Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Reykjavik

Nyd det varme blus i Islands hovedstad med vulkansk natur, luksuriøse varme kilder og mange seværdigheder.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Reykjavik

Keflavik Lufthavn (KEF): Bustransport til/fra Reykjavik

1. Keflavik Lufthavn (KEF): Bustransport til/fra Reykjavik

Benyt dig af en sikker og pålidelig lufthavnstransport mellem Reykjavik Keflavik Lufthavn (KEF) og din indkvartering i Reykjavik eller BSI-busterminalen. Rejs stressfrit, vel vidende, at dit sæde i bussen er garanteret, og at du ikke behøver at vente længe på tjenesten. Transporten foregår i køretøjer med aircondition, der vedligeholdes regelmæssigt og har høj hygiejnestandard. Vælg transport 1 vej til eller fra lufthavnen, og føl dig sikker ved at vide, at du kommer frem sikkert og til tiden. Spar dig selv besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. Af hensyn til miljøet tillader byen Reykjavik ikke større busser i mange af dens gader. Derfor er det muligvis nødvendigt at skifte fra en større til en mindre bus i BSI-busterminalen. Personalet sørger for, at du føler dig sikker og giver dig alle oplysninger på stedet. Slip for at skulle vente for længe. Busserne afgår 30-45 minutter efter hver landing. Det eneste du skal gøre, er at slappe af og nyde udsigten fra dit behagelige sæde.

Reykjavik: Golden Circle heldagstur med Kerid-krateret

2. Reykjavik: Golden Circle heldagstur med Kerid-krateret

Se det bedste af det sydvestlige Island på en 8-timers bustur i Den Gyldne Cirkel fra Reykjavik. Besøg det spektakulære Geysir-område, og gå hen til det buldrende Gullfoss-vandfald. Se, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader mødes i Þingvellir Nationalpark. Rejs til det geotermiske område Geysir. Lad dig betage af Strokkurs aktive varme kilder, som sprøjter dampende varmt vand 30 meter op i luften hvert 8. minut. Fortsæt til en af Islands mest ikoniske attraktioner, Gullfoss-vandfaldet (Det Gyldne Vandfald). Mærk vandet sprøjte fra gletsjerfloden Hvítá, når det suser ned i en 32 meter dyb revne. Tag derefter til Þingvellir Nationalpark, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader trækker fra hinanden med et par centimeter om året. Þingvellir kom på UNESCO's Verdensarvsliste for sin kulturelle værdi i 2004, og her kan du opleve en fantastisk sprækkedal og Altinget — vikingernes første parlament. Lad dig betage af det vulkanske krater ved søen Kerið. Kom forbi islandske gårde mod syd på din køretur rundt i Den Gyldne Cirkel, før du tager tilbage til dit oprindelige udgangssted i Reykjavik.

Island: Nordlys-bustur fra Reykjavik

3. Island: Nordlys-bustur fra Reykjavik

Tag på en aftenudflugt for at se Aurora Borealis. Hør fascinerende fakta om dem fra dine guider, besøg Aurora Museum, og søg for at se lysene på egen hånd. Før væk fra de klare lys i Reykjaviks centrum for at se de dansende lys fra Aurora Borealis. Det er også kendt som "nordlyset" og er et af de mest spektakulære shows i vintermånederne. Tag derhen, hvor meteorologerne har forudsagt, at lyset vil være bedst. For at få en fantastisk udsigt over himlen skal du sigte mod områder uden kunstigt lys. Hør forklaringer på, hvordan Aurora Borealis opstår som følge af, at gaspartikler i jordens atmosfære støder sammen med ladede partikler, der frigives fra solens atmosfære. Få glæde af en rejseplan, der omfatter stop, så du kan gå udenfor og tage billeder. De steder, der besøges, varierer fra dag til dag, men du vil køre i den retning, hvor der er størst chance for at se Moder Natur i arbejde. Da turen er afhængig af vejret, og observationer ikke er garanteret, opfordres du også til at deltage gratis i en anden nordlys-tur, hvis lyset ikke viser sig. Udforsk nordlyset i Aurora Museum. Nordlys-turen inkluderer en gratis billet til et selvledende besøg på museet i Reykjavik, som er gyldig den dag, du deltager i turen, fra det tidspunkt, hvor du modtager bekræftelse på, at turen er i gang.

Reykjavík: Krydstogt med hvalsafari og havliv

4. Reykjavík: Krydstogt med hvalsafari og havliv

Tag på en bådtur fra Reykjaviks havn og oplev Islands rige havliv, som er et af ø-landets højdepunkter. Hele året rundt kan du se en række hvaler og andre havdyr i Reykjavik-området, herunder vågehvaler og pukkelhvaler, marsvin og hvalnæbede delfiner. Få mulighed for at se nogle af Islands smukkeste havdyr sammen med den fantastiske natur ved den islandske kyst. Højsæsonen for hvalsafari løber fra april til oktober, men havet er selvfølgelig altid fyldt med magiske skabninger, og du ved aldrig, hvad du kan se. Få hjælp af specialuddannede hvalsafari-guider, som er eksperter i at spotte dyrene. Du kan frit lytte, mens de fortæller dig om hvalernes adfærd og besvarer alle dine spørgsmål. Nyd det fantastiske landskab ved den islandske kyst, mens du ser det lokale dyreliv. Tag en pause og varm dig op i det opvarmede indendørs område. Slap af om bord på båden og nyd de indendørs og udendørs siddepladser, og køb drikkevarer og snacks undervejs fra baren og cafeteriet om bord. Du vil opleve en behagelig og komfortabel tur, selv ved højere hastigheder, og du vil kunne dele dit eventyr live på sociale medier med WiFi om bord.

Fra Reykjavik: Heldagstur til det sydlige Island

5. Fra Reykjavik: Heldagstur til det sydlige Island

Tilbring dagen med at udforske de dramatiske landskaber i det sydlige Island sammen med dets kystlinje på en heldags sightseeingtur fra Reykjavik. Undervejs kan du opleve flere forskellige floder, vandfald, bjerge og gletsjere. Efter afhentning fra udvalgte hoteller og pensionater i det centrale Reykjavík tager du til de smukke vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss. Gå bag kaskaderne og mærk vandsprøjtene på dit ansigt ved vandfaldet Seljalandsfoss. Fortsæt til Skógafoss og oplev det over 60 meter dybe fald. Passer de sorte sandstrande langs den sydlige kyst, og nyd havets kræfter. Besøg snuden af gletsjeren Sólheimajökull, og se dalgletsjeren Mýrdalsjökull. Beundr naturens evigt skiftende kunststykker på nært hold. Derefter kan du se basalstenshøjene ved Reynisfjara, Islands sydligste landsby lige syd for gletsjeren Mýrdalsjökull, inden du vender tilbage til Reykjavik.

Reykjavik: Sky Lagoon Entrance Pass med 7-trins Spa Ritual

6. Reykjavik: Sky Lagoon Entrance Pass med 7-trins Spa Ritual

Få et Sky Lagoon-pas og fordyb dig i varmen fra en geotermisk lagune ved havet, hvor det dramatiske Nordatlanten strækker sig ud foran dig. Få en dybere afslapning med et unikt spa-ritual i 7 trin, som er inkluderet i passet. Vælg mellem Sky Pass eller Pure Pass. Med Sky Pass kan du nyde godt af private omklædningsfaciliteter og brusekabiner med botaniske signaturkropsprodukter til kroppen. Med Pure Pass bruger du fælles omklædnings- og badefaciliteter. Før kontakt med islandske traditioner, og slap af i krop, sjæl og sind. Gennemfør ritualet i 7 trin for at fordybe dig fuldt ud i de islandske badetraditioner. Trin 1: Sæt farten ned og slap af i lagunen Trin 2: Køl ned med det kolde dyk Trin 3: Slap af og nyd udsigten i saunaen Trin 4: Forfrisk dig i en kold tåge Trin 5: Opfriskning og eksfoliering med en foryngende bodyscrub Trin 6: Slap af i dampbadet Trin 7: Tag et brusebad og slap af i lagunen Efter oplevelsen kan du oplive dine smagsløg på Sky Café og Smakk Bar. Oplev og kom i kontakt med de lokale smagsoplevelser i regionen.

Transport mellem Keflavík Lufthavn og hoteller i Reykjavík

7. Transport mellem Keflavík Lufthavn og hoteller i Reykjavík

Få en afslappet ferie med denne økonomiske og effektive form for transport. Vi har professionelle og venlige chauffører, og med en fast køreplan er bustransporten mellem Keflavíks internationale lufthavn og Reykjaviks busterminal den nemmeste måde at komme rundt. Køreturen mellem Reykjavik-terminalen og Keflavík Lufthavn tager cirka 45 minutter, og det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og slappe af. Ved ankomsten til Keflavíks internationale lufthavn finder du informationsskranken udenfor ankomsthallen og stiger op i bussen lige foran lufthavnen. Busserne kører til tiden og afgår, som det fremgår af køreplanen, i forbindelse med hvert passagerfly, der ankommer. Når du skal afsted fra Reykjavík, går du til vores letgenkendelige busterminal i Reykjavík eller busstoppestedet i Kópavogur.  Mod et ekstra gebyr kan du blive kørt direkte til dit hotel eller afhentet ved din indkvartering eller nærmeste busstoppested. 

Fra Reykjavik: Den Blå Lagune-entré med transport

8. Fra Reykjavik: Den Blå Lagune-entré med transport

Nyd en sikker og pålidelig transport mellem Reykjavíks centrum og den verdensberømte Blå Lagune, mens du også får muligheden for at vælge mellem komfortpakken eller premiumpakken. Oplev roen i det unikke Geotermiske Mælkeblå Hav-vand, som af mange anses for at være en oplevelse en gang i livet og en uundgåelig del af din Island-ferie. Der er hyppige afgange til og fra Reykjavik, så du kan udforske på din egen tid. Den Blå Lagune blev dannet i 1976 under en operation på det nærliggende geotermiske kraftværk. I årene efter begyndte folk at bade i vandet og påføre silica mudderet på deres hud. Det er kendt for sine genoprettende egenskaber og sundhedsmæssige fordele. Den Blå Lagune er omgivet af en mosbevokset lavamark, der byder på en utrolig natur, med topmoderne faciliteter og en anden-verdslig atmosfære. Vælg mellem to forskellige tilgængelige pakker, og tag dig tid til at slappe af. Bagefter vender du tilbage til Reykjavík. Din returbillet er fleksibel/åben og kan bruges til alle afgange fra Den Blå Lagune.

Fra Reykjavik: Den Gyldne Cirkel, Kerid og hemmelig lagunetur

9. Fra Reykjavik: Den Gyldne Cirkel, Kerid og hemmelig lagunetur

Tag på en bustur til Islands legendariske Gyldne Cirkel, og nyd Den Hemmelige Lagunes termiske vand. Udforsk den sydvestlige del af landet, herunder det spektakulære Geysir-område, Gullfoss-vandfaldet, Kerið-vulkanen og Þingvellir Nationalpark. Efter afhentning i det centrale Reykjavik er dagens første stop vulkankrateret Kerið. Her kan du gå på kratertoppen ad en snoet sti og gå ned til søen i midten af krateret. Tag derefter til Den Hemmelige Lagune, hvor du har 1,5 time til at slappe af i det termiske vand og beundre de fredelige omgivelser. Fortsæt til den aktive varme kilde Strokkur, og se den sprøjte 30 meter dampende vand ud hvert 8. minut. Ankom til Gullfoss-vandfaldet, og mærk gletsjerfloden Hvítá sprøjte, når den styrter ned i en 32 meter dyb spalte. Tag derefter til Þingvellir Nationalpark, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader trækker sig væk fra hinanden med et par centimeter om året. Þingvellir blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste i 2004.

Fra Vik eller Reykjavik: Katla isgrotte og superjeeptur

10. Fra Vik eller Reykjavik: Katla isgrotte og superjeeptur

Opdag det sydlige Islands unikke isgrotter på en guidet tur fra Vik eller Reykjavik. Oplev betagende udsigter, mens du kører langs landets spektakulære sydkyst. Hop på en Super-Jeep, og kør ned ad en landevej. Kør forbi utrolige landskaber og forbløffende seværdigheder på vej til dit første stop. Ankom til Myrdalsjokull-gletsjeren, som du vandrer over med de udleverede pigsko, for at nå Kötlujökull-gletsjeren. Udforsk den kolde blå og sorte isgrotte, og beundr dens interiør med din erfarne guide. Gå tilbage til minibussen, som kører dig tilbage til Vik eller Reykjavik.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Reykjavik

Alle aktiviteter

565 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Reykjavik

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Reykjavik?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Reykjavik?

De bedste dagsture og -udflugter fra Reykjavik er:

Den gyldne cirkel

Hvad er de bedste billige ture i Reykjavik?

Andre seværdigheder i Reykjavik

Vil du se alle oplevelser i Reykjavik? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Reykjavik

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 60.410 anmeldelser

Stor oplevelse fik at se få pukkelrygder, der satte på et show, der dykkede ind og ud. Turen var behagelig og ren velholdt yacht. Guiden var spot on og gav en løbende kommentar til observationerne og masser af relateret info om hvaler.

Vi havde turen den 02/07/24 og var i stand til at se i alt 3 eller 4 hvaler. Og endda efter meget kort tid. Det var en stor oplevelse. Sørg for at klæde dig godt på, da det var meget, meget koldt.

Glimrende tur. Viktoria var sjov og god til at fortælle historier og skabte en god stemning. Torvi kørte rigtig pænt, og var tryg at køre med

Desværre intet nordlys. En gratis ekstra mulighed 2 dage senere. Desværre aflyst på grund af dårligt vejr.

Aktiviteten var stor, men det er dumt, at du skal bruge en app til at vise din billet