Rom Mad- og gourmetture
Vælg datoer
Mest værdi for pengene
rom streetfoodbyvandring med lokal guide og romersk mad

Rom: Streetfoodbyvandring med lokal guide og romersk mad

Varighed: 2,5 timer
596 anmeldelser
GetYourGuide Original
596

Kombiner en guidet byvandring i Rom med en af de bedste ting at gøre der, nemlig at smage autentiske, romerske delikatesser. Vælg enten en privat tur…

Populære Mad- og gourmetture i Rom

Se alle Mad- og gourmetture i Rom
Se alle 1325 oplevelser

Det synes rejsende om Rom

Virkelig en spændende tur - alle pengene værd! Sjove anekdoter, sindssyg lækre ting vi smagte - og masser af det, pragtfuld guide (Fransesca) som kom med masser af inside informations og sjove søde indspark. Stederne vi besøgte var tydeligvis glade for besøgene og gjorde alt hvad de kunne, for at det blev en god oplevelse. Kan klart anbefales!

Rom: 4-timers kulinarisk aftenbyvandring Anmeldt af Vian, 04/03/2020

Super velorganiseret tur! Turen er helt klart alle pengene værd, man får mulighed for at opleve Roms små gader, med en fantastisk guide, som fortæller om alle de gamle historier der er knyttet til hver gade. Super lækker mad, virker som noget af kvalitet. Godt med vin og øl, skaber en god stemning!

SUPER tur rundt i Rom. Selvom at det var med fokus på Roms streetfood kultur, var der meget anden kultur og historie der blev fremlagt. Simone var en super engageret og behagelig guide, der også tog sig tid til at besvare spørgsmål om emner der ikke blev vendt. Alt i alt en rigtig god tur!

Super aften i godt selskab, (tur rundt på 2,5 time, ialt 5 smagninger) vores guide Elisabeth havde stor viden både om lokal mad, og byens historie. Ekstra bonus om Rom. Bestemt Et af turens højdepunkter. Smagsprøver nok til at udgøre aftensmad.

Guila var en virkelig god guide, som gav os en god tur rundt i Rom, hvor hun viste hendes store viden om både madkultur, Roms kultur og historie. Kan kun anbefales.