Rom
Køreoplevelser

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Rom Køreoplevelser

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Køreoplevelser?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

5.0 / 5

baseret på 1 anmeldelser

Leje meget enkelt; Butikschefen forklarede alt venligt, og der var ingen "overraskelser", da motorcyklen blev returneret. Den eneste ting at huske er, at i reservationen angav placeringen en gade, men de var virkelig i en anden ca. 1 km væk, som vi måtte søge online efter firmaets navn, som heldigvis havde opdateret

En fabelagtig oplevelse. Vi lejede motorcyklen for en dag, og de lod os returnere den næste dag på samme tid, så vi fik det bedste ud af den hele dagen og ud på natten. Rom er ideel til at komme rundt på motorcykel og uden tvivl den bedste og sjoveste måde at komme til hvert et hjørne. Jeg vil gentage uden tvivl.

Det har været en meget behagelig og sjov oplevelse. Personalet er meget opmærksomme og venlige. De har givet os faciliteter til at returnere køretøjet uden for kontortiden og tillade leje af GPS for ikke at fare vild i byen. En fuldstændig anbefalelsesværdig oplevelse.

Det var en stor oplevelse. Se Rom ombord på en scooter, glide ind i kaotisk trafik, men med smidigheden af et hurtigt køretøj. Lejefyrene var udsøgte, stærkt anbefalet!

En vintage og usædvanlig udflugt med en vidunderlig guide, der ikke tøver med at forevige vores minder ved at tage mange billeder! Vi anbefaler stærkt denne aktivitet!