Tilføj datoer

ReykjavikBus- og minivanture

Vores mest anbefalede Reykjavik Bus- og minivanture

Reykjavik: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

1. Reykjavik: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

Reykjavik er en moderne, trendy og visionær by, der på samme tid er rodfæstet i naturen. Byen har det bedste fra begge verdener og er magisk at besøge. Dine 24- eller 48-timersbillet giver dig adgang til byen på en hop-on hop-off-tur med flersproget kommentarspor ombord. Esja-bjerget holder udkig over denne nordlige hovedstad, og på en solskinsdag dukker den mystiske Snæfellsjökulls-gletsjer op som en babyblå krystal på den vestlige horisont. Oplev steder som Reykjaviks havn, rådhuset, Islands Nationalgalleri, Hallgrímskirkja og Laugardalurs termiske bassiner og spa. Turen stopper ved følgende steder:  1 - Harpa-koncertsalen  2 - Den gamle havn 3 - Det maritime vikingemuseum 4 - Hvaler i Island 5 - Nationalmuseet 6 - Lækjargata 7 - Shoppinggaden Laugavegur 8 - Reykjavik Kunstmuseum 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI Busterminal 11 - Perlan 12 - Indkøbscenteret Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur-dalen 15 - Skarfabakki Havn (kun om sommeren) 16 - Hofdi hus

Fra Reykjavik: Raufarhólshellir-lavatunnel med bus

2. Fra Reykjavik: Raufarhólshellir-lavatunnel med bus

Rejs fra Reykjavik til Raufarhólshellir-lavatunnel, som ligger omkring 30 minutter fra hovedstaden. Du kan udforske et af de største lavarør i Island, hvor loftet har givet efter i nærheden af indgangen, hvilket skaber smukke søjler af lys. Lad dig betage af den fantastisk række farver i tunnelvæggen, der skyldes forskellige mineraltyper i klippen. Tag på en sensorisk rejse, mens du hører hulen "tale" og mærker naturens kræfter som aldrig før. Træd ud af din comfort zone på et sted så ekstraordinært, at det blev valgt som en location i Hollywood-filmen "Noah" med Anthony Hopkins i hovedrollen.

Fra Reykjavik: Nordlys Guidet tur med billeder

3. Fra Reykjavik: Nordlys Guidet tur med billeder

Gå på jagt efter nordlyset på en guidet gruppetur fra Reykjavik. Oplev den unikke stjernehimmel med lysglimt, der skærer sig gennem det islandske landskab. Vi mødes ved tourbusstoppestederne i centrum og andre udvalgte hoteller uden for centrum og beliggende i Reykjavik. Vores gruppestørrelse kan variere afhængigt af sæsonen det kan være max 30-40 personer pr. gruppe. Turen går uden for bygrænsen væk fra så meget lysforurening som muligt, da nordlyset er sværere at se fra Reykjavík. Slutstedet er ikke fastlagt på forhånd, da det afhænger af skydækket og aktiviteten om aftenen. Køreturen vil blive holdt så kort som muligt, og det er muligt, at I stopper flere steder, da lyset kan være ret svært at få øje på. Hvis vi har et sted, som guiden vurderer som et godt sted, bliver vi måske på det sted - det er ofte en ventetid på dette smukke fænomen, men det er altid det værd. Mens I leder efter nordlyset, vil jeres guide sætte sit kamera op til at tage billeder af gruppen. Din rejseleder vil sørge for, at alle får mulighed for at tage et billede. Kryb dig sammen i varme tæpper og nyd et udvalg af varm chokolade og snacks til selvbetjening, og nyd lidt stjernekiggeri, mens vi venter på, at nordlyset kommer frem. Hvis vores jagt er vellykket, sender vi billederne via et dropbox-link inden for 7 dage efter din tur til den e-mail, der blev oplyst ved reservationen. Denne tur kører afhængigt af vejret - hver dag vurderer vi situationen og beslutter, om turen skal køres eller ej. Denne beslutning træffes inden kl. 17.00, i tilfælde af en aflyst tur på grund af vejret vil du blive underrettet på dette tidspunkt, og du er velkommen til at sende os eventuelle spørgsmål til vores e-mail. Vi kan heller ikke gøre undtagelser for afhentning uden for Reykjavik - aftal venligst noget, hvis du ikke er i byen. Vi startede som en guide, der ønskede at dele og give mere. Med stigende efterspørgsel er teamet vokset, og vores team af eventyrelskende guider vil være med dig på din tur med os. Dette er ikke en enkeltmandsvirksomhed, men en familie af guider, der tror på den vision, David har for branchen.

Reykjavík: Hop-On Hop-Off Bus og billet til Perlan Museum

4. Reykjavík: Hop-On Hop-Off Bus og billet til Perlan Museum

Udforsk Reykjavik i dit eget tempo med Hop on Hop off-bussen. Med det bedste fra begge verdener - en moderne, trendy og fremadskuende by og samtidig tæt på den uspolerede natur - er Reykjavík virkelig et magisk sted at se. På Perlan-museet har kunstnere og teknologer slået sig sammen for at skabe en virkelig bemærkelsesværdig udstilling. De besøgende kan mærke vulkanernes og jordskælvenes kraft. Der er også inkluderet en billet til Nordlysekspeditionen og ishulen. Adgangsbilletten til Perlan er gyldig på den dag, du vælger at bestille.

Fra Reykjavik: Tur til lavagrotte, varme kilder og vandfald

5. Fra Reykjavik: Tur til lavagrotte, varme kilder og vandfald

Efter du er blevet hentet på dit indkvarteringssted, går turen vestpå til det historiske område Borgarfjörður, en region, der kan betragtes som rammen for de fleste islandske sagaer. Først skal du besøge det charmerende Glanni-vandfald og det geotermiske område Deildartunguhver. Bagefter vil du se den store Hraunfossar, en serie af vandfald spredt i en afstand af omkring 900 m. Vandet strømmer ud af Hallmundarhraun, et lavafelt, der blev dannet omkring 1000 år siden under et massivt udbrud fra en vulkan liggende under en Langjökull-gletsjer. En bæk, der strømmer fra lavafeltet skaber en af de mest betagende udsigter i Island, og blot et par meter væk, vil du finde et andet interessant vandfald.  Turens højdepunkter er et besøg til en farverig Vidgelmir lavagrotte. Grotten, der måler lige under 1.600 m i længden, har fantastiske farver og lavaformationer, der lurer i jordens dyb. Området omkring indgangen til grotten vil få dig til at indse, hvor stærkt et vulkanudbrud kan være. Besøg det historiske sted, Reykholt, hvor du kan lære om Islands historie og se Snorralaug, en lille varm kilde, der har været brugt af de lokale siden det 12. århundrede. Dette sted blev første gang nævnt i middelalderlige skrifter af Snorri Sturluson, den berømte islandske digter og politiker, som plejede at bade her.

Reykjavik: Golden Circle & Nordlys Combo Tour

6. Reykjavik: Golden Circle & Nordlys Combo Tour

Se Islands mest populære steder om dagen, og kast dig ud i vildmarken på jagt efter nordlyset om natten på denne dagstur fra Reykjavik. Begynd din tur med en udforskning af Þingvellir Nationalpark, et UNESCO-værdital, hvor de tektoniske plader fra Nordamerika og Eurasien trækker sig fra hinanden. Se en af Islands største naturlige søer. Fortsæt gennem det majestætiske landskab, og du kommer til Gullfoss-vandfaldet og Geysirs varme kilder. Mærk tågen fra vandfaldets gletsjervand, når det falder ned i kaskader ned i den smalle Hvítárgljúfur-kanal. Tag en naturskøn tur tilbage, inden du holder en pause i et par timer. Efter dit hvil kan du tage ud af byen på jagt efter nordlyset. Lad dine ekspertguider lede dig på jagt efter dette flygtige fænomen.

Reykjavik 3-timers båltur til nytårsaften

7. Reykjavik 3-timers båltur til nytårsaften

Nytårsaften i Reykjavík fejres med fyrværkeri og bål, og lokale beboere samles omkring adskillige bål, der findes i hele byen. Disse festligheder har deres oprindelse i middelalderen, hvor folk skabte bål for at brænde de gamle ting, de ikke længere havde brug for. Traditionen er bevaret, men i dag samles islændinge bare omkring bålene for at synge og symbolsk brænde det gamle år. Denne unikke 3-timers tur gør det muligt for dig at opleve denne fejring med islændingene. Det er et spektakulært syn, man ikke må gå glip af, når man er i Island på denne festlige tid af året! Bemærk, at denne tur kun er tilgængelig nytårsaften hvert år.

Leidarendi Cave: Lavatunnelhule fra Reykjavik

8. Leidarendi Cave: Lavatunnelhule fra Reykjavik

Udforsk hulerne i Islands Leidarendi Cave. Du bør absolut gå på denne tur, hvis du ønsker at se, hvad der er nedenunder alt lavaen i Island. Du vil undersøge en skjult verden af lavamarker, når du bliver tager ned til The End of the Road (I. Leiðarendi). Leiðarendi er omkring 900  meter lang, og du vil gå omkring 150 meter hen imod det. Hulen ligger i en cirkel og er kulsort uden lys, men du vil få en hjelm og pandelampe, så du nemt kan se de vidundere, hulen har at byde på. Du vil se fantastiske lavaformationer såsom stalaktitter og dropstalagmitter, samt et underjordisk eventyr. Du skal muligvis bukke dig og kravle en smule, men hulen giver dig alt i alt en nem adgang til underverdenen af islandske lavamarker. Lavahulen blev dannet for mere end 2.000 år siden.

Fra Reykjavik: Nordlysoplevelse Privat Udflugt

9. Fra Reykjavik: Nordlysoplevelse Privat Udflugt

Ved at rejse privat har du mulighed for at opleve nordlyset i mere eksklusive omgivelser væk fra folkemængderne, hvilket giver dig en endnu mere intens oplevelse. Når din private guide har hentet dig, tager han/hun dig ud af byen, væk fra lysforurening, for at finde det perfekte sted, hvor du kan opleve nordlyset fra sin bedste side. Placeringen afhænger af skydække og aktivitet hver aften. Aurora borealis, almindeligvis kendt som nordlyset, er et udbrud af farvede lys, der danner et mønster på nattehimlen, som skyldes partikler fra solen, der interagerer med Jordens magnetfelt. Det er et naturfænomen, der sker hele året, men som kun er synligt for det menneskelige øje i vintermånederne, når det er mørkt. Nordlyset kan kun ses under de rette betingelser, med delvis klar himmel og mørke, og da det er et naturfænomen, kan det være uforudsigeligt og meget flygtigt. Om vinteren overvåger vi nøje prognosen for samme dag for at forudsige synligheden for hver aften. Vores erfaring er baseret på mange års gennemgang af detaljerede prognoser om skyforhold, vejrforhold og solaktivitet. Da prognoser kun er forudsigelser, og nordlyset er et naturfænomen, kan vi ikke garantere observationer på trods af vores bedste indsats. Vi forsøger altid kun at tage ud for at se nordlyset, når der er forudsagt gunstige forhold, så vi ikke spilder vores gæsters begrænsede tid under deres besøg på Island. Hvis sigtbarheden ikke forudsiges at være gunstig for aftenen, vil du blive underrettet og tilbudt at ændre tid en anden aften. Hvis du imidlertid ikke er i stand til at ændre tid, vil du blive refunderet fuldt ud. Vores team af erfarne guider handler om at gøre vores gæsters oplevelse unik, indbydende og mindeværdig for livet!

Den gyldne cirkel og Hop On - Hop Off Combo Deal

10. Den gyldne cirkel og Hop On - Hop Off Combo Deal

Lær den islandske natur og byen Reykavík at kende. Dette kombinationstilbud begynder med en 8-timers Golden Circle-tur, hvor du besøger tre af Islands mest berømte seværdigheder og lærer om at dyrke pesticidfrie tomater med geotermisk vand, og derefter kan du udforske Reykjavík på egen hånd med Reykjavík Sightseeing Hop On Hop Off-bussen. I det geotermiske område Geysir kan du se gejseren Strokkur skyde en vandsøjle op til 30 meter op i luften hvert 4-8 minut. Gullfoss-vandfaldet er et trappevandfald, der er skabt af gletsjerfloden Hvítá, og det vælter og styrter ned i en ca. 32 m dyb spalte. Besøg det historiske og geologiske vidunder Þingvellir Nationalpark, hvor den amerikanske og den eurasiske tektoniske plade skilles fra hinanden med en hastighed på få centimeter om året. Besøg desuden Friðheimar-drivhusets dyrkningscenter, hvor du vil lære om magien bag dyrkning af lækre, pesticidfrie tomater ved hjælp af geotermisk varme, som Island har i overflod. Du ankommer tilbage til Reykjavík om eftermiddagen. Du vælger selv den dato og det tidspunkt, hvor du ønsker at tage af sted og udforske Reykjavík i vores Reykjavík Sightseeing Hop On - Hop Off-bus.

Tilgængelige aktiviteter

29 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 2

Ofte stillede spørgsmål om Reykjavik Bus- og minivanture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Reykjavik end Bus- og minivanture?

Disse andre ting at gøre i Reykjavik må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Reykjavik

Vil du se alle oplevelser i Reykjavik? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Reykjavik

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 20.245 anmeldelser

Jeg markerede dette fremragende på grund af den guide, vi havde, som var meget hjælpsom med at fortælle os, hvordan vi skulle håndtere den korte tid, vi havde. Vi tabte dog en time, fordi hjemmesiden sagde 10:30, men bussen var faktisk planlagt 15 minutter tidligere. Vi ankom tidligt (troede vi) så stoppede for at tage en badeværelsespause, da vi havde 15 minutter til overs. Vi så bussen gå, da vi var mindre end et minut væk fra busstoppestedet.

Samlet set var oplevelsen god. Jeg har brugt hop on hop off busser i andre byer og har altid fundet dem en god måde at udforske et nyt sted på. Jeg bemærkede dog, at da det næste stop var på vej, blev det ikke annonceret så tydeligt, som jeg tidligere havde oplevet andre steder, og vi og andre familier gik glip af stop, så måske kunne dette forbedres.

Byen er lille, men generelt var det en fantastisk tur. Bussen kom +/- til tiden hver gang og ankomsttiden er angivet ved hvert busstoppested. Det var koldt, men heldigvis var bussen overdækket og varm. Pas på, at den sidste bus er ret tidligt, så planlæg dine ture i overensstemmelse hermed, hvis du besøger et område uden for byens centrum.

Fantastisk tur, virkelig nem at bruge og dækker det meste af byen. På bussen er der en audioguide, så du lærer en masse, mens du kører rundt. Stoppestederne er lette at finde, og chaufføren var meget venlig og hjælpsom. Jeg vil klart anbefale, hvis du vil se Reykjavik.

Vi nød busturen meget, men ville gerne have hørt flere kommentarer om Reykjavik og Island