Tilføj datoer

Rom City-kort

Vi fandt 9 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Rom

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Rom?

De topattraktionerne der skal opleves i Rom er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Rom?

De bedste dagsture og -udflugter fra Rom er:

Pompeji

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 2.530 anmeldelser

Roma Pass 48 timer fungerer fantastisk. GYG-beviset skal ombyttes til selve passet på et turistkontor. Var meget let. Først undrede vi os over, hvordan vi skulle bruge metroen med papirbilletten. Der er en RFID-chip i billetten, som du holder på den gule prik ved indgangen. Entré til et museum inkluderet. Vi var i Colosseum og med den nødvendige tillægsbillet, som du bestiller via Colosseums officielle hjemmeside med et bestemt indgangstidspunkt, forløb alt glat ved indgangen. Du kan sandsynligvis købe billetten gratis ved indgangen (online 2 EUR pr. person). Samlet set var Roma Pass en smule billigere end den almindelige pris med en kuponkode hos GYG.

Da Roma Pass kan bruges til mange attraktioner uden at stå i kø, er dette en stor fordel på grund af antallet af besøgende. Desuden er brugen af offentlig transport med Roma Pass gratis. Afhentningsstedet på togstationen var dårligt beskrevet i bekræftelses-e-mailen (perron 24)

Fantastisk pas, når du kun er i Rom i et par dage. Vi tog Colosseum (betalt med passet) og Sans Angelo-slottet (-50%) med vores 48-timers pas + gratis offentlig transport, og det er meget vigtigt. Virker ikke med Vatikanet...

Interessant, hvis du besøger Colosseum og Borghese Gallery, fordi du skal bestille på forhånd for at undgå kø. Transport inkluderet, hvis du vil spare tid, når du rejser til andre besøg med fordel af rabatter.

Let og enkelt. Kærte meget rundt i Rom. Brugte pas til de vigtig steder. Kan klart anbefales.