Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Rhodos by

Vores mest anbefalede ting at gøre i Rhodos by

Rhodos: Speedbådstur til Symi med fri tid til at gå på opdagelse

1. Rhodos: Speedbådstur til Symi med fri tid til at gå på opdagelse

Besøg udsigten over Rhodos by og byen Symi fra vandet på denne speedbådstur mellem disse to steder. Du har god tid i Symi til at shoppe, prøve det lokale køkken og tage billeder af de farverige huse, inden du vender tilbage med speedbåd til Rhodos Skift om bord på den nye speedbåd i Kolona Havn. Tag sol på det udendørs dæk eller køl dig af på det lukkede dæk med aircondition, mens du nyder udsigten til Rhodos' borgmure, minareterne i den gamle bydel, middelalderuret og Marinesporten. Gå ud fra Rhode og få et glimt af det på din venstre hånd 46 meter høje Naillac-tårn, Rhodos' vindmøller, Sankt Nikolaj-fæstningen og Rhodos' akvarium. Ankom til bugten Symi, hvor du kan spotte byen Symi, som er amfiteatrisk bygget. Spionér de farverige neoklassiske huse, som spejler sig i havet på muslingedage. Gå fra borde og få over tre timer til at indtage øens charme, inden du vender tilbage til Rhodos.

Rhodos: Båd til øen Symi og St George's Bay: Rhodos: Højhastighedsbåd til Symi Island og St George's Bay

2. Rhodos: Båd til øen Symi og St George's Bay: Rhodos: Højhastighedsbåd til Symi Island og St George's Bay

Før en hurtig bådtur til Symi, en af Dodekanesernes smukkeste øer midt i det strålende blå hav. Nyd en hurtig bådservice, der giver dig mere tid til at udforske øen. Undervejs kan du stoppe for at bade i Saint George's Bay. Begynd dit højhastighedskrydstogt i Mandraki havn, mens du sætter kursen mod Symi. Ved ankomsten kan du beundre det turkisblå vand i fiskerihavnen, de pastelfarvede neoklassiske bygninger, der indrammer bugten, og de farverige kirkekupler, der er spredt ud over landskabet. Gå fra borde i Symi, og nyd ca. 3 timer til at udforske fiskerbyen på egen hånd. Spis frokost på en af de mange traditionelle tavernaer (på egen regning) eller svøm i det glitrende vand. Tag af sted fra Symi, og beundr udsigten over kysten, mens du sejler gennem Saint George's Bay. Stop for en dukkert i det krystalklare vand, eller nyd solen på dækket, inden du tager tilbage til Rhodos.

Fra Rhodos: Krydstogt til øen Symi og Saint George's Bay

3. Fra Rhodos: Krydstogt til øen Symi og Saint George's Bay

SP Cruises' udflugter til Symi starter fra Mandraki Havn på Rhodos hver dag kl. 10:00 om morgenen. Efter ca. to timer ankommer vi til stranden Agios Georgios, hvor vi bliver en time for at dykke og svømme i det klare blå vand. Herfra afgår vi kl. 13.00 til Gialos, hovedhavnen på Symi, hvor du har god tid til at udforske den maleriske by og nyde din frokost på en af de skønne restauranter (frokost er ikke inkluderet i prisen for krydstogtet). Vi forlader havnen i Symi kl. 16:20 for at vende tilbage til Mandraki havn kl. 18:30 efter en vidunderlig dag med SP Cruises!

Rhodos: All-inclusive katamarankrydstogt med frokost og drinks

4. Rhodos: All-inclusive katamarankrydstogt med frokost og drinks

Tag på en katamarantur til Rhodos' kyststrande. Du kan vælge mellem en katamaran med sejl og én med motor. Stop ved idylliske strande og bugter for at svømme, snorkle eller slappe af. Nyd ubegrænsede drikkevarer ombord og en middelhavsfrokost. Gå ombord på sejl- eller motorkatamaranen, og tag afsted på en tur rundt om den smukke ø Rhodos. Sejl til dagens første stop ved Anthony Quinn's-bugten, hvorfra der er en vidunderlig udsigt. Her kan du svømme og snorkle. Katamaranen vil derefter sejle til dit andet stop på Afandou-stranden, hvor du har 60 minutter til at svømme og snorkle i en stille bugt. Her vil besætningen kaste brød i havet, og farverige fisk vil samle sig omkring dig, mens du udforsker Rhodos' undervandsliv. Så er det tid til at nyde en middelhavsfrokost tilberedt og serveret ombord. Hvis du vælger en katamaran med motor, tag et ekstra stop ved den smukke Tsambika-strand eller Ladiko-bugten (afhængigt af, hvilket sted der er mindre travlt). Det sidste stop vil derefter være ved Kallithea Springs, hvor du får 30-45 minutter til svømning og snorkling inden turen går tilbage til havnen.

Rhodos: All Inclusive dagskrydstogt med grill og ubegrænsede drikkevarer

5. Rhodos: All Inclusive dagskrydstogt med grill og ubegrænsede drikkevarer

Oplev Rhodos' skønhed på Aphrodite Duchess-dagskrydstogtet. Nyd en rummelig båd med solsenge, svømning og snorkling samt en åben bar med ubegrænsede drikkevarer. Start din dag med søde donuts og isfrappe-kaffe. Nyd en hotdog-time til brunch, efterfulgt af en traditionel græsk grillbuffet til frokost. Dine stop omfatter Kallithea Springs og Traganou-hulerne. Til sidst skal du besøge Anthony Quinn-bugten, hvor du kan opleve et rigt undervandsliv. Skab uforglemmelige minder, og nyd en dag med afslapning og sjov. Nyd en åben bar med ubegrænset Iced Frappe Coffee, øl, hvidvin og sodavand. Tilbage til Mandraki Harbour kl. 16.00.

Rhodos: Hop-on Hop-off Sightseeing-bustur

6. Rhodos: Hop-on Hop-off Sightseeing-bustur

Oplev Rhodos' lange historie med en hop-on hop-off-bustur med de gamle seværdigheder og de største attraktioner. Besøg 12 af byens vigtigste steder, og stå gerne af og gå ind i bussen igen ved ethvert af stoppestederne. Du kan hoppe på og af så mange gange du vil på den 1 time lange rundtur. Udforsk steder som den populære Elli-strand og akvariet, hvor du kan komme helt tæt på marinelivet i Middelhavet som delfiner, sæler, skildpadder og hajer. Stop ved regeringsbygningerne, eller tag på shopping i det kommercielle centrum. Derefter kan du besøge den gamle bydel og området, hvor Kolossen på Rhodos stod. Hop af ved Stormesterpaladset for at beundre middelalderarkitekturen, før du tager til det arkæologiske museum for at se artefakter fra Rhodos og naboøerne. Nyd panoramaudsigten fra Monte Smith-højen, og oplev mere end 2.000 års historie ved Akropolis, Apollotemplet og det oldgamle stadion og teater. Med din billet kan du stoppe ved de attraktioner, der interesserer dig mest.

Fra Rhodos: Heldagstur til Marmaris med båd

7. Fra Rhodos: Heldagstur til Marmaris med båd

Stævn ud fra turisthavnen på Rhodos, og sejl over Det Ægæiske Hav til den magiske badeby Marmaris. Oplev, hvordan Marmaris har udviklet sig fra en lille fiskerlandsby til et populært turiststed med adskillige restauranter, barer, butikker og en travl marina. Udforsk byen i dit eget tempo, og sørg for at besøge middelalderslottet på bakketoppen. Gå en tur gennem den gamle bydel for at se de traditionelle huse, og besøg et museum med arkæologiske fund fra Knidos, Datça og forskellige skibsvrag. Smag de lokale retter, eller besøg basaren, hvor man kan købe krydderier, traditionel kunst og søde sager. Tag på en valgfri shoppingtur i Marmaris med bus. Inden sejlturen tilbage til Rhodos kan du gå en tur på promenaden og svømme i den svalende lagune langs den 10 km lange strand.

Rhodos: Krydstogt ved solnedgang med græsk grill og ubegrænsede drikkevarer

8. Rhodos: Krydstogt ved solnedgang med græsk grill og ubegrænsede drikkevarer

Start dit afslappende solnedgangskrydstogt fra Mandraki Harbour, hvor du vil sejle til Kalithea Springs for at svømme og slappe af. Du får også mulighed for at tage en svømmetur i det krystalklare vand eller bare slappe af på båden og nyde udsigten. Nyd den åbne bar, som byder på ubegrænset antal frosne cocktails fra dagen, øl, vin eller sodavand, og snack på en græsk grill, mens du nyder den fantastiske udsigt og solnedgangen. Båden sejler tilbage til Mandraki Harbour, lige når solen forsvinder fra horisonten.

Fra Rhodos By: Dagstur til Lindos

9. Fra Rhodos By: Dagstur til Lindos

Benyt dig af den praktiske transport fra Rhodos By, Ixia eller Ialyssos, og lad dig betage af de typiske landsbyer og det smukke landskab på den 1 time lange køretur til Lindos. Du bliver sat af på en central parkeringsplads ved ankomsten, hvorfra du kan slentre til landsbyens torv på 5 minutter eller tage shuttlebussen og ankomme på bare 2 minutter. Benyt dig af 4 timer på egen hånd til at vælge, hvad du vil foretage dig. Tag til Akropolis for at se ruinerne af Athena Lindia-templet, eller slap af på sandstranden. Nyd en forfriskning på en café eller en restaurant, eller køb gaver i de små hyggelige butikker. Vend tilbage til parkeringspladsen kl. 15.00, hvor hjemrejsen til Rhodos By, Ixia og Ialyssos starter.

Fra Rhodos: Ubådstur med undervandsudsigt

10. Fra Rhodos: Ubådstur med undervandsudsigt

Her har du chancen for at se byen Rhodos' smukkeste og mest berømte steder fra ubåden Poseidon. I sejler afsted fra havnen Mandraki i centrum af Rhodos by og oplever det magiske Rhodos fra vandsiden.  Se et par af de mest kendte seværdigheder, som f.eks. det sted, hvor Kolossen på Rhodos stod, Mandraki-havnen, Elli-stranden, turisthavnen og den gamle bydels mure.  Under turen sidder du i en behagelig kahyt med aircondition under havoverfladen. Herfra kan man se ud af de enorme vinduer, der giver dig 360° panoramaudsigt over Det Ægæiske Havs betagende økosystem. Husk at være klar med kameraet, når vores dykker hopper i vandet og begynder at fodre de hundredevis af mangefarvede fisk lige foran vinduet. Det er en fantastisk oplevelse for naturelskere i alle aldre, og ekspertbesætningen tager sig af det hele.  Båden bliver ved havets overflade hele tiden, men skroget, hvor undervandsobservatoriet befinder sig, ligger 2,5 meter under overfladen. Du kan både nyde de afslappende omgivelser under vandet, eller forlade kahytten og gå op på dækket, hvor du kan nyde den friske havbrise.

Alle aktiviteter

134 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Rhodos by

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Rhodos by?

De bedste dagsture og -udflugter fra Rhodos by er:

Simi

Andre seværdigheder i Rhodos by

Vil du se alle oplevelser i Rhodos by? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rhodos by

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.340 anmeldelser

Det anbefales at se på denne Rhodos historie i begyndelsen af din Rhodos-rejse. Du følte dig lige midt i det i stedet for bare der. Bonus Rhodes Race var også super fantastisk og en fantastisk måde at afslutte det på.

Oplevelsen, båden og især besætningen har overgået vores forventninger. Elskede det. Vi reserverede den næste tur til den næste dag med det samme. Tak gutter!!

Vidunderlig 3 timers krydstogt på en super behagelig båd. Drikkevarer inkluderede en fantastisk jordbær daiquiri lavet af værten George! En stor oplevelse!

Absolut elskede det! Værten var så venlig og sjov! En 10/10 oplevelse og et absolut must for enhver!

Det var enestående og prisen værd for dem, der leder efter en kort aktivitet for at dræbe noget tid.