Tilføj datoer
Rom

Mad- og gourmetture

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
  • Andre oplevelser
Vi fandt 65 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 65

Ofte stillede spørgsmål om Rom Mad- og gourmetture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Mad- og gourmetture?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 3.509 anmeldelser

Denne tur var fantastisk! Vi var en del af en lille (engelsktalende) gruppe med Monica. Hun var så begejstret for byen og gav nyttige tips og interessante uddrag af historie undervejs. Der var rigtig mange forskellige mennesker i vores gruppe, og hun formåede at imødekomme alles interesser. Hun chattede også med os privat til sidst og anbefalede nogle gode ting for os at gøre den følgende dag. Maden i sig selv er fantastisk, og forsyningen var så god, at vi gik i næsten en time den følgende dag for at vende tilbage til det samme pizzeria!

Tak til vores franske guide Gaëlle, der fik os til at opdage Roms charme, atypiske små gader Fantastisk øjeblik og denne smagning af charcuteri og vin i godt humør Jeg anbefaler denne simpelthen storslåede natudflugt i Rom og på elcykel om aftenen meget behageligt Jeg anbefaler til %%%

Fremragende nattetur i Rom. Gaelle var i stand til at tilpasse tempoet for at berolige min datter, som havde sin første Ebike-oplevelse. Vi havde en fantastisk tid og lærte masser af anekdoter om Rom og dets historie... Vi anbefaler uden tøven!

Fantastisk oplevelse med skøn mad, mens man samtidig fik historierne bag de romerske madtraditioner! Francesca var den bedste guide, og hun delte ud af alle de gode tips, som man kan tage med videre på sin tur til Rom. Kæmpe anbefaling!!

Very Sweet guide named Claudia. Nice to hear about different Italian traditions and taste a bit of Italy