Vores mest anbefalede ting at gøre i Rom

Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Entrébillet

1. Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Entrébillet

Tag på en bevægende rejse gennem kunst- og religionshistorien med skip billetkøen-entré til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel. Undgå de lange billetkøer, og nyd besøget i dit eget tempo.  Gå gennem "Sala a Croce Greca", og se kunstfærdigt udskårne sarkofager, der muligvis indeholder de jordiske rester af nogle af antikkens berømte konger og dronninger. Kig ind i maskekabinettet, eller besøg "Sala degli Animali", og se et virtuelt menageri af fantastiske dyr, både virkelige og opfundne. Gå gennem de øvre gallerier, herunder Galleria delle Carte Geografiche, hvor du kan se, hvordan kartografer har afbildet verden gennem tiden. Se mesterværker af renæssancens mestre i Rafaels stanzer, og tilbring lidt tid i Borgia-lejlighederne. Derefter er det tid til at nyde Michelangelos udsøgte Sixtinske Kapel, der er Vatikanets kronjuvel og måske en af verdens største kunstskatte.

Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

2. Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

Start din rundvisning lige uden for det monumentale Colosseum, hvor du møder din guide. Her vil din guide, som er ekspert i romersk historie, give dig en introduktion til Romerrigets fineste arena. Udforsk det storslåede Colosseum, der engang havde 80 indgange og kunne rumme omkring 65.000 tilskuere. Hør om de spektakulære festivaler, som romerne afholdt, der kunne vare i op til 100 dage. Efter besøget har du tid til at tage billeder, forfriske dig og gå rundt på egen hånd. Herefter begynder den anden del af rundvisningen til Palatinhøjen og Forum Romanum. Udforsk Romerrigets sociale, politiske og religiøse centrum, hvor det romerske samfunds forskellige lag mødtes. Fordyb dig i de interessante ruiner på Palatinerhøjen under rundvisningen, og nyd den betagende panoramaudsigt over Colosseum. Under anden del af din rundvisning får du mulighed for at møde din anden guide, som er passioneret omkring det gamle Rom. Få mest muligt ud af din oplevelse ved at få 2 af de bedst vurderede guider til at føre dig gennem de områder, de kender bedst til.

Rom: Rundvisning i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

3. Rom: Rundvisning i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Fast Track Pantheon-indgangsbillet med audioguide-app

4. Rom: Fast Track Pantheon-indgangsbillet med audioguide-app

Opdag Roms Pantheons fascinerende historie og betagende skønhed med en 35-minutters audioguidet tur på din smartphone. Få mest muligt ud af et af Roms mest berømte vartegn, og lær om dets rige fortid og fantastiske arkitektur. Start din rejse ved mødestedet på Piazza Navona, en afslappet gåtur på 5 minutter fra Pantheon. Fordyb dig i den fængslende skønhed i Roms berømte firkanter og springvand under din selvstyrede vandretur. Download appen, og oplev byens mest fascinerende og uundværlige attraktioner, mens du begiver dig ud på en rejse. Rejs forbi det ærefrygtindgydende Pantheon på vej til den majestætiske Fontana di Trevi, der kulminerer i den charmerende Piazza di Spagna. Reserver din plads online, og spring de lange køer over med denne problemfri og tidseffektive oplevelse. Oplev legenderne og myterne om Pantheon, historien bag dets Oculus, de fremtrædende grave og meget mere. Hør fascinerende historier om Pantheons kuppel og dens arkæoastronomiske historie, interiøret og belægningen. Lyt til 12 lydpunkter af interesse og se et digitalt kort for at finde disse punkter inde i basilikaen. I overensstemmelse med vores forpligtelse til gennemsigtighed, respekt og passion i alle aspekter af vores forretning, præsenterer vi omkostningsfordelingen for denne pakke til din overvejelse: - Billetter til Pantheon med Fast Track: €5,00 - Audioguide til Pantheon: €7,50 - Selvguidet tur til de bedste pladser og fontæner i Rom: €5,00

Rom: Borghese Galleriet Entrébillet med ledsagelse

5. Rom: Borghese Galleriet Entrébillet med ledsagelse

Skip køen, og reserver en tidsbestemt plads til Borghese Gallery med denne adgangsbillet. Udforsk galleriet i dit eget tempo, mens du ser værker fra berømte kunstnere gennem århundreder. Borghese-galleriet, der huser adskillige mesterværker af kunstnere fra renæssancen, romersk tid og barok, er en af de mest populære attraktioner i Rom. Gå ikke glip af chancen for at udforske galleriet ved at reservere en tidsbestemt adgangsbillet. Galleriet ligger i kardinal Borgheseses hjem fra det 17. århundrede og rummer kardinalens livslange samling af kunst. Se kunstværker af Caravaggio, Titian, Canova, Raphael og Bernini, mens du går gennem det 2-etagers galleri.

Rom: Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum: Guidet tur

6. Rom: Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum: Guidet tur

Udforsk verdens mest berømte amfiteater på denne guidede tur. Gå ind i Colosseum med billetter til at springe køen over, og lær dets utrolige historie at kende. Sammen med din guide kan du gå på Palatinerhøjen og gennem Forum Romanum for at se det antikke Roms mest ikoniske monumenter. Start din rundvisning med at beundre Colosseums yderside. Lyt, mens din guide forklarer monumentets historie gennem århundrederne. Gå ind i amfiteateret, gennem et sikkerhedstjek, og oplev de spektakulære aktiviteter, der fandt sted i det. Besøg derefter første sal og beundr det indre. Tag et øjeblik til at stoppe foran den imponerende Konstantinbue, mens din guide beskriver dens historie og de vigtigste træk. Gå ad den antikke Via Sacra for at nå indgangen til Palatinbjerget og Forum Romanum. Efter sikkerhedskontrollen kan du beundre Titusbuen på tæt hold. Fortsæt turen til Palatinhøjen, hvor resterne af den ældste bebyggelse i byen ligger. Besøg nogle af de mest betydningsfulde kejserboliger: Palatinerstadionet, Domus Augustana og Domus Flavia. Næst går du ned til dalen, der huser Forum Romanum. Langs Via Sacra kan du opleve den storslåede Maxentius-basilika, bronzedøren fra Romulus' tempel, den mærkelige, ophængte dør fra Antoninus' og Faustinas tempel, templet og Vestalernes hus. Slutteligt ankommer du til det centrale område af Forum Romanum, som gennem århundreder er blevet den antikke bys politiske, religiøse, økonomiske, juridiske centrum og torv. Her kan du beundre og lære om Curia, Septimius Severus' bue, Tabularium, Saturn-templet og meget mere.

Rom: Palatinerhøjen og Forum Romanum-billet m/ multimedievideo

7. Rom: Palatinerhøjen og Forum Romanum-billet m/ multimedievideo

Start din oplevelse på den lokale partners kontor, hvor du henter dine billetter og nyder en 25-minutters multimedievideo om det antikke Rom. Med din billet kan du opdage Forum Romanum og Palatinerhøjen. Besøg Forum Romanum, hvor almindelige romerske borgere plejede at bo for at se kejser Julius Cæsars grav og udforske de gamle ruiner i dit eget tempo. Din billet inkluderer også adgang til Palatinerhøjen, stedet for grundlæggelsen af Rom, og bosættelsen af de vigtigste huse af kejsere og konger. Beliggende kun få meter fra Forum Romanum og Circus Maximum, er det den midterste af Roms 7 bakker.

Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

8. Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Rom: Castel Sant'Angelo: Skip-the-Line-billet og audioguide

9. Rom: Castel Sant'Angelo: Skip-the-Line-billet og audioguide

Dyk ind i historien om Hadrians mausoleum, der normalt er kendt som Castel Sant'Angelo, med adgangsrettigheder til at springe køen over og en valgfri app-baseret audioguide. Gå ikke glip af chancen for at besøge den romerske kejser Hadrians grav, også kendt som Hadrians Mole. Udforsk en af den evige bys mest symbolske attraktioner i Rom. Castel Sant'Angelo ligger på højre bred af Tiberen og kun i kort afstand fra Vatikanstaten og er en gammel fæstning med århundreders historie. Du vil lære om den gamle legende om ærkeenglen Michael, der dukkede op på toppen af mausoleet, skød sit sværd og signalerede afslutningen på pesten i 590, og dermed gav borgen sit nuværende navn. Afslut din oplevelse med en panoramaudsigt over Rom og floden Tiberen fra slottets terrasse. Dette er en god mulighed for at tage nogle billeder af Ponte Sant'Angelo-broen, også kendt som englenes bro.

Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

10. Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

Tag med på en privat eller delt rundvisning i Peterskirken, og oplev den ikoniske attraktion. Start din rundvisning med at gå op ad trappen til toppen af kuplen. Nyd kuplens indvendige mosaikker tæt på, mens din guide giver dig information om historien om denne kirke i renæssancestil. Fortsæt din opstigning til toppen af kuplen, og nå udsigtsdækket. Nyd den slående udsigt over Peterspladsen og Vatikanhaverne ovenfra. Se Rom fra en højde af 136 meter, og nyd Colosseum, Pantheon, Engelsborg og andre historiske steder. Herfra går du direkte ned i basilikaen og skipper de lange køer udenfor. Lad dig betage af det storslåede interiør, og hør, hvorfor kirken tog 150 år at genopbygge. Oplev det farverige marmor, de gyldne lofter og Michelangelos imponerende Pietà.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Rom
Alle veje fører til denne 2500 år gamle metropol, der byder på utrolige civilisationspræstationer, både antikke og moderne.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Rom

Alle aktiviteter

813 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 51

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Rom

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Rom

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Rom?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Rom?

De bedste dagsture og -udflugter fra Rom er:

Pompeji

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 394.364 anmeldelser

A bit hard to find the meeting spot (so many other group meeting spots at the arch outside Colosseum). We had to stay very close to the guide - otherwise other guides overlapped the channel at the audio devise. But the guide was good

Helt fantastiske guide, der fortalte meget om Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen. Imponerende område. Helt utroligt fascinerende historie. Kun varmt anbefale denne tur. 5 store stjerner

Det er en helt særlig stemning af overdådig og genial udsmykning der omgiver kunstværkerne. Det er også meget overskueligt i forhold til mange andre

Det er simpelthen en oplevelse at se vatikan museet og det sixtinske kapel

Vi er meget tilfredse med turen, da alt gik som forventet!