Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Rhodos by

Vores mest anbefalede ting at gøre i Rhodos by

Rhodos: Speedbådstur til Symi med fri tid til at gå på opdagelse

1. Rhodos: Speedbådstur til Symi med fri tid til at gå på opdagelse

Besøg udsigten over Rhodos by og byen Symi fra vandet på denne speedbådstur mellem disse to steder. Du har god tid i Symi til at shoppe, prøve det lokale køkken og tage billeder af de farverige huse, inden du vender tilbage med speedbåd til Rhodos Skift om bord på den nye speedbåd i Kolona Havn. Tag sol på det udendørs dæk eller køl dig af på det lukkede dæk med aircondition, mens du nyder udsigten til Rhodos' borgmure, minareterne i den gamle bydel, middelalderuret og Marinesporten. Gå ud fra Rhode og få et glimt af det på din venstre hånd 46 meter høje Naillac-tårn, Rhodos' vindmøller, Sankt Nikolaj-fæstningen og Rhodos' akvarium. Ankom til bugten Symi, hvor du kan spotte byen Symi, som er amfiteatrisk bygget. Spionér de farverige neoklassiske huse, som spejler sig i havet på muslingedage. Gå fra borde og få over tre timer til at indtage øens charme, inden du vender tilbage til Rhodos.

Rhodos: Højhastighedsbåd til øen Symi og St George's Bay

2. Rhodos: Højhastighedsbåd til øen Symi og St George's Bay

Før en hurtig bådtur til Symi, en af Dodekanesernes smukkeste øer midt i det strålende blå hav. Nyd en hurtig bådservice, der giver dig mere tid til at udforske øen. Undervejs kan du stoppe for at bade i Saint George's Bay. Begynd dit højhastighedskrydstogt i Mandraki havn, mens du sætter kursen mod Symi. Ved ankomsten kan du beundre det turkisblå vand i fiskerihavnen, de pastelfarvede neoklassiske bygninger, der indrammer bugten, og de farverige kirkekupler, der er spredt ud over landskabet. Gå fra borde i Symi, og nyd ca. 3 timer til at udforske fiskerbyen på egen hånd. Spis frokost på en af de mange traditionelle tavernaer (på egen regning) eller svøm i det glitrende vand. Tag af sted fra Symi, og beundr udsigten over kysten, mens du sejler gennem Saint George's Bay. Stop for en dukkert i det krystalklare vand, eller nyd solen på dækket, inden du tager tilbage til Rhodos.

Rhodos: All-inclusive katamarankrydstogt med frokost og drinks

3. Rhodos: All-inclusive katamarankrydstogt med frokost og drinks

Tag på en katamarantur til Rhodos' kyststrande. Du kan vælge mellem en katamaran med sejl og én med motor. Stop ved idylliske strande og bugter for at svømme, snorkle eller slappe af. Nyd ubegrænsede drikkevarer ombord og en middelhavsfrokost. Gå ombord på sejl- eller motorkatamaranen, og tag afsted på en tur rundt om den smukke ø Rhodos. Sejl til dagens første stop ved Anthony Quinn's-bugten, hvorfra der er en vidunderlig udsigt. Her kan du svømme og snorkle. Katamaranen vil derefter sejle til dit andet stop på Afandou-stranden, hvor du har 60 minutter til at svømme og snorkle i en stille bugt. Her vil besætningen kaste brød i havet, og farverige fisk vil samle sig omkring dig, mens du udforsker Rhodos' undervandsliv. Så er det tid til at nyde en middelhavsfrokost tilberedt og serveret ombord. Hvis du vælger en katamaran med motor, tag et ekstra stop ved den smukke Tsambika-strand eller Ladiko-bugten (afhængigt af, hvilket sted der er mindre travlt). Det sidste stop vil derefter være ved Kallithea Springs, hvor du får 30-45 minutter til svømning og snorkling inden turen går tilbage til havnen.

Fra Rhodos: Krydstogt til øen Symi og Saint George's Bay

4. Fra Rhodos: Krydstogt til øen Symi og Saint George's Bay

SP Cruises' udflugter til Symi starter fra Mandraki Havn på Rhodos hver dag kl. 10:00 om morgenen. Efter ca. to timer ankommer vi til stranden Agios Georgios, hvor vi bliver en time for at dykke og svømme i det klare blå vand. Herfra afgår vi kl. 13.00 til Gialos, hovedhavnen på Symi, hvor du har god tid til at udforske den maleriske by og nyde din frokost på en af de skønne restauranter (frokost er ikke inkluderet i prisen for krydstogtet). Vi forlader havnen i Symi kl. 16:20 for at vende tilbage til Mandraki havn kl. 18:30 efter en vidunderlig dag med SP Cruises!

Rhodos: All Inclusive dagskrydstogt med grill og ubegrænsede drikkevarer

5. Rhodos: All Inclusive dagskrydstogt med grill og ubegrænsede drikkevarer

Oplev Rhodos' skønhed på Aphrodite Duchess-dagskrydstogtet. Nyd en rummelig båd med solsenge, svømning og snorkling samt en åben bar med ubegrænsede drikkevarer. Start din dag med søde donuts og isfrappe-kaffe. Nyd en hotdog-time til brunch, efterfulgt af en traditionel græsk grillbuffet til frokost. Dine stop omfatter Kallithea Springs og Traganou-hulerne. Til sidst skal du besøge Anthony Quinn-bugten, hvor du kan opleve et rigt undervandsliv. Skab uforglemmelige minder, og nyd en dag med afslapning og sjov. Nyd en åben bar med ubegrænset Iced Frappe Coffee, øl, hvidvin og sodavand. Tilbage til Mandraki Harbour kl. 16.00.

Rhodos: Hop-on Hop-off Sightseeing-bustur

6. Rhodos: Hop-on Hop-off Sightseeing-bustur

Oplev Rhodos' lange historie med en hop-on hop-off-bustur med de gamle seværdigheder og de største attraktioner. Besøg 12 af byens vigtigste steder, og stå gerne af og gå ind i bussen igen ved ethvert af stoppestederne. Du kan hoppe på og af så mange gange du vil på den 1 time lange rundtur. Udforsk steder som den populære Elli-strand og akvariet, hvor du kan komme helt tæt på marinelivet i Middelhavet som delfiner, sæler, skildpadder og hajer. Stop ved regeringsbygningerne, eller tag på shopping i det kommercielle centrum. Derefter kan du besøge den gamle bydel og området, hvor Kolossen på Rhodos stod. Hop af ved Stormesterpaladset for at beundre middelalderarkitekturen, før du tager til det arkæologiske museum for at se artefakter fra Rhodos og naboøerne. Nyd panoramaudsigten fra Monte Smith-højen, og oplev mere end 2.000 års historie ved Akropolis, Apollotemplet og det oldgamle stadion og teater. Med din billet kan du stoppe ved de attraktioner, der interesserer dig mest.

Fra Rhodos: Heldagstur til Marmaris med båd

7. Fra Rhodos: Heldagstur til Marmaris med båd

Stævn ud fra turisthavnen på Rhodos, og sejl over Det Ægæiske Hav til den magiske badeby Marmaris. Oplev, hvordan Marmaris har udviklet sig fra en lille fiskerlandsby til et populært turiststed med adskillige restauranter, barer, butikker og en travl marina. Udforsk byen i dit eget tempo, og sørg for at besøge middelalderslottet på bakketoppen. Gå en tur gennem den gamle bydel for at se de traditionelle huse, og besøg et museum med arkæologiske fund fra Knidos, Datça og forskellige skibsvrag. Smag de lokale retter, eller besøg basaren, hvor man kan købe krydderier, traditionel kunst og søde sager. Tag på en valgfri shoppingtur i Marmaris med bus. Inden sejlturen tilbage til Rhodos kan du gå en tur på promenaden og svømme i den svalende lagune langs den 10 km lange strand.

Fra Rhodos: Lindos tur-retur bustransport med fritid

8. Fra Rhodos: Lindos tur-retur bustransport med fritid

Er du træt af standardture, men ønsker at blive transporteret komfortabelt til en vidunderlig destination, mens du bevarer friheden til selv at udforske det naturskønne landskab? Så har du fundet din ideelle udflugt til den berømte landsby Lindos! Lindos Village Relaxing er en direkte, komfortabel, fornøjelig og bekymringsfri køretur til det mest besøgte sted på Rhodos! Højdepunktet: Du får 5 TIMERS FRITID til dit skræddersyede INDIVIDUELLE opdagelseseventyr. Efter 1 times direkte kørsel ankommer vi til Lindos. Afleverings- og opsamlingsstedet i Lindos er ved Krana hovedtorv. Chaufføren vil give dig alle de oplysninger, du har brug for, om hvordan du kommer til landsbyens centrum enten til fods eller med shuttlebus, og informere dig om det nøjagtige afgangstidspunkt. Lindos er en malerisk landsby, der ligger på Rhodos' østkyst. Den er kendt for sin fantastiske skønhed og historiske betydning. Lindos ligger på en bakke med udsigt over Det Ægæiske Hav og har smalle, snoede gader brolagt med småsten, hvidkalkede huse og traditionel arkitektur. Den gamle Akropolis i Lindos er landsbyens juvel og kan dateres tilbage til det 4. århundrede f.Kr. og giver en panoramaudsigt over det omkringliggende område. Oplev de vidunderlige souvenirbutikker, de små barer og restauranter med smukke terrasser og taghaver med udsigt over Det Ægæiske Hav. Æselridning er en populær måde at vandre rundt i Lindos' gyder og gader på eller at gå hele vejen op til Akropolis. Hvis du elsker at slappe af på stranden, vil du blive forkælet på den smukke sandstrand, der tiltrækker mange besøgende om sommeren. Saint Paul's Bay, lige nede ad hovedvejen, er en populær strand at udforske, mens der altid er mulighed for at besøge den største sandstrand i Lindos (i gåafstand fra landsbyen), der tilbyder en række tjenester som solsenge og restauranter. For historieentusiaster er det et must at besøge øens vigtigste arkæologiske sted, ACROPOLIS of Lindos, der ligger på toppen af bakken (entréen er 12,00 euro). Dette antikke monument tiltrækker dagligt utallige rejsende; alle er stadig inspireret af det enestående tempel, der blev bygget i det 4. århundrede f.Kr. til ære for gudinden Athena. Udsigten fra toppen er bare betagende! Mens du er i Lindos, bør du ikke gå glip af muligheden for at besøge Panagia-kirken, et lille, men veludført kapel i landsbyens centrum med et typisk rhodisk campanile-tårn og en indviklet mosaik af småsten. Gå ikke glip af chancen for at tage fantastiske billeder på Amfiteaterhøjen og afslutte din fantastiske dag i Lindos. Fordyb dig i den blanding af historie og strandglæde, som Lindos tilbyder, og skab uforglemmelige minder! 🚌🌞🏰 #LindosVillage #RhodesExploration #HistoricalMarvel #BeachsideBliss

Fra Rhodos By: Dagstur til Lindos

9. Fra Rhodos By: Dagstur til Lindos

Benyt dig af bekymringsfri transport fra Rhodos by, Ixia eller Ialyssos, og beundr de typiske landsbyer og det smukke landskab på den 1 time lange køretur til Lindos. Bliv sat af på en central parkeringsplads ved ankomsten, hvorfra du kan spadsere til landsbyens torv på 5 minutter eller tage shuttlebussen for at ankomme på kun 2 minutter. Du har fire timers fritid til at vælge, hvad du vil lave. Tag til Akropolis for at se ruinerne af Athena Lindia-templet, eller slap af på sandstranden. Nyd forfriskninger på caféerne og restauranterne, eller køb gaver i butikkerne. Vend tilbage til parkeringspladsen kl. 15.00 for at tage tilbage til Rhodos by, Ixia og Ialyssos.

Rhodos: Krydstogt ved solnedgang med græsk grill og ubegrænsede drikkevarer

10. Rhodos: Krydstogt ved solnedgang med græsk grill og ubegrænsede drikkevarer

Start dit afslappende solnedgangskrydstogt fra Mandraki Harbour, hvor du vil sejle til Kalithea Springs for at svømme og slappe af. Du får også mulighed for at tage en svømmetur i det krystalklare vand eller bare slappe af på båden og nyde udsigten. Nyd den åbne bar, som byder på ubegrænset antal frosne cocktails fra dagen, øl, vin eller sodavand, og snack på en græsk grill, mens du nyder den fantastiske udsigt og solnedgangen. Båden sejler tilbage til Mandraki Harbour, lige når solen forsvinder fra horisonten.

Alle aktiviteter

167 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Rhodos by

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Rhodos by?

De bedste dagsture og -udflugter fra Rhodos by er:

Simi

Andre seværdigheder i Rhodos by

Vil du se alle oplevelser i Rhodos by? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rhodos by

Samlet bedømmelse

4.5
(7.340 anmeldelser)

Oplevelsen, båden og især besætningen har overgået vores forventninger. Elskede det. Vi reserverede den næste tur til den næste dag med det samme. Tak gutter!!

Absolut elskede det! Værten var så venlig og sjov! En 10/10 oplevelse og et absolut must for enhver!

Det var enestående og prisen værd for dem, der leder efter en kort aktivitet for at dræbe noget tid.

Det var en fantastisk tur med skønne oplevelser. Maden var lækker og besætningen var super flink.

Store oplevelser, skønne steder og fantastiske strande. Jeg anbefaler det helhjertet.