Rigsdagsbygningen: Billetter og ture

Rigsdagsbygningen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

1. Berlin: 1-times byrundtur i båd med garanteret plads

Opdag nogle af de vigtigste vartegn i Berlin på en sightseeingtur i båd. Nyd en afslappende flodbådtur på Spree, og oplev seværdighederne i hjertet af denne travle by.   Tag afsted fra Friedrichstraße eller Nikolaiviertel. Den 1 time lange sightseeingtur fører dig forbi Reichstag (den tyske parlamentsbygning), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret) og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (Verdenskulturhuset). Efter at have drejet ved Lutherbrücke (Luther-broen), skal du holde udkig efter Schloss Bellevue (Bellevue-paladset), "Beamtenschlange" (tjenestemandsbolig) og Siegessäule (Sejrssøjlen). Beundr Hauptbahnhof (hovedbanegården), Berliner Dom (Berlin Domkirke), Museumsinsel (Museumsøen) og Nikolaiviertal, det ældste boligområde i Berlin. Kom tilbage til enten Friedrichstraße eller Nikolaiviertel for at afslutte turen.

Berlin: Rundvisning i plenarsalen, kuplen og regeringsdistriktet

2. Berlin: Rundvisning i plenarsalen, kuplen og regeringsdistriktet

På denne guidede tur i parlaments- og regeringsdistriktet i Berlin vil du stifte bekendtskab med noget af Tysklands politiske historie. Begynd din rejse ved parlamentet og regeringsdistriktet. Kryds den historiske sektorgrænse, og få interessante oplysninger om Reichstag-bygningen og dens komplicerede placering ved Berlinmuren. Derefter skal du klatre op i Reichstag-kuplen for at lære mere om Forbundsdagens opgaver og pligter. Hør den fascinerende historie bag Rigsdagsbygningen, dens forvandling til et moderne vartegn designet af Lord Foster, og om det interessante økologiske koncept, Fosters arbejde blev bygget på. Oplev Berlin fra oven, nyd byens skyline, og lær mere om byens historie.

Berlin: Lær om Det Tredje Rige og den kolde krig på en vandretur

3. Berlin: Lær om Det Tredje Rige og den kolde krig på en vandretur

Få et indgående indblik i Berlins moderne historie på en guidet vandretur til historiske seværdigheder. Vælg mellem en gruppetur eller en privat tur, og oplev bemærkelsesværdige vartegn som det tyske parlamentsbygning, det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten og Checkpoint Charlie. Mød din guide foran Brandenburger Tor, stedet for mange forandringer i det 20. århundredes Berlin. Lær om de kaotiske dage under Anden Verdenskrig, og hør, hvordan porten blev et symbol på genforeningen af Tyskland efter 1989. Hør historien om den mærkelige rigsdagsbrand i 1933, mens du passerer det tyske parlament. Dyk ned i de begivenheder, der fandt sted efter udnævnelsen af Hitler til Tysklands kansler i 1933, og hvad der skete med bygningen efter murens fald i 1989. Fortsæt turen til det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten, hvor du har mulighed for at se eksempler på sovjetisk militært isenkram. Gå til mindesmærket for de myrdede jøder i Europa, en gribende dedikation til de jødiske ofre for Holocaust. Se stedet, hvor Hitlers bunker lå, og gå derefter til Hermann Görings enorme luftfartsministeriums bygning ved Detlev-Rohwedder-Haus, som var stedet, hvor DDR (Østtyskland) blev grundlagt i 1949. Derefter kan du se det tidligere hovedkvarter for det berygtede SS og Gestapo. Overvej livet på begge sider af Berlinmuren, mens du samles omkring en 200 meter lang strækning af den tidligere barriere. På trods af at muren faldt for 30 år siden, kan du her absorbere byens stadig håndgribelige historie. Rund turen af med et stop ved Checkpoint Charlie, hvor din guide vil afslutte turen med anekdoter om det berygtede opgør mellem amerikanske og sovjetiske kampvogne og de sidste timer, før muren faldt og førte til Tysklands genforening.

Berlin: Hop-on Hop-off bustur med live-kommentarer

4. Berlin: Hop-on Hop-off bustur med live-kommentarer

Udforsk Berlins største seværdigheder på en praktisk hop-på-hop-af-busbillet. Lyt til fascinerende historier om byen med live-kommentarer. Du har frihed til at hoppe af og på i hele billettens gyldighedsperiode. Besøg topområder som Tiergarten, Gendarmenmarkt og Potsdamer. Et af stoppene er den historisk vigtige Potsdamer Platz. I 1930'erne var det en af de mest offentlige pladser i Berlin. Efter Anden Verdenskrig var det et ingenmandsland, hvor Berlinmuren delte byen. I dag, når man ser det pulserende liv og de nyopførte tårne, der minder om New Yorks urbane kløfter, vil man næppe tro, at der i årevis ikke var andet her end Berlinmuren, fjederkanoner og DDR-soldater. Legoland Discovery Center ligger også på Potsdamer Platz. Derfra kan du fortsætte til Berlins andre vigtige historiske steder. I Niederkirchner Straße finder du byens parlament, Martin-Gropius-Bau, et museum med skiftende udstillinger, Terrorens Topografi, som udstiller nazisternes historie og jødernes lidelser under nazisterne, samt Finansministeriet, som engang var nazisternes luftfartsministerium. Efter Gendarmenmarkt går turen videre til Alexanderplatz og TV-tårnet. Stoppestedet for disse seværdigheder er Neptunfontænen. Dette var tidligere Berlins byslot. Her har du også mulighed for at shoppe. Næste stop er Karl-Liebknecht-Straße, foran Radisson Hotel. Herfra kan man stige om til en båd, hvis man vil opleve Berlin både med båd og bus. Herfra kan du også beundre den gyldne kuppel på den nye synagoge i Oranienburger Straße. "Hackeschen Höfe" ligger kun få minutter væk. Dernæst går du over den glamourøse gade Unter den Linden til Museumsinsel, Bebelplatz, Humboldt Universitet og til stoppestederne Unter den Linden 36 (Friedrichstrasse) ved ZDF Capital City Studios og Unter den Linden 74, hvor en af Berlins vigtigste attraktioner ligger: Madame Tussauds Berlin. Herfra fortsætter turen til Brandenburger Tor. På vejen ser du Storbritanniens, Ruslands, Frankrigs og USA's ambassader, efterfulgt af Holocaust-mindesmærket. Stoppestedet er ved Platz des 18. März. Vejen fører videre forbi Rigsdagen og regeringskvarteret. Du kommer snart til den nye hovedbanegård. Herfra har du den verdensberømte udsigt over det tyske kanslerkontor, Rigsdagen og - som en særlig overraskelse - Berlins "Fujiyama". Til sidst krydser du Berlins "grønne lunge", Tiergarten. Denne park er større end New Yorks Central Park. Turen bringer dig derefter forbi kongreshallen til stoppet ved Bellevue-slottet, den tyske præsidents officielle residens. Herfra kan du også se Siegessäule med den gyldne Victoria-statue på toppen.

Berlin: Hop-on hop-off sightseeingbus med bådmuligheder

5. Berlin: Hop-on hop-off sightseeingbus med bådmuligheder

Tag på en uforglemmelig rejse gennem Berlin med en fleksibel Hop On - Hop Off-bustur. Dyk ned i hjertet af byen i ro og mag på vores panoramiske sightseeingbusser og oplev skattene i Berlins vartegn som Museumsøen og Berliner Schloss, den ikoniske Ku'Damm, og oplev de historiske rester af en delt by ved Checkpoint Charlie. Disse omfattende busruter dækker hele byen og giver dig mulighed for at besøge vartegn som den majestætiske Brandenburger Tor eller Rigsdagen med dens fantastiske glaskuppel. Dyk dybere ned i byens hemmeligheder og kultur med Essential- og Explore-mulighederne, der inkluderer en lækker CurryWurst (pølse med karrysauce) og den uforlignelige 1,5-timers vandretur med fokus på Det Tredje Rige. Udforsk-billetterne inkluderer også en fantastisk aftentur, der går langs resterne af Berlinmuren og viser dig de pulserende kvarterer Prenzlauer Berg og Kreuzberg. Du kan også fuldende dit eventyr ved at vælge en 1-times bådtur langs floden Spree. Stoppestederne for busturene er: Rød linje (bus) - Alexanderplatz - Rotes Rathaus - Museumsinsel - Friedrichstrasse - Brandenburger Tor - Reichstag - Hauptbahnhof - Haus der Kulturen der Welt - Bellevue-slottet - Siegessäule (sejrssøjlen) - Kurfürstendamm - KaDeWe - Lützowplatz - Kulturforum - Potsdamer Platz - Mauerreste - Checkpoint Charlie - Gendarmenmarkt Blå linje (bus) - Alexanderplatz - Frankfurter Allee - East Side Gallery - Ostbahnhof

Berlin WelcomeCard: Rabatter og transport i ABC-zonerne

6. Berlin WelcomeCard: Rabatter og transport i ABC-zonerne

Berlin WelcomeCard, der fås som en 2, 3, 4, 4, 5 og 6-dages option, er et godt og omkostningseffektivt middel til at udforske byen i dybden. Rejs med offentlig transport i takstområderne Berlin ABC og få eksklusive rabatter på op til 50 % hos mange deltagende partnere. Uanset om du tager på byrundtur eller besøger et museum, et teater eller en restaurant, kan du med Berlin WelcomeCard se alt, hvad Berlin har at byde på, til en fantastisk pris. Du får også en rejseguide i lommestørrelse med masser af turforslag og insidertips. Hvert WelcomeCard inkluderer gratis transport for op til 3 børn mellem 6 og 14 år. Børn under 6 år rejser generelt gratis. Nyd godt af rabat på følgende aktiviteter og attraktioner: - Sightseeing-ture - Guidede byrundture - Cykelture - Bådture - Forskellige attraktioner - Museer - Teater/sceneforestillinger - Slotte - Restauranter og barer - Shopping og souvenirs - Sjov, sport og afslapning Besøg seværdigheder og attraktioner, f.eks. følgende: - Berlin Dungeon - Olympiastadion Berlin (olympisk stadion) - Berlin Dom - Tysk spionmuseum - Madame Tussauds Berlin - Legoland Discovery Centre Berlin - Tierpark Berlin - Anne Frank Center - Charlottenburg Slot - Komedietur i Berlin - Tysk opera - Friedrichstadt-Palast - TimeRide Berlin - TV-tårnet - Botanisk have - Tysk historisk museum, Tysk teknisk museum - Asisi Panorama "Die Mauer" - Panoramapunkt - DDR-museum - Gaffel- og gåture i Berlin - og mange flere! Og selvfølgelig bør du ikke gå glip af følgende gratis seværdigheder og steder, når du besøger Berlin: - Brandenburger Tor & Unter den Linden - Reichstag & det tyske parlament (forudbestilling påkrævet) - Checkpoint Charlie - East Side Gallery - Gendarmenmarkt - Kurfürstendamm - Potsdamer Platz & Alexanderplatz - Mindesmærke for Berlinmuren

Berlin: Bådtur med guide

7. Berlin: Bådtur med guide

Tag på et 1-times krydstogt gennem Berlin og regeringsdistriktet på en båd, der er optimeret til panoramaudsigt over byen. Lær om Berlin fra dine professionelle guider og bådførere, og udforsk byen fra det unikke udsigtspunkt på vandet. Hop ombord på et af de to glaspanoramaskibe MS Carola og MS Franziska, og lyt med, når din guide præsenterer den en time lange sejltur. Lyt til liveforklaringer og historier om Berlins spændende bybillede. Tag med på en daglig tur fra marts til december, og nyd panoramaudsigten med en øl, en kop kaffe eller en longdrink. Takket være de store vinduespartier er alle sikret et optimalt udsyn, når guiderne fortæller om Berlins højdepunkter, såsom Berlins domkirke eller Rigsdagen. I de varmere måneder vil vinduesområdet være helt åbent, men vinduerne kan lukkes i tilfælde af kulde eller ugunstige vejrforhold, hvilket sikrer din komfort på hele turen.

Berlin: Rigsdag, plenarsal, kuppel og regeringstur

8. Berlin: Rigsdag, plenarsal, kuppel og regeringstur

Tag med på en guidet gåtur gennem regeringsdistriktet. Besøg plenumssalen og kuplen i Rigsdagsbygningen og få indsigt i distriktets historie på denne 60-minutters gåtur langs floden Spree. Se de gamle regeringsbygninger samt de moderne regerings- og parlamentsbygninger bygget efter 1995. Se Jakob-Kaiser-Haus, Marie-Elisabeth-Lüders-Haus og Forbundskancelliet. Gå gennem sikkerhedskontrollen for at komme ind i rigsdagsbygningen. Lyt til en interessant tale i plenumssalen, og lær om tysk parlamentarisk historie samt interessante detaljer om selve rigsdagsbygningen. Hør om bygningens historie og arkitektur samt genopbygningen af den britiske arkitekt Sir Norman Foster, der forvandlede den til en af de mest moderne og innovative parlamentsbygninger i verden. Træd ind på tagterrassen og se rigsdagsbygningens glaskuppel. Herfra kan du nyde den betagende udsigt over Berlin. Bliv oppe på toppen af Rigsdagen, så længe du vil, så længe det ikke er efter lukketid ved midnat.

Berlin: Sightseeing-krydstogt fra Berlins hovedbanegård

9. Berlin: Sightseeing-krydstogt fra Berlins hovedbanegård

Udforsk Berlin fra vandet under et vidunderligt sightseeing-krydstogt. Start dit krydstogt ved Moltke Bridge/Main Station Pier, og tag af sted for at se nogle af Berlins vigtigste seværdigheder fra vandsiden. Beundr, hvordan store dele af den gamle og nye arkitektur i byen blev bygget ud mod vandet, mens du sejler langs Spree-flodens bred. Føl dig som en ægte insider, når du lærer Berlin at kende fra det øverste dæk på panoramaskibene. Under turen kommer du forbi adskillige seværdigheder, herunder Nikolaikvarteret, tv-tårnet, Berlins domkirke, det gamle nationalgalleri, det nye og gamle museum, Pergamonmuseet, Bode-museet, Tårepaladset, Friedrichstraße Station, forbundsregeringens presse- og informationsagentur, ARD Capital Television Studio, Rigsdagsbygningen, Paul-Löbe-huset, Marie-Elisabeth-Lüders-huset, Moltke-broen, den schweiziske ambassade, det tyske kanslerkontor og Verdenskulturernes Hus.

Berlin: Gå på opdagelse i Berlin

10. Berlin: Gå på opdagelse i Berlin

Se det historiske Berlin på en vandretur gennem byens mest betydningsfulde steder. Tag på en informativ, tankevækkende rejse, der bringer Berlins historie til live. Oplev alle Berlins vigtigste seværdigheder, fra Berlinmuren til stedet, hvor Hitlers bunker ligger. Besøg Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Berlins domkirke, slotspladsen og meget mere. Vælg enten en kortere eller længere tur med en privat guide, så den passer til din tidsplan. Din guides fremragende fortælleevner vil væve temaerne om det preussiske, kejserlige, nazistiske, kolde krigs og det 21. århundredes Berlin ind i en detaljeret fortælling, der strækker sig fra Berlins sumpede oprindelse i middelalderen. Hør fortællinger om kontroverser om udformningen af mindesmærket til den tragiske historie om de myrdede jøder i Europa. Undervejs kan du møde personer, der har sat deres præg på byen, bl.a. Albert Einstein, Marlene Dietrich og JFK. Stå over det sted, hvor Hitler tog sit liv i april 1945, og se, hvor der fandt dristige flugtforsøg sted over Berlinmuren, inden den faldt i 1989.

211 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Rigsdagsbygningen

Andre seværdigheder i Rigsdagsbygningen

Vil du se alle oplevelser i Rigsdagsbygningen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rigsdagsbygningen

Samlet bedømmelse

4.6
(52.087 anmeldelser)

Alt!!! Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville jeg! Mine tvillinger på næsten 11 år spiste fra guidens (Peters) hånd. Han havde mange fakta og var interesseret i sine "gæster". Fantastisk og gør!!!

Det er meget nemt at rejse med velkomstkortet. Vi kunne også rigtig godt lide den offentlige transport i Berlin. Rabatten på nogle museer og aktiviteter er en behagelig uventet. Top tur!!

Vores guide Tina var helt utrolig indlevende og virkelig behagelig at blive guide rundt af

Virkelig spændende og anbefalelsesværdig. Xavier var virkelig god til at formidle

Rigtig god og spændede. God til at fortælle på engelsk og tid til spørgsmål