Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Rethimno

Med naturlig skønhed, arkæologiske steder og sandstrande har denne kretensiske by noget for enhver smag.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Rethimno

Fra Rethimno: Halvdagssafari på 4-hjulet motorcykel

1. Fra Rethimno: Halvdagssafari på 4-hjulet motorcykel

Vælg mellem en morgen- eller eftermiddagssafari på quadbike og få afhentning på hotellet fra Rethymno, Bali eller Georgiopoulis. Rejs til basen i Rethymno by og bliv udstyret med alt det nødvendige udstyr. Du får en detaljeret briefing, inden du begiver dig ud på en sjov tur i terrænet. Rejs op i Maroulas-bjergene, og tag til toppen for at holde en 10-minutters pause, hvor du kan nyde panoramaudsigten. Fortsæt derefter på cyklen i yderligere 20 minutter for at nå frem til et sted, hvor du kan slappe af over en kop kaffe på et traditionelt kafeneion (græsk kaffehus). Nyd freden og roen på Café Gidospito med udsigt over den smukke Potami-sø, inden du begiver dig til den maleriske landsby Prassies for at få en hurtig snack og tanke op efter din quadbike-oplevelse. Vend tilbage til Rethymno, og bliv sat af på dit hotel, hvor du kan slappe af og friske dig op efter dit støvede eventyr.

Kreta: Rethimno, Chania og Kournas-søen dagstur

2. Kreta: Rethimno, Chania og Kournas-søen dagstur

Første stop er byen Rethimno, den tredjestørste by på Kreta vest for Heraklion på Kretas nordkyst. Her findes arkæologiske monumenter fra den osmanniske og venetianske æra side om side. Nyd en spadseretur i den gamle bys gyder, et besøg til de tyrkiske minareter og de venetianske fæstninger eller en kop kaffe på den storslåede havn. Næste stop er Chania by, den næststørste by på Kreta på nordkysten vest for Rethymno. Byen Chania er opdelt i den gamle bydel med den smukke havn og den nye bydel uden for de venetianske fæstningsværker. Den gamle bydel er en af de smukkeste byer i Middelhavet og kaldes "Østens Venedig". Du kan finde tyrkiske minareter og moskeer, muslimske kvarterer, venetianske fæstninger, havneværfter, springvand, pladser, buer, palæer, loggia og fyrtårnet. Besøg den berømte Agora (marked), som huser traditionelle små butikker og taverner. Dagens sidste stop er Kournas-søen, et smukt habitat med naturligt ferskvand, en af de eneste på Kreta. Hele Kournas-området er beskyttet under "Natura 2000", da det er et udpeget vådområde. Store grønne områder, stejle hulrum mellem bakkerne og sjældne fiske- og fuglearter gør Kournas til det ideelle sted at nyde en tidlig eftermiddagstur.

Fra Chania/Rethymno: Guidet vandretur i Samariá-kløften med afhentning

3. Fra Chania/Rethymno: Guidet vandretur i Samariá-kløften med afhentning

Begiv dig på en guidet vandretur i Samariá-kløften på en dagstur fra Rethymno eller Chania. Få din daglige dosis motion, nyd panoramaudsigten og tag en svømmetur. Opdag den længste kløft i Europa, et område med en fantastisk naturskønhed. Se de mange blomster og urter og det krystalklare kildevand, der strømmer fra bjergene. Efter en afhentning tidligt om morgenen fra det nærmeste sted til din indkvartering i Rethymno eller Chania rejser du gennem bjergene og passerer Omalos-platformen. Du ankommer til nogle trætrapper ved starten af Samariá-slugten. Du kan vælge at starte vandreturen med det samme eller få morgenmad på tavernaen, inden du begynder. Vandreturen varer ca. 6-7 timer, og oplev det storslåede landskab på en 16 km lang vandretur. Når du er færdig med vandreturen, er der god tid til en svømmetur og frokost på en taverna i Agia Roumeli.

Fra Rethimno: Heldagsvandretur i Samaria-køften med afhentning

4. Fra Rethimno: Heldagsvandretur i Samaria-køften med afhentning

Tag på en heldagstur fra Rethimno, og oplev et friluftseventyr i  Samaria-kløften  nationalpark. Vandr i dit eget tempo i selskab med en guide over klipper og sten, gennem en skov af tusind år gamle træer, langs en flod og ved ferskvandskilder. Hold øje med bjerggeder, der strejfer rundt i naturen. Begynd din heldagstur til Samaria-kløften starter med afhentning og en køretur til Omalos i hjertet af De Hvide Bjerge, hvor du kan spise morgenmad, før du starter vandreturen. Udfordr dig selv med 18 kilometers vandring gennem klippefyldt terræn. Bliv ledsaget af en bjergguide, der taler engelsk, tysk og fransk. Bliv briefet om din vandretur, og få dine entré- og færgebilletter udleveret af din guide. Disse gebyrer skal betales til guiden ved ankomst. Efter morgenmaden går turen ind i Samaria-kløften. Gå i dit eget tempo, mens din guide vil være bagerst i gruppen for at hjælpe, hvis du har brug for det. Til slut på turen besøger du landsbyen Agia Roumeli, hvor der er en række kroer, barer og butikker. Du vil have tid på egen hånd til at tage en svømmetur eller spise frokost. Der aftales et mødested, så du kan få dine færgebilletter af din guide. Sidst på eftermiddagen sejler en båd dig fra Agia Roumeli til Sfakia, hvor bussen står klar til at køre dig tilbage til afhentningsstedet.

Fra Rethymno: Heldagstur til den lyserøde Elafonissi Strand

5. Fra Rethymno: Heldagstur til den lyserøde Elafonissi Strand

Opdag en af de smukkeste strande i verden på denne dagstur fra Rethymno til Elafonissi. Oplev en himmel på jord med blødt hvidt og lyserødt sand, eksotisk krystalklart vand og cedertræer, der strækker sig ned til kysten. Besøg traditionelle landsbyer som Elos og Kaloudiana. Blev hentet fra dit hotelområde om morgenen, og stop derefter for en kort pause i den traditionelle landsby Elos. Hvis tiden tillader det, kan du nyde morgenmaden eller en kop kaffe (prisen er ikke inkluderet). Bagefter kører vi til Elafonissi. Undervejs kan du se små traditionelle landsbyer kombineret med typisk middelhavslandskab. Beundre det barske landskab omkring Topolia-kløften. På Elafonissi får du 4 timers fritid til at slikke sol og nyde det spektrum af blå nuancer, som denne strand har at byde på. I slutningen af din tur stopper du ved landsbyen Kaloudiana, hvor du kan udforske landsbyen og få forfriskninger eller mad (ikke inkluderet). Senere bliver du kørt tilbage til din bolig i Rethymno.

Rethymno: Preveli Beach Damnoni Beach Kourtaliotiko Dagstur

6. Rethymno: Preveli Beach Damnoni Beach Kourtaliotiko Dagstur

Oplev 3 af de mest berømte strande på Kretas sydkyst. Rejs gennem den vilde Kourtaliotis-kløft, hvor vi vil gøre holdt for at se de storslåede vandfald og Preveli-flodens kilder, som flyder inde i kløften og munder ud i floden ved Preveli-stranden. Første stop sydpå er sandstranden Damnoni, hvor en båd ligger klar på at sejle dig til palmestranden Preveli, som ligger i den sydlige ende af Kourtaliotis-kløften ved Preveli-flodens udmunding. Få tid til at tage en pragtfuld svømmetur i Det Libyske Havs krystalklare vand, til at solbade og slappe af og til at tage på en kort vandretur gennem den tropiske skov. Besøg den sydlige del af Kreta, og gør holdt ved et udsigtspunkt, hvor du kan nyde en betagende udsigt og tage fantastiske billeder. Tag båden til Preveli, som er en unik blanding af sandstrand og den grønne flod, flankeret af palmeskove og klipper. Her vil du have tid til at nyde det forfriskende Libyske Hav og Kretas sol. Forsæt til sandstranden Damnoni, hvor en båd ligger klar på at sejle dig til palmestranden Preveli, som ligger i den sydlige ende af Kourtaliotis-kløften ved Preveli-flodens udmunding. Få tid til at tage en pragtfuld svømmetur i Det Libyske Havs krystalklare vand, til at solbade og slappe af og til at tage på en kort vandretur gennem den tropiske skov. Tag båden tilbage til sandstranden Damnoni. Næste stop er det lille resort Plakias, som ligger i en naturlig bugt. Her kan du spise frokost, tage endnu en svømmetur eller shoppe lidt. Vi tager en anden rute tilbage til Rethymno gennem den imponerende Kotsifou-kløft.

Fra Kreta: Santorini-dagstur med båd og besøg i Oia og Fira

7. Fra Kreta: Santorini-dagstur med båd og besøg i Oia og Fira

Gå om bord på et højhastighedsfartøj med åbent dæk og kaffebarer, og nyd et dejligt færgekrydstogt fra Heraklion til øen Santorini (varighed: ca. 2 timer). Ved ankomsten til Santorini bliver du kørt fra havnen til den storslåede landsby Oia i den nordlige del af øen. Under transporten vil en erfaren guide på bussen fortælle mange interessante fakta om Santorini, dens historie, særpræg og hemmeligheder. I Oia har du ca. 2 timers fritid til at besøge maleriske steder og udsigtspunkter og nyde den betagende udsigt. Byen Oia er berømt verden over for sin ikoniske panoramaudsigt, kykladiske arkitektur med hvide huse og kirker med blå kupler. Efter Oia fortsætter turen til Santorinis hovedstad - byen Fira. Fira er lige så smuk som Oia med en betagende udsigt over havet og Calderaen fra gaderne. Du kan besøge den store ortodokse katedral på hovedtorvet i centrum af Fira og gå en tur gennem byen. Fira er fuld af interessante og maleriske steder og hjørner. Du har næsten 1,5 time til at udforske byen på egen hånd. Turen slutter med en transfer til Santorinis havn, hvor du tager tilbage til Kreta. Dagsturen slutter ved havnen i Heraklion eller ved dit hotel, hvis du vælger den mulighed, der inkluderer transfer til hotellet.

Fra Rethimno: Solnedgangstur med træpiratskib

8. Fra Rethimno: Solnedgangstur med træpiratskib

Nyd denne times solnedgangskrydstogt! Gå ombord på træpiratbåden "Captain Hook" i havnen i Rethymno, og tag af sted på et fredfyldt krydstogt i solnedgangen. Nyd den storslåede udsigt over byen og de kretensiske bjerge i baggrunden, mens solen går ned i horisonten. Tag nogle billeder af Fortezza-slottet, den venetianske havn og byen Rethymno, der lyser op i tusmørket. Nip til en øl eller en forfriskende sodavand med din partner, familie eller venner for en perfekt og afslappende afslutning på dagen.

Rethymno: Gramvousa & Balos Lagoon Tour, bådbillet ekstra

9. Rethymno: Gramvousa & Balos Lagoon Tour, bådbillet ekstra

Tag på en dagstur med bus og båd til den storslåede Balos-lagune og øen Gramvousa på Kretas nordvestlige kyst. Rejs med airconditioneret bus til havnen i Kissamos og gå ombord på båden til et krydstogt med svømmestop og et besøg på et slot. Efter en tidlig morgenafhentning nær dit hotel kan du læne dig tilbage og slappe af, mens du passerer gennem smuk natur for at komme til havnen i Kissamos. Der betaler du for krydstogtet og går ombord på båden, der fører dig i havet i cirka en time, indtil du når øen Gramvousa. Når du er på Gramvousa, skal du bruge 1 time og 45 minutter på at udforske den venetianske fæstning, der tilbyder en betagende udsigt fra toppen. Ellers kan du blive på båden for at drage fordel af barrestauranten, eller du kan slappe af ved stranden. Derefter fortsætter båden i cirka 20 minutter for at nå Balos-lagunen. Der har du 3 timers fritid på stranden. Svøm, snorkel, solbad og udforsk klitterne i baggrunden. Om eftermiddagen sejler båden tilbage til Kissamos, og derfra bliver du kørt tilbage til dit hotel i Rethymno.

Rethymno område: Gramvousa Island & Balos, ekstra bådbillet

10. Rethymno område: Gramvousa Island & Balos, ekstra bådbillet

Kør fra Rethymno ca. kl. 07.45 og kør med bus ad den nye nationalvej mod Kretas vestligste spids. Du passerer Souda-bugten og den tidligere kretensiske hovedstad Chania, før du ankommer til Kissamos. Ved ankomsten stiger du ombord på en båd og sejler til Balos-bugten på halvøens nordligste spids. Slap af på den 1 time lange sejltur, og få 2,5 time i Balos-bugten til at nyde det bløde hvide sand og lagunens unikke blå og grønne vand. Tag derefter en 20 minutters sejltur til øen Gramvousa, hvor der er masser af tid til at nyde en uforglemmelig svømmetur i det krystalklare vand. Hvis du føler dig energisk, kan du tage en valgfri 137 meter lang klatretur op til den venetianske fæstning fra det 16. århundrede for at få en uforlignelig udsigt over de omkringliggende omgivelser. Nyd ca. 1,5 time i fred på øen Gramvousa, og tag derefter en 1-times sejltur tilbage til Kissamos. Ved ankomsten fortsætter du til Rethymno med bus som afslutning på den afslappede tur.

Alle aktiviteter

250 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Rethimno

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Rethimno?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Rethimno?

De bedste dagsture og -udflugter fra Rethimno er:

Santorini

Andre seværdigheder i Rethimno

Vil du se alle oplevelser i Rethimno? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rethimno

Samlet bedømmelse

4.5
(5.669 anmeldelser)

Det kan absolut anbefales. Du ser mange smukke steder. Du kan bestille dette uden bekymringer. Vores søn er 6 år. For ham var det et absolut højdepunkt.

Dejlig quad-tur gennem bjergrigt terræn, en gang gennem vand, sjældent over normale veje. En stor oplevelse for os.

Bedste oplevelse af vores tur, vi elskede ekstremt venlig guide, sublimt synspunkt at gøre og gøre igen

vi havde en fantastisk oplevelse, og hele vores gruppe på 8 nød det sjove ved terrængående quad-cykling

Havde en fantastisk tid! Personalet var super venligt