Tilføj datoer

Ting at gøre Rom

Alle veje fører til denne 2500 år gamle metropol, der byder på utrolige civilisationspræstationer, både antikke og moderne.

Tilgængelige aktiviteter

  • Det gamle Roms højdepunkter
  • Pizza, pasta og gelato
  • Kirker, katakomber og mere
  • Museer og mere i Rom
  • Rom til fods
Vi fandt 801 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 51

Ofte stillede spørgsmål om Rom

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Rom?

De topattraktionerne der skal opleves i Rom er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Rom?

De bedste dagsture og -udflugter fra Rom er:

Pompeji

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 363.298 anmeldelser

Gabriel var en enestående og meget opmærksom ledsager, vi havde taget besøget gratis, og han anbefalede, hvad man skulle se i Pompeji og gav os et kort, med dette besøg har du mere tid til at se Pompeji, hvis du ikke stopper meget for at spise , det er enormt Umuligt at se det i sin helhed, jeg anbefaler en sandwich og gå indenfor for at udnytte tiden!

Max har været vores guide og de 3 timer er gået meget hurtigt. Det transporterer dig til det gamle Rom med sande historier og billeder. Det viser, at han styrer emnet, og at han er kendt i området. Han anbefaler også mange ting til dig efter turen. Meget venlig.

A bit hard to find the meeting spot (so many other group meeting spots at the arch outside Colosseum). We had to stay very close to the guide - otherwise other guides overlapped the channel at the audio devise. But the guide was good

Det er en helt særlig stemning af overdådig og genial udsmykning der omgiver kunstværkerne. Det er også meget overskueligt i forhold til mange andre

Vi er meget tilfredse med turen, da alt gik som forventet!