Rom
Ture med bus og minivan

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Rom Ture med bus og minivan

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Ture med bus og minivan?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 24.668 anmeldelser

Vi havde en fantastisk dag, Angela var en meget vidende og underholdende vært. På trods af den åbenlyse stress, hun må have været under, da hun klarede en tur mod den tunge påsketrafik, holdt hun vores humør højt og var opmærksom og beroligende. Hun gav fremragende råd og tip om at navigere i italiensk og romersk etikette, hvilket viste sig meget nyttigt for resten af vores ophold. Antonio vores chauffør fortjente en helgenhed for hans tålmodighed og ekstremt sikre kørsel. Tak for en uforglemmelig dag!

Andrea was a fantastic guide, very competent, and had Great Stories! The tour was Well planned, and Way above our expectations! The Wine tastning could have been more formal, with knowledge about the Wine etc. But in general a great expierince

Det har været en fantastisk dag.. Som forventet! :) Det er bestemt det værd! :) ... Du kan spare dig selv for den reserverede mad. Det var ikke dårligt og for 10 euro p. person ok Spis hellere et andet sted. :)

Jocelyn guidede os gennem dagen på en kompetent, vidende og varm måde. Hun reagerede individuelt på forespørgsler og gav os masser af gode tips og informationer og sikrede derved et godt humør.

En fantastisk tur med Anna som guide og Andrea som chauffør.