Rom
Segwayture

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Rom Segwayture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Segwayture?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.9 / 5

baseret på 3.478 anmeldelser

Alletiders tur hvor man ser Rom på en anden måde. Dygtig guide Paola, som var klar og tydelig i sin kommunikation og vi følte os trygge hele vejen. Skøn oplevelse med el-mountainbike, kunne tage bakkerne så lidt som ingenting. God timing med pauserne og gode fortællinger med billeder om det vi så bl.a. akvædukterne og Via Appia gennem en stor park, hvor vi fulgte akvædukternes bygninger. Anbefales helt klart fra os. Monika og Claus fra Danmark

Alle pengene værd

Vi er meget imponeret over cykelstald og organisering af touren. Super cykler i god stan og godt gearet. Vi havde en meget sød og super god guid med stor viden. Vi nåede rigtigt meget og hun holdt godt fast i gruppen så vi ikke skulle stå og vente på hinanden. Vi er blevet endnu mere interreseret i Roms historie og arkitektur. Tusind tak for en god oplevelse ;)

Edardo var en super guide, god til at fortælle hvor vi var, skulle hen og hvad der var i området. Gode fortællinger om historien. Kom med gode forslag til vores videre besøg i Rom. Super oplevelse.

Rigtig god måde at se en storby på., Du kommer steder du ikke kommer til fods. Og så lige et godt råd fra guiden godt udsted. Kompetent guide meget engageret. Tak for en dejlig tur.

Aldeles fremragende

Super god måde at se byens seværdigheder på. Super dygtig, venlig og vidende guide (Fred??)