Rom
Kirker og katedraler

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 9.725 anmeldelser

Vores guide Marle var helt fantastisk! Hun havde en imponerende viden om både historie og religion og formidlede det på en fantastisk måde. Vi kan varmt anbefale en guidet tur i Peterskirken og det var også det hele værd at komme helt op i toppen og nyde den smukke udsigt over byen. Det ville vi ikke have undværet! Vi tog den tidligste tur, hvor der endnu ikke var så mange mennesker, og det vil vi også klart anbefale. Selvom man kommer foran med guiden og ikke skal stå i lange køer, så er det bedst at være der uden der er for mange. God tur - vi kan i hvert fald klart anbefale det!

Basilikaen er betagende, og Daniele V var en meget vidende og underholdende guide. Fra Peterspladsen til kneben med en fantastisk samling af kolossale statuer og smukke mosaikker til taget og kuplen, var det værd at høre om sammenløbet af Romerriget og den katolske kirke, såvel som den rolle Benito Mussolini spillede i etableringen af Vatikanet som en suveræn stat.

Meget anbefalelsesværdig tur og en fantastisk guide. En tur hvor man får lov til at smage de små herligheder, som Rom gemmer på, samtidig med at man får viden om området.

Marlé var en fantastisk guide! Hun fortalte om seværdighederne og satte samtidig seværdighederne i et historisk perspektiv

Mario var helt vildt god. Yderst gennemført rundvisning.