Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Residenzplatz, Salzburg

Residenzplatz, Salzburg: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salzburg: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

1. Salzburg: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

Lær Salzburg at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Salzburgs vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. På hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du nyde fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.Lær interessante oplysninger om seværdighederne og byen. Du kan begynde at spille når som helst, tidsplanen er vejledende. Start din tur fra den meget fotograferede Sankt Andreas Kirke. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede her, stadig den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser vil give dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede ved den imponerende Salzburg-residens med dens storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med sit unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburg Dom med en næsten 1500 år gammel historie. Beundre Sankt Peters Kloster med sit unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, som er lige som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

Salzburg: Sound of Music Sightseeing gåtur med audioguide

2. Salzburg: Sound of Music Sightseeing gåtur med audioguide

Udforsk Salzburg fra den klassiske film The Sound of Musics perspektiv, og stop ved berømte seværdigheder og steder, der optræder i filmen. Oplev filmen på en ny måde i denne medrivende aktivitet, som bruger en app-baseret audioguide med GPS-teknologi. Start aktiviteten ved Mozartbroen, som er et bemærkelsesværdigt sted i filmen. Gå en tur ind i den gamle bydel for at se domkirken og Petersklosteret. Gå derefter gennem Green Market, og lær om dens betydning i filmen såvel som i Østrigs historie. Du kommer forbi vægmaleriet Horse's Pond og udspejder Mönchsberg-bjerget, inden du krydser hængelåsbroen over Salzach-floden. Få mere at vide om Landestheateret, og se Hotel Bristol, hvor skuespillerne boede under optagelserne. Besøg Pegasusfontænen fra det 17. århundrede og dværghaven i Mirabell Palace, inden du afslutter aktiviteten ved de berygtede Do Re Mi-trapper. Langs din rute lærer du om Salzburgs historie, og du hører historier fra kulisserne bag kulisserne på settet af The Sound of Music. Guiden bruger GPS-teknologi til at følge dit tempo og afspille de relevante lydspor, mens du går, så du kan fokusere på seværdighederne omkring dig.

Salzburg: Byudforskningsspil og rundvisning

3. Salzburg: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et spil sjov på denne selvguidede smartphone-vandretur i X. Find nemt attraktioner med app'ens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted, gåderne er altid svære. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur fra den meget fotograferede Andreaskirke. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede der, og den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser giver dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede af den imponerende Salzburg Residence med sin storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med den unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburgs domkirke med en historie på næsten 1500 år. Beundre Petersklosteret med dets unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, der er som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

Salzburg: Første opdagelsesrejse og læsevandring

4. Salzburg: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå hen til startstedet. Lås op for billeder af stedets ydre og indre. Læs lidt information om attraktionen. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur fra den meget fotograferede St. Andrew's Church. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede der, og den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser giver dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede af den imponerende Salzburg Residence med sin storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med den unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburgs domkirke med en historie på næsten 1500 år. Beundre Petersklosteret med dets unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, der er som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

Salzburg: 2-timers guidet vandretur med en fotograf

5. Salzburg: 2-timers guidet vandretur med en fotograf

Efter at have mødt din guide, omhandler den første del af turen generel information om byen, en introduktion til barokarkitektur og en vidunderlig gåtur gennem Mirabell-slottets haver. Bagefter går ruten mod Kapuzinerberg-bjerget, hvorfra du har den bedste udsigt over middelalderfæstningen Festung Hohensalzburg. Den næste del af turen vil passere den romantiske gyde Steingasse, før du krydser broen for at komme ind på den travle Getreidegasse-vej, det sted, hvor byens mest berømte søn blev født, nemlig Wolfgang Amadeus Mozart. Små små gyder vil endelig føre os til vores endelige destination, det formelle kirkedistrikt, med sin pompøse barokarkitektur. Under hele turen vil guiden tage billeder af din oplevelse og give mindst 25 redigerede billeder via Dropbox-link samme dag som turen finder sted.

Salzburg: Skip-the-line Hohensalzburg fæstningstur

6. Salzburg: Skip-the-line Hohensalzburg fæstningstur

All-inclusive-billetten til Hohensalzburg-fæstningen giver dig adgang til alle områder af en af de mest besøgte attraktioner i Østrig uden at vente i kø ved billetkontoret. Tag med din guide på en rundtur på borgen på bakketoppen og oplev dens rige historie, imponerende arkitektur og betagende udsigt. Oplev middelalderens Salzburg i al sin herlighed! Vælg 2-timers optionen for at besøge den storslåede fæstning Hohensalzburg. For nemheds skyld henter din private guide dig fra dit overnatningssted eller det udpegede mødested i Salzburgs gamle bydel. Sammen tager I en svævebane op til borgen på bakken i 506 meters højde over havets overflade. Det bliver en uforglemmelig oplevelse med en fantastisk udsigt over Salzburg og de omkringliggende bjerge og skove. Med de all-inclusive skip-the-line-billetter til Hohensalzburg-fæstningen kan du komme hurtigt ind og udforske hele komplekset. Dette inkluderer den dyreste del af hovedborgen, fyrsternes kamre. Din ekspertguide vil introducere dig til de generationer af fyrstebiskopper, der har boet her, og vise dig den overdådige Gyldne Sal, Det Gyldne Kammer og Sengekammeret. Du vil også se kapellet, våbenhuset, bataljonerne, fæstningsmuseet, marionetmuseet og magien. Se tilbage på over 1.000 år af Salzburgs historie og legender fra fortiden. Efter den guidede tur kan du til enhver tid tage kabelbanen ned ad bjerget. Vælg den 4-timers mulighed for at besøge Hohensalzburg-fæstningen og se andre af Salzburgs attraktioner. På denne udvidede vandretur vil du opdage de hellige skatte i den fantastiske barokke Salzburg-katedral og slentre rundt i den gamle bydel for at opdage sporene af Mozart, som blev født og voksede op i Salzburg. Udforsk den elegante Mozartplatz og Residenzplatz, og oplev de bedste ting at lave i Salzburg!

Salzburgs gamle bydel, Mozart, Mirabell Gardens vandretur

7. Salzburgs gamle bydel, Mozart, Mirabell Gardens vandretur

Hvorfor er Salzburg kendt som musikkens by? Tag med vores kyndige og sjove lokalguide på en gruppevandring i den gamle bydel for at opdage historien og kulturarven i denne charmerende by. Se de vigtigste monumenter, kirker og historiske vartegn, og nyd live-kommentarer på ét valgt sprog. Oplev det bedste af Salzburg! Tag med på vores 2-timers gruppetur i Salzburg, hvor vi besøger den berømte Mirabellhave og opdager andre højdepunkter i den gamle bydel, herunder steder med relation til Mozart. Vi begynder vores vandretur i Kurgarten, kun få skridt fra det storslåede Mirabell-palads. Vores ekspertguide vil føre gruppen på op til 25 deltagere til de dekorative Mirabell-haver og vise os de steder, hvor Sound of Music blev filmet. Det er et must-see for enhver musikfan! Derefter kører vi til den historiske gamle bydel og beundrer udsigten over Salzach-floden undervejs. Vi passerer Mozarts tidligere bolig og Mozarts fødested i den bemærkelsesværdige gade Getreidegasse. Vi ser universitetskirken Kollegienkirche og vandrer rundt på Residenzplatz, der er hjemsted for barokke vartegn som Salzburgs domkirke og Residenz. Du vil ikke gå glip af skjulte perler som Mariensäule-fontænen på Domplatz og Goldene Kugel og Kapitelschwemme på Kapitelplatz, som også er det bedste sted i den gamle bydel at se Hohensalzburg-fæstningen nedefra. Gå ikke glip af det!

Salzburg: Privat City Highlight Tour med en guide

8. Salzburg: Privat City Highlight Tour med en guide

Gå en tur gennem Mirabell Garden, og nyd den smukke udsigt over haven og fæstningen Hohensalzburg. Gå til Salzach-floden og ind i den gamle bydel i Salzburg til butiksgaden Getreidegasse. Lær om det "hvide guld" og om, hvordan det har påvirket udviklingen af Salzburg. Udforsk den historiske bymidte, der ligger mellem floden og Mönchsberg. Gå en tur langs shoppinggaden. Find smukke smedejernsskilte, kunst- og håndværksbutikker mellem kendte mærkevarer langs den smalle gade. Forkæl dig selv med en shoppingtur i Getreidegasse efter turen. Mozarts fødested ligger lige i centrum af Getreidegasse. De fleste mennesker stopper foran det store gule hus eller vælger at besøge museet. Hør fakta om Mozart-familien, deres liv og karriere, deres tro og deres arv. Fortsæt gennem en gyde til et af de sjoveste steder i Salzburg - bondemarkedet på universitetspladsen. Denne store barokkirke danner en imponerende kulisse for madboderne. Tøv ikke med at prøve de lokale oste, pølser, frugter og kringler med noget lokalt øl eller frisk vand. Den gamle markedsplads er omgivet af butikker og berømte kaffehuse. Det er et sted, hvor du kan nyde resten af dagen efter turen med en kop god kaffe og frisklavet æblestrudel. Det er tid til at gå til Residenzplatz. Arkitekturen ændrer sig pludselig. De små gader og butikker er erstattet af store rummelige pladser, et stort Residenz-springvand i midten af pladsen, den gamle Residenz og den nye Residenz, Dom-pladsen og kapitelpladsen. De fleste bygninger rummer værdifulde skatte og kunst fra Salzburgs historie, som bestemt er et besøg værd. Tag et kig ind i Salzburg Dom og find mange fresker, altre og orgler. Krypten rummer mange grave fra de tidligere prins-biskopper og endda moderne kunst i en apsis fra det 12. århundrede. På vej ud finder du dåbsstedet, hvor W.A.Mozart blev døbt. Ved turens afslutning kan du tage kabelbanen op til toppen af fæstningen Hohensalzburg og nyde udsigten over Salzburg. Fra denne over 900 år gamle fæstning kan du endda se de nordlige kalkstensalper og på en meget klar dag kan du se ørnereden i det fjerne. På denne tur får du insiderviden om byen med tips om, hvordan du får mest muligt ud af din ferie her. Du vil lære masser af historiske fakta sammen med et par sjove anekdoter om Salzburg. Derefter er det tid til at nyde byens susen på egen hånd.

Salzburg Selvguidet Sherlock Holmes Murder Mystery-spil

9. Salzburg Selvguidet Sherlock Holmes Murder Mystery-spil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Salzburg: Privat guidet cykeltur i byen og omegn

10. Salzburg: Privat guidet cykeltur i byen og omegn

Begynd din opdagelsesrejse ved cykeludlejningsstedet. Kør langs floden til Müllner Steg-broen - en af de smukkeste udsigter over den gamle bydel. Umiddelbart herefter cykler du til Mirabell-paladset og nyder udsigten over Mirabell-haven til Festung Hohensalzburg - et kendt motiv, men altid imponerende. Cykelturen fortsætter til Salzburg Festspielhaus, Salzburg Dom,Domplatz og Residenzplatz. Når du passerer fæstningen nedefra, følger du cykelstien langs Salzach til Nonnberg Abbey. Stop for at se det 8. århundrede gamle kvindekloster Nonnberg Abbey. Små sidegader og cykelstier fører til den skyggefulde Hellbrunner Allee. Nyd denne skyggefulde 2,8 km lange sti, der er foret med gamle træer. Du kommer forbi statelige huse som det imponerende Schloss Freisaal og Schloss Fronburg og slutter ved det storslåede Hellbrunn Slot. Under et kort stop i Hellbrunn Slotspark kan du få nogle kulinariske forfriskninger, beundre den moderne kunst i parken eller blot nyde det over 400 år gamle kompleks med det smukke slot og de farverige blomster. Turen fortsætter til forskellige boligkvarterer med udsigt over Untersberg til Leopoldskron Slot. Med udsigt over Untersberg og langs det berømte vandsystem Almkanal fører stien til slottet Leopoldskron. Beliggende ved en lille sø finder du gode fotomuligheder. I dag er dette 200 år gamle gods kendt som slotshotel og filmsted for Sound of Music, og det har en lang interessant historie. Rid tilbage til byen, og forkæl dig selv med et sidste kig til Alperne, Untersberg-bjerget og Kapuzinerberg. Turen slutter ved cykeludlejningsstedet. Tillykke! Du har gennemført cykelturen med succes. Tid til at udforske lidt mere af Salzburg til fods.

Alle aktiviteter

20 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Residenzplatz, Salzburg

Vil du se alle oplevelser i Residenzplatz, Salzburg? Klik her for en fuld oversigt