Tilføj datoer

RomFamilievenlige aktiviteter

Vores mest anbefalede Rom Familievenlige aktiviteter

Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

1. Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

Start din rundvisning lige uden for det monumentale Colosseum, hvor du møder din guide. Her vil din guide, som er ekspert i romersk historie, give dig en introduktion til Romerrigets fineste arena. Udforsk det storslåede Colosseum, der engang havde 80 indgange og kunne rumme omkring 65.000 tilskuere. Hør om de spektakulære festivaler, som romerne afholdt, der kunne vare i op til 100 dage. Efter besøget har du tid til at tage billeder, forfriske dig og gå rundt på egen hånd. Herefter begynder den anden del af rundvisningen til Palatinhøjen og Forum Romanum. Udforsk Romerrigets sociale, politiske og religiøse centrum, hvor det romerske samfunds forskellige lag mødtes. Fordyb dig i de interessante ruiner på Palatinerhøjen under rundvisningen, og nyd den betagende panoramaudsigt over Colosseum. Under anden del af din rundvisning får du mulighed for at møde din anden guide, som er passioneret omkring det gamle Rom. Få mest muligt ud af din oplevelse ved at få 2 af de bedst vurderede guider til at føre dig gennem de områder, de kender bedst til.

Rom: Fast Track Pantheon-indgangsbillet med audioguide-app

2. Rom: Fast Track Pantheon-indgangsbillet med audioguide-app

Opdag Roms Pantheons fascinerende historie og betagende skønhed med en 35-minutters audioguidet tur på din smartphone. Få mest muligt ud af et af Roms mest berømte vartegn, og lær om dets rige fortid og fantastiske arkitektur. Start din rejse ved mødestedet på Piazza Navona, en afslappet gåtur på 5 minutter fra Pantheon. Fordyb dig i den fængslende skønhed i Roms berømte firkanter og springvand under din selvstyrede vandretur. Download appen, og oplev byens mest fascinerende og uundværlige attraktioner, mens du begiver dig ud på en rejse. Rejs forbi det ærefrygtindgydende Pantheon på vej til den majestætiske Fontana di Trevi, der kulminerer i den charmerende Piazza di Spagna. Reserver din plads online, og spring de lange køer over med denne problemfri og tidseffektive oplevelse. Oplev legenderne og myterne om Pantheon, historien bag dets Oculus, de fremtrædende grave og meget mere. Hør fascinerende historier om Pantheons kuppel og dens arkæoastronomiske historie, interiøret og belægningen. Lyt til 12 lydpunkter af interesse og se et digitalt kort for at finde disse punkter inde i basilikaen. I overensstemmelse med vores forpligtelse til gennemsigtighed, respekt og passion i alle aspekter af vores forretning, præsenterer vi omkostningsfordelingen for denne pakke til din overvejelse: - Billetter til Pantheon med Fast Track: €5,00 - Audioguide til Pantheon: €7,50 - Selvguidet tur til de bedste pladser og fontæner i Rom: €5,00

Rom: Borghese Galleriet Entrébillet med ledsagelse

3. Rom: Borghese Galleriet Entrébillet med ledsagelse

Skip køen, og reserver en tidsbestemt plads til Borghese Gallery med denne adgangsbillet. Udforsk galleriet i dit eget tempo, mens du ser værker fra berømte kunstnere gennem århundreder. Borghese-galleriet, der huser adskillige mesterværker af kunstnere fra renæssancen, romersk tid og barok, er en af de mest populære attraktioner i Rom. Gå ikke glip af chancen for at udforske galleriet ved at reservere en tidsbestemt adgangsbillet. Galleriet ligger i kardinal Borgheseses hjem fra det 17. århundrede og rummer kardinalens livslange samling af kunst. Se kunstværker af Caravaggio, Titian, Canova, Raphael og Bernini, mens du går gennem det 2-etagers galleri.

Rom: Palatinerhøjen og Forum Romanum-billet m/ multimedievideo

4. Rom: Palatinerhøjen og Forum Romanum-billet m/ multimedievideo

Start din oplevelse på den lokale partners kontor, hvor du henter dine billetter og nyder en 25-minutters multimedievideo om det antikke Rom. Med din billet kan du opdage Forum Romanum og Palatinerhøjen. Besøg Forum Romanum, hvor almindelige romerske borgere plejede at bo for at se kejser Julius Cæsars grav og udforske de gamle ruiner i dit eget tempo. Din billet inkluderer også adgang til Palatinerhøjen, stedet for grundlæggelsen af Rom, og bosættelsen af de vigtigste huse af kejsere og konger. Beliggende kun få meter fra Forum Romanum og Circus Maximum, er det den midterste af Roms 7 bakker.

Castel Sant'Angelo Spring linjen over og valgfri audioguide

5. Castel Sant'Angelo Spring linjen over og valgfri audioguide

Opdag hemmelighederne inden for Castel Sant'Angelos mure, et historisk mausoleumsmuseum på Tiberflodens højre bred. Udforsk en af Roms mindre kendte perler med billetter til at springe køen over, og nyd udsigten over byen fra oven. Forbedr dit besøg ved at opgradere med en audioguide. Spring køerne over, og gå indenfor for at gennemse de artefakter, der fortæller om bygningens mange forvandlinger. Borgen blev først opført som en monumental grav, derefter som en fæstning i middelalderen og en forsvarspost for barbariske invasioner, og den vil give dig et nyt indblik i den romerske historie. Udforsk museets 5 etager på vej mod en spiralrampe, se derefter cellerne og de rum, der fungerede som pavebolig, samt et askekammer, hvor du kan beundre resterne af ikoniske romerske figurer og fresker, der er perfekt bevaret. Afslut denne informative tur på slottets forbløffende tagterrasse og få en malerisk udsigt over hele byen. Vær forberedt på at få øje på Vatikanstaten, Tiberfloden og den berømte Englebro.

Rom: Colosseum med adgang til gladiatorarenaen

6. Rom: Colosseum med adgang til gladiatorarenaen

Gå gennem bagdøren til Colosseum og gå lige ind på arenagulvet gennem porten opkaldt efter Libitina, begravelsesgudinden. Træd der, hvor døde gladiatorer og dyr engang blev båret væk. Mærk det gamle Roms majestæt under dine fødder, mens du går i fodsporene på dem, der kæmpede i gladiatorkampe. Oplev en fantastisk 360° udsigt over Colosseum. Se op på ruiner, der engang var fyldt med tusindvis af tilskuere. Tag fremragende billeder, da antallet af besøgende, som kan være der i et givet tidsrum, er begrænset. Udforsk området, som alle har adgang til, og som omfatter stueetagen, anden etage og en balkon med en forbløffende udsigt over Forum Romanum og Konstantinbuen. Træd op på podiet, der var reserveret de vigtigste romere, over hovedindgangen til arenaen, og mærk spændingen i amfiteateret. Lad din guide male et billede af fortiden med spændende historier og legender.

Rom: Pantheon Skip-the-Line-indgang og guidet tur

7. Rom: Pantheon Skip-the-Line-indgang og guidet tur

Oplev det berømte Pantheon, en arkitektonisk perle i hjertet af Rom, med en guidet tur. Undgå lange køer med "skip-the-line"-indgang, og gå så indenfor med din lokale guide for at lære alt om bygningens rige fortid og fantastiske arkitektur. Begynd med at møde din guide på Piazza della Minerva ved siden af elefantstatuen. Derfra kan du høre din guide give dig en kort gennemgang af Pantheons historie. Gå derefter over til templet. Beundr bygningen udefra og se de massive korintiske søjler og den enorme kuppel. Gå indenfor. Kom hurtigt forbi køerne med "skip-the-line"-indgang. Fordyb dig i en kombination af kunst, historie og spiritualitet. Beundr loftet, der er dekoreret med gyldne stjerner. Hvis du har lyst, kan du vise din respekt for berømte figurer som Raphael, der hviler her sammen med italienske konger og kunstnere.

Rom: Tur til Vatikanet og Det Sixtinske Kapel med adgang til basilikaen

8. Rom: Tur til Vatikanet og Det Sixtinske Kapel med adgang til basilikaen

På en guidet tur i Rom kan du opleve nogle af de vigtigste mesterværker fra den græsk-romerske verden og renæssancekunsten på Vatikanmuseerne og i Det Sixtinske Kapel med adgangsbilletter, hvor du kan springe køen over. Senere kan du besøge Peterskirken for at udforske den i dit eget tempo. Gå ind i Vatikanmuseerne fra den prioriterede indgang og spring over de lange ventetider i billetkøen. Start turen i Armor-gården for at få et glimt af Vatikanets haver, og fortsæt til Pine Cone-gården, der ligger midt i de gamle pavelige bygninger. Gå gennem nogle af værelserne i Belvedere-paladset, pavens tidligere sommerresidens, som i dag er hjemsted for Pius Clementine-museet, der er vært for vigtige fund af græsk-romersk kunst, herunder Apollo Belvedere og Laocoön-gruppen. Derefter ankommer du til de 3 gallerier, der fører dig til de pavelige lejligheder - kandelabergalleriet, gobelingalleriet med værker fra det flamske atelier af Peter Van Aelst udstillet og kortgalleriet med freskomalede kort over det italienske territorium, bestilt af pave Gregor XIII. Afslut turen med at se 2 uundgåelige steder i Vatikanets samling - Raphaels værelser i pave Julius II's lejlighed og det sixtinske kapel, hvor du kan beundre Michelangelos mesterværker som scenerne fra Første Mosebog og Den sidste dom. Fra det sixtinske kapel skal du bruge den private passage til at ankomme til Peterskirken, hvor du kan finde strålende værker som statuen af Pietà, lavet igen af den store Michelangelo, Baldachin af Bernini og pavernes grave, der alle indeholder hundreder af års historie. Bemærk dog, at passagen mellem museerne og Peterskirken er lukket onsdag morgen, og at den også kan være lukket på andre uventede tidspunkter. På sådanne dage vil vi i stedet tilbringe hele turen på museerne.

Colosseum: Underground og Ancient Rome Tour

9. Colosseum: Underground og Ancient Rome Tour

Dyk ned i den romerske histories vidundere med en medrivende tur gennem Colosseums forskellige sektioner med billetter til at springe køen over. Gå ind i arenaen, de underjordiske kamre, stueetagen og meget mere for at lære om romerne og gladiatorerne på en guidet tur. Når du har mødt din guide, har du mulighed for at tage nogle smukke vidvinkel- og panoramafotos af Colosseum og de omkringliggende områder, inden turen begynder. Besøg de underjordiske kamre, og hør historier om gladiatorerne og de vilde dyr, der blev holdt der. Udforsk stueplanet og det andet niveau, mens din guide genskaber fortiden med historier om episke kampe, maler et levende billede og bringer stedet til live. Lær om de typer af spil og vilde kampe, som romerne nød mest. Se, hvor kejseren ville være placeret højt over arenaens gulv, klar til at afgøre en anden gladiators skæbne, mens han stod foran en brølende romersk menneskemængde. Du vil også bruge 1 time på at se Forum Romanum og Palatinhøjen. Lad din guide pege på de bedste steder at tage det perfekte billede, mens du går rundt i Colosseums omkreds.

Vatikanet: Peter's Basilica Access & Early Bird Dome Tour

10. Vatikanet: Peter's Basilica Access & Early Bird Dome Tour

Udforsk de smukke omgivelser omkring Peterspladsen og Vatikanstaten på en ekstraordinær rundvisning med en lokal guide. Bestig kuplen og besøg basilikaen tidligt om morgenen, før folkemængderne kommer med skip-the-line-billetter. Du vil se det første udsigtspunkt gennem kuplens elevator. Begynd at klatre de resterende trin op mod toppen, mens du hører fascinerende fakta og historier fra din guide. Vær vidne til en betagende udsigt over Vatikanstaten og dens ikoniske syv bakker. Hold dit kamera klar til at klikke på billeder af den smukke panoramaudsigt fra toppen af det berømte Vatikanstop. Når du har beundret den storslåede udsigt, skal du ned fra kuplen for at komme ind i basilikaen. Nyd det privilegium at få øjeblikkelig adgang og gå rundt i området i dit eget tempo. Bebundres over den storslåede skabelse af Peterskirkens Baldachin og Michelangelos Pietá. Oplev hver eneste lille detalje i den historiske bygning, og beundr de mesterværker, der pryder rummet.

126 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 8

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om Rom Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Familievenlige aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

The tour itself was great. Our guide, an older gentleman, was passionate about the stories he told. The accent in witch he spoke was also one of the great things. He was kind and had a cool sense of humour. We were 10 in our group and that was a perfect number. The audio was alright too. On our voucher it said we had to bring an ID - we didn’t show that anywhere! Also - we had to be at the check in 20 minutes before starting. Well - it might be typical Italian - but we didn’t get started til 10 min AFTER starting time (and that sorta irritated us)

Der er så mange ture at vælge imellem, hvilket var overvældende, men jeg tror, at enhver ville være en fantastisk oplevelse. Denne var en af de billigste sammenlignet med andre, og for værdien var den kort og sød og lærte så meget inden for 1,5 time! Det var så varmt, og guiden sørgede for, at vi altid holdt os i en vis skygge så meget som muligt. Vil helt klart anbefale!

Super god guide der med sin arkæolog baggrund havde en utrolig bred viden. Dygtig formidler. 3 timer var meget passende for turen

Super dygtig guide. Spændende og god guidning. Dejligt at springe de lange køer over. Det fungerede rigtig godt med audioguide.

God guide og en lille gruppe på 10 personer meget spændende tur