Tilføj datoer
Rom

Natteliv og barer

Ofte stillede spørgsmål om Rom Natteliv og barer

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Natteliv og barer?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Hvilke Rom Natteliv og barer har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 11 anmeldelser

Jeg rejste alene til Rom for en uge og tilmeldte mig denne begivenhed en fredag. Vi var 40-50 mennesker - super fedt. Alle er åbne for at møde nye mennesker og have det sjovt. Vi var tre steder. Vi startede med fri bar i en time og pizza. Der kunne de godt have sørget for, at der var mere end én bartender til så mange mennesker. Herefter tog vi på karaoke bar og sluttede af med en Rooftop natklub. Super fedt - og især som alenerejsende. Dog var der også rigtig mange kærestepar, vennepar osv., så alle kan vitterlig tilmelde sig og have det grineren.

Vidunderlig oplevelse på et fantastisk tagsted på Piazza Navona. Den talentfulde sopran og tenor lavede smuk musik og de intime rammer gjorde det endnu mere vidunderligt. Deltagerne nød vin og små bidder afsluttet med en skål, da den sidste arie blev opført. Dette er en dejlig måde at nyde Rom og gøre noget unikt og specielt. Jeg anbefaler stærkt denne oplevelse.

Det var en dejlig start på en romersk aften. Smukke stemmer og stilfuld stemning på taget. Til sidst fik vi lov til at tage et kig på piazzaen fra oven. Vi kan anbefale.

Det var meget rart, fordi begge sangere var meget gode. Selvfølgelig er akustikken dårlig på en tagterrasse, men de to gjorde virkelig det bedste ud af det.

Bedste tur i Rom, guiden er en kæreste!!! Turen havde 1 times gratis drink og pizza til alle. Tak!