Guidet tur

Rom: Colosseum med adgang til gladiatorarenaen

Aktivitetsudbyder: Italy With Family

Rom: Colosseum med adgang til gladiatorarenaen

Aktivitetsudbyder: Italy With Family
Snart udsolgt

Fra 478,50 DKK pr. person

Snart udsolgt

Få eksklusiv adgang til Colosseum-arenaen, hvor din guide vil introducere dig til underne ved de gamle romerske lege. Se også Colosseums stueetage og anden etage.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Varighed 1.5 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over
Guide
Engelsk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Undgå menneskemængden og gå ind i Colosseum gennem bagdøren, der fører direkte til arenaen
 • Mærk det gamle Roms majestæt, mens du følger i fodsporene på dem, der deltog i gladiatorkampe
 • Hør din guide fortælle underholdende og engagerende historier og legender om disse steder
Beskrivelse

Gå gennem bagdøren til Colosseum og gå lige ind på arenagulvet gennem porten opkaldt efter Libitina, begravelsesgudinden. Træd der, hvor døde gladiatorer og dyr engang blev båret væk.

Mærk det gamle Roms majestæt under dine fødder, mens du går i fodsporene på dem, der kæmpede i gladiatorkampe. Oplev en fantastisk 360° udsigt over Colosseum. Se op på ruiner, der engang var fyldt med tusindvis af tilskuere.

Tag fremragende billeder, da antallet af besøgende, som kan være der i et givet tidsrum, er begrænset. Udforsk området, som alle har adgang til, og som omfatter stueetagen, anden etage og en balkon med en forbløffende udsigt over Forum Romanum og Konstantinbuen.

Træd op på podiet, der var reserveret de vigtigste romere, over hovedindgangen til arenaen, og mærk spændingen i amfiteateret. Lad din guide male et billede af fortiden med spændende historier og legender.

Inkluderet
 • Professionel, engelsktalende guide
 • Hovedtelefoner, så du kan høre guiden tydeligt
 • Entré til Colosseum
 • Særlig adgang til Colosseum-arenaens område med begrænset adgang
 • Afhentning og afsætning på hotellet
 • Mad og drikkevarer
 • Drikkepenge
Ikke egnet for
 • Personer med nedsat bevægelighed
Covid-19-forholdsregler
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske
 • Du skal fremvise enten bevis for, at du er færdigvaccineret, bevis for en Covid-19-infektion inden for de seneste 3 måneder eller en negativ test taget inden for 24 timer før aktivitetens begyndelse
 • Alle deltagere over 12 år skal fremvise en af følgende ting: bevis for fuld vaccination, bevis for første vaccination foretaget for mindst 22 dage siden, bevis for en Covid-19-infektion inden for de sidste 6 måneder eller en negativ PCR-test taget højst 48 timer før aktiviteten starter

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød din guide på den lokale partners kontor på Via del Colosseo 24. Kontoret ligger over anden sal på metrostationen, lige rundt om hjørnet fra Caffè Roma.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Husk at medbringe

 • Passport or ID card, copy accepted

Ikke tilladt

 • Bagage eller store tasker

Det skal du vide

 • Alle besøgende skal gennem et lufthavnslignende sikkerhedstjek
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,5 /5

baseret på 385 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,7/5
 • Værdi for pengene
  4,3/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Der er så mange ture at vælge imellem, hvilket var overvældende, men jeg tror, at enhver ville være en fantastisk oplevelse. Denne var en af de billigste sammenlignet med andre, og for værdien var den kort og sød og lærte så meget inden for 1,5 time! Det var så varmt, og guiden sørgede for, at vi altid holdt os i en vis skygge så meget som muligt. Vil helt klart anbefale!

Se mere

9. juni 2022

Meget god bane i Colosseum og det antikke Rom. Anbefales ikke til personer med besvær med at gå og klatre eller gå ned ad trapper. Jeg beklager kun, at vi ikke havde kommentarer direkte på fransk i modsætning til, hvad der blev foreslået i tilbuddet. Guiden, meget vidende og venlig, talte kun på engelsk, bortset fra spørgsmål i lejligheden.

Se mere

17. februar 2022

Fantastisk. Min partner og jeg blev ført fra mødestedet til Colosseum, og fik anvist vores guide. Vi var blevet opgraderet til Underground tour uden ekstra betaling, og vi var åbenbart de eneste der skulle have engelsk guided tour, så vi havde vores egen private guide. Vi kunne stille spørgsmål, og vores guide var super til at svare på alt hvad vi ville vide. Hun var yderst engageret, og gjorde det til en fantastisk oplevelse. Vores tur til Colosseum var en enestående oplevelse. Da vi ankom til mødestedet var vi i tvivl om det var det ene eller det andet kontor, men vi spurgte bare ved det første, og det var det rigtige.

Se mere

29. december 2021

Produkt-ID: 406423