Oplevelser i
Reykjavik

Nyd det varme blus i Islands hovedstad med vulkansk natur, luksuriøse varme kilder og mange seværdigheder.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

De bedste seværdigheder og attraktioner i Reykjavik

Reykjavík er en lille by tusindvis af kilometer væk fra alting, hvorfor skal du overhovedet tage dertil? Blandt mange grunde kan nævnes Reykjaviks fantastiske vulkanske landskab med varme kilder og de utroligt imponerende seværdigheder uden en masse turister. Det bedste er, at det her ikke engang er toppen af isbjerget.

 • Islands Nationalmuseum

  1. Islands Nationalmuseum

  Vil du med på en rejse gennem Islands og Reykjaviks historie? Det er nemt at finde vej til museet fra Tjörnin-søen, men hvis du skal spørge om vej, kan du imponere de lokale ved at bruge museets enkle islandske navn Þjóðminjasafn!

 • Perlan

  2. Perlan

  Perlan er en meget smuk glaskuppel med en af byens bedste restauranter på toppen. Udsigten er lige så god som maden. Her finder du også Sagamuseet hvor de berømte gamle fortællinger vækkes til live og så huser bygningen også en imponerende kunstig gejser.

 • Hallgrímskirkja

  3. Hallgrímskirkja

  Hallgrímskirkja er inspireret af Islands vulkanske klippeformationer og du kan se den, næsten uanset hvor i byen du befinder dig. Øverst oppe i kirken finder du Reykjaviks bedste udsigt.

 • Harpa, Reykjavíks koncerthus & konferencecenter

  4. Harpa, Reykjavíks koncerthus & konferencecenter

  Harpa er hjertet i Reykjaviks kulturliv. Her spilles Islands bedste koncerter og stedet er blevet et omdrejningspunkt for nordisk design og arkitektur.

 • Den Blå Lagune

  5. Den Blå Lagune

  Den Blå Lagune er et geotermisk spa- og helsecenter, kendt for sine helsebringende mineralske naturbade med varmt saltvand, omgivet af lavasten og sorte sandstrande. Hvis det lyder for omfattende, så prøv istedet Reykjaviks geotermiske strand Nauthólsvík!

 • Kolaportids loppemarked

  6. Kolaportids loppemarked

  I den gamle havn finder du vintage tøj, vinylplader og de sædvanlige loppefund men også islandske delikatesser, såsom fermenteret haj. Medbring kontanter så du slipper for køen ved hæveautomaten.

 • Elliðaárdalurdalen

  7. Elliðaárdalurdalen

  Denne frodige, grønne dal i udkanten af byen er et populært sted at tage på udflugter i Reykjavik. Floden Elliðaár, der løber gennem dalen, bugner af ørred, fjeldørred og laks.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til Reykjavik?

  Hvis du mest er til lange sommerdage og lyse nætter, skal du besøge Reykjavik mellem juni og august. Men hvis du vil opleve Nordlyset, skal du tage dertil om vinteren. Men husk på at det er svært at beregne, præcis hvornår fænomenet (også kaldet Aurora Borealis) opstår. Du har større chance for at se Nordlyset, hvis du booker en længere ferie i Reykjavik og løbende holder øje med vejrudsigten.

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Reykjavik?

  Selvom Reykjavik er en lille by, byder den på masser af aktiviteter og sightseeing. Hvor mange dage, du har brug for, afhænger af, hvilke oplevelser du vil have ud af dit besøg i Reykjavik. En weekend er nok til at se byens seværdigheder, men hvis du vil tage på ture i Islands naturskønne landskab eller gå på opdagelse i Reykjaviks pulserende natte- og musikliv, er en uge næsten for lidt!

 • Er Reykjavik dyr?

  Ligesom andre nordiske byer har Reykjavík ry for at være dyr og det er rigtigt nok, især for en by af dens størrelse. Den er dog ikke dyrere end London eller Paris og du bliver ikke overrasket af skjulte ekstra gebyrer, og så får du virkelig valuta for pengene.

Praktisk information

 • Sprog
  Islandsk
 • Valuta
  Islandske kroner (ISK)
 • Tidszone
  UTC (+00:00)
 • Landekode
  +354
 • Bedste tid at tage dertil
  Om sommeren

Andre seværdigheder i Reykjavik

Vil du se alle oplevelser i Reykjavik? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Reykjavik

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 38.089 anmeldelser

This was amazing! Our tour guide Magnus Gustavsson was passionate, informing of the history of Iceland, the places we went to and made the tour really memorable. Thank you so much for this amazing experience

Fantastisk tur hvor vi fik set alt “must see” når man er på en kort ferie i Island. Virkelig god guide/chauffør Michael (Michell, han var franskmand). Turen kan virkelig anbefales

Super ☺️ top som en tur guiden var super flink under frokosten fortalte os historier om livet på Island .. Jeg kan varmt anbefale denne aktivitet .. de betagende landskaber

En fantastisk tir - guiden var dygtig og havde en stor viden og var behagelig Kan anbefale den tur

Easy to find both guiding employee in the arrival hall and the actual bus. Friendly driver