Tilføj datoer

Rockefeller Center

Udforsk det berømte kompleks, der er med i utallige film, og nyd udsigten fra 'Top of the Rock'.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • City-kort
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
Vi fandt 44 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Andre seværdigheder i Rockefeller Center

Vil du se alle oplevelser i Rockefeller Center? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rockefeller Center

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 9.544 anmeldelser

Dette pas giver dig mulighed for at se alt! Undtagen topmødet! Det inkluderer alle oplevelser på standardniveau (derfor f.eks. ikke de øverste etager af skyskrabere, som, selv uden pas, har et tillæg) Bare tjek dage, tider og lukninger! Du kan gøre det allerede før købet! Husk også at med det første køb i appen på få din guide har du næsten altid 10% rabat som på sådan en sum er meget! STÆRKT ANBEFALET ikke kun passet, men få også din guide, der har skør assistance og skør tålmodighed

Alt gik glat og ukompliceret. Nogle gange kunne man godt have ønsket sig, at "billetskrankerne" / "billetskrankerne" var bedre markeret, så du med det samme kan se, om du er det rigtige sted med GoCityPass. Så vores tip: spørg lige i starten, om du er det rigtige sted med passet. På Rockefeller Center var der for eksempel to skud, hvor det ene til folk med en aflevering var kortere.

Næsten alt fungerede meget godt. Vi reserverede en tid til Frihedsgudinden, hvilket var helt unødvendigt, da det ikke var tjekket, og heller ikke var der kø. Ventetiden var meget kort for alle attraktioner. Aldrig længere end 20 minutter. Det eneste, der ikke virkede, var at gå til Top if the Rock. Meget dårligt organiseret, fuldstændig kaotisk. Absolut ikke anbefalet.

God måde at få et NY City Pass på, til en rimelig pris (betaling i euro uden ekstra skat) Intet problem at validere indtastningerne på de besøgte steder med QR-koden (udveksling af billetter mod QR-kode til Natural History Museum, Memorial 9/ 11, Top of the Rock, direkte passage til Empire State Building og Frihedsgudinden)

Så smukt! Absolut pengene værd at få den oplevelse. Jeg planlagde efter solnedgang, og det var fantastisk.