Rom
Ture med bus og minivan

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 24.668 anmeldelser

Dette er en dejlig dagstur fra Rom. Det giver dig en forsmag på kysten og Pompeji. Selvom det kan føles, at tiden brugt på begge steder er kort med så meget at se og gøre som en første gangs turist, skal man huske, at det er en tur fra Rom og tilbage i en behagelig bus med guider og chauffører, der kigger efter dig og din sikkerhed. Mødestedet var godt placeret få skridt fra metrolinjen nær en café, hvor du kan få en kop kaffe og kage til at starte og afslutte dagen.

Guide (Laura) professionelt meget forberedt og rar, hun ledsagede os på turens vidunderlige steder med stor professionalisme, varm men tålelig dag, steder besøgt af virkelige vidundere i verden ... stærkt anbefalet ANGELS AND DEMONS tour…. Ærgerligt for lukningen af kirken Santa Maria della Vittoria for værker….

Fantastisk tur! Alle var til tiden på samlingsstedet, klar til at gå. Vi fik cirka 3 timer i pompei og 75 minutter til vesuvio, som jeg synes var nok til begge dele. Bussen havde airco og sæderne var rimeligt behagelige til så lang en tur.

Meget god rute med de fleste steder med lydforklaring (uden ekstra gebyr) godt punkt, jeg anbefaler

Fantastic proff. guide who gave us a very interesting experience.