Rockefeller Center

Vælg datoer

5 tips til et besøg i Rockefeller Center ved juletid

Rockefeller Center er art deco-essensen af Manhattan, det gælder både, hvis du vil shoppe, besøge restauranter eller det er underholdning du er ude efter. The Rock viser sig fra sin bedste og mest festlige side i julen. Her er nogle ideer til, hvordan du får mest ud af dit julebesøg.

 • Se lysene på juletræet blive tændt

  1. Se lysene på juletræet blive tændt

  Når lysene på træet tændes ved Rockerfeller Center, er det en del af en stor højtidelighed, som foregår første onsdag efter Thanksgiving. Kom tidligt hvis du vil have en god plads.

 • Fang julen oppefra, i fugleperspektiv

  2. Fang julen oppefra, i fugleperspektiv

  Rockefeller Center er selvfølgelig ikke det eneste, der er oplyst i New York i julen. Du får en af de flotteste udsigter over den festklædte by fra udsigtsplatformen i Top of the Rock!

 • Skøjteløb i Rockerfeller Center

  3. Skøjteløb i Rockerfeller Center

  På skøjtebanen Rink at the Rockefeller løber blot 150 skøjteløbere rundt samtidig. Skøjtebanen er mere intim, end man skulle tro, som den ligger der, midt i sin fantastiske storbykulisse. Den er åben hvert år fra oktober til april.

 • Oplev Radio City Christmas Spectacular

  4. Oplev Radio City Christmas Spectacular

  Tag en guidet tur til den berømte 1930'er musichall i Rockerfeller Center og nyd et show i ægte amerikansk tradition, hvor sneen falder, fyrværkeriet lyser scenen op og cabareten med den legendariske dansetrup, Radio City Rockettes, opfører fantastiske dansenumre.

 • Husk varmt tøj

  5. Husk varmt tøj

  Rockerfeller Centers seværdigheder involverer en hel del venten og stå i kø, så tag ekstra varmt tøj med, for en sikkerheds skyld!

Planlæg dit besøg

 • Rockerfeller Centers åbningstider

  Rockefeller Centers attraktioner har forskellige åbningstider. Top of the Rock udsigtsplatformen har åbent dagligt fra kl. 08.00 til midnat, den sidste elevator afgår kl. 23.00. Nogle attraktioner holder åbent i kontortiden, mens andre tilpasser sig events. Tjek de enkelte attraktioners hjemmesider for yderligere information.

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  For at komme til Rockefeller Center kan du tage metrolinjerne B, D, F eller M og stå af på stationen 47 - 50th Street Rockefeller Center.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Top of the Rock er åben dagligt kl. 08.00 til midnat, andre attraktioners åbningstider varierer.
 • Hvad er prisen?
  Entreprisen på billetter til Top of the Rock er 30 USD, turbilletter koster 20 USD. Du kan desuden købe en kombibillet til 42 USD.
 • Får jeg brug for en guide?
  Du kan booke en tur direkte hos Rockefeller Center. Der er desuden andre gode ture, der har flere seværdigheder med i prisen.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag metrolinjerne B, D, F, eller M til 47-50th Street Rockefeller Center.
 • Yderligere tips

  • Du kan booke Rockerfeller Center-billetter uden tidsbegrænsning eller vælge billetter med en bestemt dato.

Andre seværdigheder i Rockefeller Center

Vil du se alle oplevelser i Rockefeller Center? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rockefeller Center

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.669 anmeldelser

Det var meget let at bruge New York City Explorer Pass.

Vi havde købt 3 valg. Det ene valg var "Hop-On Hop-Off. Det var let at komme med og vi valgte først "Den røde rute" og det gik fint, men da vi ville med "Den grønne rute" måtte vi opgive, da der ingen busser kom som ville have os med! Der kom 2 forskellige, men de sagde vores billetter ikke var gyldige til deres ture :-( De 2 andre valg var der ingen problemer med :-)

Hej Vi synes at det var lidt dårlig info vedr start . Der stod man skulle aktiver kortet i parken , men da vi ringe til jeg skulle vi bare gøre det ved første aktivitet det gik det noget tid med at finde ud af . Ellers super god måde at gøre det på Mvh Tina jul

Fremragende udsigt - specielt over Central Park

Hvis jeg skulle vælge mellem Empire State Building og Top of the Rock - så ville jeg vælge Empire

Virkelig fin oplevelse. Det hele fungerende upåklageligt. Kan helt klart anbefales!

Fuldstændig blæst tilbage over den udsigt og sødt og venligt og trygt personale!