Rijksmuseum

Se værker af Rembrandt, Vermeer og andre mestre fra den hollandske guldalder.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • City-kort
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 30 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Rijksmuseum

Vil du se alle oplevelser i Rijksmuseum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rijksmuseum

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 24.043 anmeldelser

Museet afspejler Hollands (Hollands) historie. Dette inkluderer de mange kendte malere, som præsenteres for de mest kendte værker. Andre kunstværker, såsom møbler af høj kvalitet eller usædvanlige, glasvarer osv., er også udstillet fra de forskellige epoker. Udstillingsområdet er meget stort, så planlæg din tid i overensstemmelse hermed. Bygningen er også imponerende.

Vi elskede absolut vores tur med Willem - afslappet, venlig, informativ og sjov! Pitchet helt rigtigt, inkluderede steder og historier, vi bare ikke ville have fundet på vores egen og dejlige samtale - plus en god cafeanbefaling til at runde vores morgen af. Vi anbefaler grundigt den meget nacn Willem

Meget godt krydstogt for at se højdepunkterne i Amsterdam. Båden var meget flot, taget kunne åbnes og lukkes, hvilket hjalp meget, for i slutningen af turen regnede det, plus at man er varm indeni med opvarmningen. Audioguiden på flere sprog. Højt anbefalet!

Denne kanaltur var fremragende! Guiden var meget informativ og vittig. Turen gav hovedtelefoner til at lytte til forudindspillede oplysninger om forskellige dele af kanalen. Det var en smuk aften, som gav fantastiske muligheder for at tage billeder!

Nice tour around the canals. Kors of interesting information about the city.