Tilføj datoer
Rom

Familievenlige aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Rom Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Familievenlige aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Hvilke Rom Familievenlige aktiviteter har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Hvilken sjov aften! En af vores foretrukne ture på vores tur. Cyklerne var nemme at køre på, og efter en lang dag på fødderne var det rart at stå af dem og stadig dække en masse jord. Vi mødte mennesker i forskellige aldre fra hele verden, der var en del af vores gruppe, og du får generøse portioner vin og snacks på dit stop. Der var mange grin af alle! Fantastisk tur, kan varmt anbefales!

El-cykelturen gennem Rom var højdepunktet i vores måned lange ferie. Vi fik set alle turistattraktioner, men kørte også gennem de små gader og gyder, som vi aldrig ville have haft tid til at se til fods. Stop for vin og charcuteri bord var perfekt. Vi sad med vores ridegruppe på 9 og lærte hinanden bedre at kende. At se Trevi-fontænen oplyst om natten var et højdepunkt!

Vi er i Rom i en måned, og vi tog den ene tur-retur (ingen hop-on-hop-off-mulighed) for at hjælpe os med at lære byen lidt bedre at kende på vores første dag. Selv uden hop-on-hop-off-oplevelsen så vi så meget og var i stand til at planlægge vores tur en smule bedre i de kommende uger. Det var sådan en fantastisk overkommelig mulighed for os!

Tak til vores franske guide Gaëlle, der fik os til at opdage Roms charme, atypiske små gader Fantastisk øjeblik og denne smagning af charcuteri og vin i godt humør Jeg anbefaler denne simpelthen storslåede natudflugt i Rom og på elcykel om aftenen meget behageligt Jeg anbefaler til %%%

Fremragende nattetur i Rom. Gaelle var i stand til at tilpasse tempoet for at berolige min datter, som havde sin første Ebike-oplevelse. Vi havde en fantastisk tid og lærte masser af anekdoter om Rom og dets historie... Vi anbefaler uden tøven!