Rethimno

Vælg datoer

Seværdigheder i Rethimno

Topseværdigheder i Rethimno

Andre seværdigheder i Rethimno

Vil du se alle oplevelser i Rethimno? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rethimno

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 1.869 anmeldelser

En fantastisk tur, med en super sød og imødekommende guide. Det var en hård tur, men alle pengene værd. Det er en god ide at ha badetøj med, så man kan bade når man svedig og træt ender vandringen. Samt en langærmet vindtæt jakke, det er lidt koldt på toppen inden man kommer længere ned i kløften. Tá madpakker med, man kan ikke købe noget undervejs. Man kan tanke sin vandflaske op med det lækreste kolde rene kildevand på turen. Sørg for at dagen efter er en fridag, man er ret øm i benene så dejligt med en slappe af dag efterfølgende. Det er IKKE en børnetur!

Lang og god dag, mange ting at se og smage.

God tur hvor man ser Kreta off road. Inkluderet med god frokost. Hvis jeg skal sige noget negativt, er bagsædet i bilen ikke egnet til menneskelig transport. Man sidder i forkert kørselsretning og sædet var meget hårdt.

Nice hike. A bit disorganised, as the local tour operator send the email for the Samaria-hike instead of Imbros, which has the wrong price and end time. It also starter a bit later than the webpage ways.

Fin gåtur gennem kløften. Overkommelig for de fleste. Husk gode sko, da man går meget på sten. Vandrestave til ældre kan anbefales.