Reykjavik
Bus- og minivanture

Booket mere end 1.000 gange i sidste uge

Bus- og minivanture
75 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Reykjavik Bus- og minivanture

Keflavik Lufthavn (KEF): Bustransport til/fra Reykjavik

Keflavik Lufthavn (KEF): Bustransport til/fra Reykjavik

Benyt dig af en sikker og pålidelig lufthavnstransport mellem Reykjavik Keflavik Lufthavn (KEF) og din indkvartering i Reykjavik eller BSI-busterminalen. Rejs stressfrit, vel vidende, at dit sæde i bussen er garanteret, og at du ikke behøver at vente længe på tjenesten. Transporten foregår i køretøjer med aircondition, der vedligeholdes regelmæssigt og har høj hygiejnestandard. Vælg transport 1 vej til eller fra lufthavnen, og føl dig sikker ved at vide, at du kommer frem sikkert og til tiden. Spar dig selv besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. Af hensyn til miljøet tillader byen Reykjavik ikke større busser i mange af dens gader. Derfor er det muligvis nødvendigt at skifte fra en større til en mindre bus i BSI-busterminalen. Personalet sørger for, at du føler dig sikker og giver dig alle oplysninger på stedet. Slip for at skulle vente for længe. Busserne afgår 30-45 minutter efter hver landing. Det eneste du skal gøre, er at slappe af og nyde udsigten fra dit behagelige sæde.

Reykjavik: Golden Circle heldagstur med Kerid-krateret

Reykjavik: Golden Circle heldagstur med Kerid-krateret

Se det bedste af det sydvestlige Island på en 8-timers bustur i Den Gyldne Cirkel fra Reykjavik. Besøg det spektakulære Geysir-område, og gå hen til det buldrende Gullfoss-vandfald. Se, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader mødes i Þingvellir Nationalpark. Rejs til det geotermiske område Geysir. Lad dig betage af Strokkurs aktive varme kilder, som sprøjter dampende varmt vand 30 meter op i luften hvert 8. minut. Fortsæt til en af Islands mest ikoniske attraktioner, Gullfoss-vandfaldet (Det Gyldne Vandfald). Mærk vandet sprøjte fra gletsjerfloden Hvítá, når det suser ned i en 32 meter dyb revne. Tag derefter til Þingvellir Nationalpark, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader trækker fra hinanden med et par centimeter om året. Þingvellir kom på UNESCO's Verdensarvsliste for sin kulturelle værdi i 2004, og her kan du opleve en fantastisk sprækkedal og Altinget — vikingernes første parlament. Lad dig betage af det vulkanske krater ved søen Kerið. Kom forbi islandske gårde mod syd på din køretur rundt i Den Gyldne Cirkel, før du tager tilbage til dit oprindelige udgangssted i Reykjavik.

Island: Nordlys-bustur fra Reykjavik

Island: Nordlys-bustur fra Reykjavik

Tag på en aftentur for at se Aurora Borealis. Hør fascinerende fakta om dem fra dine guider, besøg Aurora-museet, og søg efter at se lysene på første hånd. Vi forlader Reykjavíks centrum for at se de dansende lys fra Aurora Borealis. Det er også kendt som "nordlyset" og er et af de mest spektakulære shows i vintermånederne. Gå derhen, hvor meteorologerne har forudsagt, at lyset vil være bedst. For at få en fantastisk udsigt over himlen skal du sigte efter områder uden kunstigt lys. Hør forklaringer på, hvordan Aurora Borealis opstår, når gaspartikler i jordens atmosfære kolliderer med ladede partikler fra solens atmosfære. Drag fordel af en rejserute, der inkluderer stop, så du kan gå udenfor og tage billeder. De steder, der besøges, er forskellige fra dag til dag, men du vil gå i den retning, hvor der er størst chance for at se Moder Natur på arbejde. Da turen er vejrafhængig, og observationer ikke er garanteret, inviteres du også til at deltage gratis i en anden nordlystur, hvis lyset ikke viser sig.

Reykjavík: Krydstogt med hvalsafari og havliv

Reykjavík: Krydstogt med hvalsafari og havliv

Tag en bådtur fra Reykjaviks havn for at opdage Islands rige havliv, som er et af ølandets højdepunkter. Hele året rundt kan du se en række hvaler og andre havdyr i Reykjavik-området, herunder vågehvaler og pukkelhvaler, marsvin og delfiner med hvalnæb. Få mulighed for at se nogle af Islands smukkeste havdyr sammen med det fantastiske landskab ved den islandske kyst. Højsæsonen for hvalsafari er fra april til oktober, men havet er selvfølgelig altid fuld af magiske skabninger, og man ved aldrig, hvad man får at se. Du kan benytte dig af specialuddannede hvalsafariguider, som er eksperter i at spotte dyrene. Du kan frit lytte til dem, mens de fortæller dig om hvalernes adfærd og besvarer eventuelle spørgsmål. Nyd det fantastiske landskab ved den islandske kyst, mens du spotter det lokale dyreliv. Tag en pause og varm op i det opvarmede indendørs område. Slap af om bord på båden og nyd de indendørs og udendørs siddepladser, og køb drikkevarer og snacks undervejs fra baren og cafeteriet om bord. Du vil opleve en behagelig og komfortabel tur, selv ved højere hastigheder, og du vil kunne dele dit eventyr live på de sociale medier med WiFi om bord.

Fra Reykjavik: Heldagstur til det sydlige Island

Fra Reykjavik: Heldagstur til det sydlige Island

Tilbring dagen med at udforske de dramatiske landskaber i det sydlige Island sammen med dets kystlinje på en heldags sightseeingtur fra Reykjavik. Undervejs kan du opleve flere forskellige floder, vandfald, bjerge og gletsjere. Efter afhentning fra udvalgte hoteller og pensionater i det centrale Reykjavík tager du til de smukke vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss. Gå bag kaskaderne og mærk vandsprøjtene på dit ansigt ved vandfaldet Seljalandsfoss. Fortsæt til Skógafoss og oplev det over 60 meter dybe fald. Passer de sorte sandstrande langs den sydlige kyst, og nyd havets kræfter. Besøg snuden af gletsjeren Sólheimajökull, og se dalgletsjeren Mýrdalsjökull. Beundr naturens evigt skiftende kunststykker på nært hold. Derefter kan du se basalstenshøjene ved Reynisfjara, Islands sydligste landsby lige syd for gletsjeren Mýrdalsjökull, inden du vender tilbage til Reykjavik.

Transport mellem Keflavík Lufthavn og hoteller i Reykjavík

Transport mellem Keflavík Lufthavn og hoteller i Reykjavík

Få en afslappet ferie med denne økonomiske og effektive form for transport. Vi har professionelle og venlige chauffører, og med en fast køreplan er bustransporten mellem Keflavíks internationale lufthavn og Reykjaviks busterminal den nemmeste måde at komme rundt. Køreturen mellem Reykjavik-terminalen og Keflavík Lufthavn tager cirka 45 minutter, og det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og slappe af. Ved ankomsten til Keflavíks internationale lufthavn finder du informationsskranken udenfor ankomsthallen og stiger op i bussen lige foran lufthavnen. Busserne kører til tiden og afgår, som det fremgår af køreplanen, i forbindelse med hvert passagerfly, der ankommer. Når du skal afsted fra Reykjavík, går du til vores letgenkendelige busterminal i Reykjavík eller busstoppestedet i Kópavogur.  Mod et ekstra gebyr kan du blive kørt direkte til dit hotel eller afhentet ved din indkvartering eller nærmeste busstoppested. 

Reykjavik: Sky Lagoon Entrance Pass med 7-trins Spa Ritual

Reykjavik: Sky Lagoon Entrance Pass med 7-trins Spa Ritual

Få et Sky Lagoon-pas og fordyb dig i varmen fra en geotermisk lagune ved havet, hvor det dramatiske Nordatlanten strækker sig ud foran dig. Få en dybere afslapning med et unikt spa-ritual i 7 trin, som er inkluderet i passet. Vælg mellem Sky Pass eller Pure Pass. Med Sky Pass kan du nyde godt af private omklædningsfaciliteter og brusekabiner med botaniske signaturkropsprodukter til kroppen. Med Pure Pass bruger du fælles omklædnings- og badefaciliteter. Før kontakt med islandske traditioner, og slap af i krop, sjæl og sind. Gennemfør ritualet i 7 trin for at fordybe dig fuldt ud i de islandske badetraditioner. Trin 1: Sæt farten ned og slap af i lagunen Trin 2: Køl ned med det kolde dyk Trin 3: Slap af og nyd udsigten i saunaen Trin 4: Forfrisk dig i en kold tåge Trin 5: Opfriskning og eksfoliering med en foryngende bodyscrub Trin 6: Slap af i dampbadet Trin 7: Tag et brusebad og slap af i lagunen Efter oplevelsen kan du oplive dine smagsløg på Sky Café og Smakk Bar. Oplev og kom i kontakt med de lokale smagsoplevelser i regionen.

Fra Reykjavik: Den Blå Lagune-entré med transport

Fra Reykjavik: Den Blå Lagune-entré med transport

Nyd en sikker og pålidelig transport mellem Reykjavíks centrum og den verdensberømte Blå Lagune, mens du også får muligheden for at vælge mellem komfortpakken eller premiumpakken. Oplev roen i det unikke Geotermiske Mælkeblå Hav-vand, som af mange anses for at være en oplevelse en gang i livet og en uundgåelig del af din Island-ferie. Der er hyppige afgange til og fra Reykjavik, så du kan udforske på din egen tid. Den Blå Lagune blev dannet i 1976 under en operation på det nærliggende geotermiske kraftværk. I årene efter begyndte folk at bade i vandet og påføre silica mudderet på deres hud. Det er kendt for sine genoprettende egenskaber og sundhedsmæssige fordele. Den Blå Lagune er omgivet af en mosbevokset lavamark, der byder på en utrolig natur, med topmoderne faciliteter og en anden-verdslig atmosfære. Vælg mellem to forskellige tilgængelige pakker, og tag dig tid til at slappe af. Bagefter vender du tilbage til Reykjavík. Din returbillet er fleksibel/åben og kan bruges til alle afgange fra Den Blå Lagune.

Fra Reykjavik: Den Gyldne Cirkel, Kerid og hemmelig lagunetur

Fra Reykjavik: Den Gyldne Cirkel, Kerid og hemmelig lagunetur

Tag på en bustur til Islands legendariske Gyldne Cirkel, og nyd Den Hemmelige Lagunes termiske vand. Udforsk den sydvestlige del af landet, herunder det spektakulære Geysir-område, Gullfoss-vandfaldet, Kerið-vulkanen og Þingvellir Nationalpark. Efter afhentning i det centrale Reykjavik er dagens første stop vulkankrateret Kerið. Her kan du gå på kratertoppen ad en snoet sti og gå ned til søen i midten af krateret. Tag derefter til Den Hemmelige Lagune, hvor du har 1,5 time til at slappe af i det termiske vand og beundre de fredelige omgivelser. Fortsæt til den aktive varme kilde Strokkur, og se den sprøjte 30 meter dampende vand ud hvert 8. minut. Ankom til Gullfoss-vandfaldet, og mærk gletsjerfloden Hvítá sprøjte, når den styrter ned i en 32 meter dyb spalte. Tag derefter til Þingvellir Nationalpark, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader trækker sig væk fra hinanden med et par centimeter om året. Þingvellir blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste i 2004.

Premium nordlystur i lille gruppe fra Reykjavik

Premium nordlystur i lille gruppe fra Reykjavik

Tag på en aftentur for at se Aurora Borealis. Hør fascinerende fakta om dem fra dine guider, og søg efter at se lysene på første hånd. Forlad Reykjavíks centrum for at se de dansende lys fra Aurora Borealis. Det er også kendt som "nordlyset" og er et af de mest spektakulære shows i vintermånederne. Gå derhen, hvor meteorologerne har forudsagt, at lyset vil være bedst den pågældende aften. For at få en fantastisk udsigt over himlen skal du sigte efter områder uden kunstigt lys. Hør forklaringer på, hvordan Aurora Borealis opstår, når gaspartikler i jordens atmosfære kolliderer med ladede partikler, der frigives fra solens atmosfære. Drag fordel af en rejserute, der inkluderer stop, så du kan gå udenfor og tage billeder. De steder, der besøges, er forskellige fra dag til dag, men du vil gå i den retning, hvor der er størst chance for at se Moder Natur på arbejde. Da turen er vejrafhængig, og observationer ikke er garanteret, er du også inviteret til at tage en gratis plads på vores nordlysbustur, hvis lyset ikke viser sig.

Reykjavik

Reykjavik

Vores mest anbefalede Reykjavik Bus- og minivanture

Keflavik Lufthavn (KEF): Bustransport til/fra Reykjavik

Keflavik Lufthavn (KEF): Bustransport til/fra Reykjavik

Benyt dig af en sikker og pålidelig lufthavnstransport mellem Reykjavik Keflavik Lufthavn (KEF) og din indkvartering i Reykjavik eller BSI-busterminalen. Rejs stressfrit, vel vidende, at dit sæde i bussen er garanteret, og at du ikke behøver at vente længe på tjenesten. Transporten foregår i køretøjer med aircondition, der vedligeholdes regelmæssigt og har høj hygiejnestandard. Vælg transport 1 vej til eller fra lufthavnen, og føl dig sikker ved at vide, at du kommer frem sikkert og til tiden. Spar dig selv besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse. Af hensyn til miljøet tillader byen Reykjavik ikke større busser i mange af dens gader. Derfor er det muligvis nødvendigt at skifte fra en større til en mindre bus i BSI-busterminalen. Personalet sørger for, at du føler dig sikker og giver dig alle oplysninger på stedet. Slip for at skulle vente for længe. Busserne afgår 30-45 minutter efter hver landing. Det eneste du skal gøre, er at slappe af og nyde udsigten fra dit behagelige sæde.

Reykjavik: Golden Circle heldagstur med Kerid-krateret

Reykjavik: Golden Circle heldagstur med Kerid-krateret

Se det bedste af det sydvestlige Island på en 8-timers bustur i Den Gyldne Cirkel fra Reykjavik. Besøg det spektakulære Geysir-område, og gå hen til det buldrende Gullfoss-vandfald. Se, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader mødes i Þingvellir Nationalpark. Rejs til det geotermiske område Geysir. Lad dig betage af Strokkurs aktive varme kilder, som sprøjter dampende varmt vand 30 meter op i luften hvert 8. minut. Fortsæt til en af Islands mest ikoniske attraktioner, Gullfoss-vandfaldet (Det Gyldne Vandfald). Mærk vandet sprøjte fra gletsjerfloden Hvítá, når det suser ned i en 32 meter dyb revne. Tag derefter til Þingvellir Nationalpark, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader trækker fra hinanden med et par centimeter om året. Þingvellir kom på UNESCO's Verdensarvsliste for sin kulturelle værdi i 2004, og her kan du opleve en fantastisk sprækkedal og Altinget — vikingernes første parlament. Lad dig betage af det vulkanske krater ved søen Kerið. Kom forbi islandske gårde mod syd på din køretur rundt i Den Gyldne Cirkel, før du tager tilbage til dit oprindelige udgangssted i Reykjavik.

Island: Nordlys-bustur fra Reykjavik

Island: Nordlys-bustur fra Reykjavik

Tag på en aftentur for at se Aurora Borealis. Hør fascinerende fakta om dem fra dine guider, besøg Aurora-museet, og søg efter at se lysene på første hånd. Vi forlader Reykjavíks centrum for at se de dansende lys fra Aurora Borealis. Det er også kendt som "nordlyset" og er et af de mest spektakulære shows i vintermånederne. Gå derhen, hvor meteorologerne har forudsagt, at lyset vil være bedst. For at få en fantastisk udsigt over himlen skal du sigte efter områder uden kunstigt lys. Hør forklaringer på, hvordan Aurora Borealis opstår, når gaspartikler i jordens atmosfære kolliderer med ladede partikler fra solens atmosfære. Drag fordel af en rejserute, der inkluderer stop, så du kan gå udenfor og tage billeder. De steder, der besøges, er forskellige fra dag til dag, men du vil gå i den retning, hvor der er størst chance for at se Moder Natur på arbejde. Da turen er vejrafhængig, og observationer ikke er garanteret, inviteres du også til at deltage gratis i en anden nordlystur, hvis lyset ikke viser sig.

Reykjavík: Krydstogt med hvalsafari og havliv

Reykjavík: Krydstogt med hvalsafari og havliv

Tag en bådtur fra Reykjaviks havn for at opdage Islands rige havliv, som er et af ølandets højdepunkter. Hele året rundt kan du se en række hvaler og andre havdyr i Reykjavik-området, herunder vågehvaler og pukkelhvaler, marsvin og delfiner med hvalnæb. Få mulighed for at se nogle af Islands smukkeste havdyr sammen med det fantastiske landskab ved den islandske kyst. Højsæsonen for hvalsafari er fra april til oktober, men havet er selvfølgelig altid fuld af magiske skabninger, og man ved aldrig, hvad man får at se. Du kan benytte dig af specialuddannede hvalsafariguider, som er eksperter i at spotte dyrene. Du kan frit lytte til dem, mens de fortæller dig om hvalernes adfærd og besvarer eventuelle spørgsmål. Nyd det fantastiske landskab ved den islandske kyst, mens du spotter det lokale dyreliv. Tag en pause og varm op i det opvarmede indendørs område. Slap af om bord på båden og nyd de indendørs og udendørs siddepladser, og køb drikkevarer og snacks undervejs fra baren og cafeteriet om bord. Du vil opleve en behagelig og komfortabel tur, selv ved højere hastigheder, og du vil kunne dele dit eventyr live på de sociale medier med WiFi om bord.

Fra Reykjavik: Heldagstur til det sydlige Island

Fra Reykjavik: Heldagstur til det sydlige Island

Tilbring dagen med at udforske de dramatiske landskaber i det sydlige Island sammen med dets kystlinje på en heldags sightseeingtur fra Reykjavik. Undervejs kan du opleve flere forskellige floder, vandfald, bjerge og gletsjere. Efter afhentning fra udvalgte hoteller og pensionater i det centrale Reykjavík tager du til de smukke vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss. Gå bag kaskaderne og mærk vandsprøjtene på dit ansigt ved vandfaldet Seljalandsfoss. Fortsæt til Skógafoss og oplev det over 60 meter dybe fald. Passer de sorte sandstrande langs den sydlige kyst, og nyd havets kræfter. Besøg snuden af gletsjeren Sólheimajökull, og se dalgletsjeren Mýrdalsjökull. Beundr naturens evigt skiftende kunststykker på nært hold. Derefter kan du se basalstenshøjene ved Reynisfjara, Islands sydligste landsby lige syd for gletsjeren Mýrdalsjökull, inden du vender tilbage til Reykjavik.

Transport mellem Keflavík Lufthavn og hoteller i Reykjavík

Transport mellem Keflavík Lufthavn og hoteller i Reykjavík

Få en afslappet ferie med denne økonomiske og effektive form for transport. Vi har professionelle og venlige chauffører, og med en fast køreplan er bustransporten mellem Keflavíks internationale lufthavn og Reykjaviks busterminal den nemmeste måde at komme rundt. Køreturen mellem Reykjavik-terminalen og Keflavík Lufthavn tager cirka 45 minutter, og det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og slappe af. Ved ankomsten til Keflavíks internationale lufthavn finder du informationsskranken udenfor ankomsthallen og stiger op i bussen lige foran lufthavnen. Busserne kører til tiden og afgår, som det fremgår af køreplanen, i forbindelse med hvert passagerfly, der ankommer. Når du skal afsted fra Reykjavík, går du til vores letgenkendelige busterminal i Reykjavík eller busstoppestedet i Kópavogur.  Mod et ekstra gebyr kan du blive kørt direkte til dit hotel eller afhentet ved din indkvartering eller nærmeste busstoppested. 

Reykjavik: Sky Lagoon Entrance Pass med 7-trins Spa Ritual

Reykjavik: Sky Lagoon Entrance Pass med 7-trins Spa Ritual

Få et Sky Lagoon-pas og fordyb dig i varmen fra en geotermisk lagune ved havet, hvor det dramatiske Nordatlanten strækker sig ud foran dig. Få en dybere afslapning med et unikt spa-ritual i 7 trin, som er inkluderet i passet. Vælg mellem Sky Pass eller Pure Pass. Med Sky Pass kan du nyde godt af private omklædningsfaciliteter og brusekabiner med botaniske signaturkropsprodukter til kroppen. Med Pure Pass bruger du fælles omklædnings- og badefaciliteter. Før kontakt med islandske traditioner, og slap af i krop, sjæl og sind. Gennemfør ritualet i 7 trin for at fordybe dig fuldt ud i de islandske badetraditioner. Trin 1: Sæt farten ned og slap af i lagunen Trin 2: Køl ned med det kolde dyk Trin 3: Slap af og nyd udsigten i saunaen Trin 4: Forfrisk dig i en kold tåge Trin 5: Opfriskning og eksfoliering med en foryngende bodyscrub Trin 6: Slap af i dampbadet Trin 7: Tag et brusebad og slap af i lagunen Efter oplevelsen kan du oplive dine smagsløg på Sky Café og Smakk Bar. Oplev og kom i kontakt med de lokale smagsoplevelser i regionen.

Fra Reykjavik: Den Blå Lagune-entré med transport

Fra Reykjavik: Den Blå Lagune-entré med transport

Nyd en sikker og pålidelig transport mellem Reykjavíks centrum og den verdensberømte Blå Lagune, mens du også får muligheden for at vælge mellem komfortpakken eller premiumpakken. Oplev roen i det unikke Geotermiske Mælkeblå Hav-vand, som af mange anses for at være en oplevelse en gang i livet og en uundgåelig del af din Island-ferie. Der er hyppige afgange til og fra Reykjavik, så du kan udforske på din egen tid. Den Blå Lagune blev dannet i 1976 under en operation på det nærliggende geotermiske kraftværk. I årene efter begyndte folk at bade i vandet og påføre silica mudderet på deres hud. Det er kendt for sine genoprettende egenskaber og sundhedsmæssige fordele. Den Blå Lagune er omgivet af en mosbevokset lavamark, der byder på en utrolig natur, med topmoderne faciliteter og en anden-verdslig atmosfære. Vælg mellem to forskellige tilgængelige pakker, og tag dig tid til at slappe af. Bagefter vender du tilbage til Reykjavík. Din returbillet er fleksibel/åben og kan bruges til alle afgange fra Den Blå Lagune.

Fra Reykjavik: Den Gyldne Cirkel, Kerid og hemmelig lagunetur

Fra Reykjavik: Den Gyldne Cirkel, Kerid og hemmelig lagunetur

Tag på en bustur til Islands legendariske Gyldne Cirkel, og nyd Den Hemmelige Lagunes termiske vand. Udforsk den sydvestlige del af landet, herunder det spektakulære Geysir-område, Gullfoss-vandfaldet, Kerið-vulkanen og Þingvellir Nationalpark. Efter afhentning i det centrale Reykjavik er dagens første stop vulkankrateret Kerið. Her kan du gå på kratertoppen ad en snoet sti og gå ned til søen i midten af krateret. Tag derefter til Den Hemmelige Lagune, hvor du har 1,5 time til at slappe af i det termiske vand og beundre de fredelige omgivelser. Fortsæt til den aktive varme kilde Strokkur, og se den sprøjte 30 meter dampende vand ud hvert 8. minut. Ankom til Gullfoss-vandfaldet, og mærk gletsjerfloden Hvítá sprøjte, når den styrter ned i en 32 meter dyb spalte. Tag derefter til Þingvellir Nationalpark, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader trækker sig væk fra hinanden med et par centimeter om året. Þingvellir blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste i 2004.

Premium nordlystur i lille gruppe fra Reykjavik

Premium nordlystur i lille gruppe fra Reykjavik

Tag på en aftentur for at se Aurora Borealis. Hør fascinerende fakta om dem fra dine guider, og søg efter at se lysene på første hånd. Forlad Reykjavíks centrum for at se de dansende lys fra Aurora Borealis. Det er også kendt som "nordlyset" og er et af de mest spektakulære shows i vintermånederne. Gå derhen, hvor meteorologerne har forudsagt, at lyset vil være bedst den pågældende aften. For at få en fantastisk udsigt over himlen skal du sigte efter områder uden kunstigt lys. Hør forklaringer på, hvordan Aurora Borealis opstår, når gaspartikler i jordens atmosfære kolliderer med ladede partikler, der frigives fra solens atmosfære. Drag fordel af en rejserute, der inkluderer stop, så du kan gå udenfor og tage billeder. De steder, der besøges, er forskellige fra dag til dag, men du vil gå i den retning, hvor der er størst chance for at se Moder Natur på arbejde. Da turen er vejrafhængig, og observationer ikke er garanteret, er du også inviteret til at tage en gratis plads på vores nordlysbustur, hvis lyset ikke viser sig.

Ofte stillede spørgsmål om Reykjavik Bus- og minivanture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Reykjavik end Bus- og minivanture?

Disse andre ting at gøre i Reykjavik må du ikke gå glip af:

Store seværdigheder i Reykjavik

Ting at lave i Reykjavik

Byer i Island

Udforsk Reykjavik

Læs vores komplette guide til Reykjavik , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Reykjavik

Samlet bedømmelse

4.6
(20.245 anmeldelser)

Turen 5/4/24 var helt fantastisk, chaufføren var meget hurtig og han tog os til et fantastisk udsigtspunkt, hvor vi var så heldige at se nordlyset. Det var den mest utrolige nat & for mig bogstaveligt talt en drøm, der gik i opfyldelse. Det var sådan en vidunderlig aften, en jeg vil huske for evigt. Chaufføren var fantastisk på vej hjem, han stoppede bussen, da nordlyset var kommet stærkere ud, han stoppede sikkert i vejkanten og vi sprang alle af for endnu en fantastisk visning! Det vil jeg være ham evigt taknemmelig for. Fantastisk tur tak så meget xx 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Desværre så vi kun en lille mængde af nordlyset på vej tilbage, men vores guide Daniel gjorde alt hvad han kunne for at finde dem til os! Man kunne mærke, at han lagde sit hjerte og sin sjæl i det. Han var fantastisk! Der er ingen garantier, når det kommer til naturen, men trods alt var det et fantastisk eventyr! tak for det

Det var en vellykket udflugt, guiderne Romeo og Simon forklarede alt godt og kørte os sikkert til udsigtspunkterne. Alle nåede at tage smukke billeder af nordlyset. Den varme chokolade var også lækker og føltes godt. Anbefalet udflugt

Turguide med stor viden og energi til at formidle. Fin transport. Blev hentet og bragt tilbage tæt på mit Airb&b.

JP er den perfekte guide. Sød. Sjov. Vidende. Tak!