Rom Museumsentré
Vælg datoer
Køb din billet nu

Populære Museumsentré i Rom

Se alle Museumsentré i Rom
Se alle 1414 oplevelser

Det synes rejsende om Rom

Er det stadig fast track, hvis alle har fast track?

Selve museumsoplevelsen var i topklasse, og det var en fornøjelse at bevæge sig rundt i den overvældende kulisse. Den egyptiske udstilling var meget realistisk, da varmen næsten var for meget (send mere A/C). Vores guides forsøgte ihærdigt at gemme sig ved mødestedet, og damen valgte at gemme hendes fine skilt med logo i en lukket mappe. Let stressende start på udflugten, at skulle finde en guide i ganske normalt tøj, intet logo og skilt, og som heller ikke forsøgte at gøre opmærksom på turudbyderen. Med alt det i mente var det stadig en kanon tur - Vatikanet kan næppe klandres for GetYourGuides anonymitet.

Fremragende tour til Vatikanets museer og Peterskirken

Meget spændende rundtur til Vatikan museerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Nemt at finde mødestedet. Rigtig god service på mødestedet. Vores engelsk talende guide Franceska var meget kompetent. Helt i særklasse. Det var en ren fornøjelse at være med på denne tour. Mange hilsner Jonna May, Denmark

En fantastisk start på vores store historiske rejse i ROM i 4 dage.

Alle de store oplevelser som er et must at lære at kende som nybegynder i Rom var overrumplende på den rigtig gode måde. Vi nåede de fleste, og at komme til en forud bestilt guidet tur i Vatikanet var en god investering. Kan kun anbefales.

Get your guide logoet var ikke til at der hvor vi skulle henvende o

Vi blev guidet der til hvor vi skulle henvrnde os af lokale vejvisere, Get your guide skilte så vi slet ikke. Guiden var fremragende, hun var sød, venlig og ikke minst fagligt meget dygtig, og gav os en uforglemmelig oplevelse.

Det var SÅ NEMT, at booke billetter gennem GetYourGuide alt fungerede

Det Sixtinske Kapel og Vartikan museerne, er nogle af de seværdigheder man bare MÅ se, når man er i Rom. Det kan næsten ikke beskrives med ord, det er UNIKT og skal ses.