Tilføj datoer

Rom
Aktiviteter

Aktiviteter

Vores mest anbefalede Rom Aktiviteter

Vatikanet: Museer & Det Sixtinske Kapel Entrébillet

1. Vatikanet: Museer & Det Sixtinske Kapel Entrébillet

Tag på en bevægende rejse gennem kunst- og religionshistorien med skip billetkøen-entré til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel. Undgå de lange billetkøer, og nyd besøget i dit eget tempo.  Gå gennem "Sala a Croce Greca", og se kunstfærdigt udskårne sarkofager, der muligvis indeholder de jordiske rester af nogle af antikkens berømte konger og dronninger. Kig ind i maskekabinettet, eller besøg "Sala degli Animali", og se et virtuelt menageri af fantastiske dyr, både virkelige og opfundne. Gå gennem de øvre gallerier, herunder Galleria delle Carte Geografiche, hvor du kan se, hvordan kartografer har afbildet verden gennem tiden. Se mesterværker af renæssancens mestre i Rafaels stanzer, og tilbring lidt tid i Borgia-lejlighederne. Derefter er det tid til at nyde Michelangelos udsøgte Sixtinske Kapel, der er Vatikanets kronjuvel og måske en af verdens største kunstskatte.

Rom: Prioriteret adgang til Colosseum, Forum Romanum og Palatin-turen

2. Rom: Prioriteret adgang til Colosseum, Forum Romanum og Palatin-turen

Start din rundvisning lige uden for det monumentale Colosseum, hvor du møder din guide. Her vil din guide, som er ekspert i romersk historie, give dig en introduktion til Romerrigets fineste arena. Udforsk det storslåede Colosseum, der engang havde 80 indgange og kunne rumme omkring 65.000 tilskuere. Hør om de spektakulære festivaler, som romerne afholdt, der kunne vare i op til 100 dage. Efter besøget har du tid til at tage billeder, forfriske dig og gå rundt på egen hånd. Herefter begynder den anden del af rundvisningen til Palatinhøjen og Forum Romanum. Udforsk Romerrigets sociale, politiske og religiøse centrum, hvor det romerske samfunds forskellige lag mødtes. Fordyb dig i de interessante ruiner på Palatinerhøjen under rundvisningen, og nyd den betagende panoramaudsigt over Colosseum. Under anden del af din rundvisning får du mulighed for at møde din anden guide, som er passioneret omkring det gamle Rom. Få mest muligt ud af din oplevelse ved at få 2 af de bedst vurderede guider til at føre dig gennem de områder, de kender bedst til.

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

3. Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Bustransfer mellem lufthavnen og Rom Termini Station

4. Rom: Bustransfer mellem lufthavnen og Rom Termini Station

Nyd bekvemmeligheden ved en delt lufthavnstransport mellem Fiumicino Airport og Roms centrum (Termini Station). Vælg mellem en tur- og returrejse eller en enkeltrejse til eller fra lufthavnen. Når du er i Fiumicino lufthavn, skal du gå til busstoppestedet, der ligger ved busdepotet lige uden for Terminal 3. Slap af i en komfortabel bus med aircondition på vej til byens centrum. Der er ingen stress forbundet med at navigere i transportsystemet mellem lufthavnen og byens centrum, og du kan trøste dig med, at busserne regelmæssigt vedligeholdes efter høje standarder.

Rom: Colosseum, Forum, Palatinerhøjen: Spring-om-linjen-tur til Rom

5. Rom: Colosseum, Forum, Palatinerhøjen: Spring-om-linjen-tur til Rom

Skip køen over med en guide på denne rundvisning i Colosseum, Forum og Palatinhøjen. Der er adgang til Colosseum gennem en særlig gruppeindgang. F Følg i gladiatorernes fodspor, og se monumentet fra et 360° panoramisk udsigtspunkt. Forestil dig, hvordan det var at se 50.000 blodtørstige tilskuere med hjælp fra din guide. Besøg Forum, og gå rundt i flere vigtige gamle romerske regeringsbygninger. Tag et skridt ind i fortiden på Forum Magnum, som engang var en livlig markedsplads. Lær mere om den gamle romerske kultur, og forestil dig, hvordan de levede. Gå op på Palatinbjerget, et af Roms syv bjerge. Oplev det ældste sted i byen, der ligger 40 meter over Forum Romanum. Forundres over udsigten til Circus Maximus.

Rom: Billet til Colosseum og Forum Romanum med multimedievideo

6. Rom: Billet til Colosseum og Forum Romanum med multimedievideo

Det tidspunkt, der er valgt til din booking, henviser til tidspunktet på turistkontoret, Piazza D'Ara Coeli 16. Tag på et lærerigt eventyr med en rundtur til de vigtigste steder i Rom - ideelt til at introducere dig til byens historie. Få indledende information fra en kort multimedievideo, og begiv dig derefter til fods for at se Forum, Palatinerhøjen først og Colosseum sidst i dit besøg. Start din oplevelse på aktivitetsudbyderens kontor, hvor du henter dine billetter og ser en multimedievideo om det gamle Rom. Med din billet kan du gå på opdagelse i den arkæologiske park: Forum Romanum, Palatinerhøjen først og Colosseum. Se Forum Romanum, hvor de almindelige romerske borgere boede, se kejser Julius Cæsars grav, og udforsk de gamle ruiner i dit eget tempo. Fortsæt besøget med Palatinerhøjen, hvor Rom blev grundlagt, og hvor de vigtigste kejser- og kongehuse lå. Den ligger kun få meter fra Forum Romanum og Circus Maximum. Til sidst kan du træde ind i et af verdens mest berømte monumenter: Colosseum. Indgangen til Colosseum vil være ca. 2 timer efter mødetidspunktet. Udforsk det enorme amfiteater - det største, der nogensinde er bygget af Romerriget. Disse billetter kan ikke bruges til skolegrupper, guidede gruppeture og private guidede ture.

Rom: Guidet tur til Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum

7. Rom: Guidet tur til Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum

Udforsk det mest berømte amfiteater i verden på denne guidede tur. Gå ind i Colosseum med skip-the-line-billetter, og lær dets utrolige historie. Gå med din guide på Palatine Hill og gennem Roman Forum for at se de mest ikoniske monumenter i det antikke Rom. Start din tur med at beundre Colosseums yderside. Lyt, når din guide forklarer monumentets historie gennem århundrederne. Gå ind i amfiteatret gennem et sikkerhedstjek, og opdag de spektakulære aktiviteter, der fandt sted inde i det. Besøg derefter første sal og beundre interiøret. Tag et øjeblik til at stoppe foran den imponerende Konstantinbue, mens din guide beskriver dens historie og mest betydningsfulde træk. Gå på den gamle Via Sacra for at nå indgangen til Palatine Hill og Roman Forum. Efter sikkerhedskontrollen kan du beundre Titusbuen tæt på. Fortsæt med turen til Palatinerhøjen, hvor resterne af den ældste bosættelse i byen er. Besøg nogle af de mest betydningsfulde kejserlige boliger: Palatine Stadium, Domus Augustana og Domus Flavia. Gå derefter ned til dalen, der er vært for det romerske forum. Langs Via Sacra kan du opdage storheden i Maxentius-basilikaen, bronzedøren til Romulus-templet, den nysgerrige ophængte dør til Antoninus og Faustina-templet, templet og Vestalernes hus. Endelig ankommer du til det centrale område af det romerske forum, som gennem århundrederne er blevet det politiske, religiøse, økonomiske, juridiske centrum og torvet i den antikke by. Her kan du beundre og lære om Curia, Septimius Severus-buen, Tabularium, Saturn-templet og meget mere.

Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

8. Rom: Vatikanmuseerne, rundtur i Det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Rom: Pantheon Fast-Track-billet og officiel audioguide

9. Rom: Pantheon Fast-Track-billet og officiel audioguide

Udforsk Pantheon på en unik og engagerende måde med vores audioguides og Fast Track-billet. Hent din billet i San Lorenzo-basilikaen i Lucina, som ligger i kort afstand fra Pantheon, så du kan springe køen over og gøre dit besøg endnu bedre. Din rejse begynder med Adriano, den visionære kejser, der bestilte alle guders tempel, som vi ser det i dag. Gennem audioguiden kan du høre Adrianos stemme, når han genoplever Pantheons historie og sin kærlighed til Rom. Vær vidne til kuplens perfekte geometri med en diameter på 43,44 meter, og opdag betydningen af oculus, der lader sollyset oplyse det indre som et solur. Følg vejledningen fra pave Bonifacio IV, som i 609 e.Kr. omdannede templet til Basilikaen for Maria og alle martyrer, beskyttede det mod plyndring og sikrede dets integritet den dag i dag. Gå gennem søjlegangen med søjler af lyserød granit fra Egypten, og mød Raphael Sanzio fra Urbino, maleren og arkitekten, som blev begravet her sammen med andre renæssancekunstnere, der beundrede klassisk arkitektur. Find ud af, hvorfor dette sted blev valgt til deres evige hvile. Lyt til dronning Margheritas stemme, som hviler i Pantheon sammen med kong Umberto I og Vittorio Emanuele II af Savoyen. Forestil dig regnen af røde rosenblade i pinsen, som falder ned fra oculus hvert år til minde om Helligåndens nedstigning over apostlene. Kig op og se Pantheon som både et monument og en kirke. Mons. Micheletti, ærkepræst og rektor for Pantheon i Rom, vil guide dig til at se bygningen med andre øjne. Audioguiderne er indtalt af talentfulde skuespillere som Sergio Rubini, Alessandro Haber, Daniele Parisi, Giusi Cataldo og Mons. Daniele Micheletti. Originale kompositioner af Antonio Fresa, fremført med Teatro La Fenices orkester, skaber en unik og værdifuld oplevelse. Dit besøg vil give dig en ekstraordinær oplevelse og bidrage til at støtte aktiviteterne i Santa Maria ad Martyres-kapitlet. Book nu og fordyb dig i historien om Pantheon, alle guders tempel og Maria og alle martyrers basilika.

Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-The-Line-billet

10. Rom: Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel Skip-The-Line-billet

Udforsk Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel uden at skulle vente i de ofte lange køer for offentligheden. Tag på en rejse gennem de imponerende museer, hvor du finder et skatkammer af romerske statuer, renæssancemalerier og italienske kunstværker. Med disse billetter til at springe køen over til Vatikanmuseerne får du mere tid til at udforske den enorme samling af kunst, der findes i Vatikanmuseerne. Gå gennem udstillingerne og gallerierne fra det runde rum til tapetgalleriet. Oplev Belvedere- og Pinecone-gården og det berømte kortgalleri. Dette rum fyldt med topografiske kort over Italien af Danti fra 1583 er stadig et af de største geografiske billeder den dag i dag. Når du bladrer rundt i Pio Clementino-museet, kan du se salen med det græske kors, galleriet med statuerne, musernes sal og andre malerier, skulpturer og statuer fra kunstnere fra flere århundreder. Gå forbi den majestætiske samling af ceremonielle vogne, der nu er en del af vognpavillonen. Oplev Vatikanets utallige skatte med et besøg i Raphael-rummene. Beundre de 4 rum i Vatikanet, der er berømte for deres fresker af højrenæssancens store Raphael. Se med ærefrygt på Rafaels Atheneskolen. Se verdens mest berømte kapel - det sixtinske kapel. Se de smukke fresker, der pryder interiøret, fra Botticelli, Rosselli, Perugino og Ghirlandaio og det mest berømte fresko af alle - Michelangelos loft i Det Sixtinske Kapel.

830 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Rom

Rom

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Vi troede, at både Forum og Colesseum var fantastiske steder at besøge og var glade for, at vi havde en guide til at hjælpe med at bygge noget af den historie, der omgiver deres skabelse. Men selvom vores guide var meget vidende, gav han så meget information, at det var svært at følge med, og vi endte med at blive lidt overvældede efter 2 timer, så den sidste time trak. På trods af dette vil jeg bestemt anbefale denne tur.

Rigtig god tur, men vinsmagningen var lidt tam. De små mængder kan man ikke kalde vinsmagning, men autentisk var det. Byerne var rigtig smukke! Dog var det meste meget turistet og priserne var sat derefter. God vin kan købes i byerne, men gå til supermarkederne frem for "turist"-vinforretningerne. Vinen er lige så lokal, men billigere. Alt i alt en fornøjelse på det kulturelle aspekt!

Ingen tvivl om, det var meget overfyldt - men det ved du på forhånd. Det var værd at se, det er en af de største seværdigheder i Rom.

Roberto har været charmerende, han har fortalt os alt på en dynamisk måde med nysgerrige fakta. Jeg vil gentage oplevelsen.

Fremragende tur! Eviss var betænksom, vidende og hjælpsom! Jeg anbefaler stærkt!