Tilføj datoer

Ting at gøre Reims

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 33 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Ofte stillede spørgsmål om Reims

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Reims?

De topattraktionerne der skal opleves i Reims er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Reims?

De bedste dagsture og -udflugter fra Reims er:

Epernay

Andre seværdigheder i Reims

Vil du se alle oplevelser i Reims? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Reims

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.470 anmeldelser

Dette var virkelig den eneste måde at se, hvad vi ønskede at se i regionen. Det fungerede meget godt, vores chauffør var meget venlig og boede faktisk i den lillebitte landsby, hvor Dom Perignon opdagede at lave bobler til vin. Vinhusene var sjove. Taittinger havde den bedre tur, og guiden var meget underholdende. De fleste & Chandons kældre var dog meget mere imponerende at vandre. Vinene var meget sammenlignelige med hinanden generelt. Den bedste vin, vi havde hele dagen, var fra det lille lille sted, vores chauffør foreslog til frokost, Pierre Mignon. Alt i alt var det det værd og rart at have en chauffør, ellers kunne man ikke klare det hele på en dag. Det var også fantastisk at se selve kirken i Reims i starten af dagen.

Det var en meget hyggelig formiddag med en masse variation. Guiden viste os godt rundt og fortalte os en masse fakta om champagne. Kan klart anbefales Spørg efter Martin!

Our guide Theo was the best and we were match perfect with the orther 2 guests. The champagne houses were also a great experience and very educational

Turen var interessant og absolut lærerig. Det foregik efter planen og til de planlagte tidspunkter, og kvaliteten af guiden var fremragende.

Amazing trip to 3 different houses in Champagne. Thank you to the most welcoming guide, Jean-Baptiste for an amazing day