Vores mest anbefalede ting at gøre i Reykjavik

Fra Reykjavik: Dagstur til Den Gyldne Cirkel og Kerid-krater

1. Fra Reykjavik: Dagstur til Den Gyldne Cirkel og Kerid-krater

Se det bedste i det sydvestlige Island på en 8-timers tur til Den Gyldne Cirkel fra Reykjavik. Besøg det spektakulære Geysir-område og det buldrende Gullfoss-vandfald. Se, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader mødes i Þingvellir Nationalpark. Rejs til det geotermiske område Geysir. Lad dig betage af Strokkurs aktive varme kilder, som sprøjter dampende varmt vand 30 meter op i luften hvert 8. minut. Fortsæt til en af Islands mest ikoniske attraktioner, Gullfoss-vandfaldet (Det Gyldne Vandfald). Mærk vandet sprøjte fra gletsjerfloden Hvítá, når det suser ned i en 32 meter dyb revne. Tag derefter til Þingvellir Nationalpark, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader trækker fra hinanden med et par centimeter om året. Þingvellir kom på UNESCO's Verdensarvsliste for sin kulturelle værdi i 2004, og her kan du opleve en fantastisk sprækkedal og Altinget - vikingernes første parlament. Lad dig betage af det vulkanske krater ved søen Kerið, og kom forbi islandske gårde mod syd på din køretur i Den Gyldne Cirkel.

Fra Reykjavik: Bustur til Islands nordlys

2. Fra Reykjavik: Bustur til Islands nordlys

Tag på en aftenudflugt for at se aurora borealis. Hør fascinerende fakta om lysene af dine guider, besøg Aurora Museum og kig efter lysene for at få en førstehåndsoplevelse. Tag væk fra de mange lys i centrum af Reykjavik, og oplev i stedet aurora borealis' dansende lysforestilling. Dette er et af de mest spektakulære syn i vintermånederne og bedre kendt under navnet "nordlys". Du vil tage derhen, hvor meteorologer har forudsagt, at lysene vil være mest tydelige. For at få mest muligt ud af nattehimlen vil du tage til områder uden kunstigt lys. Hør forklaringer om, hvordan aurora borealis skabes som følge af de forurenende partikler i jordens atmosfære, der kolliderer med ladede partikler, som frigives fra solens atmosfære. Det skifter fra dag til dag, hvor turen tager hen, men du vil altid tage derhen, hvor der er størst chance for at se moder natur i aktion. Da turen er afhængig af vejr, og observationer ikke kan garanteres, inviteres du til at slutte dig til en anden nordlystur uden omkostninger, hvis det ikke lykkedes dig at se dem på turen.  Udforsk nordlysene på Aurora Museum. Nordlysturen inkluderer en billet til et selvguidet besøg på museet i Reykjavik, som er gyldig den dag, du deltager i turen, fra det tidspunkt, du modtager bekræftelse på, at turen finder sted.

Fra Reykjavik: Bådtur med hvalsafari og marineliv

3. Fra Reykjavik: Bådtur med hvalsafari og marineliv

Tag på bådtur fra Reykjaviks havn, og oplev Islands rige marineliv, et af ø-landets højdepunkter. Året rundt kan du se en bred vifte af hvaler og andre havdyr i Reykjavik-området, herunder våge- og pukkelhvaler, havnemarsvin og hvidnæsede delfiner. Få mulighed for at se nogle af Islands smukkeste havdyr sammen med den fantastiske natur ved den islandske kyst. Højsæsonen for hvalsafari går fra april til oktober, men havet er selvfølgelig altid fyldt med magiske skabninger, og du ved aldrig, hvad du kan se. Nyd godt af de dygtige, specialuddannet hvalsafariguider, der er eksperter i at få øje på dyrene. Lyt, mens de fortæller om hvalernes adfærd og besvarer eventuelle spørgsmål, du måtte have. Nyd den islandske kysts fantastiske landskab, mens du ser det lokale dyreliv. Tag en pause og få varmen i det opvarmede indendørs område. Slap af ombord på båden, og nyd indendørs og udendørs siddepladser, og køb drikkevarer og snacks undervejs fra baren og cafeteriaet ombord. Du vil opleve en behagelig og komfortabel tur, selv ved højere hastigheder. Der er wi-fi ombord, så du vil kunne dele dit eventyr live på de sociale medier.

Shuttlebustransport mellem Keflavik Lufthavn og Reykjavik

4. Shuttlebustransport mellem Keflavik Lufthavn og Reykjavik

Benyt dig af en sikker og pålidelig lufthavnstransport mellem Reykjavik Keflavik Lufthavn (KEF) og din indkvartering i Reykjavik eller BSI-busterminalen. Rejs stressfrit, vel vidende, at dit sæde i bussen er garanteret, og at du ikke behøver at vente længe på tjenesten. Transporten foregår i køretøjer med aircondition, der vedligeholdes regelmæssigt og har høj hygiejnestandard. Vælg transport 1 vej til eller fra lufthavnen, og føl dig sikker ved at vide, at du kommer frem sikkert og til tiden. Spar dig selv besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. Af hensyn til miljøet tillader byen Reykjavik ikke større busser i mange af dens gader. Derfor er det muligvis nødvendigt at skifte fra en større til en mindre bus i BSI-busterminalen. Personalet sørger for, at du føler dig sikker og giver dig alle oplysninger på stedet. Slip for at skulle vente for længe. Busserne afgår 30-45 minutter efter hver landing. Det eneste du skal gøre, er at slappe af og nyde udsigten fra dit behagelige sæde.

Fra Reykjavik: Heldagstur til det sydlige Island

5. Fra Reykjavik: Heldagstur til det sydlige Island

Tilbring dagen med at udforske de dramatiske landskaber i det sydlige Island sammen med dets kystlinje på en heldags sightseeingtur fra Reykjavik. Undervejs kan du opleve flere forskellige floder, vandfald, bjerge og gletsjere. Efter afhentning fra udvalgte hoteller og pensionater i det centrale Reykjavík tager du til de smukke vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss. Gå bag kaskaderne og mærk vandsprøjtene på dit ansigt ved vandfaldet Seljalandsfoss. Fortsæt til Skógafoss og oplev det over 60 meter dybe fald. Passer de sorte sandstrande langs den sydlige kyst, og nyd havets kræfter. Besøg snuden af gletsjeren Sólheimajökull, og se dalgletsjeren Mýrdalsjökull. Beundr naturens evigt skiftende kunststykker på nært hold. Derefter kan du se basalstenshøjene ved Reynisfjara, Islands sydligste landsby lige syd for gletsjeren Mýrdalsjökull, inden du vender tilbage til Reykjavik.

Reykjavik: Sky Lagoon Pure Pass med 7-trins spa-ritual

6. Reykjavik: Sky Lagoon Pure Pass med 7-trins spa-ritual

Lad dig omslutte af varmen fra en geotermisk lagune ved havet, hvor det dramatiske Nordatlanten strækker sig ud foran dig. Kom i kontakt med islandske traditioner, og slap af i krop, sind og sjæl. Gennemfør ritualet i 7 trin for at fordybe dig fuldt ud i de islandske spatraditioner. Trin 1: Sæt farten ned og slap af i lagunen Trin 2: Køl ned med en kold dukkert Trin 3: Slap af og nyd udsigten i saunaen Trin 4: Bliv forfrisket i en kold saunagus Trin 5: Forny og eksfolier med en foryngende body scrub Trin 6: Slap af i dampbadet Trin 7: Tag et brusebad og slap af i lagunen

Fra Reykjavik: Den Blå Lagune-entré med transport

7. Fra Reykjavik: Den Blå Lagune-entré med transport

Nyd en sikker og pålidelig transport mellem Reykjavíks centrum og den verdensberømte Blå Lagune, mens du også får muligheden for at vælge mellem komfortpakken eller premiumpakken. Oplev roen i det unikke Geotermiske Mælkeblå Hav-vand, som af mange anses for at være en oplevelse en gang i livet og en uundgåelig del af din Island-ferie. Der er hyppige afgange til og fra Reykjavik, så du kan udforske på din egen tid. Den Blå Lagune blev dannet i 1976 under en operation på det nærliggende geotermiske kraftværk. I årene efter begyndte folk at bade i vandet og påføre silica mudderet på deres hud. Det er kendt for sine genoprettende egenskaber og sundhedsmæssige fordele. Den Blå Lagune er omgivet af en mosbevokset lavamark, der byder på en utrolig natur, med topmoderne faciliteter og en anden-verdslig atmosfære. Vælg mellem to forskellige tilgængelige pakker, og tag dig tid til at slappe af. Bagefter vender du tilbage til Reykjavík. Din returbillet er fleksibel/åben og kan bruges til alle afgange fra Den Blå Lagune.

Reykjavik: FlyOver Iceland-oplevelse

8. Reykjavik: FlyOver Iceland-oplevelse

Hænd med fødderne dinglende, foran en 20-meter sfærisk skærm, mens en film pisker dig væk på en spændende rejse på tværs af Island. Svæv over land, hav og is. Flyv med de arktiske vinde. Dette er en medrivende flyveoplevelse. Turens bruger avanceret teknologi til at give dig fornemmelsen af at flyve. Specielle effekter, herunder vind, tåge og lugte, kombineres med turens bevægelse for at skabe en uforglemmelig oplevelse.  Før din tur begynder, vil en historiefortæller og bosiddende trold Sú Vitra føre dig gennem to unikke eventyr, der vil tænde for din fantasi med historier om Island, dets folk og de naturlige kræfter der er på spil. Turene påbegyndes ca. hver 15. til 20. minut i løbet af åbningstiden. Den samlede oplevelse vil tage omkring 35 minutter, inklusive de 8,5 minutter vil du bruge på selve turen.

Fra Reykjavik: Sky Lagoon Pure Pass med overførsler

9. Fra Reykjavik: Sky Lagoon Pure Pass med overførsler

Nyd en dukkert i den geotermiske pool ved Sky Lagoon med denne attraktionsbillet, der inkluderer afhentning og aflevering fra din bolig i Reykjavik. Nyd havudsigten, mens du lader det geotermiske vand berolige dig. Bliv afhentet på dit hotel i Reykjavik og læn dig tilbage og slap af på turen til den helt nye Sky Lagoon. Saml dit håndklæde og tag dig vej til infinity-poolen, der ser ud over Faxaflói-bugten. Fordyb dig i islandske traditioner med 7-trins ritualet. Start med at slappe af i poolen og tag derefter et koldt spring i en afkølet pool. Besøg derefter saunaen, før du engagerer dine sanser med en kold tågetåge. Oplev en dybderens med en bodyscrub og slap af i dampbadet. Fuldend dit ritual med et brusebad og endnu et bad i lagunen. Efter 2 timer ved Sky Lagoon vender du tilbage til dit hotel i Reykjavik.

Húsafell: Udflugt til ishulen i gletsjeren

10. Húsafell: Udflugt til ishulen i gletsjeren

Oplev Islands næststørste gletsjer indefra, og nyd det sjældne syn af blå is i hjertet af en iskappe-gletsjer på denne halvdagstur. Tag en shuttlebus til gletsjernes basecamp, Klaki, fra Húsafell. Mød din professionelle guide, og tag om nødvendigt varme overalls på, inden du stiger om bord på en specialmodificeret gletsjerbil for at køre op til hulens indgang. Når du ankommer til hulens indgang, kan du gå ind i gletsjeren sammen med din guide. Den menneskeskabte Langjökull-gletsjertunnel er et vidunder at se. Isen er oplyst bagfra af glødende nuancer, så du kan se de lag, der er dannet gennem mange år. Lyt, mens din guide går med dig gennem gletsjerens korridorer, hvor du får mulighed for at lære om geologi, gletsjernes historie, hvordan de dannes, og hvordan de bevæger sig.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Reykjavik
Nyd det varme blus i Islands hovedstad med vulkansk natur, luksuriøse varme kilder og mange seværdigheder.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Reykjavik

Alle aktiviteter

426 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 27

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Reykjavik

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Reykjavik

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Reykjavik?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Reykjavik?

De bedste dagsture og -udflugter fra Reykjavik er:

Den gyldne cirkel

Andre seværdigheder i Reykjavik

Vil du se alle oplevelser i Reykjavik? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Reykjavik

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 60.410 anmeldelser

Vi havde fornøjelsen at have bestilt en tur ved jer, det var en rigtig god tur hvor vi fik set nogle fantastiske steder, der var styr på busturen og alle stop på vejen. Men det det gjorde at turen blev en kæmpe oplevelse også under alt kørertiden, var den fantastiske guide Sigi vi havde, hvad han ikke kunne fortælle om alt det vi så og så meget mere, var helt imponerende, desuden var han en humør bombe, der fik alle til at grine hele tiden, samt fik gruppen sammentømret. Klart den bedste guide ever. De bedste hilsner fra Mick og Nina fra Danmark.

This was amazing! Perla and the driver was amazing, told us some very interesting things, made sure everything was perfect and even sang us some true islandic folklore. I tried several different tours with different companies, and this was without a doubt my favorite!

Fantastisk service. Jeg bestilte aktivitet sent aftenen inden og der var styr på det hele uden problemer. Blev hentet af en super sød chauffør og hele oplevelsen var skøn. Kan klart anbefale GetYourGuide!

Really Nice! Even though it was not the season for whales, we Saw a hump back whale! And lots of seals! The guide was amazing at telling stories and giving information

Absolutely amazing. Even though there were a lot of people, it did not feel like it, once you entreres the lagoon. Loved it!