Reykjavik
Dagsture

Vælg datoer

Reykjavik: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Reykjavik? Clique aqui para uma lista completa.

Det synes rejsende om Reykjavik

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 20.944 anmeldelser

Selve turen var helt perfekt. Men det er utroligt besværligt, at tidspunktet for opsamling blev ændret til 1 time tidligere end annonceret, 24 timer før afgang, på alle ture jeg bestilte hos jer. Havde det rigtige start tidspunkt været annonceret, ville jeg have prøvet at finde nogle ture med senere start.

En tur ud til Silfra sprækken, 3 personer, to voksne og vores datter på 14 - snorklede under kyndig vejledning af Alberto. Alle de 4 guider, som vi mødte derude ved Silfra sprækken var alle søde og meget imødekommende. Turen derud kan bestemt anbefales

En kæmpe oplevelse som klart kan anbefales. Vores guide Christina, sørgede for en fantastisk stemning og førte os med sikker og kyndig hånd gennem dagen. Hun får 6 ud af 6 stjerner.

Fuldstændig betagende naturoplevelser samtidig med en masse god information fra guiden på busturen. Trods dårlige vejr så var det alle pengene værd

Super fed oplevelse! Vi var heldige og se tre forskellige pukkelhvaler. Guiden var god og kaptajnen var god til at finde og sejle efter hvalerne!