped off in a central area.

Reims: Guidet rundvisning i katedralen Notre Dame de Reims

Reims: Guidet rundvisning i katedralen Notre Dame de Reims

Rejs tilbage i tiden på en guidet rundvisning i Notre-Dame de Reims-katedralen, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste, et monument over fransk gotisk kunst og arkitektur, hvor mange af Frankrigs konger blev kronet. Når du ankommer, kan du beundre katedralens betagende facade, som stammer fra middelalderen, inden du går indenfor og opdager kirkens mange hemmeligheder. Indenfor kan du beundre fine gobeliner og glasmosaikvinduer fra det 13. til det 20. århundrede. Få mere at vide om kirkens historie af din autoriserede guide, og opdag, hvilke konger der blev kronet her.

Epernay: Oplev en luftballon i snor

Epernay: Oplev en luftballon i snor

Tag på eventyr i en kæmpestor heliumfyldt ballon, der er bundet fast i bunden af Avenue de Champagne, og flyv op til 150 meter fra jorden. Nyd udsigten over byen og de omkringliggende vinmarker, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Beundr et fugleperspektiv over dette smukke område. Kig ned i de skjulte haver i de smukke Belle Epoque-villaer og indtag denne unikke atmosfære.

Fra Reims: Tur til champagne og familiedrevne vingårde

Fra Reims: Tur til champagne og familiedrevne vingårde

Sæt gang i dine sanser med champagnesmagninger på familiedrevne boutique-vingårde på denne tur fra Reims. Gå ind i kældrene og opdag hemmelighederne bag produktionen af Champagne. Kør i en komfortabel varevogn med aircondition, og besøg den charmerende landsby Hautvillers. Mød din lokale guide kl. 14.00 foran turistkontoret på togstationen i Reims Centre, og start eftermiddagen med en køretur gennem landskabet. Fortsæt med et besøg på en familiedrevet vingård. Se den traditionelle presse og tankrummet, som stadig er i brug, mens din guide fortæller om de traditionelle champagneproduktionsmetoder med en konkret og visuel tilgang. Nyd flere smagninger af deres produkter, og få viden om smagning og ekspertise med disse sjældne champagner. Nyd et øjeblik i vinmarken med en betagende udsigt over Champagne-vinmarkerne, der er på UNESCOs verdensarvsliste, og få viden om terroirets særlige egenskaber. Nyd landsbyen Hautvillers, Champagnes fødested. Besøg kirken, hvor den berømte munk Dom Pérignon ligger begravet. Afslut turen med et besøg på en anden familiedrevet vingård, hvor du får mulighed for at smage og sammenligne forskellige cuvéer. Efter en eftermiddag fuld af oplevelser og værdifulde souvenirs sætter din guide dig af foran turistkontoret på hovedbanegården i Reims mellem kl. 18.30 og 19.00.

Fra Paris: Reims og champagnesmagning - heldagstur

Fra Paris: Reims og champagnesmagning - heldagstur

Udforsk Champagne-regionen og se den historiske by Reims for at opleve hvor de franske kongelige blev kronet på en guidet dagstur fra Paris. Besøg den kældre hos velrenommerede champagneproducenter, og lær om regionens historie, smag lokale vine, og nyd en lækker frokost på en lokal restaurant. Start med en afhentning fra dit hotel eller din bolig, og kør til hjertet af champagneområdet, Épernay. Tag på en guidet rundvisning i en af de store champagnehuse som f.eks: Mercier, Nicolas Feuillatte, Veuve Clicquot, Taittinger, Moet & Chandon eller andre berømte champagnehuse, afhængigt af tilgængelighed, samt en mindre ejendom senere på dagen. Få mere at vide om historien om navngiveren og nip på en god champagne. Oplev den lokale gastronomi, og nyd en 3-retters frokost på en lokal restaurant. Se vinstokkene på nært hold, mens din erfarne guide fortæller dig om de forskellige druesorter, terroiret, og hvad der gør champagne så berømt. Besøg et lokalt champagnehus, og mød menneskene bag produktionen af denne store drik. Smag deres elegante og eksklusive produkt, og hør om historien om deres champagnehus. Transfer til den historiske by Reims i Champagne-regionen i Frankrig. Se den storslåede katedral i Reims, beundre dens gotiske arkitektur og lære om dens rolle i regionens historie og om nogle af de skatte, der findes inden for dens mure. Afslut med at blive afleveret på dit hotel, efter at du har smagt og oplevet de bedste champagne har at byde på.

Fra Reims: Champagnetur og smagsprøver om morgenen

Fra Reims: Champagnetur og smagsprøver om morgenen

Mød din lokale guide kl. 9.00 (kl. 9.20 lørdag og søndag) foran turistkontoret på togstationen i Reims centrum. Bliv ekspert i "méthode champenoise", og start din tur med at opdage den første lille producent og oplev deres fascinerende arbejde ved at besøge deres ejendom med presse, cuverie og kældre. Nyd tre af deres bedste cuvéer. Nu ved du alt, hvad der er værd at vide om champagne, dens terroir og produktionsmetoder. Det er tid til at omsætte din viden til praksis! Besøg en anden lille producent: snak og del med ejerne på en rundvisning på deres ejendom, og lad dine smagsløg funkle, når du opdager den brede vifte af aromaer og smage, som Champagne kan tilbyde gennem 3 nye cuvéer! Din morgentur slutter kl. 13.00 foran Reims' centrale togstation.

Fra Paris: Champagne-dagstur for små grupper med seks smagsprøver

Fra Paris: Champagne-dagstur for små grupper med seks smagsprøver

Besøg det eneste sted i verden, hvor der dyrkes og produceres champagne på en heldagstur fra Paris. Tag på en guidet rundvisning i Nicolas Feuillatte Champagne House og en familiedrevet vingård. Nyd de inkluderede smagsmuligheder og muligheden for at opleve Reims katedral i løbet af dagen. Start turen fra Paris i en minibus, der kører dig til Champagne. Besøg det maleriske kapel i klosteret Hautvillers, som også er gravsted for Dom Pérignon, Champagnes far. Lær om ham med din guide, og mød derefter en lokal producent for at høre om vinproduktionen. Nyd en rundvisning med fuld guide på Nicolas Feuillatte House of Nicolas Feuillatte, verdens største producent af Champagne. Smag 3 glas champagne på din rundvisning i champagnehuset. Du får også mulighed for at smage mindst 3 forskellige typer champagne på en lokal familiedrevet vingård og hente nogle flasker som souvenirs. Inden du kører tilbage til Paris, kan du besøge Reims-katedralen Notre Dame, et af de definerende forbilleder for gotisk kunst, og du har fri tid til at se det område, hvor 25 franske konger blev kronet.

Reims: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Reims: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Lær Reims at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Reims vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Når du går gennem byen, kan du nyde fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at holde en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte spillet om udforskning af byen senere eller gemme resten til en anden dag. Start aktiviteten når som helst, tidsplanen er vejledende. Download appen, og lad det sjove begynde på den smukke Square Colbert. Dechifrer ledetrådene, og gå til dine næste stop, den historiske triumfbue La Porte de Mars og Musée-Hôtel Le Vergeur fra det 13. århundrede. Derefter skal du stoppe ved Cryptoportique, en passage fra den romerske oldtid. Før videre og oplev tidløse seværdigheder som Carnegie Library, Notre-Dame-katedralen og Palais de Justice, Reims' historiske retsbygning. Udforsk det smukke operahus i Reims, og løsn de sidste gåder, inden du afslutter turen på Place Drouet d'Erlon, pladsen med en ikonisk forgyldt sejrsstatue.

Passy-Grigny: Chokolade- og champagnesmagningstur

Passy-Grigny: Chokolade- og champagnesmagningstur

Champagnehusets rødder ligger i Passy-Grigny, en landsby i hjertet af Marne-dalen, hvor en berømt præst, Aime Caudron, fik en visionær og lovende idé. I 1929 samlede han landsbyens vinbønder for at skabe det, der er blevet kendt som Meunier-druen. Den engelske tur giver dig mulighed for at komme bag kulisserne og lære, hvordan Champagne fremstilles. Fra Passy-Grignys vinbondes første presse til det nuværende moderne kedelhus inviteres både nybegyndere og eksperter ind i Champagnes unikke og prestigefyldte univers. Du afslutter oplevelsen med en smagning af 3 champagner parret med 3 chokolader.

Passy-Grigny: Champagnetur med 3 Meunier-smagninger

Passy-Grigny: Champagnetur med 3 Meunier-smagninger

Tag ind i hjertet af Marne-dalen til den charmerende landsby Passy-Grigny, hvor dit champagneeventyr venter. Nyd en guidet rundvisning og opdag alt, hvad der er værd at vide om Champagne, herunder de unikke druer, der bruges til at fremstille den, og hvordan den produceres. Se både gamle og nye champagnepresser, se en minifilm om vinstokke og vine, og tænd din passion for Meunier-druer. I slutningen af turen kan du nyde en smagning af tre champagner.

Ofte stillede spørgsmål om Reims

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Reims?

De bedste dagsture og -udflugter fra Reims er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Reims på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Reims

Oplevelser i Reims

Byer i Frankrig

Andre seværdigheder i Reims

Vil du se alle oplevelser i Reims? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Reims

Samlet bedømmelse

4.7
(1.470 anmeldelser)

Fantastisk dag i det franske landskab - kan varmt anbefales. Vi lærte så meget om Champagne – både regionen og produktet. Vores tour guide var Thomas, og han var fantastisk! Meget vidende, varm og venlig, han lærte os så meget og besvarede alle vores spørgsmål. På dagen blev vi taget til Veuve Clicquot, en lækker frokostoplevelse og et mindre hus – alt var perfekt. Min eneste feedback ville være at udforske at tilføje højttalere til bagerste række af varevognen for at sikre, at dem på bagsæderne kan høre godt, da der var et par ting, vi ikke kunne høre.

Fantastisk tur til Champagne. Vores guide Damien var en super god og dygtig. Vi besøgte både mindre champagnehuse og det store flotte Veuve Clicquot. Det var sjovt at se forskellen. Vi smagte masser af skøn champagne og fik den dejligste frokost. Jeg kunne sagtens tage en tur mere og kan anbefale turen.

Susanne var en super god guide. Smilende, glad, lyttende og meget dygtig til at fortælle om tingene undervejs. Samtidig klar på alle vores spørgsmål. Helt klar en tur man bør deltage på.

Absolut anbefalet, selvom du er bange for højder, stadig en fantastisk oplevelse! Meget smuk fra oven

Meget flot aktivitet for en smuk 360° udsigt rundt om Epernay.