Tilføj datoer

Rialtobroen
Kørestolsvenlig

Kørestolsvenlig

Vores mest anbefalede Rialtobroen Kørestolsvenlig

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

1. Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Deltag en gondoltur med op til 5 andre personer og en gondoliermester gennem Venedigs kanaler. Glid yndefuldt gennem Venedigs mystiske kanaler på en fredelig 30-minutters tur. Oplev de maleriske og charmerende kanaler i Venedig, der har forskellige charmer og appelerer, hvilket du vil opleve på denne tur. Svøm ned ad den ikoniske Canal Grande, kør ned ad mindre vandveje, og kom forbi det berømte teater La Fenice for at suge atmosfæren til dig.

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

2. Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: Street Food Tour med lokal guide og smagsprøver

3. Venedig: Street Food Tour med lokal guide og smagsprøver

Spis dig vej rundt i Venedig på en smagsprøve på nogle af byens spisesteder, og se historiske monumenter undervejs. Følg din gastronomiske guide gennem det historiske Rialto-marked langs Canal Grande. Slut af på Campo Santa Margherita-pladsen, der er omgivet af lokale restauranter og bondemarkeder. Mød din guide i San Marco-kvarteret. Kryds Rialtobroen for at besøge Rialtomarkedet og beundre de farverige frugt- og grøntsagsboder. Oplev hverdagslivet i byen, når de lokale kommer for at købe frisk fisk og andre ingredienser. Næst går du til Campo San Polo og går ind i Basilica dei Frari. Gå forbi pladsen Campo San Bartolomeo, hvor de lokale gerne samles. Undervejs kan du smage på en lang række madspecialiteter, fra regionale oste til buranelli-kiks og traditionelle kager. Smag noget sød tiramisù i byen, hvor den blev opfundet, og oplev den unikke kultur af cicchetti, de tapaslignende snacks, som venetianerne elsker, og som serveres i typisk hyggelige bàcari (barer). Slut på Campo Santa Margherita i det historiske sestiere (distrikt) Dorsoduro nær universitetet.

Venedig: Fælles gondoltur gennem lagunebyen

4. Venedig: Fælles gondoltur gennem lagunebyen

Oplev Venedig fra vandsiden, og beundr byen med broer og kanaler. Læn dig tilbage, slap af i dit fløjlssæde, og se de vidunderlige byzantinske bygninger passere forbi. Glid under de utallige broer, og hør vandets bløde lyde mod palazziernes smuldrende mure. Sejl ned ad den berømte Canal Grande, og se området omkring kirken Santa Maria della Salute. Beundr denne vidunderlige barokkirke fra det 17. århundrede, og se de snoede små kanaler. Slap af i gondolen, og nyd udsigten til seværdigheder som den berømte Rialto-bro og San Moisè-kirken. Beundr La Fenice-teatret og andre venetianske vartegn, mens du sejler ned ad kanalerne.

Venedig: Sightseeingtur med en lokal guide

5. Venedig: Sightseeingtur med en lokal guide

Se Venedigs smukke seværdigheder på en sightseeingtur med en lokal guide. Kryds netværket af kanaler ved hjælp af de små broer og smalle gader i de historiske Rialto-, San Marco- og Cannaregio-kvarterer. Oplev stedet for det gamle handelscentrum fra det venetianske imperiums tid. Kom forbi opdagelsesrejseren Marco Polos tidligere hjem, og lær, hvordan han opbyggede handelsaftaler med Kina og skabte en vigtig forbindelse mellem øst og vest. Se den imponerende kirke San Pantalon i Dorsoduro-kvarteret. Fortsæt til den store Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari, hvor maleren Titian ligger begravet. Gå ind på den smalle plads Campo San Bartolomeo, og fortsæt til Basilica di San Giovanni e Paolo, hvor 25 af dogerne er begravet. Slut af på Markuspladsen, og beundr Markusbasilikaen og Dogepaladset.

Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

6. Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

Lær Venedig at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet scavenger hunt-turen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Venedigs vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur ved den imponerende Santa Maria Gloriosa dei Frari. Besøg Campo San Polo, Venedigs næststørste torv. Fotografer Rialtobroen, den ældste bro på Canal Grande, og beundr Chiesa di San Salvatore med en historie, der går helt tilbage til det 7. århundrede. Kør videre til den livlige Piazza San Marco, Venedigs største og mest berømte plads. Beundr San Marco-basilikaen med dens udsmykkede mosaikker. Beundre paladset Pallazo Ducale, symbolet på Venedig. Besøg den mirakuløse San Zaccaria-kirke og Chiesa di San Giorgio dei Greci med det karakteristiske skæve tårn, det udsmykkede interiør og vægge med forgyldte portrætter. På hvert stop kan du få mere at vide om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Start aktiviteten, når du vil, og nyd fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at holde en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

7. Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Tilbring dagen i en af verdens mest romantiske byer på en heldags guidet tur til Venedig fra Gardasøen. Rejs over Veneto på en bus med aircondition, og hop på en privat båd til hjertet af byen. Tag endelig med på en vandretur fra Markuspladsen til Rialtobroen. Efter din afhentning fra forskellige steder i Gardasøen-regionen, herunder Limone, Riva del Garda og Bardolino, skal du overføre til Venedig med en kort kaffepause (på din regning) nær Soave. Ankom til Venedig kl. 11.00 og hop på en privat båd og kryds lagunen til St. Mark's. Tag en 40-minutters gåtur på Markuspladsen, komplet med en guide og hovedtelefoner, og se nogle af byens mest berømte vartegn, såsom Markuskirken, Sukkenes Bro og Campanile. Gå en tur gennem hovedgaderne til Rialtobroen og andre monumenter i "La Serenissima". Lær mere om Republikken Venedig, og hvordan den kom til at dominere øst og vest som "Adriaterhavets dronning." Det centrale distrikt vrimler med smukke pladser, kanaler, smuldrende palæer, gamle kirker, kunstnerværksteder og broer - alt det, du kan beundre på denne tur. Om eftermiddagen kan du få lidt fritid til at slappe af og udforske Venedig på egen hånd. Gå uden for den slagne vej for at få et mere autentisk kig på hverdagen i byen, eller bare læn dig tilbage og se på folk på en af de mange caféer på Piazza San Marco. I slutningen af dagsturen hopper du tilbage på båden for at komme fra Markuspladsen til transferbussen cirka kl. 17.45.

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

8. Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Markuskirken, der huser den storslåede Markuskirken, klokketårnet og Dogepaladset, er den største plads i Venedig. Oplev højdepunkterne af Venedigs vigtigste seværdigheder med en traditionel gondoltur. Når du har mødt din guide, kan du springe køen over og gå ind i den imponerende Markuskirken. Kirken dominerer pladsen med sin utrolige facade og sit kuppelformede tag. Men det indre er endnu mere fantastisk. Lær om dens fascinerende historie sammen med din guide. Besøg derefter det majestætiske Dogespalads, som engang var hjemsted for Venedigs retssystem, fængsel samt dets hertug. Uden om køerne vil din guide føre dig gennem monumenternes imponerende gange og tage dig med på en rejse gennem tiden og fortælle om det venetianske imperium. Efter dit besøg i Doges paladset vil guiden ledsage dig til vores betroede gondolier et par gader væk. I den næste halve time kan du læne dig tilbage, slappe af og se Venedig fra et helt nyt synspunkt.

Venedig: Spøgelsestur til Rialto og San Marco-pladsen

9. Venedig: Spøgelsestur til Rialto og San Marco-pladsen

Opdag Venedigs mysterier, komplet med uløste gåder, overbevisende legender og spændende historier, der er blevet overleveret til venetianerne fra generation til generation. Se Venedig efter mørkets frembrud, og lær dens endnu mørkere historie at kende. På denne tur besøger du Markuspladsen og Rialto og bliver ført gennem en stemningsfuld rute et sted mellem myte og virkelighed, som vil introducere dig til den mest obskure og fascinerende side af byen. En ekspertguide vil føre dig gennem tavse gange og øde pladser, fortælle historier undervejs og fremhæve alle de steder, der har været skueplads for mærkelige historier og uforklarlige begivenheder. Tag med på denne tur og få chancen for at opdage de mest overbevisende detaljer i den venetianske historie, beskrevet på en anderledes og interessant måde. Denne tur er særligt velegnet til familier med børn.

Venedig: Historisk guidet vandretur i byens centrum

10. Venedig: Historisk guidet vandretur i byens centrum

Opdag en af verdens mest berømte pladser: San Marco. Din guide vil fortælle om den rige historie om monumenterne i Dogepaladset, hvor doge og de højeste politikere boede og regerede den gamle republik. Se forsiden af basilikaen og lær om dens kælenavn "den gyldne kirke" . Gå gennem Calli og Campi, de smalle venetianske gader og pladser. Find skjulte kunstneriske juveler på Santa Maria Formosa-pladsen eller på SS. Giovanni og Paolo-kirken med en spektakulær facade, der er kendt som Venedigs Pantheon. Se Malibran-teatret, som var den legendariske Marco Polos hus. Kravl op på Rialtobroen, byens symbol, for at se de traditionelle markeder, som engang var centrum for Europas handelsmarked.

18 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Venedig

Venedig

Ofte stillede spørgsmål om Rialtobroen Kørestolsvenlig

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Rialtobroen Kørestolsvenlig?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Rialtobroen

Vil du se alle oplevelser i Rialtobroen? Klik her for en fuld oversigt