Rom Hop-on hop-off-ture

  • Hop-on hop-off-ture
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 22 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Ofte stillede spørgsmål om Rom

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Rom?

De topattraktionerne der skal opleves i Rom er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Rom?

De bedste dagsture og -udflugter fra Rom er:

Pompeji

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

3.8 / 5

baseret på 6.741 anmeldelser

Købte 72 timers billet hjemmefra, det fungerede fint, da vi kom til første tur, fik vi oplyst at billetten også kunne bruges til BigBus dette gjorde at der var flere afgange og mindre ventetid, de stoppede samme seværdighedder, men havde lidt forskellig rute, vi brugte begge busser flittig, og var meget tilfreds med vores køb. Kan kun anbefale at benytte hop om hop af busser

Når den rejsende ikke har tid nok til at besøge alle interessante steder i Rom (i øvrigt for mange), er dette en meget fin måde at lave en rundtur på. Som enhver anden "hop-on-hop-off" giver den dig mulighed for at bruge kortet og komme ned, hvor du vil i løbet af 24 timer. Priserne er overkommelige. Audioguider er på flere sprog, så du kan finde din.

Jeg var en lettelse at have denne busbillet. Jeg tilbragte to dage i Rom og ville stige på bussen, ned på en station og vandrede rundt. Jeg vil helt klart anbefale at gøre stederne i rækkefølge, da de foreslår, hvor man skal besøge på hvert busstoppested, fordi jeg lavede en masse frem og tilbage, hvilket ikke var dårligt, men jeg endte med at være udmattet.

Altså, afstandene mellem hvert stop (fermata) lidt langt fra hinanden, svært at gøre ellers synes jeg, men behageligt især når man er træt af et besøg, det er ikke dårligt! korte kommentarer, men giver mulighed for at få et overblik over byen

Penge brugt rigtig godt! Skal laves om! Det var virkelig det værd! Uden at kende byen kan du køre på disse busser under hele turen eller stå af ved hvert stop og nyde den smukke evige by! absolut sød og hjælpsom! Jeg vil anbefale!