Rialtobroen
Tilbud og rabatter

Tilbud og rabatter
30 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Rialtobroen Tilbud og rabatter

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Deltag en gondoltur med op til 5 andre personer og en gondoliermester gennem Venedigs kanaler. Glid yndefuldt gennem Venedigs mystiske kanaler på en fredelig 30-minutters tur. Oplev de maleriske og charmerende kanaler i Venedig, der har forskellige charmer og appelerer, hvilket du vil opleve på denne tur. Svøm ned ad den ikoniske Canal Grande, kør ned ad mindre vandveje, og kom forbi det berømte teater La Fenice for at suge atmosfæren til dig.

Venedig: Vandretur til usædvanlige seværdigheder med valgfri gondol

Venedig: Vandretur til usædvanlige seværdigheder med valgfri gondol

Kom væk fra den slagne vej i Venedig, væk fra menneskemængderne. Med en guide kan du udforske hjertet af Venedig, herunder mindre kendte områder, der er rige på historie, såsom Rialto-broen. Oplev først Campo Santa Maria Formosa, en af de største pladser i byen, og udforsk de ni gader og 11 broer, der forgrener sig derfra. Kryds Campiello degli Orbi, hvor der formodentlig engang boede et broderskab af blinde. Dernæst ankommer du til området Saints John and Paul, hvor der nu ligger et venetiansk hospital. Besøg labyrinten af calli og campi (smalle venetianske gader og pladser), og find Marco Polos Hus, en bygning, der menes at være den berømte opdagelsesrejsendes hjem, markeret med en hvid plade og nu brugt som teater. Til sidst går turen gennem Markuspladsen med dens fantastiske monumenter og Dogepaladset. Fortsæt din oplevelse med en valgfri gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter!

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: Street Food Tour med lokal guide og smagsprøver

Venedig: Street Food Tour med lokal guide og smagsprøver

Spis dig vej rundt i Venedig på en smagsprøve på nogle af byens spisesteder, og se historiske monumenter undervejs. Følg din gastronomiske guide gennem det historiske Rialto-marked langs Canal Grande. Slut af på Campo Santa Margherita-pladsen, der er omgivet af lokale restauranter og bondemarkeder. Mød din guide i San Marco-kvarteret. Kryds Rialtobroen for at besøge Rialtomarkedet og beundre de farverige frugt- og grøntsagsboder. Oplev hverdagslivet i byen, når de lokale kommer for at købe frisk fisk og andre ingredienser. Næst går du til Campo San Polo og går ind i Basilica dei Frari. Gå forbi pladsen Campo San Bartolomeo, hvor de lokale gerne samles. Undervejs kan du smage på en lang række madspecialiteter, fra regionale oste til buranelli-kiks og traditionelle kager. Smag noget sød tiramisù i byen, hvor den blev opfundet, og oplev den unikke kultur af cicchetti, de tapaslignende snacks, som venetianerne elsker, og som serveres i typisk hyggelige bàcari (barer). Slut på Campo Santa Margherita i det historiske sestiere (distrikt) Dorsoduro nær universitetet.

Venedig: Guidet tur til fods til byens must see-steder

Venedig: Guidet tur til fods til byens must see-steder

Besøg Venedig, en af de smukkeste byer i verden, oplev dens charme og lær om dens historie på denne 2-timers vandretur. Du møder din guide i Dorsoduro og begynder at udforske byen, mens du går gennem de mest berømte kvarterer som Rialto og Cannareggio med den jødiske ghetto. Kryds Rialtobroen, et af Venedigs største højdepunkter, og nå frem til Marco Polos hus, den berømte opdagelsesrejsende. Du vil se San Giovanni e Paolo-kirken, hvor mange doger, de mennesker, der styrede byen i fortiden, er begravet, og Basilica de' Frari, hvor maleren Tizian hviler. Turen slutter på Piazza San Marco, hvor du kan beundre den vidunderlige basilika og Palazzo Ducale. Din guide vil berige dit besøg med unikke beskrivelser, kommentarer og anekdoter, som vil gøre denne vandretur uforglemmelig.

Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

Lær Venedig at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper og familier. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobile enhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved booking), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Venedigs vigtigste attraktioner til fods. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Start din tur ved den imponerende Santa Maria Gloriosa dei Frari. Besøg Campo San Polo, den næststørste plads i Venedig. Fotografer Rialtobroen, den ældste bro på Canal Grande, og beundr Chiesa di San Salvatore med en historie, der går tilbage til det 7. århundrede. Gå videre til den travle Piazza San Marco, den største og mest berømte plads i Venedig. Beundr San Marco-basilikaen med dens udsmykkede mosaikker. Se Pallazo Ducale-paladset, symbolet på Venedig. Besøg den mirakuløse San Zaccaria-kirke og Chiesa di San Giorgio dei Greci med det karakteristiske skæve tårn, udsmykkede interiør og vægge med forgyldte portrætter. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre turens næste destination. Start aktiviteten, når du vil, og nyd fleksibiliteten til at sætte dit spil på pause når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe for at spise frokost eller besøge et museum. Du kan vælge at fortsætte turen senere eller gemme resten til en anden dag.

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Markuskirken, Klokketårnet og Dogepaladset er den største plads i Venedig, og den er hjemsted for den storslåede Markuskirke. Lad vores guide udpege nogle af pladsens højdepunkter, før du nyder et besøg i Markuskirken og Dogenes Palads og afslutter din tur med en traditionel gondoltur. Når du har mødt din guide, kan du springe køen over og gå ind i den ærefrygtindgydende Markuskirke. Kirken dominerer pladsen med sin utrolige facade og kuppelformede tag. Men interiøret er endnu mere fantastisk. Lær om dens fascinerende historie sammen med din guide. Besøg derefter det majestætiske Dogespalads, som engang var hjemsted for Venedigs retssystem, fængsel og hertug. Gå uden om køerne, og din guide vil føre dig gennem monumentets imponerende gange og tage dig med på en rejse gennem tiden, hvor du opdager det venetianske imperiums ind- og udgangspunkter. Efter besøget i Dogespaladset følger guiden dig til vores betroede gondolier et par gader væk. I den næste halve time kan du læne dig tilbage, slappe af og se Venedig fra en helt ny vinkel.

Venedig: Sightseeingtur med lokal guide

Venedig: Sightseeingtur med lokal guide

Se Venedigs smukke attraktioner på en sightseeingtur med en lokal guide. Kryds netværket af kanaler via de små broer og smalle gyder i de historiske bydele Rialto, San Marco og Cannaregio. Oplev stedet for det gamle handelscenter fra det venetianske imperiums dage. Se den imponerende kirke San Pantalon i Dorsoduro-distriktet. Fortsæt til den store Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari, hvor maleren Tizian ligger begravet. Gå ind på den smalle plads Campo San Bartolomeo, og fortsæt til Basilica di San Giovanni e Paolo, hvor 25 af dogerne ligger begravet. Slut af på Markuspladsen, hvor du kan beundre Markuskirken og Dogepaladset.

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Tilbring dagen i en af verdens mest romantiske byer på en heldags guidet tur til Venedig fra Gardasøen. Rejs over Veneto på en bus med aircondition, og hop på en privat båd til hjertet af byen. Tag endelig med på en vandretur fra Markuspladsen til Rialtobroen. Efter din afhentning fra forskellige steder i Gardasøen-regionen, herunder Limone, Riva del Garda og Bardolino, skal du overføre til Venedig med en kort kaffepause (på din regning) nær Soave. Ankom til Venedig kl. 11.00 og hop på en privat båd og kryds lagunen til St. Mark's. Tag en 40-minutters gåtur på Markuspladsen, komplet med en guide og hovedtelefoner, og se nogle af byens mest berømte vartegn, såsom Markuskirken, Sukkenes Bro og Campanile. Gå en tur gennem hovedgaderne til Rialtobroen og andre monumenter i "La Serenissima". Lær mere om Republikken Venedig, og hvordan den kom til at dominere øst og vest som "Adriaterhavets dronning." Det centrale distrikt vrimler med smukke pladser, kanaler, smuldrende palæer, gamle kirker, kunstnerværksteder og broer - alt det, du kan beundre på denne tur. Om eftermiddagen kan du få lidt fritid til at slappe af og udforske Venedig på egen hånd. Gå uden for den slagne vej for at få et mere autentisk kig på hverdagen i byen, eller bare læn dig tilbage og se på folk på en af de mange caféer på Piazza San Marco. I slutningen af dagsturen hopper du tilbage på båden for at komme fra Markuspladsen til transferbussen cirka kl. 17.45.

Venedig: Historisk guidet vandretur i byens centrum

Venedig: Historisk guidet vandretur i byens centrum

Opdag en af verdens mest berømte pladser: San Marco. Din guide vil fortælle om den rige historie om monumenterne i Dogepaladset, hvor doge og de højeste politikere boede og regerede den gamle republik. Se forsiden af basilikaen og lær om dens kælenavn "den gyldne kirke" . Gå gennem Calli og Campi, de smalle venetianske gader og pladser. Find skjulte kunstneriske juveler på Santa Maria Formosa-pladsen eller på SS. Giovanni og Paolo-kirken med en spektakulær facade, der er kendt som Venedigs Pantheon. Se Malibran-teatret, som var den legendariske Marco Polos hus. Kravl op på Rialtobroen, byens symbol, for at se de traditionelle markeder, som engang var centrum for Europas handelsmarked.

Venedig

Venedig

Vores mest anbefalede Rialtobroen Tilbud og rabatter

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Deltag en gondoltur med op til 5 andre personer og en gondoliermester gennem Venedigs kanaler. Glid yndefuldt gennem Venedigs mystiske kanaler på en fredelig 30-minutters tur. Oplev de maleriske og charmerende kanaler i Venedig, der har forskellige charmer og appelerer, hvilket du vil opleve på denne tur. Svøm ned ad den ikoniske Canal Grande, kør ned ad mindre vandveje, og kom forbi det berømte teater La Fenice for at suge atmosfæren til dig.

Venedig: Vandretur til usædvanlige seværdigheder med valgfri gondol

Venedig: Vandretur til usædvanlige seværdigheder med valgfri gondol

Kom væk fra den slagne vej i Venedig, væk fra menneskemængderne. Med en guide kan du udforske hjertet af Venedig, herunder mindre kendte områder, der er rige på historie, såsom Rialto-broen. Oplev først Campo Santa Maria Formosa, en af de største pladser i byen, og udforsk de ni gader og 11 broer, der forgrener sig derfra. Kryds Campiello degli Orbi, hvor der formodentlig engang boede et broderskab af blinde. Dernæst ankommer du til området Saints John and Paul, hvor der nu ligger et venetiansk hospital. Besøg labyrinten af calli og campi (smalle venetianske gader og pladser), og find Marco Polos Hus, en bygning, der menes at være den berømte opdagelsesrejsendes hjem, markeret med en hvid plade og nu brugt som teater. Til sidst går turen gennem Markuspladsen med dens fantastiske monumenter og Dogepaladset. Fortsæt din oplevelse med en valgfri gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter!

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: Street Food Tour med lokal guide og smagsprøver

Venedig: Street Food Tour med lokal guide og smagsprøver

Spis dig vej rundt i Venedig på en smagsprøve på nogle af byens spisesteder, og se historiske monumenter undervejs. Følg din gastronomiske guide gennem det historiske Rialto-marked langs Canal Grande. Slut af på Campo Santa Margherita-pladsen, der er omgivet af lokale restauranter og bondemarkeder. Mød din guide i San Marco-kvarteret. Kryds Rialtobroen for at besøge Rialtomarkedet og beundre de farverige frugt- og grøntsagsboder. Oplev hverdagslivet i byen, når de lokale kommer for at købe frisk fisk og andre ingredienser. Næst går du til Campo San Polo og går ind i Basilica dei Frari. Gå forbi pladsen Campo San Bartolomeo, hvor de lokale gerne samles. Undervejs kan du smage på en lang række madspecialiteter, fra regionale oste til buranelli-kiks og traditionelle kager. Smag noget sød tiramisù i byen, hvor den blev opfundet, og oplev den unikke kultur af cicchetti, de tapaslignende snacks, som venetianerne elsker, og som serveres i typisk hyggelige bàcari (barer). Slut på Campo Santa Margherita i det historiske sestiere (distrikt) Dorsoduro nær universitetet.

Venedig: Guidet tur til fods til byens must see-steder

Venedig: Guidet tur til fods til byens must see-steder

Besøg Venedig, en af de smukkeste byer i verden, oplev dens charme og lær om dens historie på denne 2-timers vandretur. Du møder din guide i Dorsoduro og begynder at udforske byen, mens du går gennem de mest berømte kvarterer som Rialto og Cannareggio med den jødiske ghetto. Kryds Rialtobroen, et af Venedigs største højdepunkter, og nå frem til Marco Polos hus, den berømte opdagelsesrejsende. Du vil se San Giovanni e Paolo-kirken, hvor mange doger, de mennesker, der styrede byen i fortiden, er begravet, og Basilica de' Frari, hvor maleren Tizian hviler. Turen slutter på Piazza San Marco, hvor du kan beundre den vidunderlige basilika og Palazzo Ducale. Din guide vil berige dit besøg med unikke beskrivelser, kommentarer og anekdoter, som vil gøre denne vandretur uforglemmelig.

Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

Lær Venedig at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper og familier. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobile enhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved booking), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Venedigs vigtigste attraktioner til fods. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Start din tur ved den imponerende Santa Maria Gloriosa dei Frari. Besøg Campo San Polo, den næststørste plads i Venedig. Fotografer Rialtobroen, den ældste bro på Canal Grande, og beundr Chiesa di San Salvatore med en historie, der går tilbage til det 7. århundrede. Gå videre til den travle Piazza San Marco, den største og mest berømte plads i Venedig. Beundr San Marco-basilikaen med dens udsmykkede mosaikker. Se Pallazo Ducale-paladset, symbolet på Venedig. Besøg den mirakuløse San Zaccaria-kirke og Chiesa di San Giorgio dei Greci med det karakteristiske skæve tårn, udsmykkede interiør og vægge med forgyldte portrætter. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre turens næste destination. Start aktiviteten, når du vil, og nyd fleksibiliteten til at sætte dit spil på pause når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe for at spise frokost eller besøge et museum. Du kan vælge at fortsætte turen senere eller gemme resten til en anden dag.

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Markuskirken, Klokketårnet og Dogepaladset er den største plads i Venedig, og den er hjemsted for den storslåede Markuskirke. Lad vores guide udpege nogle af pladsens højdepunkter, før du nyder et besøg i Markuskirken og Dogenes Palads og afslutter din tur med en traditionel gondoltur. Når du har mødt din guide, kan du springe køen over og gå ind i den ærefrygtindgydende Markuskirke. Kirken dominerer pladsen med sin utrolige facade og kuppelformede tag. Men interiøret er endnu mere fantastisk. Lær om dens fascinerende historie sammen med din guide. Besøg derefter det majestætiske Dogespalads, som engang var hjemsted for Venedigs retssystem, fængsel og hertug. Gå uden om køerne, og din guide vil føre dig gennem monumentets imponerende gange og tage dig med på en rejse gennem tiden, hvor du opdager det venetianske imperiums ind- og udgangspunkter. Efter besøget i Dogespaladset følger guiden dig til vores betroede gondolier et par gader væk. I den næste halve time kan du læne dig tilbage, slappe af og se Venedig fra en helt ny vinkel.

Venedig: Sightseeingtur med lokal guide

Venedig: Sightseeingtur med lokal guide

Se Venedigs smukke attraktioner på en sightseeingtur med en lokal guide. Kryds netværket af kanaler via de små broer og smalle gyder i de historiske bydele Rialto, San Marco og Cannaregio. Oplev stedet for det gamle handelscenter fra det venetianske imperiums dage. Se den imponerende kirke San Pantalon i Dorsoduro-distriktet. Fortsæt til den store Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari, hvor maleren Tizian ligger begravet. Gå ind på den smalle plads Campo San Bartolomeo, og fortsæt til Basilica di San Giovanni e Paolo, hvor 25 af dogerne ligger begravet. Slut af på Markuspladsen, hvor du kan beundre Markuskirken og Dogepaladset.

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Tilbring dagen i en af verdens mest romantiske byer på en heldags guidet tur til Venedig fra Gardasøen. Rejs over Veneto på en bus med aircondition, og hop på en privat båd til hjertet af byen. Tag endelig med på en vandretur fra Markuspladsen til Rialtobroen. Efter din afhentning fra forskellige steder i Gardasøen-regionen, herunder Limone, Riva del Garda og Bardolino, skal du overføre til Venedig med en kort kaffepause (på din regning) nær Soave. Ankom til Venedig kl. 11.00 og hop på en privat båd og kryds lagunen til St. Mark's. Tag en 40-minutters gåtur på Markuspladsen, komplet med en guide og hovedtelefoner, og se nogle af byens mest berømte vartegn, såsom Markuskirken, Sukkenes Bro og Campanile. Gå en tur gennem hovedgaderne til Rialtobroen og andre monumenter i "La Serenissima". Lær mere om Republikken Venedig, og hvordan den kom til at dominere øst og vest som "Adriaterhavets dronning." Det centrale distrikt vrimler med smukke pladser, kanaler, smuldrende palæer, gamle kirker, kunstnerværksteder og broer - alt det, du kan beundre på denne tur. Om eftermiddagen kan du få lidt fritid til at slappe af og udforske Venedig på egen hånd. Gå uden for den slagne vej for at få et mere autentisk kig på hverdagen i byen, eller bare læn dig tilbage og se på folk på en af de mange caféer på Piazza San Marco. I slutningen af dagsturen hopper du tilbage på båden for at komme fra Markuspladsen til transferbussen cirka kl. 17.45.

Venedig: Historisk guidet vandretur i byens centrum

Venedig: Historisk guidet vandretur i byens centrum

Opdag en af verdens mest berømte pladser: San Marco. Din guide vil fortælle om den rige historie om monumenterne i Dogepaladset, hvor doge og de højeste politikere boede og regerede den gamle republik. Se forsiden af basilikaen og lær om dens kælenavn "den gyldne kirke" . Gå gennem Calli og Campi, de smalle venetianske gader og pladser. Find skjulte kunstneriske juveler på Santa Maria Formosa-pladsen eller på SS. Giovanni og Paolo-kirken med en spektakulær facade, der er kendt som Venedigs Pantheon. Se Malibran-teatret, som var den legendariske Marco Polos hus. Kravl op på Rialtobroen, byens symbol, for at se de traditionelle markeder, som engang var centrum for Europas handelsmarked.

Ofte stillede spørgsmål om Rialtobroen Tilbud og rabatter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end Rialtobroen Tilbud og rabatter?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Venedig

Oplevelser i Rialtobroen

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Rialtobroen

Vil du se alle oplevelser i Rialtobroen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rialtobroen

Samlet bedømmelse

4
(1 anmeldelser)