Reykjavik
Hvalsafari og delfinture

Vælg datoer

Other Sightseeing Options in Reykjavik

Want to discover all there is to do in Reykjavik? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Reykjavik

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 1.166 anmeldelser

Dette var den første af tre reservationer foretaget med Get Your Guide til vores rejse til Island. Jeg kontaktede virksomheden Sea Trips Reykjavik dagen før i henhold til bookingoplysningerne for at bekræfte afhentningen og modtog et 10 minutters vindue for at være klar. Chaufføren samlede os og tog os til yachten, alt dette var problemfrit og behageligt, på den måde chaufføren påpegede nogle interessante dele af Reykjavik. Da vi ankom til yachten ventede vi tålmodigt på at lukke af og modtog en brief fra Lucky. Der var masser af muligheder for at udforske yachten, hvilket var en fantastisk oplevelse i sig selv. Da vejret var koldt (ikke overraskende) holdt holdet øje med lysene og informerede os om, hvornår vi skulle gå udenfor og tage billeder - personalet hjalp også med opsætning af kameraer/ telefoner for at få de bedste billeder. Mens vi så nordlys, gjorde vores kameraer lidt retfærdighed, men heldigvis tog Lucky også billeder, som var utrolige og sendte dem videre til os. Alt i a

Dette var sådan en stor oplevelse. Vi havde vores to børn (3 & 4) med os og ønskede ikke at blive proppet på en båd med 100 mennesker i disse pandemiske tider. Vi valgte også denne yacht, da den virkede mere behagelig og tillod os at komme ud af kulden, hvis vi ville. Det gjorde det og mere til. Kvinden, der fortalte os om hvaler og delfiner og hjalp med at påpege dem og var så sjov. Hun var rar og besvarede spørgsmål, og det var ikke scriptet, det var naturligt som en samtale. Vi nød den afslappede natur. Vi elskede, at der var forfriskninger at købe og masser af steder at se efter hvaler samt komme ind fra kulden, mens vi tog tilbage. Det var ikke pakket, hvilket vi satte pris på. Vi var også meget heldige og fik her første uge i oktober at se delfiner, pukkelhvaler og jeg så det ikke, men tilsyneladende også vågehvaler! Båden var også sjov at udforske, den var smuk!

Det var en god tur jeg blev hentet på mit Hotel og sat af igen. Jeg var heldig at se mange hvaler :) Men måtte ringe og spørge om de hentede mig da der stod mit hotel muligvis ikke var et pick up sted. Jeg fik nemlig ikke nogle mail om hvornår de hentede folk før kl 22:00 om aften, dagen før og det synes jeg er sent. Især fordi det stadig var uklart om de kom efter mig og der ikke var nogle liste med de steder de samlede folk op på? Dette skal gøres mere tydeligt. Men oplevelsen var god og pengene vær :)

Fed oplevelse, smuk udsigt ud af Reykjavik, med udsigt til bjerge, vulkan mv. Båden blev sejlet så blidt som muligt og de gjorde alt for at vi så en hval. Faktisk så meget at vi kom en time senere ind end planlagt. OG VI SÅ EN PUKKELHVAL, der slog med halen på vej ned i et dyk

Reserveret en dag i forvejen. Modtag digitale værdikuponer på din mobiltelefon. Alt gik glat. Mødestedet blev præcist beskrevet.