Hop-on hop-off-tur

Rom: 24-timers hop-on-hop-off-bådtur

Rom: 24-timers hop-on-hop-off-bådtur

Aktivitetsudbyder: The Voyager S.r.l.

Fra 134 DKK pr. person

Udforsk Rom i dit eget tempo med en 24-timers billet til en sejltur på Tiberen. Sug til dig af byens seværdigheder fra dækket, og stig af og på ved stoppesteder tæt på attraktioner som Piazza Venezia, Piazza Di Spagna, Castel S. Angelo og mange flere.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Book nu, og betal senere
Book nu og betal senere for at reservere din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere
Gyldig 1 dag
fra første gang, du aktiverer den
Audioguide inkluderet
Engelsk, Spansk, Fransk, Tysk, Italiensk, Kinesisk

Det vil du opleve

Beskrivelse
Oplev Roms seværdigheder fra Tiberen med en 24-timers-billet til en hop-on-hop-off-bådtur. Slap af på det åbne dæk øverst på båden eller i loungen længere nede, mens guiden ombord fortæller dig om byens historie og broerne, mens I glider forbi dem. Sejlturen dækker i alt en strækning på omkring 6 km, fra Nenni-broen til Tiberina-øen. Din billet er gyldig til alle afgange fra 4 stoppesteder:  1. Isola Tiberina: Lungotevere Degli Anguillara-siden 2. Angelo-broen: Lungotevere Tor Di Nona-siden 3. Justitspaladset: Lungotevere Marzio 4. Piazza del Popolo: Lungotevere In Augusta Turen fører dig til smukke steder som Piazza del Popolo, Castel S. Angelo, Vatikanstaten og meget mere. Stig af ved kajen på Isola Tiberina og gå over til Piazza Venezia, Piazza Di Spagna og Bocca della Verità. Fra kajen ved Castel S. Angelo er du blot få skridt fra Peterskirken og Vatikanmuseerne i Vatikanstaten. Din guide er tosproget på engelsk og fransk, spansk, italiensk, kinesisk eller tysk alt efter hvilket sprog hovedparten af deltagerne ombord taler.
Inkluderet
 • 24-timers billet til hop-on-hop-off-bådtur på floden
 • Kommentarer om bord
 • Mad og drikkevarer
 • Afhentning og afsætning på hotellet
Ikke egnet for
 • Personer med nedsat bevægelighed
Covid-19-forholdsregler
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Stig om bord på båden ved Isola Tiberina (Lungotevere Degli Anguillara) eller S. Angelo-broen (Lungotevere Tor Di Nona)

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Ikke tilladt

 • Kæledyr

Det skal du vide

 • Hvis sejlturen aflyses på grund af dårligt vejr (Tiberen går over sine bredder), vil turen blive gennemført på et andet tidspunkt. Den lokale arrangør er ikke ansvarlig for og skal ikke betale kompensation for forhold, der skyldes force majeure. Hvis du ikke kan deltage på en anden dato, får du refusion
 • Busserne kører hvert 30. minut fra kl. 10.00 til 18.00
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

3,6 /5

baseret på 104 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Transport
  4,1/5
 • Værdi for pengene
  3,3/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Oktober er et godt tidspunkt at rejse til Rom! Vejret er stadig varmt, og der er ingen regn endnu. Også færre turister. Du bør kigge efter mindre kendte museer og spisesteder. Personligt fandt vi mange gode ting i Trasevere-området! Gå gå og gå... sådan ser og oplever du mere ☀️

26. oktober 2021

Meget suggestiv oplevelse, selvom floden fra tæt på fremstår endnu mere lidende, end den ses fra det sædvanlige "gade"-perspektiv. Det ville være rart, hvis forvaltningen tog bedre hånd om de volde, der med denne aktivitet bliver til et byrum på lige fod med de andre. For resten, meget venligt personale og meget behagelig navigation.

18. oktober 2021

At tage båden som en bus er bestemt fascinerende, såvel som behageligt. Båden finder ikke trafik og giver dig mulighed for at nyde en smuk udsigt over Rom. At blive opmuntret ikke kun for turisme, men også for hverdagen (i dette tilfælde bør omkostningerne dog være lavere ...)

26. oktober 2021

Produkt-ID: 45908