Vores mest anbefalede ting at gøre i Reims

Fra Reims: Champagne, Epernay og familiedrevne vingårde

1. Fra Reims: Champagne, Epernay og familiedrevne vingårde

Sæt dine sanser i gang med champagnesmagninger på familiedrevne vinhuse på denne tur fra Reims. Gå på opdagelse i kældrene, og afdæk hemmelighederne bag produktionen af Champagne. Rejs i en komfortabel og airconditioneret varevogn, og besøg den charmerende landsby Hautvillers. Mød din lokale guide kl. 14.00 foran turistkontoret på togstationen i Reims centrum, og start eftermiddagen med en køretur gennem landskabet. Fortsæt med et besøg på en familiedrevet vingård. Tur rundt i den stadig anvendte traditionelle presse og tankrum, mens din guide beskriver de traditionelle metoder til fremstilling af champagne med en konkret og visuel tilgang. Værdsæt flere smagsprøver af deres produkter, og tilegn dig viden om smagning og ekspertise med disse sjældne champagner. Kør gennem den berømte Champagne Avenue i Epernay, hovedstaden i Champagne. Se, hvor nogle af de mest prestigefyldte ejendomme har deres hovedsæde, såsom Pol Roger, Perrier Jouët, Moët & Chandon og Boizel. Skønttag et øjeblik i vinmarken med en betagende udsigt over de vinmarker, der er på UNESCO's verdensarv i Champagne, og få viden om terroirets særlige kendetegn. Nyd landsbyen Hautvillers, champagnens fødeby. Besøg kirken, hvor den berømte munk Dom Pérignon ligger begravet. Afslut turen med et besøg på en anden familiedrevet vingård, hvor du kan smage og sammenligne forskellige "cuvéer". Efter en eftermiddag fuld af oplevelser og værdifulde souvenirs vil din guide sætte dig af foran turistkontoret på Reims hovedbanegård mellem kl. 18.30 og 19.00.

Taittinger Champagne: Morgentur med smagning, fra Reims

2. Taittinger Champagne: Morgentur med smagning, fra Reims

Turen starter kl. 09.00 i Reims, hvor bliver hentet på mødestedet i en minivan med aircondition. Begynd morgenen med at se seværdighederne i den fantastiske by Reims. Kør forbi Notre Dame de Reims, en af de første monumenter på UNESCOs Verdensarvsliste. Absorber den historiske atmosfære i byen, hvor kroningen af over 25 konger af Frankrig har fundet sted. Se derefter de underjordiske kældre i det prestigefyldte Taittinger Champagne-hus, hvor du vil få muligheden for at nyde et dejligt glas champagne. Tag på en malerisk køretur gennem de nordlige vinmarker i den elegante Montagne de Reims, mens din guide udpeger regionens særheder. Find ud af, hvorfor vinstokkene er plantet på stejle skråninger, og hvorfor den lokale undergrund består af rent kridt. Fortsæt din boblende tur, når du ankommer til en familiedrevet vingård. Benyt muligheden for at se det traditionelle presse og kar-rum, mens guiden beskriver den traditionelle Champagne-fremstillingsmetode kendt som Méthode Champenoise. Deltag i flere smagninger af familiens personlige produktion og tilegn dig yderligere viden og ekspertise om de fineste mousserende vine. Denne sprudlende tur slutter kl. 13.00, hvor du vil blive sat af tilbage i Reims.

Fra Paris: Dagstur til Champagne med 8 smagninger og frokost

3. Fra Paris: Dagstur til Champagne med 8 smagninger og frokost

Turen begynder fra dit hotel (hvis det ligger i Paris), eller fra et centralt mødested i Paris. Din chauffør/guide afhenter dig op i en hyggelig minibus med aircondition omkring kl. 07.30. Nyd velsmagende croissanter på vej til Champagne, mens din guide fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om det sprudlende champagneunivers. Når du ankommer til Champagne, vil du starte dagen med et besøg på en meget prestigefyldt ejendom (Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Mercier osv afhængigt af tilgængelighed). Se endeløse gallerier fyldt med flasker, og rund den guidede tur af med en smagning. Tilbage i din minibus' behagelige aircondition kan du derefter beundre de skønne landskaber, før du gør holdt i hjertet af vingården for at nyde en masterclass-lektion i vin fra din ekspertguide. Han vil lære dig grundstenene bag en professionel vinsmagning. Derefter får du mulighed for at øve dig ved at nyde en særlig cuvée. Næste stop er til frokost i et familieejet champagnehus eller på en lokal restaurant (efter tilgængelighed). Du vil få mulighed for at smage flere glas champagne og ratafia (en anden lokal vin), sammen med lokale retter. Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, Champagne Rosé ... hvad ville du drikke dem til? Efter frokost kan du fordøje frokosten med en skøn gåtur gennem Côte des Blancs og Vallée de la Marne vingårdene. Lær de særlige kendetegn ved Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier, og nyd en fantastisk udsigt over vingården. Gør dig klar til at tage nogle billeder. Din guide vil køre dig til Hautvillers, en typisk fransk landsby, hjemsted for den legendariske Dom Perignon. Sidst men ikke mindst besøger du en anden familieejet vingård, hvor du vil lære om kunsten at sabrage eller degorgere ”à la volée” (en teknik til åbning af en champagne bottle), afhængigt af tilgængelighed. Smag flere lækre champagner, inden turen går tilbage til Paris, hvor du vil blive sat af et centralt sted med gode transportforbindelser.

Fra Paris: Reims og Champagne-smagning på en heldagstur

4. Fra Paris: Reims og Champagne-smagning på en heldagstur

Udforsk Champagne-regionen og se den historiske by Reims for at opleve hvor de franske kongelige blev kronet på en guidet dagstur fra Paris. Besøg den kældre hos velrenommerede champagneproducenter, og lær om regionens historie, smag lokale vine, og nyd en lækker frokost på en lokal restaurant. Start med en afhentning fra dit hotel eller din bolig, og kør til hjertet af champagneområdet, Épernay. Tag på en guidet rundvisning i en af de store champagnehuse som f.eks: Mercier, Nicolas Feuillatte, Veuve Clicquot, Taittinger, Moet & Chandon eller andre berømte champagnehuse, afhængigt af tilgængelighed, samt en mindre ejendom senere på dagen. Få mere at vide om historien om navngiveren og nip på en god champagne. Oplev den lokale gastronomi, og nyd en 3-retters frokost på en lokal restaurant. Se vinstokkene på nært hold, mens din erfarne guide fortæller dig om de forskellige druesorter, terroiret, og hvad der gør champagne så berømt. Besøg et lokalt champagnehus, og mød menneskene bag produktionen af denne store drik. Smag deres elegante og eksklusive produkt, og hør om historien om deres champagnehus. Transfer til den historiske by Reims i Champagne-regionen i Frankrig. Se den storslåede katedral i Reims, beundre dens gotiske arkitektur og lære om dens rolle i regionens historie og om nogle af de skatte, der findes inden for dens mure. Afslut med at blive afleveret på dit hotel, efter at du har smagt og oplevet de bedste champagne har at byde på.

Epernay: Fortøjet heliumballontur over vinmarkerne

5. Epernay: Fortøjet heliumballontur over vinmarkerne

Tag på eventyr i en fortøjet heliumfyldt ballon, der er forankret nær bunden af Avenue de Champagne, og flyv op til 150 meter op over jorden.  Nyd udsigten over byen og de omkringliggende vinmarker på UNESCO's Verdensarvsliste. Nyd 1 glas champagne, mens du beundrer fugleperspektivet over dette smukke område.  Kig ned i de smukke Belle Epoque-palæers skjulte haver, og nyd den unikke atmosfære.

Reims: Guidet rundvisning i katedralen Notre Dame de Reims

6. Reims: Guidet rundvisning i katedralen Notre Dame de Reims

Rejs tilbage i tiden på en guidet rundvisning i Notre-Dame de Reims-katedralen, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste, et monument over fransk gotisk kunst og arkitektur, hvor mange af Frankrigs konger blev kronet. Når du ankommer, kan du beundre katedralens betagende facade, som stammer fra middelalderen, inden du går indenfor og opdager kirkens mange hemmeligheder. Indenfor kan du beundre fine gobeliner og glasmosaikvinduer fra det 13. til det 20. århundrede. Få mere at vide om kirkens historie af din autoriserede guide, og opdag, hvilke konger der blev kronet her.

Fra Paris: Champagne-dagstur med seks smagsprøver for en lille gruppe

7. Fra Paris: Champagne-dagstur med seks smagsprøver for en lille gruppe

Besøg det eneste sted i verden, hvor der dyrkes og produceres champagne på en heldagstur fra Paris. Tag på en guidet rundvisning i Nicolas Feuillatte Champagne House og en familiedrevet vingård. Nyd de inkluderede smagsmuligheder og muligheden for at opleve Reims katedral i løbet af dagen. Start turen fra Paris i en minibus, der kører dig til Champagne. Besøg det maleriske kapel i klosteret Hautvillers, som også er gravsted for Dom Pérignon, Champagnes far. Lær om ham med din guide, og mød derefter en lokal producent for at høre om vinproduktionen. Nyd en rundvisning med fuld guide på Nicolas Feuillatte House of Nicolas Feuillatte, verdens største producent af Champagne. Smag 3 glas champagne på din rundvisning i champagnehuset. Du får også mulighed for at smage mindst 3 forskellige typer champagne på en lokal familiedrevet vingård og hente nogle flasker som souvenirs. Inden du kører tilbage til Paris, kan du besøge Reims-katedralen Notre Dame, et af de definerende forbilleder for gotisk kunst, og du har fri tid til at se det område, hvor 25 franske konger blev kronet.

Fra Reims: Guld champagneoplevelse med 12 smagsprøver

8. Fra Reims: Guld champagneoplevelse med 12 smagsprøver

- I Aÿ-Champagne : Du vil opleve de historiske bakkeskråninger i Aÿ, som er klassificeret som verdensarv af Unesco, og dens Grand Cru-vinmarker. Vidste du, at landsbyen Aÿ var det vigtigste centrum for Champagneindustrien og stadig har en helt særlig plads ? De franske konger havde deres egne pressere her fra det 16. århundrede, og Champagnes vine blev tidligere kaldt "Vine fra Aÿ". Her vil jeg tage dig med på opdagelse i den historiske landsby og dens berømte vingård, hvor jeg vil fortælle dig om arbejdet med vinstokkene, druesorterne, dette enestående terroir og bæredygtig vindyrkning. Vi stopper foran hovedkvarteret for de berømte champagnehuse i Aÿ som Bollinger, Deutz og Ayala. Du vil også smage de 3 berømte champagnebrændevin fra Goyard-destilleriet i Aÿ, det første, der blev grundlagt i 1911: Ratafia de Champagne, Fine de la Marne og Marc de Champagne. - I Hautvillers: Vi stopper i denne uundgåelige landsby for at nyde en af Champagnes smukkeste panoramaudsigter i den vinmark, hvor Dom Pérignon foretog sine eksperimenter. Det er det ideelle sted i hjertet af vinmarkerne til at tage uforglemmelige billeder af jer og dette betagende landskab! Vi besøger den første af de 2 familier af uafhængige producenter/avlere, som du vil opleve i løbet af denne dag med forklaringer om champagneproduktionsprocessen, besøg i presserier, vinhuse og kældre. Du vil smage 3 forskellige champagner, hovedsageligt sammensat af Pinot Noir, under en kommenteret smagning (afhængigt af sæsonen og tilgængelighed kan dette besøg/denne smagning finde sted i en landsby i Côte des Blancs eller i Aÿ-Champagne). Vi vil også besøge Dom Pérignons kirke, hvor han var præst i 40 år, og hvor han nu hviler for evigt. - "Avenue de Champagne" i Epernay: Endnu et must i Champagne, som er på UNESCO's verdensarvsliste, og som vi vil krydse. Den anses for at være den dyreste "Avenue i verden" med sine prestigefyldte champagnehuse, sine palæer og sine 100 kilometer kælderkældre, der gemmer på 200 millioner flasker. - I Cramant : Cramant er en berømt landsby på Côte des Blancs, der kaldes "Chardonnay Grand Cru-riget". Til frokost har vi udvalgt Champagne og spisesteder, der er værdsat af de lokale, for at dele dette hyggelige øjeblik med jer. - I Oger : Oger er en anden berømt Grand Cru-landsby i Côte des Blancs med den berømte Blanc de Blancs, der er 100 % Chardonnay Grand Cru. For at komme dertil kommer vi forbi den største flaskefabrik og nær det berømte "Chateau de Saran" samt "Montaigu Site", der er dedikeret til Moët & Chandons champagnefremstilling. I Oger vil vi besøge en af dagens 2 familier af uafhængige producenter/avlere. Du vil smage mange 100% Grand Cru Champagner med smagsråd: Min. 3 smagninger pr. person for at opdage de forskellige "Blanc de Blancs", f.eks. naturlig champagne uden dosering, fra gamle vinstokke, årgang eller endda lagret på egetræsfade.

Fra Paris: Prestige Champagne Tour og smagsprøver

9. Fra Paris: Prestige Champagne Tour og smagsprøver

Få afhentning på dit hotel i Paris, og rejs derefter til Champagnes vinmarker for at lære alt om vinfremstillingskulturen her. Besøg en af regionens bedste producenter, såsom Ruinart, Bollinger, en high-end oplevelse af Moet & Chandon eller Veuve Clicquot, afhængigt af tilgængelighed, og kig ind i kældrene for at lære, hvordan den mousserende vin bliver lavet. Kør gennem vinmarkerne i Montagne de Reims, Cote des Blancs og Vallée de la Marne mellem Reims, Ay og Epernay. Hør om de tre forskellige druer (Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier) i regionen inden frokost på en Michelin-stjernet restaurant på et storslået slot beliggende inde i en smuk park. Besøg den fortryllende landsby Hautvillers, og stop ved det kloster, hvor benediktinermunken Dom Perignon arbejdede som kældermester for mere end 300 år siden. Bliv forbløffet over de redskaber, der bruges til at fremstille enestående vine, og smag tre autentiske champagner, som typisk ikke er tilgængelige i resten af verden.

Passy-Grigny: Chokolade- og champagnesmagningstur

10. Passy-Grigny: Chokolade- og champagnesmagningstur

Champagnehusets rødder ligger i Passy-Grigny, en landsby i hjertet af Marne-dalen, hvor en berømt præst, Aime Caudron, fik en visionær og lovende idé. I 1929 samlede han landsbyens vinbønder for at skabe det, der er blevet kendt som Meunier-druen. Den engelske tur giver dig mulighed for at komme bag kulisserne og lære, hvordan Champagne fremstilles. Fra Passy-Grignys vinbondes første presse til det nuværende moderne kedelhus inviteres både nybegyndere og eksperter ind i Champagnes unikke og prestigefyldte univers. Du afslutter oplevelsen med en smagning af 3 champagner parret med 3 chokolader.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Reims

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Reims

Alle aktiviteter

47 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 3

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Reims

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Reims

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Reims?

De bedste dagsture og -udflugter fra Reims er:

Epernay

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Reims med børn?

Andre seværdigheder i Reims

Vil du se alle oplevelser i Reims? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Reims

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.470 anmeldelser

Dette var virkelig den eneste måde at se, hvad vi ønskede at se i regionen. Det fungerede meget godt, vores chauffør var meget venlig og boede faktisk i den lillebitte landsby, hvor Dom Perignon opdagede at lave bobler til vin. Vinhusene var sjove. Taittinger havde den bedre tur, og guiden var meget underholdende. De fleste & Chandons kældre var dog meget mere imponerende at vandre. Vinene var meget sammenlignelige med hinanden generelt. Den bedste vin, vi havde hele dagen, var fra det lille lille sted, vores chauffør foreslog til frokost, Pierre Mignon. Alt i alt var det det værd og rart at have en chauffør, ellers kunne man ikke klare det hele på en dag. Det var også fantastisk at se selve kirken i Reims i starten af dagen.

Our guide Theo was the best and we were match perfect with the orther 2 guests. The champagne houses were also a great experience and very educational

Amazing trip to 3 different houses in Champagne. Thank you to the most welcoming guide, Jean-Baptiste for an amazing day