Rickmer Rickmers

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Rickmer Rickmers

Vil du se alle oplevelser i Rickmer Rickmers? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rickmer Rickmers

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 304 anmeldelser

Har du 2-3 timer og er interesseret i søfart, bør du helt sikkert planlægge et besøg på stykgodsskibet Cap San Diego! Det er tilrådeligt at reservere billetter online for at være sikker i de nuværende Corona-tider. For det store skib med den omfattende information kræves den angivne besøgstid afhængig af interessen. At besøge maskinrummene over flere etager er imponerende, ligesom opbevaringen af stykgods sammenlignet med nutidens containerskibe. Vi havde det meget sjovt, er underholdende og kan varmt anbefales!

Jeg var allerede bekendt med skibet, fordi vi - for længe siden - fejrede min mands 70 års fødselsdag der, inklusive en guidet tur. Det var fantastisk og meget specielt dengang! Og nu er børnebørnene store nok til at udforske skibet fra top til bund. De havde det rigtig sjovt.For mig var de sidste 2 trapper ned fra maskinrummet for stejle for mig - selvfølgelig ikke for børnebørnene! Alt i alt en vellykket udflugt for Kidis og også for mig på grund af de vidunderlige minder.

Jeg var overrasket over skibets størrelse. Du kunne få et godt indblik i besætningens hverdag. Kahytterne, kabyssen, broen, lastrummene. Alt rent og ryddeligt. En lille restaurant ville have været godt. Der mangler lidt pift, det har Hidden in Hamburg vist. Derfor 4 i stedet for 5 stjerner

Meget interessant tur fra maskinrummet til kaptajnens kahyt og de oprindeligt bevarede kahytter. Vi havde booket en lydguide og fik kun en med 2 hovedtelefoner. Lidt upraktisk for 2 personer at gå igennem med én enhed på grund af rummenes tæthed. Så vi brugte det ikke længere.

Hej, vi var på skattejagt med vores børn (9 + 12 år). Vi kunne alle lide det meget, tiden gik lynhurtigt. Det er også godt, at du nu og da kan afbryde skattejagten. Det eneste er, at Speicherstadt var lidt for kort til vores smag, men det forstyrrede ikke det sjove i spillet.