Tilføj datoer
Rom

Mad og drikke

Ofte stillede spørgsmål om Rom Mad og drikke

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Mad og drikke?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Jeg rejste alene til Rom for en uge og tilmeldte mig denne begivenhed en fredag. Vi var 40-50 mennesker - super fedt. Alle er åbne for at møde nye mennesker og have det sjovt. Vi var tre steder. Vi startede med fri bar i en time og pizza. Der kunne de godt have sørget for, at der var mere end én bartender til så mange mennesker. Herefter tog vi på karaoke bar og sluttede af med en Rooftop natklub. Super fedt - og især som alenerejsende. Dog var der også rigtig mange kærestepar, vennepar osv., så alle kan vitterlig tilmelde sig og have det grineren.

Tak til vores franske guide Gaëlle, der fik os til at opdage Roms charme, atypiske små gader Fantastisk øjeblik og denne smagning af charcuteri og vin i godt humør Jeg anbefaler denne simpelthen storslåede natudflugt i Rom og på elcykel om aftenen meget behageligt Jeg anbefaler til %%%

Fremragende nattetur i Rom. Gaelle var i stand til at tilpasse tempoet for at berolige min datter, som havde sin første Ebike-oplevelse. Vi havde en fantastisk tid og lærte masser af anekdoter om Rom og dets historie... Vi anbefaler uden tøven!

Fantastisk oplevelse med skøn mad, mens man samtidig fik historierne bag de romerske madtraditioner! Francesca var den bedste guide, og hun delte ud af alle de gode tips, som man kan tage med videre på sin tur til Rom. Kæmpe anbefaling!!

Very Sweet guide named Claudia. Nice to hear about different Italian traditions and taste a bit of Italy