Rom
Dagsture

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.100 anmeldelser

Vores escort Angela gjorde hele turen fantastisk! Letforståelig og samtidig informativ om både hvad vi skulle se og generelt om Italien. Det er en lang bustur fra Rom, men tiden fløj afsted! Vi var på turen i starten af vores ferie og det var fedt at kunne drage paralleller til denne resten af vores tur. Vi blev anbefalet at betale ekstra for en guidet tur ved Pompeji og det er godt hvis man er nysgerrig efter viden om stedet! Man kan dog også gå lidt rundt på egen hånd hvis man bare vil opleve stemningen. Vi var glade for guide, da stedet er enormt og guiden var god til at fortælle og gøre historien relevant. Smuk udsigt fra Vesuv, selvom der heldigvis ikke er nogen aktivitet fra krateret.

Anna (vores guide) og Gianni (vores chauffør) var en fantastisk duo, der leverede en enestående oplevelse. Anna var utrolig informativ og gav os information ikke kun om vores tur, men også om livet i Italien. Mens han var på vingården, sørgede Gianni for at få vores opmærksomhed og dirigerede os til en naturskøn udsigt, vi helt sikkert ville have savnet uden hans hjælp.

Carmen var så sød og hun førte os så fint og sikkert igennem Roms gader. At opleve Rom på cykle er en super oplevelse, og kan varmt anbefales.. Da der er motor på cyklen, er det kun numsen der bliver lidt øm dagen efter..Maden i tennisklubben var også lækker og hyggeligt sted..

Meget veltilrettelagt tur med en fremragende guide Guiseppe, der var god til at sætte ting i perspektiv og understrege forbindelsen mellem Hadrians villa og Villa d'Este.

Fantastisk fin oplevelse. Behagelig og hyggelig guide. En stor oplevelse jeg aldrig vil glemme.