Rom
Shows og musicals

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Rom Shows og musicals

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Shows og musicals?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Hvilke Rom Shows og musicals har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Vidunderlig oplevelse på et fantastisk tagsted på Piazza Navona. Den talentfulde sopran og tenor lavede smuk musik og de intime rammer gjorde det endnu mere vidunderligt. Deltagerne nød vin og små bidder afsluttet med en skål, da den sidste arie blev opført. Dette er en dejlig måde at nyde Rom og gøre noget unikt og specielt. Jeg anbefaler stærkt denne oplevelse.

Fantastisk oplevelse! Udsigten, forestillingen samt snacken og vinen sørger for en fantastisk aften. En ting, der er god at vide på forhånd: Hvis du gerne vil blive på taget efter showet er slut (f.eks. for at nyde endnu en cocktail), skal du foretage en reservation, da du normalt ville være nødt til at forlade efter showet (er normalt fuldt ud reserveret).

Det var en dejlig start på en romersk aften. Smukke stemmer og stilfuld stemning på taget. Til sidst fik vi lov til at tage et kig på piazzaen fra oven. Vi kan anbefale.

Det var meget rart, fordi begge sangere var meget gode. Selvfølgelig er akustikken dårlig på en tagterrasse, men de to gjorde virkelig det bedste ud af det.

Hvilken fantastisk oplevelse! Vokalen var fantastisk, og udsigten var ærefrygtindgydende!