Rom
Bådture og rundfarter

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

3.1 / 5

baseret på 145 anmeldelser

Min kæreste og jeg benyttede os af denne aktivitet den 23. oktober: til at begynde med fik de os til at vælge bordet vi skulle sidde ved, og derefter bragte de os appetitvækkere, meget varieret, med et valg af hvid / rødvin efter dine præferencer. Efter at have "fest" gik vi op på den åbne del af båden. Turen varede cirka en time; meget rart at passere de oplyste broer og se steder / seværdigheder af interesse på siderne. Fantastisk oplevelse, anbefales !!!

Romantisk og behagelig oplevelse ledsaget af velplejede forretter serveret i enkelte personlige portioner. Tabellerne var adskilt, og alle sikkerhedsforanstaltninger blev respekteret. Meget venligt personale og unikke landskaber i det smukke Rom .... set fra et andet synspunkt. Ikke at gå glip af

Turen var første klasse og personalet imødekommende og venlige. Vi afviste til tiden, og hygiejneforanstaltningerne var meget gode. Udsigten over Rom er begrænset af det lavtliggende Tiber, men det er stadig fænomenalt. Du bør ikke forvente for meget af maden, men snacksne var lækre.

Lille aperitif på Tiberen med båd med en flaske vin eller sodavand efter eget valg. Godt organiseret

God oplevelse venlige og imødekommende personale meget god vin