Ting at foretage sig
RHS Garden Wisley

RHS Garden Wisley: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: 3 dage med must see-attraktioner inklusive London Eye

1. London: 3 dage med must see-attraktioner inklusive London Eye

Hvis du gerne vil se og opleve så meget som muligt, er dette tredages London Pass® perfekt til dig. Med adgang til mere end 90 attraktioner, ture, museer og aktiviteter er der virkelig noget for enhver smag. Tag en tur på London Eye, hop på en åben bustur med Big Bus, og nyd byens skyline ombord på en Uber Boat - og det er bare dag 1! Topattraktionerne omfatter: - Lastminute.com London Eye (R) - Big Bus Hop-on Hop-off bustur - Uber Boat by Thames Clippers - flodkrydstogt - Tower of London - Udsigten fra Shard (R) - Westminster Abbey - Tower Bridge - Madame Tussauds London (R) - Rundvisning i Shakespeare's Globe Theatre - St Paul's Cathedral - London Zoo - London Bridge-oplevelse - Kensington Palace - Hampton Court Palace - Windsor Castle (kun eftermiddag) - Rundvisning på Arsenal Stadium Og meget mere! London Pass® er perfekt til en kort ferie eller som en del af en længere rejse og gør sightseeing så let - brug appen til at planlægge din rejseplan, reserver, hvor det er nødvendigt, og indløs dine credits for at udforske hovedstadens topattraktioner. Der er ingen grund til at bekymre sig om flere billetter - alt, hvad du har brug for, er i din hule hånd. (R) Reservationer påkrævet. *Besparelser baseret på eksempler på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Woking: Billet til Royal Horticultural Society Wisley Garden

2. Woking: Billet til Royal Horticultural Society Wisley Garden

Besøg RHS Garden Wisley, en af Storbritanniens mest besøgte og mest elskede haver, med denne adgangsbillet. Udforsk det historiske hjemsted for RHS og se en herlig fremtidshave i det helt nye planetvenlige forskningscenter. Tag til det nye RHS Hilltop for at afdække The Home of Gardening Science, som er dedikeret til at inspirere den næste generation af gartnere. Kom og se det vigtige arbejde, der udføres for at hjælpe med at fremtidssikre planeten, og få alt at vide om RHS' banebrydende forskning. Nyd frugt og grøntsager i alle former og størrelser i World Food Garden, sid og reflekter i Wellbeing Garden, eller find insekter ved vandet i Wildlife Garden. Sæt dine sanser i gang, udfordr dig selv til at løbe op ad Battleston Hill, indånd de berusende dufte i Bowes-Lyon Rose Garden, eller kig op i det tropiske drivhus.

Privat tur til RHS Wisley og Hampton Court Palace

3. Privat tur til RHS Wisley og Hampton Court Palace

RHS Wisley er en af Storbritanniens mest besøgte og elskede haver. Den strækker sig over 240 hektar og er både det historiske hjem for RHS og en strålende fremtidshave takket være et helt nyt planetvenligt forskningscenter. Royal Historic Hampton Court Palace - Oplev de offentlige dramaer og privatlivet for Henrik VIII, hans koner og børn og hans storslåede residens ved floden Hampton Court Palace. Beundre Henrys store sal og Tudor-køkkener. Oplev det spektakulære barokpalads, der blev bygget til William III og Mary II, og udforsk Hampton Court Palaces udendørsarealer og 60 hektar storslåede haver; hjemsted for verdens ældste puslespilslabyrint, en rekordstor vindrue, tre nationale plantesamlinger og et enormt udvalg af dyreliv, herunder efterkommerne af Henrik VIII's hjorteflok.

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i RHS Garden Wisley

Vil du se alle oplevelser i RHS Garden Wisley? Klik her for en fuld oversigt