Rialtobroen
Kørestolsvenlig

Kørestolsvenlig
27 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Venedig

Venedig

Vores mest anbefalede Rialtobroen Kørestolsvenlig

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Deltag en gondoltur med op til 5 andre personer og en gondoliermester gennem Venedigs kanaler. Glid yndefuldt gennem Venedigs mystiske kanaler på en fredelig 30-minutters tur. Oplev de maleriske og charmerende kanaler i Venedig, der har forskellige charmer og appelerer, hvilket du vil opleve på denne tur. Svøm ned ad den ikoniske Canal Grande, kør ned ad mindre vandveje, og kom forbi det berømte teater La Fenice for at suge atmosfæren til dig.

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: Street Food Tour med lokal guide og smagsprøver

Venedig: Street Food Tour med lokal guide og smagsprøver

Spis dig vej rundt i Venedig på en smagsprøve på nogle af byens spisesteder, og se historiske monumenter undervejs. Følg din gastronomiske guide gennem det historiske Rialto-marked langs Canal Grande. Slut af på Campo Santa Margherita-pladsen, der er omgivet af lokale restauranter og bondemarkeder. Mød din guide i San Marco-kvarteret. Kryds Rialtobroen for at besøge Rialtomarkedet og beundre de farverige frugt- og grøntsagsboder. Oplev hverdagslivet i byen, når de lokale kommer for at købe frisk fisk og andre ingredienser. Næst går du til Campo San Polo og går ind i Basilica dei Frari. Gå forbi pladsen Campo San Bartolomeo, hvor de lokale gerne samles. Undervejs kan du smage på en lang række madspecialiteter, fra regionale oste til buranelli-kiks og traditionelle kager. Smag noget sød tiramisù i byen, hvor den blev opfundet, og oplev den unikke kultur af cicchetti, de tapaslignende snacks, som venetianerne elsker, og som serveres i typisk hyggelige bàcari (barer). Slut på Campo Santa Margherita i det historiske sestiere (distrikt) Dorsoduro nær universitetet.

Venedig: Guidet tur til fods til byens must see-steder

Venedig: Guidet tur til fods til byens must see-steder

Besøg Venedig, en af de smukkeste byer i verden, oplev dens charme og lær om dens historie på denne 2-timers vandretur. Du møder din guide i Dorsoduro og begynder at udforske byen, mens du går gennem de mest berømte kvarterer som Rialto og Cannareggio med den jødiske ghetto. Kryds Rialtobroen, et af Venedigs største højdepunkter, og nå frem til Marco Polos hus, den berømte opdagelsesrejsende. Du vil se San Giovanni e Paolo-kirken, hvor mange doger, de mennesker, der styrede byen i fortiden, er begravet, og Basilica de' Frari, hvor maleren Tizian hviler. Turen slutter på Piazza San Marco, hvor du kan beundre den vidunderlige basilika og Palazzo Ducale. Din guide vil berige dit besøg med unikke beskrivelser, kommentarer og anekdoter, som vil gøre denne vandretur uforglemmelig.

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Markuskirken, der huser den storslåede Markuskirken, klokketårnet og Dogepaladset, er den største plads i Venedig. Oplev højdepunkterne af Venedigs vigtigste seværdigheder med en traditionel gondoltur. Når du har mødt din guide, kan du springe køen over og gå ind i den imponerende Markuskirken. Kirken dominerer pladsen med sin utrolige facade og sit kuppelformede tag. Men det indre er endnu mere fantastisk. Lær om dens fascinerende historie sammen med din guide. Besøg derefter det majestætiske Dogespalads, som engang var hjemsted for Venedigs retssystem, fængsel samt dets hertug. Uden om køerne vil din guide føre dig gennem monumenternes imponerende gange og tage dig med på en rejse gennem tiden og fortælle om det venetianske imperium. Efter dit besøg i Doges paladset vil guiden ledsage dig til vores betroede gondolier et par gader væk. I den næste halve time kan du læne dig tilbage, slappe af og se Venedig fra et helt nyt synspunkt.

Venedig: Sightseeingtur med lokal guide

Venedig: Sightseeingtur med lokal guide

Se Venedigs smukke attraktioner på en sightseeingtur med en lokal guide. Kryds netværket af kanaler via de små broer og smalle gyder i de historiske bydele Rialto, San Marco og Cannaregio. Oplev stedet for det gamle handelscenter fra det venetianske imperiums dage. Se den imponerende kirke San Pantalon i Dorsoduro-distriktet. Fortsæt til den store Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari, hvor maleren Tizian ligger begravet. Gå ind på den smalle plads Campo San Bartolomeo, og fortsæt til Basilica di San Giovanni e Paolo, hvor 25 af dogerne ligger begravet. Slut af på Markuspladsen, hvor du kan beundre Markuskirken og Dogepaladset.

Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

Lær Venedig at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper og familier. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobile enhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved booking), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Venedigs vigtigste attraktioner til fods. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Start din tur ved den imponerende Santa Maria Gloriosa dei Frari. Besøg Campo San Polo, den næststørste plads i Venedig. Fotografer Rialtobroen, den ældste bro på Canal Grande, og beundr Chiesa di San Salvatore med en historie, der går tilbage til det 7. århundrede. Gå videre til den travle Piazza San Marco, den største og mest berømte plads i Venedig. Beundr San Marco-basilikaen med dens udsmykkede mosaikker. Se Pallazo Ducale-paladset, symbolet på Venedig. Besøg den mirakuløse San Zaccaria-kirke og Chiesa di San Giorgio dei Greci med det karakteristiske skæve tårn, udsmykkede interiør og vægge med forgyldte portrætter. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre turens næste destination. Start aktiviteten, når du vil, og nyd fleksibiliteten til at sætte dit spil på pause når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe for at spise frokost eller besøge et museum. Du kan vælge at fortsætte turen senere eller gemme resten til en anden dag.

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Tilbring dagen i en af verdens mest romantiske byer på en heldags guidet tur til Venedig fra Gardasøen. Rejs over Veneto på en bus med aircondition, og hop på en privat båd til hjertet af byen. Tag endelig med på en vandretur fra Markuspladsen til Rialtobroen. Efter din afhentning fra forskellige steder i Gardasøen-regionen, herunder Limone, Riva del Garda og Bardolino, skal du overføre til Venedig med en kort kaffepause (på din regning) nær Soave. Ankom til Venedig kl. 11.00 og hop på en privat båd og kryds lagunen til St. Mark's. Tag en 40-minutters gåtur på Markuspladsen, komplet med en guide og hovedtelefoner, og se nogle af byens mest berømte vartegn, såsom Markuskirken, Sukkenes Bro og Campanile. Gå en tur gennem hovedgaderne til Rialtobroen og andre monumenter i "La Serenissima". Lær mere om Republikken Venedig, og hvordan den kom til at dominere øst og vest som "Adriaterhavets dronning." Det centrale distrikt vrimler med smukke pladser, kanaler, smuldrende palæer, gamle kirker, kunstnerværksteder og broer - alt det, du kan beundre på denne tur. Om eftermiddagen kan du få lidt fritid til at slappe af og udforske Venedig på egen hånd. Gå uden for den slagne vej for at få et mere autentisk kig på hverdagen i byen, eller bare læn dig tilbage og se på folk på en af de mange caféer på Piazza San Marco. I slutningen af dagsturen hopper du tilbage på båden for at komme fra Markuspladsen til transferbussen cirka kl. 17.45.

Venedig: Fælles gondoltur gennem lagunebyen

Venedig: Fælles gondoltur gennem lagunebyen

Oplev Venedig fra vandsiden, og beundr byen med broer og kanaler. Læn dig tilbage, slap af i dit fløjlssæde, og se de vidunderlige byzantinske bygninger passere forbi. Glid under de utallige broer, og hør vandets bløde lyde mod palazziernes smuldrende mure. Sejl ned ad den berømte Canal Grande, og se området omkring kirken Santa Maria della Salute. Beundr denne vidunderlige barokkirke fra det 17. århundrede, og se de snoede små kanaler. Slap af i gondolen, og nyd udsigten til seværdigheder som den berømte Rialto-bro og San Moisè-kirken. Beundr La Fenice-teatret og andre venetianske vartegn, mens du sejler ned ad kanalerne.

Venedig: Madtur med cicchetti-retter og vin

Venedig: Madtur med cicchetti-retter og vin

Begynd dit eventyr i Cannaregio-kvarteret, et af de få tilbageværende boligområder i Venedig og et populært mødested efter arbejde for tørstige lokale. Tag med din guide på en afslappende spadseretur gennem området, før du krydser Canal Grande i en traditionel stående gondol til Rialto. Først stopper du ved et lille spisested, hvor du kan smage nogle lokale retter som calamari i sort blæk, polenta med fisk og skaldyr, tunboller med tomater og årstidens grøntsager, alt sammen serveret i kunstfærdige fade. Efter denne runde med smagsprøver, der får munden til at løbe i vand, kan du besøge et par lokale steder, som vil hjælpe dig med at forstå kulturen i Venedigs cicchetti-barer. Prøv en lokal sandwich kaldet "tramezzino" og nogle venetianske Spritz. Smag på cremet tørret baccalà eller stockfish (tørret torsk), før du opdager nogle skjulte steder nær Rialto og nyder et lille stykke Venedig for dig selv væk fra menneskemængden. Nyd nogle Cicchetti med kød og ost på en skjult perle, og prøv så lasagne eller risotto på en anden. Til sidst kan du nyde en lækker tiramisu, før du afslutter turen på Campo San Bortolomio, som er omgivet af gode restauranter og butikker.

Ofte stillede spørgsmål om Rialtobroen Kørestolsvenlig

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Rialtobroen Kørestolsvenlig?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Venedig

Oplevelser i Rialtobroen

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Rialtobroen

Vil du se alle oplevelser i Rialtobroen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rialtobroen

Samlet bedømmelse

3.5
(22 anmeldelser)