Rio de Janeiro

Vælg datoer

Seværdigheder i Rio de Janeiro

Rio de Janeiros bedste seværdigheder

Rio de Janeiro er en af de mest dynamiske byer på det sydamerikanske kontinent. Hvis du er så heldig at få en smagsprøve på denne farverige kultur, kommer her en liste over de oplevelser og attraktioner i Rio de Janeiro, du ikke må gå glip af.

 • Cristo Redentor

  1. Cristo Redentor

  På Corcovado-bjerget tårner den kendte statue af Kristus Frelseren sig op over byen og kan vel nok kaldes symbolet på Rio de Janeiro.

 • Copacabana & Ipanema

  2. Copacabana & Ipanema

  Brasilien er berømt for sit strandliv, og Rio har meget at byde på i den retning. Copacabana og Ipanema er byens vigtigste strande.

 • Santa Teresa

  3. Santa Teresa

  I det smukke maleriske bohemekvarter, Santa Teresa fra det 18. århundrede, kan du se koloniarkitektur samt Rios undergrundskunstscene. Det er desuden her Rios sidste sporvogn kører.

 • Tijucas regnskov

  4. Tijucas regnskov

  Rios nærmeste nationalpark er fanatastisk dejlig. Her er et rigt dyreliv og udsigten over byen er vidunderlig smuk.

 • Fodbold

  5. Fodbold

  Brasiliens nationale fodboldhold er misundelsesværdigt og mange af stjernerne på holdet kommer fra en af klubberne Olimpico eller Maracana i Rio de Janeiro. Nyd en kamp hvis du er fodboldfan!

 • Sukkertoppen

  6. Sukkertoppen

  Tag med svævebane op til Sukkertoppen og få en bid af Rio oppefra!

 • Cagarras-øerne

  7. Cagarras-øerne

  Tag en sejltur på Atlanterhavet og nyd det fredfyldte blå paradis. Du behøver ikke bare at ligge og dase, du kan også dykke ned i bølgerne.

Planlæg dit besøg

 • Hvor lang tid skal jeg bruge i Rio de Janeiro?

  Et besøg på syv dage i Rio de Janeiro med masser af aktiviteter er en god begyndelse!

 • Kan jeg gå rundt i Rio de Janeiro?

  Rio har mange offentlige transportmuligheder, både bus og metro. Bemærk at busser med aircondition er lidt dyrere, så hvis du skal køre langt i byen og du ikke er vant til varmen, er det en god ide at betale ekstra. Byen er fuld af stejle gader, så at bevæge sig rundt til fods kan indimellem minde om bjergvandring. Husk at tage fornuftige sko på.

 • Hvornår skal jeg rejse til Rio de Janeiro?

  Hele året, temperaturen ændrer sig ikke væsentligt.

 • Yderligere information

  Om aftenen er det bedre at tage en taxa end at gå eller bruge offentlig transport. Undgå et fremvise kontanter eller værdigenstande på gaden og vær altid påpasselig, når du hæver penge fra en hæveautomat. Hvis du bevæger dig ind i områder, som ikke er turistvenlige, så gør det aldrig alene.

Praktisk information

 • Sprog
  Portugisisk
 • Valuta
  Brasilianske real (BRL)
 • Tidszone
  UTC (-3:00)
 • Landekode
  +55
 • Bedste tid at tage dertil
  Hele året

Other Sightseeing Options in Rio de Janeiro

Want to discover all there is to do in Rio de Janeiro? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Rio de Janeiro

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 5.901 anmeldelser

En uforglemmelig oplevelse, hvor guiden på bedste vis fortæller historien om Rocinha opståen og om hvorledes beboerne forsøger at få en hverdag til at fungere. Det var en spændende at spise på et lille lokalt spisested og det var en overraskelse at maden smagte så godt :-)

Det er en oplevelse i sig selv at gå de sidste trapper op til Christo Redentor. Det magiske i statuen indhyllet i tåge, for så et splitsekund senere at se den stå totalt klar mod en blå himmel. Desværre var der kun tåge på sukkertoppen..så ingen udsigt.

Such a cool and different to see Rio. Excellent service, pick up was good. Klaus who took us hang gliding was so cool and so professional, felt totally save. I can recommend it to everyone☺️

I got the answers from GetYourGuide to all my e-mails very quickly. I made some changes, and they were followed very effectively. The driver, transport, transport time were perfect!

Super guide og dejlig tur hvor alt gik fint selvom der var meget trafik og hader lukkede pga karnevalet. Maden på restauranten var overdådig og smagte godt